icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
27. aug 2010

Ahojte,
nemate skusenosti s oblecenim C&A, co sa tyka velkosti? Sedia tie velkosti? Alebo velkost 68 uz neoblecie 62 cm dlhe dieta? 😉
Dakujem

anjelicek26
27. aug 2010

@weirdo - tie velkosti sedia, ale maju casto dost uzke veci. tak na stihle deti.

Babulky, myslite, ze sa mi tie deti podobaju? Ta fotka je rovnako robena v 10 tyzdnoch.

weirdo
27. aug 2010

@anjelicek26 - aha, dobre, dakujem ... jasne, ze podobaju 🙂

katka512
27. aug 2010

@anjelicek26 no konecne uz mi naskocilo kto ma spomina..... 😵 😵 mne sa maly podobaju ockami a pusinkou 😉 😉

chani
27. aug 2010

@weirdo no Petko sa uz neviem ako naucil robit nestastnu tvaricku s otrcenou spodnou perou a trasucou sa bradickou, toto ked tam na mna vybali, nebude mi vsetko jedno a to tam idem zrovna 1x sama s nim, doteraz vzdy chodil manzel alebo svokra so mnou ufff

weirdo
27. aug 2010

@chani - mi hovor, na mna urobila vyspulenu spodnu peru a aj slzicky boli ... no nic, musime to dajako prezit, i ked srdiecko zaboli 😔
@desmodka - dakujeme 🙂

mojalili
27. aug 2010

@fatimuska Asi som nieco pojedla, co mi nezapasovalo. Inak aj svokra hanckovala cely den, len ona ostala len pri hnackach, ja som mala cely den teplotu. Akoze od zaludka uz je to OK, jem suche rozky a Colu a Smectu, celkom sa to upravilo,len telo ma od teploty boli, ak Paralenujem a potiiiim sa.
MAly je dnes cely den mrzuty, hrozneeee....muz mi ho nosi len na kojenie, inak sa stara cely den o neho, dceru sme museli dato 15 hodine babke. Zeby to Danko citil, ze mi je zle? Ci to pocasie? Teraz sa okupkal, napapal a uz spinka krasne,,,,

Inak krasne zacina spinkat, vcera zaspal o 21 hod do 3 hodiny, predvcerom od 22 do 4.30 hodiny, super.....

Kocky, poviem vam, co by som za to dala, aby som uz bola fit.....ved som nedokazala kojit, tak ma vsetko bolelo...

zojec
27. aug 2010

@mojalili och tak sa liec.. 🙂 nech to rychlo pominie, aspon ze mas takeho dobreho muza 😉

mici111
27. aug 2010

cafte kocky, ak by ste chceli dat odfotit deticky, davam link na jednu sikovnu kocku 🙂 nas fotila tuto sobou a tie fotky su naozaj kraasne, niektore este raz pripajam..

www.my-baby.sk

chani
27. aug 2010

@mojalili toto poznam ja som schytala crevnu virozu 3 tyzdne po prichode z porodnice, 3 dni som v sebe nic neudrzala a mala som vzdy 37,2 teplotu, nie vela ale totalne som mala vysileny organizmus a malo mliecka kedze toho vo mne vela neostavalo....maleho som akurat tak kojila, ostatne robila svokra a manzel....a este 2 tyzdne trvalo kym sa mi dalo telo do poraidku a zacalo byt aj mliecka dost, bolo to zle, lebo maly bol prisaty kazdu chvilu, kedze si na jeden krat vela nevytiahol a to tahal pri kazdom kojeni z oboch....este ze som mala vela namrazeneho, to nam zachranilo situaciu...

monline
27. aug 2010

@mici111 naozaj krásne fotky

ellysa
28. aug 2010

@mici111 sarinka je nádherná a má také tepláčky ako naša oliv 😀
@anjelicek26 no dosť sa podobajú kým som si neprečítala čo sa pýtaš som myslela že je to to isté bábo, len som rozmýšľala kde max nabral také dlhé vlasy 😀

leveretka
28. aug 2010

@mici111 velmi peknucke fotky 😵 Sarinka je zlatucka 🙂

desmodka
28. aug 2010

@weirdo tak skusali ste sediet v babyvaku???? ako to dopadlo?

niga
28. aug 2010

@anjelicek26 Nezapru sa, ze su surodenci-obaja su krasni. Saska je aj teraz krasne dievcatko. Tvoj Max ma telicko na stiskanie, moj je dlhan (64cm), vsetko mlieko mu ide do lic.

sportpark
28. aug 2010

ahojte no mne spava mala od 21 do 7 00 do rana akoze nechápem krasa......

sportpark
28. aug 2010

ciastocne kojim a dokrmujem...strasne si chcem udrzat mliecko co najdhsie lebo malu to ukludnuje..a bojim sa toho ked startim mliecko ze ju neuspim tak ako ked je na prsku.....aj cez den mi tak zaspava...

leveretka
28. aug 2010

@sportpark tak to ti Ella krasne spinka 🙂 nasa mala iba raz rekord 8h 🙂

weirdo
28. aug 2010

@desmodka - no prvy pokus vyyyborne, ale druhy krat tam uz nechcela ist 😀 . Kazdopadne budeme skusat dalej, ale bola tam strasne podarena, tak "čušala" a obzerala sa, super. Dakujem za inspiraciu 😉

sportpark
28. aug 2010

leve a ako spinkate?

ellysa
28. aug 2010

@sportpark no teda to spíte nádherne, my poslednú dobu od 20.00-2.30.-6.30

anjelicek26
28. aug 2010

@sportpark - to je super, ako spinka 🙂 Ja som s Maxom spokojna, ten spi posledne dni od 20:30 - 03:00 - 07:00 a po pol hodke taha az do desiatej...

Inak baby posledne dni - posledne 4 - Max zrazu kaka kazdy den 5-6x, co kakaval raz za 4 dni, je nekludny, boli ho brusko mam poccit, ale neprdi, aj kaka bez problemov, ale dnes je to uz dost extrem, vobec mu nejde spinkat, strasne je unaveny, vidno to na nom, oci sa mu zatvaraju a potom place zo spanku od bolesti, chudatko moje. Brusko ma mäkke, tak fakt neviem, co mu je 😖

maja_25
28. aug 2010

ahojte idem sa podelit so skusenostou nasho Tomaška doteraz dost statocne trapilo brusko bez mojej pomoci sa takmer ani nevykakal a hlavne strasne ho traplili aj prdky a podarilo sa nam najst riesenie aspon teda u nas to zabralo lebo kadejake kvapky boli bez uspechu.Kupila som mu probijotika volaju sa Infants Dophilus je to prasok a rozmiesa sa s troskou vody.no on to papa asi od stredy a nemožem sa stazovat nastala unho zmena v traavení o 180 stupnov krasne bez problemov prdka aj kaka a aj kludnejsie spinka takze super.strasne som rada lebo už to bolo hrozne.

maja_25
28. aug 2010

a on naozaj kazdý den kakal iba s mojou pomocou a teraz to vobec nepotrebuje...tak skuste

ameanda
28. aug 2010

ahojte kocky,

otazka - kde zozeniem speci plavky alebo plienky do vody?
chceme ist plavat a neviem kde hladat

dakujem

maja_25
28. aug 2010

no čo ja viem maju to aj v tescu a drogerkach ale sa mi zda že su len od 7kg

maja_25
28. aug 2010

a pre menšie som našla iba toto http://www.moresportu.sk/pre-deti/detske-a-baby... ale podla mna by boli aj tie huggies čo su od 7kg lebo tam je gumicka a natahuju sa ako gatky nie su na zalepovanie takže to drzí tie sme mali aj my ked sme chodili plavat so staršim a určite ich maju v každej drogerke

ameanda
28. aug 2010

@maja_25
ak bola odpoved pre mna, dakujem
maly uz mal 7kg, mozno ma dnes uz aj 7.5 🙂
on je taky valibucik

maja_25
28. aug 2010

@ameanda takže to mu potom bude určite dobre