icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
18. aug 2010

Kočky, mna boli brucho, ako pri kramoch, je to mozne? Este som ich nedostala po porode, kojime sa.... 😕

ellysa
18. aug 2010

@mojalili nevieme len že buchol motor , on stihol vyskočiť ale v aute všetko zhorelon aj doklady

ellysa
18. aug 2010

@mojalili nevieme len že buchol motor , on stihol vyskočiť ale v aute všetko zhorelon aj doklady

katka512
18. aug 2010

Ahojte baby ja som sa vcera bola kupat vo Velkom Mederi a bolo super....... 😵 😵

@mojalili Chodim Richterovej ale neriesim to bude aky ma byt 🙂 dnes idem k Pruzincovi na nozicky tak som zvedava 😝

@ellysa Coze?? 😲 😲 mna by asi slahlo...urcite poistovna musi nieco uhradit treba na nich zatlacit

Inak mne sa paci tento fusak Lodger na 90percent som pren rozhodnuta......

mojalili
18. aug 2010

@katka512 aj ja idem Pruzincovi okolo 10.30 - 11 hodine... 🙂 Takze sa mozno stretneme, pokial nepojdes skoro rano. Danko mi zaspal, tak este nejdeme...a aj mne sa chce este spat a riadne, dopujem sa kavou... 😒
Moj lekar ked maly tak pekne pribera, tak je len rad... 🙂 Richterov nepoznam ani osobne, ani neviem, aka je lekarka...

mojalili
18. aug 2010

@ellysa Ach jaj, nemala som cely zivot auto, v 8.mesiaci tehotenstva mi manzel zohnal Opel Corsičku, a veru si neviem teraz bez nej predstavit zit...tak viem,co pre vas znamena auto ☹ ☹ ☹

Prave som do nej narvala spodok trojkolky kocika, taka som stastna, normalne do kufra.....neuveritelne malé veľké auto 😉

ellysa
18. aug 2010

@katka512 my máme ešte jedno auto, toto bolo také desaťročné, čo mal muž na vozenie sa do práce, ono už asi ani veľkú hodnotu nemalo, len nám dve autá treba a predsalen aj staršie stojí minimálne tých 5000 ak už to nemá byť úplný šrot a takú sumu momentálne voľne pohodenú nemáme, a to sme chceli väčší byt, ach jaj

ellysa
18. aug 2010

@mojalili a za koľko ste ju zohnali, nám by stačilo niečo také menšie, len preňho

mojalili
18. aug 2010

@ellysa to je tazko, to mi manzel z jeho roboty zonal, akoze auto na odpis za 1 000€, sef mu to dal a som rada, je to 8 rocne auticko ale ako nove.. inak viem, ze v bazari stoji cca 65 tisic ☹

katka512
18. aug 2010

@mojalili Este maleho nakrmim a idem teraz lebo ideme aj na rehabilitaciu a nevyslo by mi to s papanim a nechcem aby tam spustil orchester 😀 😀
Davas aj ortopedicku???

katka512
18. aug 2010

@ellysa Tak ale zase si musis povedat ze je lepsie ze sa to stalo takto akoby v nom mal sediet manzel a vtedy by sa to stalo......... 😢 😢 😢 ☹

sportpark
18. aug 2010

ahojte mi vazime 4980 a meriame 58 cm....a mame 2 mesiace a týžden..krasa...v septembri nas caka ockovanie tak uvidim.........katka idete na kontrolu s klbikmi?

takyna
18. aug 2010

@hori a vy máte aj TBCčko už očkované?, lebo mi už hej, ale ešte stále sa jej nezacelila tá rúčka 😒 , ale tiež špekulujem, že jej teraz dám prepichnúť tie ušká, lebo očkovania tiež ostatné máme práveže v 3 mesiaci, tak neviem, ako to tá naša doktorka myslela 😖

ja som dnes malej dala rúrku do riťky, nekakala zhruba 4 dni, ale videla som na nej, že je nespokojná už, pučila sa mi cellú noc, riadne nespinkala, baby moje, zakakala 5 plienok ale teda riadnych, 100g išlo na váhe dole ☹ , a potom sa napapala a zjedla iba 50tku a zaspala ako mech

takyna
18. aug 2010

@etuska a ako rozmrazíš mliečko?, len tak vo vode?, kolko sa môže v mrazničke skladovať mliečko? díky

katka512
18. aug 2010

@mojalili Ahoj ja so uz prisla od Pruzinca bola som tam okolo 09:30 a nebolo tam ani jedno babo 😎 😎povedal ze uz mu staci len pamperska ale stale mame cvicit na slapaje.....

katka512
18. aug 2010

Baby myslite ze by tento fusak mohol byt aj pre chlapca?? 🙂

mirka12011
18. aug 2010

@katka512 ano preco nie je krasny....kde si ho nasla?

mirka12011
18. aug 2010

@mojalili no ja som dostala mrchu tt po sestonedeli a kojim tiez 😀 poviem ti bola som riadne nasrdena a uz ocakavam dalsiu 😝 nemusela by dojst hihi

katka512
18. aug 2010

To je fusak Elody neviem sa rozhodnut medzi tymto a tym Lodgerom co som dala predtim ten sedy 🙂 no uvidim...

sofinka2009
18. aug 2010

ahojte u sme domaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a mame jednu velku novinu ale to musim pridat video skoro som dnes odpadla 😕

hori
18. aug 2010

@takyna jj, TBC musi mat kazdy tusim do 6 tyzdnov... Luci to uz ma vyhnisane, uz jej ostala len taka chrasticka, takze je to OK, o mesiac jej to celkom zmizne a mozme sa "veselo" ockovat dalej...

hori
18. aug 2010

kocky a uzivate niektora uz hormonalnu antikoncepciu? ja som si radsej dala predpisat, lebo po sestonedeli som uz krvacala, sice len velmi slabo a kratko, ale zato trikrat! 😒 tak neviem ci to mam pokladat za menzes alebo len take postrasenie...
doki mi predpisal Azaliu, tie tabletky sa mozu brat aj pri kojeni, poznate to niekto? citala som tam tie vedlajsie ucinky, okrem poruch nalady, obcasnej nevolnosti a dalsich blbosti je taj aj narast hmotnosti... no tak dakujem pekne, som zvedava, mne take nieco akoze vobec netreba, tak si to risknem, ale odtial - potial, ked budem ako basa, tak to radsej vysadim... 🙂

sofinka2009
18. aug 2010

@hori ja mam cerazette ale este neuzivam

hori
18. aug 2010

@sofinka2009 sofi, prosim ta, pozri mi na letak toho cerazettu, ci je tam medzi vedlajsimi ucinkami tiez narast hmotnosti...

anjelicek26
18. aug 2010

@hori - ja som zo Saskou otehotnela aj napriek HAK, takze ja si chcem o pol roka dat zaviest do vnutromaternicove teliesko. U nas dalsie deturence hrozia najskor o desat rokov, ak este vobec.

@sportpark - mate krasne miery 😅 Krasa. Max je rovnako stary a aj dlhy 😵 Len ma buchta 5800g 😝

@sofinka2009 - no som zvedava, len mi nevrav, ze sa ti krpec uz otaca 😲

@katka512 - aku mas farbu kocika? Mne sa ten lodger paci viacej... normalne nad nim zacinam uvazovat, do vanicky... ale mne ho snad ani netrebaaaa 😝 😝

sofinka2009
18. aug 2010

anjelicek presne tak 🙂 musim dat video cakam kym mi ho mm posle dnes sa mu to podarilo 3x po sebe

sofinka2009
18. aug 2010

my mame 4770g a 60cm

sofinka2009
18. aug 2010

@hori studujem moment

hori
18. aug 2010

@anjelicek26 vsak ja sa najviac toho bojim, ze prave do pol roka by som zase mohla byt v tom... 😉 a to by teda bol brutal maly vekovy rozdiel medzi surodencami, to by som nezvladala... po takom roku by som uz aj zariskovala, ved druhe dieta chcem, aj ked idealne by bolo po troch rokoch... 🙂

anjelicek26
18. aug 2010

@sofinka2009 - wauuu, to len ten nas je taka buchta neskutocna, ani hlavu riadne nedviha. Asi mu je moc tazka 😝 No nic, raz sa aj my naucime. Ale tvoj Max je skvelyyy, ze to zvladol uz teraz, väcsinou tak v 4 mesiacoch to deticky vedia 😎

@hori - to napadlo aj mna, ale na to teliesko sa proste maternica musi dat riadne do poriadku. Tak kondomy musia byt... co uz..

jenie123
18. aug 2010

@hori aj ja mam Azaliu, prave dnes som si ju vybrala z lekarne.. ale ten narast hmotnosti sa mi tiez nepaci.. sice ja som vela nepribrala, ale priberat teda nechcem..