Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
hm, neda sa poslat IP .... vraj je momentalne nedostupna ☹ 😒 😢 .... a som chcela niekomu nieco poslat 😔
@leveretka no aj nam hnisa ockovanie a 6.9 by sme mali ist na dalsie ockovanie, tak snad bude to plavanie na konci tyzdna ak by sme mali nejaku reakciu, ked hnisa nemoze ist do vody ci ako?? alebo ma to take suche, no uvidime co povie na to doki....no a ja ze budeme chodit spolu na plavanie... oni kazdy mesiac otvaraju kurzy ci ako to maju???
baby dakujeme za pochvalu 😅
ako zaspavaju vase deturence???
lebo ten nas maly dokaze zaspat iba na mne (na prsku).. ako ho mam naucit aby zaspaval v postielke??? dudlik odmieta, ked ho dam do postielky vresti jak keby som ho drala z koze 🙄 a ja nemam to srdce nachat ho tak... este dokaze zaspat aj co vajci na kociku ale to tiez s nim musim kocikovat aby zaspal
ja sa cudujem ako vedia tie vase deturence len tak zaspat v kresielku alebo na hracej deke, ten nas vsetko odmieta, nikde lezat no katastrofa ☹
@desmodka aj moja zaspava tak isto.. ja uz som vzdala vsetko ostatne.. proste ju vecer okupem, vezmem k telke , popri spravach sa napapa, potom ideme do postele, tam jej po leziacky dam prsko a zaspi... do 5-10 minut.. inak som s nou chodila, kocikovala a neviem co vsetko aj hodinu - dve.. takto to mam zarucenu istotu.. cez den pre istotu spi malokedy.. vacsinou na prsku zaspi, dam ju do kolisky tam podrieme este 15 max. pol hodku a tak stale dookola 😀
@desmodka nasu dokaze uspat tatova naruc - ked je uz najhorsie, zabalim do perinky (to velmi zabera), tatko vezme na 5 minut na ruky a malicka zaspi
ale castejsie zaspava sama - ked viem, ze uz je jej cas, polozim do postielky al. na gauc, malicka si spoji ruky ako keby sa modlila, al. skryje prsty do pesticky a tie si da pred tvar a do niekolkych minut zaspinka ......... ale musi byt najedena a cumel v puse nesmie chybat - inak nehrozi, aby zaspala
@cuki, ja som donedávna malého uväzvala do kolísky - do minúty mi tam vždy zaspal. Ešte aj slivkové gule som s ním takto robila 😀.
Teraz sa mi už nezmestí, takže ho dávam na zvislo (kríže s kapsou), veľmi rád odtiaľ kukučká na svet. Keď zaspí zvykne sa mi tam poskrúcať, takže ak viem, že budem ešte dlho vonku, tak ho prekladám radšej do kočíka.
@katka512, ja som na to plávanie chodila do Pezinka, tam to stálo 110 € na mesiac (8 hodín). Pozerala som na nete, niekde stojí aj 130 €, a v spomínanom Snop-e je za 75 €, pričom ďalší kurz lacnejší o 5% a ďalší o 10% (som milo prekvapená) - možno aj ja pôjdem do toho snop-u. Navyše je to cez víkendy a teda sa môže realizovať aj tato. A tiež nebude problém so strážením staršieho syna.
@ellysa ja som taká nešika na takéto ručné práce, to ja iba tiško závidím a môžem kupovať hotové 😀
@weirdo my tu mame CA. Neviem aka uroven, ale mozem ti mrknut, ak by si chcela 😉 ak ano, tak mi posli do mailu instrukcie. Mozno by som stihla vybehnut este tento tyzden
😉
@desmodka neviem ako to je, ak to hnisa. To ja iba pre svoj lepsi pocit som to prelozila na oktober. Otvaraju kazdy mesiac 😀
@zojec u nas je to komplik. maly totiz vobec nachce zaspat s prskom na posteli, zaspavame na kojeneckom vankusi ped telkou (napapa sa z jedneho prska potom musi este pokukat okolo, este mi rozprava, potom druhe prsko a zaspi) a potom ho musim preniest a to je ten problem, ked ho polozim do postielky skor ako by som mala zacne sa tam pucit vzdychat az nakoniec otvori oci, lenze ked ho zoberem na ruky je "mrtvy" a ked ho zase polozim tak opat to iste a takto bojujeme aj do 23 potom spi max. 3-4 a znova minimalne hodinovy boj o spanok a potom uz len 2 hodky a koniec 😠 😠 ... cez den uz zacal spavat castejsie aj 4 krat po hodine (u nas to bolo 2 krat po pol hodke)
@monky1 perinka neprichadza do uvahy, je nam aj mala ale aj tu odmieta, boze ten chlap s nicim nie je spokojny
@ceresna mne to tiez nevadi za zaspava na prsku, len potom to prekladanie 😠 ☹ v kociku dokaze potiahnut aj tri hodiny (ale iba vo vajci) aj to sa mu musi zadok natriasat
nic neviem spravit bo je v kuse na mne nalepeny, no horsie jak ked bol male babatko, vtedy aspon cucal ked lezal, lenze teraz uz ani to
ahojte 🙂
no u nás je zaspávanie celkom v pohode, väčšinou v hojdačke alebo postieľke, len musím tak prvú polhodinu byť pri nej kým zaspí tvrdo, lebo niekedy si vytrhne cumlík a lebo sa pevracia a zobudí sa, tak jej asi 10 krát dám cumeľ, deku, pohladkám a potom už spí.
práve spolu pozeráme toy story, celkom sa jej páči vykrikuje a smeje sa 😉 😉
@desmodka tak to ti cez deň pekne pospinká, naša nechcela spať vôbec cez deň ale ako padol tretí mesiac tak sa to zlepšilo teraz spáva dva krát za deň. raz aj 3-4 hodinky raz tak 1-2 a večer si niekedy ešte dá pol hoďku pred spaním
noc bola tiež nafigu, zobudila sa už o pol dvanástej a bola strašne hladná potom ešte raz v noci ale to ani neviem kedy, lebo som jej len v polospánku dala fľašu a vstala pred siedmou, zaspáva večer okolo ôsmej
ja neviem či jej nedávam málo mlieka papá 120 ml asi to zvýšim na 150 ml možno nebude v noci taká hladná
kocky, ktore sa chystate do SNOPu plavat s babatkami..ja som tam chcela ist tiez, ale ma odradili, ze tam je ten bazen nielen pre deticky..ze tam chodia aj ostatni ludia cvicit..no a ked si predstavim nejakeho stareho deda alebo babku 😨 ako sa tam moci a potom tam mame ist my..no neviem..bojim sa..tak ja pojdem radsej do alvy, tam je bazen len pre deticky vyhradeny..aky mate na to nazor?
@mici111
ja som na to ani nepomyslela, tiez som chcela zacat tento vikend ako ellysa, ale maly soplikuje a tak nemozeme
pytala som sa na dalsie terminy a najblizsi ze zacne asi v novembri, takze sa prihlasime na ten
v lete chcem s nim chodit do vody pravidelne, takze dovtedy urcite absolvujeme jeden prip. dva kurzy

a inak to čo sa stalo dnes v devínskej 😠 😠 😠 😠 😠 😔 😔 ☹ ☹ ☹ ☹