Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ameanda my sme natierali mastickou Fucidin - zaberalo to uzasne - par dni sme to natierali 2x denne - rano a vecer, cele jej to navrelo hnisom a pri kupani to samo prasklo a vytieklo ... este sme to parkrat natreli a zahojilo sa to - je tam mala chrasticka, ale hnis uz nie
...rovnako sme to osetrovali aj starsej dcere ... s tym fucidinom to ide rychlo 😉
Nas tazky "zavislak"
https://www.youtube.com/watch?v=BdK0ycuJDCc@anjelicek26 No sikovny je Max nas si palec este neobjavil len ruku si cmula...... 🙂
@anjelicek26 aj nas certik pocas minuleho tyzdna objavil palcek a tahal ho ako divy zo 2x, tento tyzden si pre istotu cpe celu pasticku do ust, zaslintany je ako keby ho bernardin dostal po jazyk heh
Petusko uz druhy den otaca hlavicku za prstami ked mu pred ockami nimi cvrlikam sprava dolava zhora nadol, je to uzasne 🙂 aked sa mu prihovaram tak sa posledny tyzden vyskiera ako slniecko a vydava vseliake zvuky, ako keby mi chcel k teme tiez nieco povedat...je to uzasne, uplne som fascinovana 🙂
@nonika1979 no v kazdom pripade ta obdivujem ze dokazes denodene odsavat a odsavat, vela zien by to uz davno vzdalo. A mozno sa mu podari casom aj bradavku chytit, inak ja tiez kojim jedine cez klobuciky inak nam to nejde 😒 ale som stastna 🙂
@monky1 xi xi xi.. aka krasna oknana hamsikova 😀 😀 ja som tiez tak davala, ale nie po prste, ale po bradavke.. dotaha este aj to co je v prsku, a aj sa zvysi produkcia.. skus nabuduce tak dat 😉
krasne babatka ste zas popridavali... 😉
@desmodka och a ty cim krmis maleho valibucka?? nasa je tak polovicka z tvojho 😎
baby aj vase babatka maju vo vlaskoch chrasticky? mala to uz ma viac ako tri tyzdne, aj to kazdy vecer olejcekujem a nechce to zmiznut ☹
baby... tie či kojite... niektorej už prisla menštruácia... mne sa zdá, že mi práve prichádza...... pochybujem, že sa este dočistujem...po 6tt som bola u gyndaka na kontrole, že je všetko ok... odvtedy som mala vložku cistu.. t.j. cca 3 týždne a dnes nález... a ja, že preco som taká nervozna od včera... som vyjela po mm... a dnes tiež... no proste nervy...
@monky1 - dnes napíšem marcelke
neviem , keď mi malá často pýta piť, či je len smädná alebo je jej málo, uvažujem, že jej budem dávať aspoň na noc UM, lebo večer sa dojčíme každú chvíľu a vypije stále obidva prská, chvíľu je spokojná a o polhoďku pýta zasa
@zojec - myslíš také šupinky ? to má aj moja , to je vraj ok, také že seborea sa to volá , má sa to namastiť dve hoďky pred kúpaním olivovým olejom alebo modrou indulonou , pri kúpaní umyť a potom vyčesať, ale mojej to ide ťažko, tak to jemne odlupkujem
dnes ma zas bolí ľavý cicík, minule bolel ale viac, zabral mi vínový zábal so slivovicou a na noc ibuhepa krém , zasa to praktizujem, dúfam, že zaberie
@miculienka no take nieco... taka chrasticka to je... ved to hadam zmizne... 😉 ved ked sa ti prsia zapaluju tak mas mlieka dost nedavaj um.. vecer su deti hladnejsie a ak tvoja nedudka cumlik, ma skor potrebu si len podudkat... a ukludnit sa tak... moja zaspava na prsniku...
@zojec - má to zmiznúť, tak sa netreba báť, práve pred chvíľou som to ošupkovala , ale malá sa stále vrtí a veľmi sa jej to nepáči, tak som to teraz vzdala, skúsim keď bude chrnieť
tiež si myslím, že musí asi dosť mlieka keď sa mi zapaľuje, nebudem zatiaľ dávať UM, to aj moja tak rada zaspáva, dovtedy reve kým ju nepripojím na mliečny bar a tam si podudká a potom spí
odovzdávam vám pozdrav od Marcelky , majú sa dobre, len zle znášajú horúčavy a nemá čas sa kuknúť na MK ale veľmi sa sem už chystá dlhší čas, aj je na nás všetky veľmi zvedavá
@zojec @fatimuska baby to je len MM 😀 , ziadne dokrmovanie, ale uz tolko nepapame sa mi tak zda, alebo zacal papat efektivnejsie...
@mici111 kraaaaaasa, sarinka je podarena
fakt sa tie junovciatka vydarili, dobra uroda, dobre semienka sme zasiali 😀 😀 😀
@zojec na tie supinky ja pouzivam iba krem - excipial a uz nam to mizne a este sem tam supnem do vody olejcok na kupanie a umyjem mu s tym hlavicku a moj drahy mu to olupuje, sa mu hrabe v hlave jak taka opica 😀 😀
@mici111 tak to je anjelik
@anjelicek26 krásna rodinka
@desmodka no teda, to sú nožičky, dobre sa má 😉
my celý víkend chodíme po výletoch , oliv fakt veľa vydrží a v noci spinkala ukážkovo od 20.00-4.00-7.30, pridávam pár foto z víkendu
ja viem tak ze 150ml na kilogram hmotnosti by malo dieta vypit mliecka na den
ahojte, dlho som tu nebola ale sem tam vas precitam a neda mi, aby som aj ja nenapisala...
tiez mame radost z našho drobca a hlavne rano ked sa zobudime po 7-10 hodinovom spanku a ho pochvalim ako pekne spinkal vyskiera sa, smeje sa keby nema uška tak okolo celej hlavy 😀 a niekedy si vynuti cez den placom ist na ruky a ked uz ho mam tak sa smeje a niekedy tak nahlas ze sa rehocem aj ja 🙂 a ked niekto nanho hovori on nam pekne odpoveda teda chcel by...tak sem tam nejaka hlasdka z neho viiide zlaty je... 🙂
caute
@katka512 maly uz lepsie uz tolko neplace a vy ako po krste? aj plakal? inak pekne foto supermana 😀
@desmodka tak ty mas dobreho chlapaka 😀
@monky1 teba som tu dlhsie nevidela, co si bola na dovolenke? pekna fotecka malinkej ako tie ociska vypukla ked zistila ze aj z prstecka tecie mliecko... zlateee 😀
@anjelicek26 mas uplne perfektnu tu web stranku och keby sa aj mne take nieco chcelo 😉 a pekne fotecky 😉
@stelika no teda ako krasne spinka? a kojis ci UM?
mi uz tiez mame ako taky rezim vecer kupeme okolo 19-20 hod potom sa napapa este je chvilku hore a okolo tej 21 00 hod spinka az do 04 00- 05 00 hod. No a potom sa budi uz asi po 2 hodinach a to aj cez den takze kojim asi kazde 2-3 hodiny, teda okrem dneskajska co bol Dominik na mne zaveseny asi kazdu hodinu
@mici111 zlatuckeeee 😀

@ameanda Ahoj mne Dr.predpisala framikoinovu masticku kazdy vecer natriet a prelepit a celkom sa mu to hoji