icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

marcelka123
24. aug 2010

Caute kocky, mamkyyyy - mi chybate !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

Mam malo casu, tak sa sem nemozem dostat, lebo mala si vyzaduje pozornost a ked spinka tak neviem co skor 😀

Idem si vas precitat aspon kus a nacerpat nejake info, uz by som potrebovala.. 🙂
VSETKY VAS ZDRAVIM A aj zareagujem na niektore ked stihnem a som zvedava, straaasne zvedava co mate nove a ake pokroky a fotky a vsetko 🙂
Aj ja pridam nejake fotky 😎

marcelka123
24. aug 2010

@etuska
@anjelicek26 ak davate zmrazovat mlieko, davate do umelych alebo sklenenych flasiek? A potom to date do teplej vody??? Uvazujem ze to budem robit aby som aj ja mohla odist trosku von obcas.. 🙂 A po odsati mliko aj nejak rychlo schladite?

No a uz place mala... to bude na dlllho vas citat 😀 😀

anjelicek26
24. aug 2010

No my uz sme dva razy vyradovali, 50-ku a cast 56-ky, ale do vela z 56-ky sa este krpec zmesti, on ma 58 cm.. len gate su mu na bruchu skoro vsetky uzke 😝 Nas krpec uz vcera tych 6 kil dal, mal 6010 g 😲 Sice uz zbrzdil priberanie, ale aj tak fuha... budem mat co nosit v pol roku...

@marcelka123 - jej ake drobatenko malinke 😵

anjelicek26
24. aug 2010

@marcelka123 - ja ho vylievam, pri Saske som mrazila do avent poharikov a sackov na materske mlieko 😉 Rozmrazovat akurat tak do prikrmov... do kase a tak...

marcelka123
24. aug 2010

@bubina1 mne znama vravela, ze je dobre naucit dieta jest kazde 2-3 hodiny a nedavat jej cuckat/ ja davam zatial 🙂/ lebo sa poriadne nenaje a ked je v dlhsich intervaloch tak je najedena, pokojna a je to lepsie ako ked kus nacucka a o chvilu opat... Ale pises ze je to aj hormonami sposobene... neviem, neprikrmujes uz?

marcelka123
24. aug 2010

@anjelicek26 😀 😀 uz ste na 6 kg... vauuu 🙂 To uz musis mat peknu posilovnu 🙂 pozriem foto, ale teraz uz musim k malej paaa 🙂

ellysa
24. aug 2010

@anjelicek26 no tak naša má 61 cm, skoro 62 a okolo 5500g, neviem presne, skriňa uprataná vyradená aj tak neviem na čo jej je tých milión vecí čo tam má, stále si hovorím, že za chvíľu začneme prikrmovať tak bude treba častejšie meniť ale aj tak toho má mooooooooooooc, no ale nekúp také krásne vecičky
inak baby idete kupovať overal na zimu? a aký taký materiál akop sú bundy alebo len nejaký zateplený látkový-fleecový? mne sa zdá ten z bundoviny zbytočne neforemný keď ešte nechodia a nehrajú sa v snehu na druhej strane ho zasa asi neprefúkne, no neviem

anjelicek26
24. aug 2010

@ellysa - my overal urcite nie - z praktickeho dovodu - ak vbehnes s dietatom do obchodu, tak bude spotene ako mys, z overalu ho pri nakupoch asi nevyzlecies. My budeme mat vo vanicke fusák, co sa da stiahnut az okolo hlavicky a hotovo. Ten v obchode len rozzipsujem a bude to ok

hori
24. aug 2010

baby, aj u vas je take pocasie na spanie??? prsi a prsi... neviem, ako to dnes doma bez prechadzky vydrzime... 😒
@ellysa no ja planujem kupit obidva... aj flisovy aj bundovy... a najlepsie, ked oba pekne zapadnu do seba... keby bolo moc zima...

anjelicek26
24. aug 2010
chani
24. aug 2010

my budeme tiez len fusak kupovat, len este neviem aky a potom uvidime pocas zimy ci bude treba aj overal, ja sa obavam ze Petusko sa uz do vanicky v zime vmestit nebude, uz teraz ho zacina byt plna, uvidime

chani
24. aug 2010

som ho teraz musela nechat poplackat si v postielke, evidentne bol unaveny a nie a nie zaspat a ukludnit sa, tak som ho dala do postielke a zacala som opravovat suflik a ako som tak trieskala donho a pribijala klince tak dieta odrazu ostalo ticho a pozeram a on pri tom pribijani klincov zaspal...keby som vedela ze sa musi okolo neho dnes spravit hluk tak zacnem uz prv 🙂
vonku prsi to bude tazky den bez prechadzky hmm

anjelicek26
24. aug 2010

@chani - u nas staci, ak zapnem fen a drobec je tuhy 😅

ellysa
24. aug 2010

a tepláčky od starkých

katka512
24. aug 2010

@chani Mne presne toto dnes robil maly strasne sa jedoval a pistal musela som ho zabalit do plienocky drzat mu ruky aj cumlik a este ho triast...... 🙂 az potom sa ukludnil

Baby co mate chlapcov dnes mi jedna sestricka z rehabilitacie hovorila ze ked maleho kupem by som mu mala trochu stahovat predkozku no neviem ja som niekde pocula ze do 2 rokov by sa stym nemalo robit nic...co vy nato??

anjelicek26
24. aug 2010

@ellysa - mala je krasnunka 😵

@katka512 - ja z predkozkou robit nebudem nic, do troch rokov sa musi dat pretiahnut, dovtedy nie, ak mu to budem robit nasilu, tak sa to moze natrhnut a spravit zrasty, eee, radsej nie. Ono by sa to malo samo postupne uvolnovat. Ja mu to len pri umyvani trolinka posuniem, vycistim, nech sa mu tam nic nedrzi.

bakatuska
24. aug 2010

@katka512 mne dokina tiez hovorila ze s tym nemam nic robit

zzz
24. aug 2010

@bakatuska @anjelicek26 @katka512 ahojte, no s tou predkozkou u chlapcov, kazdy hovori inak....pri dankovi som to neriesila...a potom ked mal 2 mu to vobec neslo..tak mu to doktorka musela nasilu pretiahnut....straaaasneeeeeee ☹ ☹ ☹ ...chudiatko 2 dni mal problem pri kazdom cikani a mocili sme stale v repiku.... druha moznost bola chirurgicky, uspat a v nemocnici....tak neviem co je lepsie....

takze ja teraz trolinku pri umyvani posuvam....sa bojim ze aj patko to bude musiet prezit.... 😢

katka512
24. aug 2010

Hmm sa pri kupkani mozno trosku stahovat ale fakt len trusku ked to ide ked nie tak nie..... 😉 To muselo byt strasne nasilu to pretahovat to by som teda nechcela.... ☹

chani
24. aug 2010

baby dnes sa uz 3 x paradne pogrckal, letelo to z neho prudom, prvy a treti krat nenatravene a 2x uz natravene...som z toho nejak v soku, nechapem...kazdu 1 a pol hodku pyta jest, a len 1 krmenie od pol7 rana udrzal v sebe cele, je nervozny v kuse sa vrati, horko tazko zaspal o 12 aj to len na pol hodku...ufff

marcelka123
24. aug 2010

@monky1 ahojcek.. 🙂 ako sa mate??? Este kojis? Chcem sa opytat pri prvej dcerke kedy si presla na um.mliecko? A teraz kedy planujes? Co najdlhsie? tazko sa mi cita dozadu, som rada, ze co to pocitam 🙂)
Ja este kojim, chcem aspon do 6 mesiacov a potom popri dokrmovani, ale um.mlieko uz mam po ruke, lebo obcas si myslim, ze to dlho nevydrzim, ze nie je dost mlieka, ale to mala vymysla...

marcelka123
24. aug 2010

@anjelicek26 jeeej s tou plienkou co mas pri sebe a potom davas malemu, to je skvely napad!!! 😎

cmuky82
24. aug 2010

Ahojte tak boli sme dnes na ockovanie juuj to bolo placu 😢 , ale uz to mame za sebou no a vazime uz 7200g 😀 . Teraz sa len bojim, aby nedostal teploty ☹

bubina1
24. aug 2010

@marcelka123 ja som ju tak mala naučenu, ale mi prestala priberat a musím zvyšit produkciu mlieka.. preto kojim casto....zatial neprikrmujem, ale asi tak skončíme...chcem vsak urobit všetko preto, aby sme nemuseli...

mici111
24. aug 2010

ahojte, ani mne dnes nechce malinka zaspat..od jedenastej sa trapime, zadrieme, rev, zadrieme, rev..a takto dokolecka..a vonku lejeeee, takze ani kocikovat sa neda ist..

melkina
24. aug 2010

Ahojte nemám moc času chodiť na počítač, ale aspoň sem tam na skok 🙂 máme sa fajn, Tristi pekne pribera, má už 8 kg, stále sa kojíme , cez den spinka horšie, ale v noci celkom fajn.
A k tej predkožke: Moj najstarší syn s tym mal problém, ked mal asi 6 rokov, tak mu to tiež išlo len trošku, tak mu to 2x na chirurgii nasilu odlepili, strašne plakal, palilo ho to a po pár dnoch sa mu to zase prirastlo doslova z noci do rana. Tak som si hladala vtedy na nete info, lebo mi srdce trhalo to takto riešiť..... a našla som nazor, že to treba nechať tak, ako to ide, nie nasilu viac preťahovať a ako ide chlapec do puberty a v noci sa už začína penis "prebudzať", tak sa to svojvolne same uvolnuje. A naozaj, ked mal cca 12-13 rokov, mal to uplne uvolnene a v poriadku, bez dalsich zasahov. Mladší synt to ma teraz v 7 rokoch tiež tak, že mu to ide do cca polovice, ale necham to zase na prirodu. Pravdaže, ak by boli problémy, tak s tým treba niečo robiť, ale ak nie su, myslim, že ich takto stresovať je hruza. Moj syn si to doteraz pamata..... 😠 No a teraz Tristankovi to ide tiež len trosinku a lekarka, že len tolko kolko ide a hotovo.
A verili by ste, že sa niečo podobne može stať aj dievčatkam? moja neterka mala taky problem, že sa jej zacali zrazu zrastať pysky a jedneho dna to mala tak, že nemohla cikať!!! museli jej to chirurgicky spraviť....to som bola v šoku, že sa take dačo podobne stáva aj dievčatam.... 😖

katka512
24. aug 2010

@melkina No pekne rastie Tristanko 🙂

anjelicek26
24. aug 2010

@melkina - Saska mala zrastene pysky ako babo - teda neoddelene, natierali sme to dva tyzdne hormonalnou mastou a oddelilo sa jej to 😎

zojec
24. aug 2010

@melkina aj ja som touz pocula o dievcatkach.. vraj treba umyvat poriadne prstom kazdy den a dosucha vyutierat 🙂