Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@katka512 a krmis kolkokrát za den? alebo zhruba ako často? ja sa snažim jej predlžit čas aspon na tie 2,5-3hodky od posledného jedla... kedže ju mám dost uplakanu, tak nikdy neviem, či je to už z hladu alebo z čoho... a že rozoznávanie placu...kým som kojila, tak som rozoznávala...potom system spadol a teraz sa to učím zase.. nehovoriac o tom, že sa jej zmenil aj plač... 🙂
ahojte.chcem sa spytat kolko vam bubaci pospia?mx spime od 20-do 5rana v kuse a potom az za nejake 3hodky da 1hodinu a poobede este tak dve dokopy 3-4 za cely den.cez den ani za svet v postielke ibe vo vaku na rukach pripadne ked ma drzi za bradu.vecer ho supnem napapneho do postielky a spi ziadne uspavacky.len cez den je to spanie o nicom.take trhane chvilkove.
@anjelicek26 to ano kazde dieta je ine, nevadi vydrzime, mozno to bude kazdym dnom lepsie 🙂 inak vcera som sa tu na nu stazovala a ona mi prespala celu noc 8,5 hod potom trosku cucla a spala zase tri hodky 😉 teraz znova spi od deviatej a uz je jedenast 🙂 uau som v nemom uzase 😀 😀 😀
@sofinka2009 ja si myslim ze mozes byt stastna mamina ved on prespi celu noc 🙂 no cez den mu to asi staci si podriemkat 😉
no my nespime ani v noci ani cez den 😀
@bubina1 ahoj, s tym uplakanym babatkom sme na tom podobne, aj ja uz som niekedy v koncoch 😒 snazime sa ju roznymi sposobmi zabavat no bavi ju to len chvilocku a potom znova rev 😒 tak striedame kresielko, kolotoc v postielke, telka, hracia deka, rozne hracky piskacie, tie ako tak zaberaju, no a chvilocku robim zo seba opicku a to ju bavi najviac cca 15 min 😀 😀 😀
Bre ranecko, Maxik spal slusne 19:30 - 23:00 - 05:30 a az do rana potom... uz dal aj rano teraz 1.5 hodky spanok a teraz sa snazi vykakat 😝
No idem ja mu trosku pomoct, pocvicit nozickami, lebo mu to akosi nejde 😖
@anjelicek26 skus zakysanku vypit, nam to zabera, prajem Maxikovi nech sa cim skor vykakuska 🙂
@sofinka2009 Boze co ja by som za to dala, keby som sa aspon jednu noc vyspala.. KEdysi spaval od 20 -2 hodiny a to som bola stastna, teraz je kazde 2 hodiny hore 😒
Dnes sme boli na rehabilitacii a pani nas pochvalila, ze je velmi zivy a krasne cvici 🙂
No takyto je zo mňa fešák:
@mojalili - Danko je krasny jeeej, ta zelena mu fakt sekne 😎
Aha co sme sa naucili konecneee
https://www.youtube.com/watch?v=djqxK_0EcAo@anjelicek26 nádhera ten je super 🙂
@anjelicek26 sikulka, peknucky je 🙂
Dakujem babulky. Ja mam dnes strasnu chut na zemiakove placky, ale ten cesnak... prezije to moj syn 😅 😅 😅
@takyna - Bibka je zlaticko 😵
Tu take nieco ako uvitanie do zivota nie je...skoda...a aj krstit ho budeme az o par tyzdnov, som zvedava, ci vobec zozeniem veci na krst v jeho velkosti potom...kedze krsti sa fakt mensie babätka...lebo krstit ho v bielom smokingu ci niecom podobnom sa mi moc nechce...
@anjelicek26 dakujeme 🙂 , ale zazenies urcite, mozno z netu, mi sme nie veriaci, cize krst nemame, iba uvitanie do zivota, aj to nejako sa natahuje, sa to posunulo kôli prazdninam
no musim utekat na poradnu 🙂 pekny zvysok dna 🙂
Dakujem kočky za pochvaly Danka, uz je vnimavejsi, pokojnejsi, je to super🙂
caute baby, my dnes letime s malinkou na SK, som pekne nervozna ako to zvladneme lebo s nou idem sama. drzte nam palce! 🙂
@bubina1 moja papá cey deň 120 ml na noc 150 ml ale tiež jej to už asi nestačí, zvýšim aj tie dené dávky na 120 ml ale zasa my máme za chvíľu 4 mesiace 😉 a cca niečo cez 6 kg
@katka512 jasné posunková reč pre deti, ja mám kamošku-učiteku v MŠ a ona to robila so svojim synčekom, chcem to skúsiť aj ja, asi tak okolo 6-7 m začnem aj keď ževraj aj od 10 m stačí, ale tak opakovanie matka múdrosti...
ellysa..my papame už 180ml...mala vsetko spapa.....a spinka od 21 00 do 7000...ale cez den spi malicko.......tak 2 x po 1 hodine...nas caka ockovanie 21.9. teiz mam obavy ale ell to zvladne.......................
bubina doporucujem vyskusaj nutrilon extra.......mala je spokojna...pekne kaka s neho..je drahsi ale oplati sa.....

@bubina1 Ja si kupujem bud v jednote tu dojcenecku alebo v kauflande Drobceka su ovela lacnejsie a zatial prevaram aj ked som pocula ze sa nemusi......mne maly tiez si odgrcne a po hodine niekedy aj po dvoch sa stane ze trochu mliecka vypluje a niekedy aj vygrcne neviem cim to je,,,,aj mi mame ten antikolikovy dudlik....