Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
čítam, že aj na uštipnutie hmyzom, tak to je super, to sa teraz na leto aj hodí 😀
@monky1 tak to sme na tom rovnako, aj ja som ju jedávala tak často a ešte aj koložvársku kapustu mňaaaaaaaaaaaaaaam kurníííííííííííííííík by som si dalaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😝 😀
ja si takisto nedávam tie pouličné zmrzky, to sa bojím ako čert kríža, to iba takéto balené, len keby to nebolo také drahé 😝
@leveretka - tak Ti mala uteka po postielke 😀 . Na brusku sme zacali len par dni dozadu tak poriadne, doteraz som na hrudi, aby sa dvihala ... citala som, ze ked ma dieta 1 mesiac, uz by mala "bruskovat" hodinu denne, ale neviem kedy, ked je hore, tak papa, potom sa bojim, aby negrckala na bruchu a potom zaspi 😀 . Drzanie hlavicky sa ako cvici?
Ty ako casto cvicis?
babenky, trochu ste ma ukludnili... uz dva dni som na prasky z toho, ako mi mala reve... asi to fakt bude z toho tepla... v noci este ako-tak sa da, ale cez den spala iba 1 hodinku! a fakt uz som tiez vyskusala vsetko a nic nezabralo...
a este mala-hlupa musi byt natuho zaviazana do perinky, aby sa aspon trosku ukludnila... v tom horku... potom je cela spotena... lenze ked ju rozbalim, tak skrka nohami, rukami a vreskot veliky... 😒
@weirdo a nemáš doma ten karamel? ja som mala dnes večer 😝 😀 však preto sa ma drží tých blbých 5kg, lebo keď každý večer hodím do seba zmrzku a to teda nešetrím aj keď sa ešte brzdím, ale najradšej by som to zjedla slušne povedané naraz 😀
no hodinu? tak to sa nechytáme...my cvičíme, tak 2-3x denne zhruba po 10-15 minút, malej sa to nepáči, nenormálne pri tom plače, tak už takto je to taký hyenizmus odo nás, ale čo keď sa musí...nie sú to špeciálne cviky, ale zaberá to na ňu, lebo som v takom pololohu, položím si ju na bruško a ona zdvíha hlavičku pekne sama a točí ju, to je efektnejšie a vydrží tak dlhšie a super je, že som zistila, že pri tejto polohe si vždy grgne! klop klop klop 😵
babenky, a balite v tych horucavach na siroko? sa mi to zda dost drasticke...
@leveretka aj Ela sa smyka v postielke, lebo sme jej podlozili madrac do 30 stupnoveho uhla, tak ma taky mini toboganik - hlavne ked ju volne zviazem do perinky a smykne sa v nej - vtedy jej vidno len hlavu pri masli a nohy von, hehe ..
aj teraz som ju sfotila aka je zababusena, ale len mobilom, prdli mi baterky vo fotaku 😠 a neviem, kde je kabel - mobil-PC
@leveretka - mam, a uz je ho menej 😀 , bola som ako Martin Kukucin, Velkou lyzicou 😀 .
No neviem, kde tu hodinu vzali, ale nasa tiez pri tom tak ruci, ze si susedia musia mysliet, ze ju bijeme 😅 . Aj ja to tak robim v pololehu a niekedy grgne 😉 , ale nie vzdy a taka je podarena, hlavicka kvicka ako tym postavickam, co do nich tuknes a kyvu hlavickou hodinu 😀
to asi vsetky babenka su rovnake - aj mym potnickujeme - z cielka az do vlaskov
hori, ja balim asi tak 2x za den - tiez sa mi to vidi na hlôavu v takom teple, ale radsej hej, ako si potom vycitat ... ale na noc nedavam, lebo ked nahodou lezi na boku, je mi jej luto, ako ma volne pohodenu hornu nozku 😒 .. ved jej musi aj strpnut
a nasa nechce byt na brusku - ruci pri tom ako tur a ani negrgne, len sa zgrcne hned
a neprovokujee, hej??? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ja mam +10 a ide ma z toho SLAK TRAFIT
@monky1 a kolko si pribrala za celé tehu? ja som mala 15kg a tých 5 kg sa ma drží asi 3t a ani o gram dole 😠 ale úplne zle sa stravujem, lebo raňajkujem na obed - čo je jogurt, banán alebo vianočka, potom obed je večera, ked príde domov manžel a venuje sa malej a v noci je druhá večera plus zmrzka 😝 ja som si už dala aj trochu chipsov, neodolala som 😝
@hori naširoko my zase balíme iba na noc, lebo cez deň tu je nenormálne teplo a bojím sa, aby sa nezaparila, tak to je teraz oslobodená.
@weirdo aj ja som mala veľkou lyžicou dnes aj ked som nebola až tak uspokojená s tou karamelovou 😅 no a naša tiež tak plače, že si susedia musia myslieť, že na ňu asi kašlem a necham ju tak vyrevať...je to nepríjemné. Inak tak aj našej kýva tá hlavička, my si robíme z toho srandu, že sa jej pýtame nejaké blbosti a ona robí áno 😀 😀 😀
@leveretka dobra haluz, ze ona robi ano .... hehe ... sa rehocem ..., 😀 😀 😀 😀
a k tej hnusnej vahe - ja som pribrala 17 a v porodnici som nechala len 3 kila, co nechapem, kedze len Ela mala 3,45 .. a kde je este placenta, plodova voda .... ja som asi divna
...alebo mali priblblu vahu 😀 😀 ... B je spravne 😀
@monky1 ja ked som prišla z nemocky, tak som mala tiež iba tuším 3,5 kg dole a tiež som bola rozčarovaná, že som si myslela, že ked prídem domov, tak mínus 10 tam uvidím a houby...ale tak potom za 5 dní išli dole 4 kilá, tak to bolo fajn. Potom dalšie dni 2,5 kg a koniec...mrtvy bod tri týždne a už som prestala aj cvičiť sa mi nejako nechce a sila, že brucho sa mi sploštilo a mala som voľné nohavice a teraz mi zase narástlo 😠
Jejda vy tu vahu preberate, tak to som rada, ze tu este ziadnu nemame 😅 Den pred porodom som mala 13,1 kg plus, kolko mam teraz netusim a nejako ma to netrapi, brucho vyzera vlastne super, uz je ploche, len to chce trochu cvicit, aby nebolo take mäkke... ale mam pocit skor, ze zacinam priberat posledne dni, stale som hladna, po kojeni zjem mozne aj nemozne 😖
Este vam prihodim aktualny stav naseho drobca... chrape od pol deviatej...ci sa mi oplati ist teraz do postele, alebo bude vstavat... zatial to na to vobec nevyzera, asi idem spat 😔
caute maminky, kedze uz asi moc nechodite do starej temy, tak napisem aj sem, ze mirka007 porodila v noci svojho synceka Matka za 5 hodin, ma 3800g a 49cm. Coskoro sa k nam prida v tejto teme. 🙂
@hori @monky1 no moja je tiež šiška... na noc som ju tiež zaviazala do perinky.... spala od 22.00- do pol 4... ale inak sa necudujem...po takom hektickom celom urevanom dni.... dala som jej krátkorukavove body a perinka... teraz som ju vytlačila na terasu, tak tiež spi... som zvedava čo bude zase cez den....
inak som si včera všimla, že ona mi bez perinky na rukach aj zaspala, ved sa citila ako v perinke, ked som ju položila, tak chvilu spala, ale potom zašibrinkovala rukami alebo nohami toho sa zlakla a zacala plakat... s celodenným revom to tiež nie je výhra s perinkou a potničkami to asi tiež nie je výhra... ani tak dobre, ani tak dobre....
mirka 007 gratulujem... davajte na seba pozor.... 🙂
dobre ranecko 😉
babyyyyyyy, my sme trhli rekord!!!!!!!!!!!! U nas sa spalo od 21h do 4h!!!!!!!!!!! Celych 7 hodiiiiiin 😕 😕 😕 😕
potom dostala prsko a o piatej zase zalomila a vstali sme teraz - po troch hodinach
a aj ja mirke a drobcekovi blahozelam a prajem zdravicko 😉
@anjelicek26 zlatunkyyy je malicky 😉
zato dnes placeme o dušu 😒
@leveretka
ahoj,ja vas tu tak viac menej iba citam, mam tiez male junovciatko 😉 ale chcem sa spytat, pises, ze si prestala cvicit, to ako myslis po porode? lebo ja by som tiez chcela zacat, ale vsetci mi vravia, ze mam pockat po skonceni sestonedelia, lebo ja som tiez zo seba zhrozena, ja som pribrala 20kg a len 12 mam zatial dolu 😒 ja som obmdzila len stravu, kedzesom nemohla kojit, ale mne pomoze najviac cvicenie, tak preto sa nato pytam... do
@bubina1 ale vážne by to nemuselo byť plienkou, malý bol včera tiež ako malý čertík, stačí malá zmena a zrazu prestal plakať, napr. aj keď je teraz teplo, tak mu asi vadilo, že má takú voľnosť, tak som ho zviazala do plienky a do sekundy bol ticho,,,spravila som z bavlnenej plienky akože perinku🙂
@fatimuska po prebaleni mi bolo jasne, že ten rev nie je plienkou.... som zvedava aký budeme mat dnes den... je zase zviazana v perinke...rochu si mrnči, poplačkáva, co je v norme, to ju aj necham... som zvedava kedy spusti svoju hysteriu.... ale včera som si važne myslela, že nejaký diazepam by mi pomohol 😀 😀 😀 😀 😀 dufam, že sa mi ale v letnej perinke neprehreje.... cicka...ale tak ked nema rada byt navolno....este to s tou plienkou nie je zlý napad.....

@weirdo super, Ďakujem veľmi pekne za info 😉