Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 ahojky.. ake lieky ti odporucila annag? a ako ide kojenie? v pohode? aj nasa mala je mala.. 🙂 ale nevyzera ze by jej nieco chybalo..
@desmodka och ty mas riadneho valibuka.. mas co nosit.. 🙂
@anjelicek26 moja mala tiez tak podobne vyzera v overale 3-6.. 🙂 ale zas zima bude dufam az v decembri a to snad narastie a treba ratat aj s tym, ze sa pod to oblieka viac 😉
ja som vedela preco zabudam ten Vigantol davat.. 😀 ja ho davam tak 2-3x tyzdenne ked si spomeniem.. chodim s malou vzdy ked sa da na slnko.
@anjelicek26 super je v ňom, aj ja chcem taký 🙂
babule pozdravujem 🙂
naša malá mala dnes v stolici také ako keby krvané do hneda, doktorka povedala , že sú to minerály mali ste to niektorá?
@takyna - ze by toto sposobovali mineraly som nikdy nepocula 🤐 Keby sa to malo opakovat, zobrala by som vzorku a odniesla k doky na rozbor. S krvou v stolici nie je sranda.
Ten overalik je z baby gap 😵 Kamoska kupila pre maleho na jar, mal ho raz na sebe a uz mu bol maly, lepsie pre nas 😅 Je uzasne mäkkucky
@zojec - ja mu pod to uz nic nebudem obliekat, len body, tricko, leginsy ci pancusky, vsak by sa spotil, ked bude este v hlbokom kociku. A ak pojde na jar do sportaku, tak tam uz ma fusak... tam ani ten overal potrebovat nebude. .
ahojte maminky dlhoo som tu nebola lebo nebolo akosi casu. po tej prihode s malym som vecsinu casu travila len s nim.trapilo nas velmi aj brusko a dost plakaval tak som nemala vtedy ani chut na net a aj ten blby reflux ho trapil- ztakze tak. odkedy sme boli na gastre a dostal gastrotuss baby sirup tak mi drobec dokaze spinkat aj hod vkuse co ked ho nemal tak spal maximalne 20 min a hned ho to budilo a trapilo. zmenili nam aj nutrilon obycajny na nutrilon comfort ale na uviod to bolo zle lebo ned´vedel po nom kakat.teraz ked mu davam kamilkovy cajik aby sa mu to riedilo tak mi ho prehana.mame znemit nutrilon na obycajkny kedze je s bruskom lepise aby sme zistili ci to je mlieckom ci konecne skoncila ta trojmesacna kolika a uvidime co bude.lebo aj ked mame nutrilon comfort na predpis a doplacame tak nam to nestaci lebo maly spapa tych krabic 10 a dostaneme len 6 na recept. a aj tak ho vela vyjde a ak ta kolika skonicla po tych 3 mes tak nema zmysel kupovat takto drahe speci mliecko.
musela som vas docitat az mam prehlad com sa bavite- my este nemame overal na zimu ale musim sa po niecom pozriet lebo vonku je uz dost zima a ked chodime aj s drobcom na stavbu tak sa bojim aby neprechladol. aj koli tomu ze sme pohli s domcekom tak nebolo casu vas kuknut ale teraz mame domcek uz aj po strechou tak je uz cosi volnejsie 🙂 uz budeme len vnutro robit a kutrat sa
sme uz velky.- ked mal 3 mesiace tak vazil 7720 g 😅 🙂 mam co robitz aby mi chrbtica neodisla.neskor dam foto
Tak som sa zastavila u dr a povedala ze nemam pouzivat ten vigantol
@evina0 to je super že Majko sa má už lepšie.Pozerala som aj fotky čo si si dala do albumu. Zlatunký je a rastie ako z vody. Krásna váha 🙂 🙂 🙂 .My ideme k doktorke na budúci týždeň tak som zvedavá aká váha vybehne nám , ale predpokladám tak cca.7000g . A už ste boli s Majkom na očkovaní?
evina to som rada ze ste oki...vies nikde nie je napisane ze padnu 3 mesiace a klika je preč...je to individualne....my sme presli na nutrilon extra..a mala je oki....ale brali sme homeopatika a to jej pomohlo s bruskom.....no vaha krasna.....fu pekny macko....mala neviem kolko ma.....idem 21. na poradnu a na prve ockovanie....
@tintinka ano mame za sebou prve ockovanie do obidvoch noziciek a nemali sme teploty.
@sportpark a preco mate nutrilon extra? na lepsie zasytenie?? no Majko berie uz asi mesiac biogaju a stale mu ju davam..aku davka davas malej naraz? ja zatial Majkovi po 130ml ale stava sa mi ze ma malo- snazi sa dodrzat 120-150ml na kilo vahy az nema velke brusko lebo potom s amu zle dycha.ale do toho objemu ratam aj cajik. kolko ti denne spap mal??
@ellysa dakujem a vidm ze je riadny chplap a dost tazky hlavne to citim ked je na rukach ale akosi som si zvykla 🙂
Baby davate babetkam pancuchy ked idete von?
ahojte.je tu niekto komu tiez zistili dilataciu obliciek**?
evina 0 malej davam nutrilon extra to nie je na zasytenie...je tam probiotikum....to sme brali comfort...toto je o niečo drahsie kvoli probiotiku....mala spapa 150ml..a teraz papa uz 180 v noci...a v pohode...robi jej dobre to mliecko jednoznacne....
@desmodka xi xi tvoj macko vyzera ako rocne babatko v tom outfite 😀 moja je este taka babatkovska... fakt je to tak ze dievcatka su take mensie.. tiez som zvedava kolko vazi.. ale 6kg este urcite nema.. ja som dala pancusky vcera prvy krat.. sak vonku uz je kosa ked nesvieti slniecko..
cafte kocky 🙂 my ideme dnes na poradnu, takze predpokladam, ze nas budu aj ockovat ☹ normalne sa toho bojim..viem, ze ste uz o tom pisali, len nemam cas to hladat..co je dobre dat po ockovani na to miesto vpichu, aby nebola teplota potom?
@mici111 JA som mala octanovu mast v ladnicke a ked ho zaockovali, mala som ju so sebou a hned so mu ju na vpich dala, super to chladilo a neopuchlo, neocervenelo . Navecer ho to zacalo asi moc boliet, strasne mrndžal a fňukal, dala som mu 1/ čipku PAralenu, v noci mal 38,4,dala som druhu 1/2 Paralenu a do rana krasne spinkal a na druhy den už nič. HLAVNE NEKUPAť!!!!
kOčky, ja viem, že zúbky lezú v 6. mesiaci, ale Danko ma 2 zapálené a zdurené miesta na dolných ďasienkach, stale slinta...mozu sa drat aj mesiac tie zubky, ale jednoznacne uz lezu... ☹

@luan ak sa smiem spýtať , ku ktorej doktorke chodíš , lebo sa mi zdá že si z Nitry.Ja idem k doktorke až budúci týždeň , tak by som tiež chcela vedieť o tom Vigantole. Ja som nateraz vynechala, ved malý je v podstate celý deň vonku a tam má dostatok vitamínu D. Dnes som sa pýtala v lekárni a oni ho normálne ponúkaj ďalej ☹