icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
31. aug 2010

@etuska aj u nas sa uspava cez den kocikovanim cez prechodove listy, inak nezaspi 🙂

riska
31. aug 2010

@monky1, presne ako naša 🙂 miluje byť zaviazana v zavinovačke, hoci nohy jej trčia 😀 ale ovela rýchlejšie tak zaspi, samozrejme s dudlikom, ten musi mať, zavislačka naša 😀
a počasie - otraaas 😠

misik1
31. aug 2010

ahojte...ste skvele,ze sem stihate chodit,resp.stiham si aj ja pozriet,ale aby som mohla nejako velmi nadzviazat a byt v obraze sa mi velmi neda...
zaspavanie,no my sme mali obdobie krasen,ze polozili sme do postielky, s manzelom sadli na postel rozpravali sa a dieta pekne zaspalo....ale teraz aksoi 4 dni zacne pri polozeni do postielky kricat,plakat a nezabera,len na ruky alebo k prsniku..len co potom,ked uz nebude mliecko,co jej prilozim???? ale snad bude co najdlhsie...
ale cez den zaspi v pohode,rozvalena na posteli,ani som neskusala,co by to urobilo so zaviazanim,ked mam pocit,ze chce mat ruky co najdalej od seba...

misik1
31. aug 2010

a este samozrejme,ze sa zanori do plienky.... 🙂

riska
31. aug 2010

@misik1, ahoj, teba som tu dlho nevidela 😉

misik1
31. aug 2010

no ved to pisem,ze akosi mi to nejde sa sem zapojit... 😉
ako mala,drzi hlavicku,ked ju zdvihas za rucicky??? a ostatnym babam ako?
nasa,ked ma snahu so mnou spolupracovat,tak ano,ked na mna kasle,tak jej pada

riska
31. aug 2010

@ceresna, v snope to stoji 75 €, ale 5 hodin, čiže 150 za 10 hodin....a vraj je to najmenej v ba, podla toho, čo píšu... som netušila, že to plavanie je take drahe 😠

riska
31. aug 2010

@misik1, držať hlavičku vie, ale len ked sama chce 😀 u ostatných je to asi podobne, len chlapci su asi lenivejši, podla toho, čo pišu ich maminy 😉

misik1
31. aug 2010

aha,tak podobne...
no aj my chceme plavat,ale teda sumy riadne su to...a musime pockat na uplne zahojenie miesta po tbc,tak nas upozornila doktorka priamo na plucnom

misik1
31. aug 2010

no nic, ide sa debatovat a pomaly obedovat...nie ja,ale hladoska moja 🙂

monky1
31. aug 2010

@misik1 ja jej ruky neviazem k telu do perinky, ma ich volne zdvihnute pred tvarickou - ako keby isla boxovat 😀 😀 😀 a ked zaspi, pohodi si ich okolo hlavy 😀

a ked ju taham za ruky do sedu, drzat hlavku NEHROZI ... cisty zaklon ... ale neriesim to, lebo hanka nedrzala hlavku ani ked bola na rukach a dokina s tym nemala ziadny problem, takze elu neriesim, lebo ked ich porovnam v tom istom veku, je sikovnejsia ako jej starsia sestricka

monky1
31. aug 2010

@etuska a ako simi, este grcka??

katka512
31. aug 2010

@weirdo Ahoj vcera sa mi uz nechcelo....tak dnes ti posielam to foto, a este raz som rada ze som zobrala tu 80-nozicky som mu zahla do vnutra... 😉

mici111
31. aug 2010

@katka512 kraasny je ten overalik..aj ja musim nieco take pozriet..a tiez sa neviem rozhodnut, ci 74 ci 80..buduci utorok ideme do poradne, tak nas tam zmeraju, ale odhadujem, ze mozeme mat tak cca 62 cm plus minus..deticky teraz uz tak rychlo nerastu ci hej? tak by asi stacila aj 74..no fakt nevieeeeeeeem ☹

katka512
31. aug 2010

@mici111 maly tiez tych 62 cm,aj keby som mu ten overalik dala teraz nevyzera vobec ze by mu bol nejak fest velky,skor som sa bala aby mu ta 74 tak vo februari nebola akurat a nebol vnej narvaty radsej nech ma trochu volnost... 🙂 lebo bohvie ako dlho bude trvat ta hnusna zima..... 😠

anjelicek26
31. aug 2010

@monky1 - tak to Max ak ho vytiahnem za rucicky drzi hlavu perfektne, aj ked ho pridrzim po sediacky, tak ju drzi a kuka ako puk, strasne sa mu to paci. Len na brusku to pasenie stale riadne pokulhava 😖

@katka512 - mne sa to zda obrovske zbytocne 😖 My asi 68-ku kupime. Ved ma 59 cm a od septembra ho bude nosit, ak sa ochladi... a 9 cm da tak za 2-3 mesiace, nie skor... Takze po vianociach potom kupovat novy... tam su uz aj zlavy...

riska
31. aug 2010

@katka512, kraaaasne 🙂 mali aj ine farby? 😉

monky1
31. aug 2010

my overal nekupujeme, my mame po haninke, len neviem aky je velky, lebo je este niekde zbaleny a nenajdeny 😀
a asi nie je najteplejsi, ale tak narvem malinku do fusaka, prikryjeme hrubou dekou, krytom z kocika, kocik mame sirokansky, takze zimy sa nebojim 😅

@anjelicek26 super, ked drzi hlavicku ... nasa je vtedy ako maslo 😀 😀 😀

leveretka
31. aug 2010

@mici111 pocula som o tom bazene, ze tam chodia vsetci. Aj deti, mladi, zreli, ale aj starci a na rôzne rehabilitacie. Ja som uz teraz neni v BA, ale nesla by som tam. Bohvie ako casto menia vodu. My budeme chodit tu v NR a tu je tiez iba cisto pre deticky bazen.

katka512
31. aug 2010

@anjelicek26 maly mal pred dvomi ci tromi tyzdnami teraz neviem 62cm a niektora 68 overal podla toho akej znacky by mu bola aj teraz mala......ja mu ho chcem davt az tak v novembri ,v decembri teraz mu chcem ist kupit fusak ma dve vlozky jedna je taka jesena prechodna tak ked sa ochladi tak to budem riesit asi takto..... 🙂

mici111
31. aug 2010

@leveretka jani, presne tak 🙂 sesternica robi v GYN-FIVE, to je v jednej budove a tiez mi presne toto iste hovorila..s malym babatkom by som tam nesla..my sa chystame asi do Alvy v BA..

leveretka
31. aug 2010

co sa tyka zaspavania, tak nasa sa za posledne dva dni pohorsila a nechce cez den spinkat, tak max 3x po 20 min. Dnes od 6.30 potiahla 2x 10 minutovky 🙄 a nic ju nebavi, nikde nechce byt. Nastastie v noc spi dobre.

@katka512 krasny je ten overalik a vobec nevidiet, ze je taky velky a aspon vam vydrzi celu zimu. Super kupa 😉

hori
31. aug 2010

babenky, chcem sa vas spytat... v com budete vozit deti v zime? vo fusaku ci v overaloch alebo v obidvoch? myslim, ked bude taka fest zima, nie ze mrznut, to nie, ale takych 6 - 8 stupnov... ja budem musiet chodit s malou von asi za kazdeho pocasia, lebo inak je doma velmi zla a v kociku pekne spi. A ked vas mozem poprosit, dajte sem aj fotky fusakov a overalov, ake mate, nech mam tip, vobec totiz neviem, co mam kupit, ja viem, ze to tu uz raz trochu bolo, ale neviem to nalistovat.
A davate na spanie, ked zo zavinovacky uz vyrastli? Tie klasicke spacie vaky na traky sa mi zdaju, ze jej bude zima na rucicky... mne ta zavinka ohromne vyhovovala, mala v nej spi doteraz, len fakt uz nohy trcia z nej... 🙂

leveretka
31. aug 2010

@mici111 ja som chodievala tiez do Gyn Fivu do poradne a teda do Snopu cvicit 😉 a vedla satni bol bazen, ale ten si asi videla. Moja kolegyna tam chodila cvicit do vody a vselijaki ludia su tam...Ja som takych starsich videla doobeda, ked som isla do poradne a nemala by som z toho dobry pocit ist tam s babom.

katka512
31. aug 2010

@riska Ahoj ja som ho kupovala tak pred 2tyzdnami a vtedy mali len tento druh ale myslim ze urcite este nejake ine dostanu 😉

zojec
31. aug 2010

ahojte..
@chani my tak isto chodime cez prechodovky s kocikom... ale istejsie je uspavanie na prsku 🙂
overaly mame 2ks... dostali sme... asi ako skoro vsetko co mame.. 🙂 jedem je velkost 3-6 a drhy 6-9.. su nadherne oba.. hodim neskor foto 😉

mojalili
31. aug 2010

Vidim, ze je tu dilema Overaliky, veru aj ja by som riadne rozmyslala nad 74 a 80, teraz mame 68, takze tych 74 by mozno aj stacilo, ale zalezi asi od strihu, takze ho pojdem kupit pekne s Dankom a tam ho primeram.🙂

katka512
31. aug 2010

@leveretka dakujem ja som spokojna 🙂 🙂 🙂 🙂

leveretka
31. aug 2010

@hori ja mam taky plan zatial, ze budeme nosit v taske (nemame vanicku) je celkom dost dlha, tak by sa tam mohla vpratat aspon do konca roka. Potom prejdeme na sportiak. Na nasej sportovej casti je napisane, ze sa ma pouzivat az od 6mes, tak skor by som nechcela. My mame k tej taske aj take nieco ako fusak, tak sa to bude dat pouzit aj na zimu, ale neviem este ako to bude v skutocnosti, ci to bude dost teplucke. Mame kupeny 2x dekovy overal a zimnu bundicku hrubucku, tak uvidime ako to nakombinujeme. My mame spaci vak, uvazujem, ze ho uz vytiahnem a plus ju prikryjem dekou zatial. Nechcem to prilis prehanat s babusenim, lebo ked pride fest zima, tak aby potom neprechladla. Co sa tyka fusakov, tak baby tu spominali ako jeden z najlacnejsich a dobrych emitex a drahsich, ale podla mna krajsich, Lodger a este nejaky, ale nespomenieme si na nazov 😅

bealondyn
31. aug 2010

caute baby,
my tiez zaspavame na prsku, mala obdobie, ze chcela len na pleci pri noseni, ale teraz len na prsku. mne to nevadi lebo uz sa napapa celkom rychlo. a cez den tiez najcastejsie v kociku, aj doma. sme na tom rovnako 🙂

inak dnes sme mali rano druhe ockovania, do oboch noziciek, zvladla to zase super, zaplakala na 30 sekund a potom pohodicka. snad nedostane teplotu, minule jej vobec nic nebolo. 😕