icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
31. aug 2010

Maly mi krásne spinká, som rada, ze zvykne spat vo velkej posteli sam, teraz som to vyuzila, ked mam LILI na prazdninach🙂

mojalili
31. aug 2010

@bealondyn Bea, nas to caka vo stvtok, tak uvidime,ako bude....LILI mala teploty, tak sa pripravim radsej vopred... 🙂

katka512
31. aug 2010

@hori Este su dobre fusaky aj Wallaboo a aj Elody zalezi aj od teba kolko chces investovat ja malemu chcem davat overal ked uz bude zimsie teraz si chcem ist kupit fusak Lodger ma dve vlozky takze ked nebude moc zima tu jednu vytiahnem no uvidime tiez dufam ze sa v decembri dame do vanicky no neviem..... 🙂

etuska
31. aug 2010

@chani 🙂 esteze mam PC pri dverach-tak uz mam vytrenovanu nohu-pisem na PC a s nohou kocikujem cez prah 😀

etuska
31. aug 2010

@monky1
ano-Šimi este grcka-ale uz to nie je take zle.No a pri plnom dojceni mal minuly tyzden 6,5kg tak pohodka

chani
31. aug 2010

@zojec no aj na prsku pekne zaspava, lenze ked ho vezmem odgrgnut alebo ho chcem ulozit do postielky tak sa v momente preberie cez den, v noci je to ale v pohode, to si neodgrgne vobec a ked negrgne do 5 min tak ho davam do postielky, tam sa 10 min mrvi ale nakoniec zhasne 🙂

chani
31. aug 2010

@etuska ja som skusala minule s nohou ale asi ju nemam az tak dobre vytrenovanu lebo to nezaberalo hehe

leveretka
31. aug 2010

dievcata, chcem sa opytat, co uz mate deticky ako dlho ste vyuzivali fusak? lebo rozmyslam, ci buducu zimu, ked budu mat okolo roku a pol nebudu uz chciet cupitat po svojich a tym padom to bude zalezitost iba par mesiacov. Vy ste ako dlho vyuzivali fusak? dakujem

mojalili
31. aug 2010

@leveretka Vyuzila som aj2 zimy náš fusak, pretoze v tej zime a hlavne snehu sa nebude malicky brodit, aj ked bude mat 1,5 roka, takze urcite ho vyuzijeme iste aj 2 zimy....
JA mam obyčajny a teply hlavne, je stale ako novy, takze mam postarane.... 🙂

desmodka
31. aug 2010

baby staci sa tu postazovat a hned spi... tak doobeda potiahol 2 hod a 15 min, samozrejme ze sme sa uspavali v kociku cez prechodove listy a musela som sediet na zemi aby ma nevidel, lebo inak robi na mna ksichty a jeduje sa aby som ho vybrala, ale spaaaaaaaaaaaal.... 😀 😀

leveretka
31. aug 2010

@desmodka ani mna nasa nemoze vidiet, lebo inak nechce zaspat 🙂 ja zase hupem postielku (mame tam listy na hojdanie) a skryvam sa 😀

leveretka
31. aug 2010

@mojalili dakujem 😉

weirdo
31. aug 2010

@desmodka 😀 😀 😀
@katka512 - kraaasny overal a aj krpcek v nom
@leveretka - dakujem 😵

anjelicek26
31. aug 2010

@leveretka - ja som mala fusak do vanicky a potom na dve sezony velky do sportaku (Odenwälder Billi xl)

zojec
31. aug 2010

aj moja spi.. ona pomerne casto zaspi na 10-15 minut.. ak spi dlhsie ako pol hodku, viem, ze mozem zacat robit nieco vacsie.. lebo to vydrzi aj dve hodiny spat 😉
tiez si myslim, ze fusak sa zide aj na buducu zimu, ked nie do kocika, tak aj do sanok 😉 my mame fusak taky velky este po mne z ovcej vlny.. a do maleho kocika nieco este spichnem.. okrem toho tie overaly su dostatocne teple... a ked bude vonku -20 tak tam nepojdem.. a tak to vyzera , ze ani dnes sa vonku nedostaneme.. v jednom kuse prsi.. ☹

bakatuska
31. aug 2010

caute

@katka512 krasny overal maly je v nom mileny 😉

@leveretka ja mam taky vedsi fusak teda da sa vyuzit na sportiak a mozem ti povedat ze este minulu zimu sme ho vyuzili na buginu
este som chcela kupovali ste uz detom hrazdicky? ak ano tak aku znacku?

zojec
31. aug 2010

@bakatuska hrazdicku uz pouzivame viac ako mesiac.. a myslim, ze o mesiac - dva uz nebude aktualna 🙂 ja som dostala hrazdicku z ameriky.. ale pacia sa mi veci fisher price.. su take fajne farebne 😉

mici111
31. aug 2010

@bakatuska my tiez pouzivame hrazdicku asi mesiac..mame pozicanu chicco..tiez si myslim, ze o mesiac, dva ju to uz nebude bavit...
baby, co robite ked je takto hnusne vonku?mna doma uz asi porazi..

desmodka
31. aug 2010

baby a co tento fusak?? nemate s nim niektora skusenosti???? maju aj na 4-18 mes
http://www.biga.sk/detske-fusaky/red-castle-spo...

desmodka
31. aug 2010

@bakatuska nas uz pre istotu ani hrazdicka nebavi, teda my mame hraciu deku a momentalne sa na nej odmieta hrat, ale asi je to len docasne
@mici111 my sme boli vcera vonku aj ked prsalo, sak uz mi doma prepina, ale inak sa hrame, lietadielkujeme, pozerame kobru 🙂, vetrame vajka, sedime (to je jeho oblubena cinnost ked moze sam sediet len sa drzat mojich ruk), stavame sa na nohy, nosime sa na rukach a takto dookola

mici111
31. aug 2010

@desmodka my sme boli tiez sice vcera vonku chvilu ked prestalo prsat, ale dnes to na to nevyzera..
fiiiha a mozu uz taketo malinke deticky sediet?? moja by sa tiez stale nosila na rukach a ja ju uz nevladzem nosit dlhsie ako pol hodku vkuse, uz mam lavu ruku tak pretazenu, ze mi v zapesti normalne vyskakuje z klbu 😲
my sa tiez snazime nejako prehrat, s hrazdickou, spievame si, pustame detske pesnicky, rozpravame, v lehatku sa sem tam zahra aj sama...a tak...len som chcela aj nejake tipy od vas, co ine by sa este dalo robit 😀

desmodka
31. aug 2010

@mici111 no nemal by sediet, tak ale dlho mu nedovolim tak byt, musi hned lahnut, sa pekne taha hore do sedu tak v ramci cvicenia 😅 ine aktivity ti ja veru neporadim aj ja sa rada necham inspirovat 😝

kuriatko33
31. aug 2010

ahojte dlho som vas necitala, cele leto sme sa pretulali po vonku 🙂 teraz ta zima a dažd je o nervi ☹ mi sa hrame v deke, mame lamaze je uzasna maly sa v nej tak nasmeje 🙂 🙂 potom mame hupacku, tam sa mu podarý prespat dve hodinky.. alebo rozpravame , mame spievajuceho psika tak s nim pospievame, ale inak doma je nuda ☹ ☹ neviem co bude celu zimu 😒
inak ja som zastanca toho, že dieta ma najprv lozit z lahu sa da sam!! do sedu a vtedy bude sediet, ved sed je najvacsia zataz pre chrbticu takze mi iba lezkame alebo sa nosime.. ne 🙂 neuznavam ani chodita!!skuste si precitat na nete o tejto teme.. nie je to vobec ziadna pomocka, skor to preskakuje urc fazu psychomotorickeho vývinu je to reklamný tah, ale pediatri a orotopedi to neodporúčaju..
mam velmi dobreho ortopeda, ten mi povedal. žiadny behak. ked bude sediet sam tak je na to pripravený.
a stavat ho na nohy najskor ked sa postavý sam na nohy aspon v postielke.

ellysa
31. aug 2010

ahojteeeeeee no počasie des, sme sa šli prejsť komerčne do nákupného centra aby sme aspoň niekde boli a nesedeli doma.
doma už bola trocha zima tak sme zakúrili v krbe no malá kukala doňho celý čas 🙂 , teraz je super keď je v lehátku a len pozoruje ale ako jej vyvetlím cez zimu keď už bude loziť, že sa nemá priblížiť neviem

ludka_r
31. aug 2010

Ahojte zasa po dlhom čase.
Máme sa mi výborne, ale už mi škola začína, tak budem mať náramne veselo. No, neteším sa veľmi. Bude to náročné robiť štátnice pri dvoch deťoch. Ale nejako to predsa len musím zvládnuť.
Som sa Vám chcela posťažovať. Neviem, ako Vaše deti, ale mám pocit, že väčšina už pekne pasie koníčky. Náš Riško ešte stále nie. Na brušku sa mu vôbec nepáči, hneď plače. A včera ma moja mama namotala, že aj na rukách máva hlavičku na krivo. Tak teraz, aby som mala obavy, či bude všetko v poriadku.. 😖
Ach jaj, stresujem ako prvorodička. 😀

nonika1979
31. aug 2010

@ludka_r ahoj ja ti idem trosku pomoct my sme akurat dnes boli v poradni mame krasnych 6,26kg a pani doktorka si vsimla ze sme tiez lenivy na brusko sa nam nechce a vobec sa nam tak nepaci ale ze treba stale skusat a davat aspon na chvilocku na brusko ze sa tym trenuje krcna chrbztica ale v ziadnom pripade nenechat dietatko na brusku spinkat tak nam povedala tak nestresuj ja som mam este dve dievcence tie boli sikovne a na brusku sa im pacilo a tento nas valibuk aha nechce tak nie ste sami pekny vecer a trenujte ako my 🙂 🙂 🙂

fatimuska
31. aug 2010

@kuriatko33 áno, behák je pre lenivé matky! ale zas, pri mojej výške sa skláňať k malému tak to chrbtica dá zabrať, ale naozaj chodítko som nemala ani pri Vladkovi, a teraz uvidíme, ale asi tiež nie🙂

fatimuska
31. aug 2010

aj počas dažďa chodíme von dnes sme boli už 2x, nepochopím moju 18 ročnú nevlastnú sestru, má 10 mesačnú slečnu a dáva jej úplne všetko jesť, čo varí pre nich a keď som do nej hučala či je normálna tak to zabila otázkou a Ty keď dojčíš, tak ješ všetko nie? a ja že jasné, no tak potom je to to isté, keď ona to dáva malej priamo!!!jej rodičia urobili to isté a má 110kg, a jej malá má 12 kg len sedí..atd, robí jej to istééé

leveretka
31. aug 2010

@bakatuska my pouzivame hraciu deku asi dva mesiace a mame od tiny love.
my choditko neplanujeme pouzivat, podla nas je to zbytocnost

katka512
31. aug 2010

Ahojte dnes som bola v Trnave a kupila som ten fusak Lodger je perfektny......
Chcela by som od vas poradit kupem maleho okolo 21:30 napapa sa a ide spat-spi do 04:30-5:00 ako kedy,teraz by som ho chcela zacat skorej kupat tak okolo 19:30 ale neviem ci ho mam hned ulozit do postielky na spanok alebo sa snim rozpravat mozno ho chvilu nechat podriemat a tak okolo 22:00 mu dat jest a sup do postielky ved ked si uz tak krasne zvykol spat tych 7hodin aby sa mi teraz nezacal budit kazde 3hodiny co vy nato aky mate nazor???? 🙂