icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
10. sep 2010

@monky1 som rada, ze som to nenechala na moje dojmy. Dala nam do usiek Otobacid, do nosika Nasivin 0,001%, Lybenar - http://www.libenar.sk/setrne.htm a Tussin od kaslu.

Inak co som si vsimla, odkedy ma tieto problemy, tak papa kazde 2 hodinky, hlavne v noci stale je na prsniku a to predtym spinkal aj 6 hodin ☹

marcelka123
10. sep 2010

A este par fotooo 🙂
dalsie hodim do albumu 🙂

monky1
10. sep 2010

@mojalili ela v noci spi, ona je len cez den nervna - velmi hryzie - uz som vytiahla hryzadla .... pozerala som do pusky, nema tam nic, len ked prejdem prstom po dolnych dasienkach, na boku ma kopcek - nad ocnym zubom - neverim, ze by jej isiel ocny a afty to nie su

leveretka
10. sep 2010

@monky1 nemas novu fotku? ci to som si iba doteraz nevsimla? 😅 ja vdaka jednej zlatej dusicke uz budem mat tiez buduci tyzden Costi,tak som zvedava...skusim si dat jednu za den, ze co to urobi...musim si precitat co je to zac, nie ze mlieko bude a mne z toho rohy narastu 😀 😀 😀 😀

leveretka
10. sep 2010

@marcelka123 Vaneska je velmi zlatucka 😵

inak u nas prvykrat asi vobec sme boli hore pocas 7hodin v noci 5x!!! 🙄

marcelka123
10. sep 2010

@leveretka Za 7 hod. v noci sa zobudila 5x??? Co to? len tak? alebo brusko, zeby uz zubky?

monky1
10. sep 2010

@leveretka ano, zmenila som si foto - uz sa mi ziadalo 🙂
neviem, ako zaberie jedna tabletka na zaciatok, ja som davku znizila a bieeeeeda .... joooj, na porazenie s tym kojenim 😀
musim zacat znova a postupne znizovat, kym sa nastavim na udrziavacku, hehe - ako radila annag

@anjelicek26 , @takyna vam je hej 😀

monky1
10. sep 2010

@leveretka aka rozkosna bambulka ... to puuzle ste si dali robit??

marcelka123
10. sep 2010

@monky1 ahoj monky :D
Ja som raz citala, ze priroda sa obcas vie pohrat a detom narastu najprv 2 horne ocne zubky a potom je to pohlad pre Bohov.. 😀 😀 😀 😀 take upiriatka 😉

marcelka123
10. sep 2010

@monky1 inak dobru fotku mas..az nezvyk to jak ne ty 😀 😀 😀 si musim zvykat..si omladla co?? 🙂 nie vazne..uplne inak posobis 🙂

marcelka123
10. sep 2010

@monky1 vidno ze citam od konca naspat 😀 😀 😀 opat si nesklamala... a ako dobre som trafila..hned si pisem na papier ten gel na prerezavanie zubkov. Inak ake su priznaky ze sa zubky prerezavaju? ja to este necakam, ale mala ma najradsej obe ruky v puse a furt ich tam cmula a pcha aaz ju obcas az na vracanie dvihne...

monky1
10. sep 2010

@marcelka123 jaaaj, tebe som pisala ze aka rozkosna bambulka a islo to leveretke, hehehe 😀 😀 😀

anjelicek26
10. sep 2010

@monky1 - ja sa nestazujem, len je to strasne neprijemne, aj maly je nervny, ked mu to tak strieka. Urcite je to lepsie, ako nemat mliecko, to je mi jasne. Ale mne akonahle sa prisaje sa naleju prsniky, ze su tvrde, ako skala, uplny reflex to je. A moja kamoska odsavacka ma tiez co robit, ked sa maly v noci nezobudi... a on sa v noci budi od buka do buka... vzdy je to len 1-2x v noci, ale raz o jednej, raz o tretej, raz o stvrtej prvy krat, no vyznaj sa v tom...

marcelka123
10. sep 2010

@miculienka paneenko :( no...je to tam tazke... ale pravdu mas ty..si mama...ona sa prezentovala pri vychove tvojho muza a ty sa budes pri vychove svojej dceri... vies co je najlepsie? Nechat ich nech si povedia co chcu a s pokojom, lebo len ty y sa rozhodnes co spravis. Moze chciet malu brat kolko sa jej ziada, ale ked ty s tym nesuhlasis tak jej neostane nic ine..hlavne jej poriadne vysvetli dovody a nech si s uz sama rozvazi ci je to dobre ci nie...to uz nie je tvoja vec.. Babka sa s vnuckou predsa moze hrat ale mas svoje vychovne procesy... Ved to nebude trvat snad az tak dlho, nie? A ked ma niekto vyhrady, tak si ich vypocuj a uvidis co potom...stale si prvorada..takze je to na tebe 🙂

marcelka123
10. sep 2010

@mici111 ake kraasne fotky mas :D

monky1
10. sep 2010

@marcelka123 myslim, ze vacsina babtiek zistila, ze ma ručky, hehe a cmulaju si ich - ja to nasej nedovolim, snazim sa jej ich davat z pusy von, ale nie vzdy sa to da ... a ked uz krici do ziveho, tak jej sama strcim ruku do pusky, nech si ju požužle, ked ju to tak upokojuje .. ale zvykame si na hryzadielka a uvidim, co ten dentinox

zvazovala som Calgel, ale je az od 5-mesiacov 😖 .. ale nam sa Dentinox osvedcil, tak nemenim

a priznaky - no vraj jednym z priznnakov okrem slinenia a navretych dasienok je aj aktivne vyplazovanie jazyčka - ako keby si chceli olizat bradu- my zatial nevyplazujeme 😒

marcelka123
10. sep 2010

Kocky a neviete poradit?
Nejake dobre a ucinne a hlavne nie dlhe cvicenie? Mam stehna ako slon oproti tym predtym a celulitida sa rozmaha a ja musim nieco robit, len casu malo a energie tiez... Nieco osvedcene nemate? Po prode sli kila pekne dole , fakt parada, potom stop a ostalo co to na bruchu a stehna a zadok a tie hrudky.. bleee 😖 😖 😖
a nechce sa mi cvicit, ale uz musim nieco so sebou spravit...
PORADTE

tintinka1
10. sep 2010

@marcelka123 malinká je krásnučká. A ako si to vyriešila s tým kočíkom, čo sa ti nezmestil do výťahu? Kúpila si šatku? A koľko teraz váži ?

takyna
10. sep 2010

@monky1 sice mliecka mam, ale mi je to niekedy prd platne ked mala mi malo papa a tym padom nepribera ☹

marcelka123
10. sep 2010

@tintinka1 ahojiik.. no..autosedacka sa da pripevnit na kociar tak som chodila s nou do pivnice a tam ju nechala pri dverach kym som vytiahla zvysok kociara.. V zime to bude horsie, budem chodit asi s celou vanickou, co len tak tak vojde do vytahu a ja tiez 🙂 Mala vazi okolo 6 kg...
A Alex ako? Kolko ma? A ako ti spinka??? A cez den sa vie zahrat sam, alebo si vyzaduje pozornost?

marcelka123
10. sep 2010

@desmodka Jakubko ma tri mesiace???? No, podla foto by som povedala.... ze uz davno beha a chysta sa do skolky 😀 😀 😀

marcelka123
10. sep 2010

@tintinka1 a mam aj babyvak aj ergovak...ale velmi to nepreferovala...citila sa tam utlacena alebo co... musim opat vyskusat..lebo aj cumel nechcela, tak som to vzdala a pred par dnami som vyskusala a hned ho prijala a je ako vymenena 😀 😀 menej cucka, teraz sa vie poriadne najest a staci jej uz len cumlik ..je to uplne iny pocit ked sa napapa a je jej dobre a ked je unavena pomrnci si a dam jej cumel a snim zaspi a dokonca uz ju nemusim cely cas nosit..dam cumel, upokoji sa a ked zacne blikat ockami, mozem ju polozit a uz zaspi sama..teda vacsinou 🙂

idem ju pozriet lebo uz 2 hodiny spi a to nezvyk 🙂

asi chce aby som vas pocitala, nabrala info a inspiracie 🙂

tintinka1
10. sep 2010

@marcelka123 Alex mal včera 3 mesiace a váži 6945g ( včera som ho vážila ) 🙂 Spinká ako kedy, ale v noci potiahne od 20.00 do cca. 3.00 a potom už papá každé 3 hodiny . Cez deň už spí pomenej , trošku sa pohrá na deke s hračkami ale vyžaduje stále niekoho pozornosť . No a najradšej sa nosí na rukách 🙂 No a s jeho váhou je čo nosiť. Inak on je relatívne pokojné bábo . No už vstal , tak utekám a pozdravujem Vanesku 🙂 🙂 🙂

marcelka123
10. sep 2010

@tintinka1 skoro 7 kg..no mamka nemusi do posilovne ako asi kazda z nas 😀 😀 😀 a v noci taha nadherne!!! Tisko v dobrom zavidim, ale nestazujem sa, moze byt aj horsie... 😉

fatimuska
10. sep 2010

ahojte, ako sa vám darí? som rada, že maličkému pomohli, mojalili
@miculienka nosením na rukách sa dieťa nerozmazná🙂 ale máš pravdu, dieťa musí mať režim

marcelka123
10. sep 2010

@ceresna tie fotky z plavania tvojho starsieho syna siu uzasne...len som tak civela a to prostredie...to je tam fakt take??? alebo? inak chcem sa opytat nebala si sa najprv ci sa nenadychne? ja si neviem predstavit ze by som malu dala do vody takto a pritom je to vraj velmi prospesne, ale strachu by som sa nezbavila asi by som bola velmi zle spolupracujuca mamina :D

marcelka123
10. sep 2010

no mala uz je hore takze sa musim vzdialit. Fatimuska, pri pozerani tvojich fotiek ma napadlo...ze mala nechce byt na brusku...co mam robit??,
Inak Maxim je prekrasny a mamka isto hrda 🙂

mojalili
10. sep 2010

@monky1 no to iste mame aj my, ocne zubky - v tych miestach ma zdurene a cervene....a tiez to zubky nie su. MOzu to byt take cysty, to zanikne. NO vidis, a my mame k tomu zapal este, mozno zdurene tiez...skus jej jemne stlacit uska, nema sopliky????

monky1
10. sep 2010

@mojalili myslis, ci nebude plakat? stalacila som a nic .... ani sopliky nevidno, ani stazene dychanie - zatial klop klop
teraz si uz asi 15 minut lezi a čučí na kolotoc, kt. som zavesila na luster, lebo vzdy jej ho roztocim na maximum hehe .. je nim fascinovana 🙂

monky1
10. sep 2010

@marcelka123 ani Ela spociatku nechcela a ani teraz nevydrzi viac ako par minut - zacne sa zlostit, ale mne bolo povedane, ze ju MUSIM davat, hoc aj 10x denne po 1 minute ... zacali sme tak a zlepsilo sa to ... alebo si ju davaj na svoje bbrucho - to sa zvykne babatkam pacit - nasa ma rada aj ked si ju dam lahnut na moje stehna - ze je na brusku ale na mojich stehnach