Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 pre dievča zostáva Natália alebo Nela to sa nezmení. Len pre chlapca nič. Nič sa mi nepáči. Nič ma nezaujalo. A kalendár som kukala xkrat
@majusa4444 tak sme na tom rovnako.. Ja mam pre dievca Olivia, ale pre chlapca nic.. Volakedy sa mi pacili Jakub, Adam, Samuel, Matus.. Ale su u nas strasne rozmnozene, tak som chcela nieco ine.. Kamoska teraz cakaju Natalku ;););)
@jenie123 no tak som zvedava co vymyslime 🙂
@majusa4444 tak to som zvedava aj ja ;););)
@jenie123 spolu na niečo prídeme 😀
@majusa4444 no musime.. 🙂 co ked sa mi ziadne akosi nepaci.. idem si asi pozriet opat kalendar 🙂))
@jenie123 kukni. Ja už kukala x krát. A nič sa mi nelubi
@majusa4444 ja som na tom podobne.. asi to nechame na nahodu.. 🙂)) a tvojmu sa ake meno paci?
@jenie123 môj nevie tak tiež super 😀 raz vyslovil samuel dnes už ze asi ne. Tak nevieme. Ťažké je to
@basa23 a co chystas po rodicovskej? Aj sa vratis do skoly? Dakujem moc, este si to potvrdime o mesiac na morfologii.. 🙂 tebe sa ake chlapcenske meno paci?
@majusa4444 aj Samka sme mali v plane pri malej.. teraz tiez asi nie..
@jenie123 vôbec netuším čo ted skusam vybaviť to predĺženie rodičovskej qk mi to schvália tak som chcela az v decembri v jamuari nastupit do práce miekde bo nwvieme ako bude Vivi v škôlke ma vystrihali že bude cadto chora ☹ skola už nie som prepasla termín vrátenia sa :@ nooo mne sa páčia mená Sebastian,Maxim,Sandro,Alex 😉
@basa23 dufam, ze sa ti podari..
Baby, tak dnes mam za sebou prvy pracovny den.. tak super.. rychlo som sa vratila do starych kolaji.. tak zajtra idem uz sama.. a baby, ked som bola v robote volala mi sestricka, ze mam este dnes dobehnut k dr, ze mi vysli zle vysledky triplle testov.. :( 1:13 na rastep chrbtice.. buduci tyzden som uz objednana na genetiku.. ale taky strach mam z toho.. :(
@majusa4444 @angie267
@majusa4444 ty sa v tom lepsie vyznas.. je to dost zle..? Na odber plodovej vody moc nechcem ist.. uz som objednana na morfologicky ultrazvuk 24.5. Ale to je este daleko.. :(
@jenie123 ahoj. Tak tieto triple testy na ne sa nespoliehaj. X babam vyšli zle výsledky a bum zdravé dieťa. Dokonca môj šak robil osetrovatela na pôrodnej sále a tým co vyšli akože mali mať postihnuté dieťa dokonca aj na základe amniocentezy a išli na potrat kvôli tomu neskorší po 20tt a potratili zdravé dieťa!!! Tak tonu never!! Aj ja mam dobre výsledky a nakoniec môžem mať ja choré dieťa. Nikdy nevieš co sa môže stat. Hlavne mysli pozitívne. Nič dá nedeje. Jedeblby výsledokta predsa nerozhodi. Fakt si to neber. Tieto testy kvalitné nie sú. Veľa babam tak vyšlo a mali zdravucke bábätko
@majusa4444 dakujem.. Uz som si aj tu nasla diskusiu a vacsine babam co vysli zle vysledky, mali zdrave dievcatko.. Pocitam, ze na genetike mi odporucia amniocentezu.. Ale na nu ja nechcem ist.. Pojdem az na morfologicky ultrazvuk a tam to uvidia.. Amniocenteze sa velmi bojim.. Neviem vobec na co tie testy robia.. :(
@jenie123 ani nechod na amniocentezu. Určite porodis zdravé dieťatko 😀
@majusa4444 nechcem tam ist.. Dokonca niekde som citala, ze z plodovej vody sa da zistit ds a z morfologie rastep.. Tak neviem.. Ale pichat do brucha si nedam.. ;););)
ako ste vikendovali? Ja strasne, celu sobotu som pretortovala a dnes poobede som si konecne oddychla a zajtra do prace.. Ale aspon nemusim mysliet na tie hnusne vysledky..
@basa23 @angie267
Ahojte kocky mi sme zas chorý mňa už slahne :@ kadle sopli este k tu je vyhadzaba a doktorka jej brala stery že vyzerá to ba sarlach ☹ a to máme cestovať vo štvrtok preč ☹
@jenie123 nerob si nič z toho Janka aj ja piznam x prípadov a pak mali zdravé dieťa ubidis 😉
@angie267 a ty kde siii?už makas?este nie tudim nie?
@basa23 chudatko male.. :( dufam, ze to sarlach nebude.. :( kam idete? Ja viem.. len ten pocit, ze vysli zle vysledky.. teraz z odstupom casu to je v pohode.. v piatok ideme do BA na genetiku a uvidime co nam povedia.. a spravime si vylet.. zoberieme aj malu a pojdeme do zoo.. 🙂))
@jenie123 potom daj vediet ako si dopadla v ba.ale tá zoo vám asi nevide to je hnusne pocasie už druhy deň :@ ideme dnes večer na ukrajinu majú veľkú noc az teraz v nedelu.kamoska odtiaľto je z ukrajiny tak ideme k ním 😉 no tá cesta och neni tto az tsk ďaleko ale ja neviem späť v aute.no uvidim Vivi už docela ok len este chrchle
@basa23 uz sme aj doma.. Do zoo sme nesli, malu sme nechali v skolke.. Tak nakoniec sme sa dohodli, ze pojdem najskor na morfollogicky ultrazvuk a podla neho uvidime co dalej.. Dokonca som sa preobjednala skor na ultrazvuk, aby sme sa potom mohli rozhodnut co dalej.. Ale dufam, ze ultrazvuk ukaze, ze je vsetko v poriadku a nebudeme musiet nic riesit..
Ahojte baby 🙂
@jenie123
@basa23
@majusa4444 tak ja mam prve dva dni v praci za sebou. No prinieslo mi to kopec stresov dokonca som dve killa aj schudla. Unavena som teda strasne a v praci sa mam teda co ucit, ak sa to naucim do mesiaca tak budem dobra, prilis vela informacii na mna 😝 Inak Nici bola s mm zatial a vraj bola ako med 😝 ziadne jedy ani nic podobne 😝 v pondelok uz pojde k svokrovcom. jani a co bolo na genetike? A kedy pojdes na ten utz? Barbor tak teda idete na vylet aj malu beries?
@angie267 tak super.. uz to mas za sebou.. 🙂)) aj sa ti stikutalo? Som na teba myslela.. 🙂 tak paradne to Nici zvladla.. 🙂 este aby to zvladla so svokrovcami ams vystarane.. za chvilku sa do toho dostanes, uvidis.. Genetika fajn, mila sestricka i doktorka.. zistovala vsetky mozne choroby az babkam a odporucila mi odber plodovej vody a morfologicky ultrazvuk, ktory je velmi dolezity.. tak sme sa dohodli, ze najskor skocim 20-teho na ultrazvuk a ak by zle dopadol este stihneme v stredu amniocentezu.. tak zatial fajn.. ak Andrej mal z toho celkom fajn pocit..
@basa23 to budete mat super vylet a teda aj dlha cesta, ze?
@jenie123 velakrat nad vami rozmyslam co a ako bude, ale verim, ze vsetko bude v poriadku, podla mna zbytocny poplach a stres. Budem na vas mysliet 😉 dakujem, ze si na mna myslela 😉 snad to zvladne u nich hoesie su tie rana aj dnes som ju pocula ked som bola na odchde ako na mna krici, srdce mi to trhalo 😝 som akasi precitlivena zistila som, ze som na nu naviazana 😒 ale to chce len chvilu cas 😝
@angie267 tak vies, boli ste skoro 3 roky stale spolu.. 🙂 budete si musiet obe zvyknut.. u nas nastastie ideme z domu vsetci spolu.. tak sa aj rozlucit stihneme aj sa spolu naranajkujeme.. ja mne by to srdce trhalo.. dakujem moc, ze na nas myslis, aj ja dufam, ze bude vsetko fajn.. len toho 20-teho je daleko.. aj som rada, ze teraz toho mam viacej aj praca aj torty.. aspon na to moc nemyslim.. aj nam dr hovorila, ze keby sa to potvrdilo, co by babatku mohlo byt a ako by sa to dalo riesit.. velmi mila bola..
@jenie123 ved to, ze odchadzam ked este spi, no ked nebude mm doma a bude u nas rano svokor a nici sa zobudi a bude plakat za mnou tak veru som v kasi 😒 ale zvykneme si obe aj pri simonke sme si zvykli tak aj teraz to pojde mozno trosku horsie 😒 aj my ked sme boli u geneticky bola velmi mila, to cloveka tak potesi opadne ten stres ak sa takto chova 🙂 fakt dobre ze si takto vytazena a nemas tolko casu na rozmyslanie, lebo doma by ta porazalo z toho.
@jenie123
@basa23
@majusa4444 ahojte kocky 😉 akosi tu je mrtvo 😝 ako sa mate? Ja ako inak pracovne, ale zajtra mam volno 🙂 🙂 🙂
@angie267 a ako v praci? Tento tyzden to ako zvladla Nici so svokrom? Tak ja tiez pracovne, na vikend mam nejake torty, tak sa opat nudit nebudem.. 🙂 aj ja mam zajtra volno.. ;) co planujete naa zajtra? My sme chceli ist povodne do stupavy na tu farmu, ale kedze je taketo pocasie, urcite nepojdeme.. A zajtra mame tretie vyrocie sobasa.. ;););)

@angie267 tak zajtra idem do praaaaace.. 🙂))) predsa ma zobrali.. je to na chvilku, ale predsa to bude zmena.. 🙂
@majusa4444 o mene mi ani nehovor.. ja vobec netusim.. :( ale mala si nejake vybrane, ci nie?