icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
7. sep 2010

@riska no my sme dostali dnes vcelicku aj do pusy proti rotavirusom..zatial teplotka nebola..uz spinka..tak dufam, ze nebude mat ani v noci..nebudem ju budit kvoli meraniu, tak hadam bude spinkat pokojne v noci..
inak baby poviem vam, ze ako som ju videla tak plackat ked ju pichali, tak som mala slzy na krajicku..skoro som tam pustila slzu s nou..chuudatko mojeeeee ☹

riska
7. sep 2010

@takyna, dufam, že to zvladneme, po tom reve pri očkovani mam z toho slušne nervy 😖
pred týždnom sme mali 5250g...my sme takí menší 😉

mici111
7. sep 2010

jo a mame 6180 gramov 😀 a asi 60cm, to som ju merala sama, lebo na poradni ju dnes nezmerali..

mici111
7. sep 2010

@riska ale krasny ste aj plackat viete poriadneeee 😀 vidis, a doma sa ti potom Ninka uz upokojila?

takyna
7. sep 2010

@riska my máme iba 4800g síce 62cm ale sme chudí dáky, aj ked lička tomu nenaznačuju 🙂

riska
7. sep 2010

@mici111, no pekne...máš čo nosiť 😝 mna už teraz boli chrbat z nosenia

mici111
7. sep 2010

@riska aj mna veru, aj ked sa snazim uz nosit minimalne..ona doobeda vacsinou zaspi len tak, ze ju nosim...a ja si necitim krize..

riska
7. sep 2010

@mici111, ano, ale dala som jej predsa papať 😉

@takyna, bibka si už od malička pestuje modelkovské miery 😵 😵

takyna
7. sep 2010

@riska no asi 🙂 , ale mamina by bola rada, keby viacej priberala ☹

katka512
7. sep 2010

@anjelicek26 ano tu ohradku som myslela je perfektna 🙂
To som rada ze to dnes o tom Vigantole davali v Tv lebo Dr na mna pozerala akoby som si to vymyslela som zvedava co mi povie v pondelok...... 😀 😵

katka512
7. sep 2010

@evina0 Ahoj no maly rastie ako z vody....uz si niesom ista ale este kedysi si tusim pisala ze ti maly vypije aj 180ml ked mu teraz davas menej tak mu to davas castejsie alebo si zvykol??

weirdo
7. sep 2010

@zojec - a ako ju nosis, ked je zima? Nasa mala zacala bojkotovat kocik, takze Manduca funguje, ale max na hodinku, najradsej by bola otocena dopredu. Tak neviem, co s tym.
@monky1 - gratulujeeeeeeeem 😵

Tak baby, mate niektora problem s tym, ze by dieta odmietalo byt v kociku? Pomoooc ☹ . Oki, nosila by som ju, ale ved ide kosa, fuci, prsi, nejake rady? Dakujem

stelika
7. sep 2010

@katka512 ahoj ja som si tiez precitala na internete o tom vigantole a zhodou okolnosti bol u nas bratranec, ktorý je lekárnik ukazala som mu to a povedal mi, že je to II.urgentnosť, t.z. závažnosť uplne mala, ked tak mam si preliat vigantol do inej nadobky, alebo nedrzat ten vitamin natiahnuty az po ten balonik. Ked som ho ochutnala vobec nemal zmenenu chut, pretože ho nedrzim ten vitamin natiahnuty az po ten balonik a nahrada v lekarni okrem slovakofarmy nie je a par mesiacov potrva kym bude nova sarza na svete, tolko referencia pokial mi lekarka nepovie aby som prestala davat tak ho podavam dalej nie je dovod na paniku a zbytocne nafukovat veci. Ak by to bola taka zavazna vada je to urgentnost I. a nie II.

desmodka
7. sep 2010

@weirdo my bojkotujeme od 3 tyzdnov... doteraz sme boli vo vajicku... uz sa nezmestime, tak sme dali hlboky ale musi byt v polohe sediacej (nastastie sedi pekne rovno netaha ho do stran) a ked zaspi ho spustam dole... niekedy ani vajco nezaberalo a tak kubko v jednej ruke a kocik v druhej... uz mi to spravil aj teraz v hlbokom... on take vreskoty spusti ze to sa neda ho tam nechat...
musis chodit von ked sa jej chce spat 😝

stelika
7. sep 2010

Na základe oznámenia splnomocneného zástupcu držiteľa rozhodnutia o registrácii, spoločnosti Merck s.r.o., ul. Tuhovská, 830 06 Bratislava, o nedostatku v kvalite lieku Vigantol, gtt por 10ml, Štátny ústav pre kontrolu liečiv nariaďuje stiahnuť uvedený liek z úrovne distribútorov.
Nedostatok - nezvyčajný zápach/chuť spôsobuje prítomnosť nečistoty 4-vinylcyklohexén, ktorý sa uvoľňuje pri kontakte lieku s gumeným balónikom. Nečistota nie je toxická, bezprostredné riziko ohrozenia zdravia nehrozí. Stiahnutie z trhu má preventívny charakter.
Dĺžka výpadku lieku z trhu nie je známa. Adekvátna náhrada lieku nie je. Možné je použiť nárazové dávky Vitamín D-Slovakofarma.
ešte si to pre istotu prečítajte z urovne distributorov!!!! a treba ho aj ochutnať 😉

weirdo
7. sep 2010

@desmodka - hmmm, skusali sme polohovat, aby viac videla, ale nepomohlo. So spanim je to take, ze ona uz cervene oci, unavena a place so zavretymi ocami 😀. Teda neplace, reve, ved to poznas 😀. Takze neni sanca. Skusali sme nechat vyplakat, nepomohlo. Zoberieme na ruky, do Manducy a je tuha. Vcera v kociku zaspala, sme sa uz tesili, ze super a dnes znova zle. A vcera po vyspati vychechtana, no sila ... snad aspon sportiak bude fungovat, ze tam bude chciet byt.
A Tvoj Kubko sedi uz? Teda davas ho do takej polohy? Moze sa to? Sportovy si neskusala?

babulina
7. sep 2010

@stelika -Na základe informácií od výrobcu je predpokladaná dĺžka výpadku uvedeného lieku 3 mesiace a ŠÚKL robí aktivity pre jeho znovu uvedenie na trh v najkratšom možnom termíne.

stelika
7. sep 2010

@babulina no ked iba tri tak je to fajn a tiež mi bratranec ked tak odporucil zmenit to kvapatko a bez paniky povedal lebo inac by to bolo stahovane aj z lekarni...normalny lekarnik ti povie to co mne povedal on 🙂

babulina
7. sep 2010

@stelika - a neni to stahovane??? ja som pochopila, ze ano, ine kvapkadlo riesi dany problem? a co ked prisla tekutina do kontaktu s gumennym vrchom pri prevoze alebo niekedy inokedy, ja to teda urcite nedam tomaskovi, ale myslim ze kazdy si zvazi co je vhodne a nevhodne pre vlastneho drobca

desmodka
7. sep 2010

@weirdo sedi iba ked je oprety... pytala som sa nato doki, a ze mu to mozem dovolit ale nie na dlho... a dlho teda sediet nevydrzi, bud zaspi alebo na ruky 😀 ... skusal ho doki ci sa taha ked mu dam ruky, pekne sa tahal hore tak ze teda na chvilu, ale musi byt aj na brusku nech posiluje svaly 🙂
sportovy sme skusali ale tam mu to sedenie moc nejde, teda ja som si neista... v hlbokom je viac chraneny, to sa mi viac pozdava... na sportovy ma mesiac dva cas 😅

stelika
7. sep 2010

@babulina presne ako pises, kazdi zvazi co je pre jeho drobca vhodne a nevhodne pokial mi lekar nepovie nepodavat tak nevidim dovod na paniku a takisto lieky si chodim vylucne vyzdvihovat k bratrancovi ked mi on povedal ked tak preliat a pouzivat druhe kvapatko tak nevidim dovod na paniku taktiez som to prwd nim ochutnavala a je to uplne bez chuti ziadna zmenena chut a aj tak tam nemam velmi vela kedze mu to davam len cez tyzden po 2 kvapky obcas sa smikne aj viac 😉 a podarilo sa mi aj zneho trochu vyliat na zaciatku takze asi tak a gumene baloniky su na viacerych liekoch .... 😎

weirdo
7. sep 2010

@desmodka - ved to, sportovy len na takmer lezato ... no uvidime, je to hruza ale, dost obmedzujuce 😒

desmodka
7. sep 2010

@weirdo no je to poriadne obmedzujuce, ja radsej ani nechodim do mesta, este ze byvame pri rieke, chodime tam, tam moze vrestat nik nas tam nepocuje 😀 az ked zaspi tak ideme aj do mesta, inak nemam odvahu, lebo viem si predstavit tie reci ludi 😠

weirdo
7. sep 2010

@desmodka - no ved to, nikam daleko od domu 😀. Ale ja nevydrzim dlho jej rev, max par minut 😒

bakatuska
7. sep 2010

caute

@desmodka tak toto sme prezivali skoro 2 mesiace, maly reval v kociku ako keby som ho zabijala a ludia na mna pozerali ako na mimozenstana 🙂 ale mi sme mali koliku a uz sme to prekonali co som velmi stastna tak sa drzte aj vy snad si maly zvykne
a krasnu fotecku si hodila Jakubko je na nej krasny a ako uz chodi 😀 😀 😀
jej a este som chcela ze ci vasi drobci chrapu? lebo mne moj hej

monky1
7. sep 2010

dakujem dievcata 🙂 🙂 🙂
teraz vazi 5820g - za posl. 6 dni pribrala 200g .. vazim si ju priebezne doma - sme vymysleli sposob - dame lahnut do lavora s bavlnenou plienkou a odvazime aj s lavorom - ten ma 555g - vazeny na kuch. digitalnej vahe 😀

@desmodka dakujem, robim co mozem, pri hanke som nie a dodnes to este lutujem, tak teraz som odhodlana bojovat ...aj teraz mam prsia plne, asi idem malinku prebrat a nakrmit ....aj sa to bojim verejne napisat, aby som to nezariekla - klopem na kazde drevo

@etuska nosime sa, ale malicko - len ked je to fakt nutne - ked ideme na dlhsie do mesta nieco vybavit, pozhanat ... ja sa strasne potim a je mi to neprijemne 😔 , malicka ked nespi pomrnkava, niekedy je pokojna, ale to nikdy dopredu neviem .... nam kocik plne vyhovuje, Elinka je v nom spokojna, akonahle prekrocime prah bytu - kym je v nom na chodbe a obuvam sa , reve do osalenia 😀

monky1
7. sep 2010

a este som zabudla - plesatiemeeeeeee 😀 😀 😀 a obidve - aj ja 😒
Ela ma vzadu normalne koliesko co jej vlasky vypadali

mm sa zasmial, ze Hamsik isiel dohola, tak ze ci je Ela horsia 😀 😀 😀

evina0
7. sep 2010

@katka512 nie ja som nepisala ze Majko pije 180ml tak som mu nikdy nedavala ale davam mu od dost dlho 130 ml ..mne kazali len 100ml a casto koli refluxu ale maly to mal malo. uzi si zvykol na takuto davku ale asi bude dvihat alebo castejsie davat.

bakatuska
7. sep 2010

@monky1 jej to je dobry napad s tym vazenim zajtra to aj ja taj vyskusam 😉
jej a tvoja hamsicka chce zmenit image? 😀 😀 😀 😀 😀

leveretka
7. sep 2010

@desmodka a to ta oni prelozili na oktober alebo si sa tak ty rozhodla? a kedy zacinaju?

@monky1 tak to je uzasnaaa sprava 😵 😵 😵 gratulujem a tesime sa s Vami, viem, aky je to uzasny pocit 😵 a beries tie lieky, co ti poradili? ja som kupila more milk, tak snad bude lepsie...