Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili To mi je luto, ale hlavne sa nestresuj, to som si vyskusala, ze psychika je pri kojeni najdolezitejsia. Ja som mala dvakrat zapal prsnika, po druhom som nemala v podstate ziadne mlieko-odsala som si max. 5ml, jeden den som dokrmovala Nutrilonom, ale na druhy den som uz nemusela vobec. Jedla som zasmazenu polievku, tvaroh, bryndzu, caje, neustale si prikladala maleho, odsavala, kladla si naheho maleho na moje hole telo a hlavne pozitivne myslenie. Urcite to zvladnes,drz sa.
KOČKY -DAKUJEM ZA POVZBUDENIE, ale obracia sa to k lepsiemu, naozaj mi pribudlo mliecko, maly sa najedol aj z menej produktivneho co mam od zaciatku a to je co povedat, ze mu az mlieko tieklo bokom.....teraz som ho len polozila LILI do postielky a pustila vaznu hudbu a krasne spinka.....juj, aj slzicky mam v ociach, aka som rada 🙂
@katka Overalik je krasny, veru aj ja cakam, kde sa take nieco objavi, kde si bola kupit? Inak ked pojdes do Senice a tam, kde sme sa stretli, ozvi sa, byvam hned za tou novou poliklinikou, mohli by sme ist si sadnut alebo prides k nam na kavu 😉 😉 😉
Ahojte babule, potrebujem sa poradit, ako obliekate na jeseň deticky?, hlavne co na nohy , díkes 🙂
@takyna ja zatial davam len teplaky, ale na chodidla uz davam aj papucky strikovane, hackovane.. take teple.. 🙂 na vrch body s dlhym rukavom a este tenku mikinku.. tak sme vo vnutri.. dnes sme boli takto aj von, ale som jej dala este svetrik a hodila ju do fusaku.. 🙂 takeho prechodneho
@takyna Ja davam ponozky a mam sice capacky,take tenisky, ale na rehablilitacnom mi hovorila,z e mu nic pevne nemam davat na nozky, tak mi maminka ustrikovala take strikovane boticky, aj teraz ich inak ma na nohach, lebo mal studene nohy.....ale do kocika mu dam iste tie capacky, ved su lahucke a ochrania nozicku...
Ja mam taku zateplenu jemnu bundicku na taketo obdobie, uz som mu dala aj pancusky a teplakovu supravicku, pod tym bodynko, ale dnes je viac zima, tak asi by som mu dala aj bundicku.
@taky, u nas neprsi, dokonca aj chodniky vyschli, ale ja som taka unavena, ze som rada doma, KONECNE SAMA....Danko spi, tak si to uzivam a upratujem, robim veci,co nestiham bezne...a idem si lahnut, dolezita vec...
Danko takto spinka u dcerky v postielke, idem aj ja 🙂
Este jedno, muz nanucil Danka vyplazovat jazyk... 🙂
caute, dievcata
sme doma - KONECNE!!!!!!! uz ma to nebavi, stale niekde rajzujeme 😠
este som nestihla pozriet, co je tu nmove, len pozeram ze sa vam trati mlieko? no aj ja stale bojujem .... presne ako pise @mojalili - poobede je to najhorsie ... ale mne zabera ta senovka v kombinacii s benediktom lekarskym - baby, fakt to skuste, kym este mlieko mate ... ved za to nic nedate /maximalne 2€ - tolko to totiz stoji/... a skutocne to pomaha ... len neviem, ako dlho sa to moze brat, lebo ja ked uz smrdim ako kari korenie, dam si par dni pauzu a potom znova ..... ale tak to zistim u annag
@fatimuska Riadneho chlapa mas uz doma veru🙂
@monky, a ta senovka a benedikt lekarsky, to su cajiky? Pytam sa, ako si to mam kupit v lekarni, zajtra sa vyberiem a kupim si to, skus mi napisat co to je, aby nepozerali na mna ako na vola - to sa mi stava casto, napr. ked som sla pre Infacol, pozerali co od nich chcem, ze to nikdy nepoculi.... 😉
@taky, veru idem aj ja spat🙂
@zojec prikladam ju jasne...aj odsavam... robim všetko preto aby sa to zlepšilo aj tabletky beriem... caro pijem, korytnicu tiež, večer pivo...rano super..to mala vysaje aj stovku z prsa...horsie je to na poobedie... okolo obeda vyprodukujem este asi cca 60ml... lenže to jej nestači...dnes som jej zratala, že potrebuje cca 120-130ml na jedenie... dnes mi napr..vyslala z prsnika 60ku, potom som jej dala este 20ml co sa mi podarilo odsat a este mi stiahla 50ml UM... a od pol jednej vydržala bez poriadneho jedla až na jedno male cucnutie, čo si potiahla z prsa taku 30-ku a spi este...
akurat dneska som vytahovala jesenne a zimne veci pre oboch, no my uz teraz fungujeme na pancuskach a menzestrakoch, a i tak ma studene nozky, tak som mu uz dala aj capacky a to pomohlo, hore mame body s dlhym rukavom a tricko este ale postupne pridame sveter a bundu taku zateplenu este po ninke mame, takze teraz ako by som nasla, plus deka a kryt z kocika ten si neviem vynachvalit, super vec sa mu aspon drzi teplucko v kociariku
@mojalili benedikt je caj, senovka je bud semeno alebo prasok - lepsi je prasok, kt. uzijes a zapijes vodou, lebo semeno je tvrde ako slak - nepomlela som ho ani najvykonnejsim mlyncekom - ale ak zozenies len semeno, da sa z neho varit caj
...to by som ti potom vsetko napisala
a prave teraz som nasla take nieco http://anielik.scot.sk/e107_plugins/content/con...
idem si to precitat o senovke a benedikte
a tu je asi to iste http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=senovka-...
a u nas sa ta senovka kupuje v racio predajni, no mozno bude aj v lekarni
...i ked tu na konikovi niekt. dievcatapisu, ze im nezabrala ... tak uz neviem, lebo mne zabera priam zazracne
@miculienka no áno robím čiapočky aj teraz jednu, už tri dni a nie ju dokončiť 😅
čo sa týka priadze, také jarno-jesenné aj letné čiapočky hačkujem s priadze camilla aj v blave je ju dosť ťažké zohnať tak ja si ju objednávam u tejto baby http://www.mimibazar.sk/bazar.php?strana=1&albu..., jedno klbko ti výjde tak na jeden a pol čiapočky pre malinkú, alebo skús nejakú 100 % bavlnenú, teraz sú aj také s bambusom, tie sú tiež super ale o niečo drahšie.-na tú používam háči č. 2,5- 3
na zimné čiapočky mám teraz elian-alebo nejakú s akrylom
najúžasnejšia vlna akú som mala a sú z nej najkrajšie čiapočky je merino, taká špeciálna vlna, veľmi jemná, hodí sa aj na zimné čiapočky, ale tá stojí až okolo 5-6 eur klbko, viem že baby štrikujú aj z tej českej merino vlny ale tú som nikde nezohnala-na hrubšiu vlnu háčik tak 4, ale v podstate s tou 3 zvládneš všetko
ja som nevedela hačkovať vôbec všetko som sa naučila z netu
najlepšia stránka je podľa mňa táto http://www.mimibazar.cz/navody.php?order=1&id=12 a potom sa pochváľ čo si vytvorila

@weirdo Nas maly meria tak isto tiez som sa rozhodovala ci 74 alebo 80 radsej som zobrala vacsi ked sa to da ohrnut aj ked to ohrniem do vnutra pekne to drzi......teraz idem prec vecer ho v tom vyfotim a poviem ti blizsie lebo odvtedy co som ho kupila narastol....... 🙂 😉 inak bola som spokojna aj s cenou