Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no to bude vesele teda...ale nemyslim, ze tvoj Max bude robit problemy maminke. 🙂 kazdopadne uz teraz drzim palce. mna to teda pekne odradilo a tak skoro ju nikam nebudem tahat, radsej nech vsetci pridu na vylet do londyna, ked nas chcu vidiet.
@anjelicek26 no tak to sa tesim na nakup.. preto sa pytam teraz, lebo cas leti ako splaseny.. aby som vedela po com sa obzerat... chcela by som pokukat v UK.. kamoska by mi doniesla.
@bealondyn - to ja nasim vravim tiez... a teda oni len, ze dojdite za nami...ako keby sa mne s dvoma detmi priletelo lahsie, ako im, logika teda nikde... pre nich je niekam letiet ako co ja viem... neskutocny ukon... pritom je to uplne normalne... ach jo... ale co uz s nimi... doma sme neboli od minuleho jula...nechcela som lietat tehotna... a teraz to s Maxom tiez dhlo neslo... boli u nas v nemecku aj segra a aj tatino s druhou sestrou v januari...aspon to...ale aj to je uz davno... aspon ma videli tehu...mamina ani to...
Nasa najnovsia zabava
@nonika1979 moja, tak to máš ťažké, no niektoré detičky reagujú na UM všeliako, je to pre ne cudzie, držím palčeky🙂
ahojte, chcem vás upozorniť na MINIBAZAR, meno: chrobacik99, predáva super veci za úplne lacné prachy, ale je to podvodníčka🙂
Babulky my hlasime prvu prespatu noc 😎 😎 😎 20:00 - 06:30 bez zobudenia 😎 😎 😎 Uz vcera spinkal od osmej do piatej, dnes do pol siedmej a aj to sa zobudil skor na to, ze sa tu drahy obliekal ako na hlad... paraaada...nech mu to vydrzi...
Len ja mam dnes menej mliecka, to ten blby zapal zasa, bude to maly musiet zasa roztahat...
@anjelicek26 no to gratuľuje, je mi ľúto, že máš opäť zápal, prajem skoré uzdravenie🙂
@fatimuska - ja uz si to tak neberiem, pri Saske ich bolo sedem, teraz mam pri Maxovi uz piaty, asi sedem je magicke cislo a potom to prestane 😝 Optimista 😅 Uvidime, fajn je, ze to väcsinou podchytim v zaciatku, dam si paracetamol, chladim prsnik, odsavam mliecko, aby sa este aj neupchal, proste robim vsetko mozne, aby sa to nezhorsilo...a to fakt pomaha, väcsinou sa ten zapal az tak nerozvinie, ze by som bola tri dni mimo od horucky. Ale boli to aj tak jak das 🙄 A to, ze je potom par dni menej mliecka je uplne na nic... ono to nabehne zasa, ja viem, ale tych par dni... ach jo... snad aj tak bude dobre spinuskat v noci...
Apropo oblecko - maly teraz chodi velmi casto v takych mäkkuckych obleckoch z baby gapu, chodime v tom aj von, ma to v kociku, su mäkkucke, teplucke, ale nie prilis, proste take akurat na toto prechodne obdobie. A ten moj tucko vyteseny, ze ho nic netlaci na brusku 😅 Maju aj kapucku, takze sa netrapime s ciapkou, co ide do ociciek, fakt fajn 😎
@matulik284 ak do toho este aj malo zacala ti papkat tak bude kakat urcite ju trapi brusko, z nasich vlastnych skusenosti viem u malej to presne takto prebieha
pozdravujem babule 🙂
@anjelicek26 no ja som môjho už navnadila na stokke, dve mi asi neprejdú, no uvidím 😅 , inak dostala som presne te rifličkový overal, čo máte vy, prenádherný je 😀
@ellysa - ved stokke je super 😵 Len pokial poriadne nesedi, tak fakt nie... vsak mozes krmit v lehatku...alebo kupite nejaku jednoduchsiu stolicku...alebo nejaku lepsiu za par supov z E-baya z druhej ruky...
Super, ze sa ti overalik lubi, je uzasne mäkkucky vo vnutri, som bola prekvapena 😵
@takyna - no keby sa starsia poponahla, uz mohla mat tiez take dievcatko 😀 Ja sa tiez chystam ked budu drobci väcsi asi este na jedno 😅 Ale tak casovy horizont o desat rokov 😝 Aj ked drahy vravel, ze ked este jedno, tak teraz... ze potom uz na to bude stary... ale ja nechcem tri male deti, ja si chcem kazde dieta poriadne uzit. Preto je aj medzi Saskou a Maxom taky rozostup...chcela som aspon tie tri roky...
@anjelicek26 nam to nejako osud zariadil, ja som chcela dieta po roku, ale clovek mieni...., tak ju mame po 18 rokoch 😵
@takyna - zasa si malinku uzijete a aj velkacka ti pomoze, uz nemas take starosti ako lietat zo starsou do skolky, na kruzky a podobne... mas takeho druheho jedinacika na rozmaznavanie 😵
@takyna to mate v pohode ja mam 20 maly ma 3mesiace a pred tyzdnom sa mojmu otcovi narodil 3syn 😎
tak to veru hej , maznáčik to bude určite 😉 🙂
@sofinka2009 tiež pekne 🙂 , ale medzi mojou staršou dcérou a mojou sestrou sú rozdiel iba 3 roky tiež 🙂
@sofinka2009 - ja som sa minule tiez nasmiala, mam 10 dnovu sesternicku Dorotku 😵 😵 😵 Moj ujo je o rok starsi odo mna... tak maju teraz babatenko... strasne je zlatunka, aspon je v rodine zasa dalsie babulko, inak by boli ti moji drobci dost osamoteny 😝
@anjelicek26
@angie27
@katka512
ano, aj nam sa pupcek pekne zahojil po porode a uz som ho potom neosetrovala liehom
ale ked som prisla do poradne k dr ta mi povedala, ze treba este cistit a teraz neviem ci to nema aj od toho
uz som s tym prestala a uvidime ako sa bude menit
a dakujem vam
@anjelicek26 no tak my sme teraz prisli od doktorky nacakali sme sa bez termin no mam dost tak doky nam povedala ze tomu nerozumie ako je to mozne ze to vyvratil az po 3 hodinach a nie hned ked mu teda nepasuje a ten aptamil a ta beba ze ano to zrejme mal s nej krce ale dala nam aj proti kolike nejake kvapky tie ja vobec nepoznam sa volaju ze Antiflat 50ml a predpisala nam mliecko specialne upüravene Novalac BK poznate to niekto????
sranda je len ze on je moje tretie babenko a pri dievcatkach som ja taketo problemy vobec nemala ja cumim normalne
@anjelicek26 a este som zabudla dufam ze mu toto mliecko zapasuje lebo je to take pekne male balenie cena je super 7,60€ za 400g juj bola by som spokojna 😉 😉 😉
@susie80 ahpj. ano cas leti...mam este zivo v pamati to napatie pred porodom a tu nevedomost a zvedavost aka bude mala a uz ma 3 mesiace.. o chvilu do skoly pojdu 😀 😀 😀
@anjelicek26 vau !! 🙂 To je super
Moja naopak, sa vracia k zaciatkom...v noci sa budi kazde 2 hodiny... a o 5tej je prebudena a to tak do 6tej .. ked to tak pojde dalej tak uz v noci nebude ani spat... Moze to byt tym ze jej uz nestaci moje mlieko? Ale cez den sa naje krasne aj vydrzi 2-3 hod bez papania, ale v noci...
@anjelicek26 pozerala som Maxika v tej ohradke je rozkošný, tá ohrádka je super, dala by sa poslať aj na Slovensko?, drahá bola?
@nonika1979 - hm ten antiflat je na prdiky a na bolenie bruska, ty mas pocit, ze mate koliky? Koliky su pre mna neprechadzajuce place vecer vzdy v tu istu hodinu, krce v brusku... To mliecko nepoznam, musite vyskusat - a vydrzat potom pri nom, lebo tak casto menit nie je pre maleho dobre. A kazde dieta je ine, ci prve, ci piate...kazde... neda sa to porovnavat. A vraj chlapci su uplne iny, ako dievcatka. U nas velmi pozitivny jav 😎
A my mame od tejto pani stolicku, darcek ku krstinam tato pani je overena,mrychla a spolahliva
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7674268
@marcelka123 - mne sa Saska budila prvy rok 8x!!! za noc, do 2,5 roka neprespala ziadnu noc. Mlieka som mala - no ako kravka. Pila na jedno kojenie cez 200 ml... aj tak to nic nepomahalo.... len ze som musela v noci 2x prebalovat, lebo mala plienky, ze sa ani pyzamko nedalo dopnut... a aj tak... co ja viem, cim to bolo...ale hladom pochybujem.
@takyna - tu ohradku som si dala poslat z francuzka, inak je draha... hodim ti link... ja som ju vydrazila za 120€...inak stoji dva razy tolko... pre mna bolo dolezite, aby tam vahovo mohla k nemu aj Sasenka, teraz sa tam spolu hraju, velka je fakt dost.
@anjelicek26 ok diky, musia byť zlatý spolu v jednej ohrádke 🙂

@zojec - stolicku najlepsie kupovat s dietatom. Posadit ju tam a uvidis, ako zareaguje. Ak sa bude certit hned ako ju tam vlozis, tak na nu rychlo zabudni. My sme tak Saske vyberali aj autosedacku a aj sedacku na papanie. A odisli sme veru s uplne inou autosedackou ako sme planovali, teda tou od 9-18 kg... V nasom "favoritovi" nechcela byt ani za svet... takze tak...deti si vedia postavit hlavu...