icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

desmodka
16. sep 2010

@marcelka123 aj u nas ten spanok ide k horsiemu, nieze by bol doteraz ukazkovy, tak zaspava o 23 spo do 2 potom hodina prestavka, pokracuje od 3 do 5 a potom este od 6 do 7 a cez den doobeda 20 min a poobede 30 min- 1,5 hod...
@anjelicek26 len tak pre zaujimavost, kolko si uz investovala do maxa a sasky, sak co tu citam kazdu chvilu maju nieco nove 😀 😀, skoda ze ja som neni tvoje dieta 😅 😅
@ellysa a si spokojna s tymi kup. plienkami??

anjelicek26
16. sep 2010

@desmodka - co ja viem, nie je to jedno 😝 Hlavne, ze su spokojny obidvaja 😎 Na peniazky nastastie nejako pozerat nemusime, tak aj deticky maju vsetko, co treba... Uz by mi mala buduci mesiac nabehnut aj materska z nemecka (trva im to sice riadne, ale co uz), tak mi bude sveta zit... kvoli tomu som aj chodila do prace... a bola tak dlho bez draheho...ale dva roky financnej nezavislosti stoji za to 😅 😅 😅

leveretka
16. sep 2010

@hori
@katka512
@weirdo dakujem dievcata za rady 😉 dala som ten sudokrem, co sme mali doma a uz je lepsie 😀

sportpark
16. sep 2010

katka este sme neboli az 21.9. ideme. a vy?

matulik284
16. sep 2010

ahojte kocky 🙂
rano som malickej skusala dat do zadocku teplomer a nic...nekakala, iba stale prdkala a nechcela mi nic zjest 7 hodin...okolo 12:30 som ju zobudila, aby sme mohli ist k lekarke...uz som bola oblecena...zacala som obliekat malicku, este som jej utierala zadocek...ked v tom sa nasa princezna rozhodla, ze nepojde ku doktorke, ale zacne pekne kakat....takze sme sa riadne dokakali...na 3 plienky plne horcice 😀 😀 😀 😀 ....konecne po 13 dnoch 😉

stelika
16. sep 2010

@matulik284 supeeer 😉

stelika
16. sep 2010

@matulik284 ono to aj zistis ked ide lahucko tak nebude kakat ale ked už ide tazsie tak mozes cakat 😀

desmodka
16. sep 2010

@leveretka este sa ti neozvali??? ja som taka nedockava 😀 a tie plavky co si kupila, tak predpokladam ze ked sa zoe pocika tak to pretece, ze?? ci??
@matulik284 gratulujem
@anjelicek26 jasne ze to je jedno 😀 hlavne ze su ti spokojni

desmodka
16. sep 2010

http://www.diva.sk/zakazane-ovocie/sexpertizy/s...

nieco na pobavenie 😀 😀 😀

babulina
16. sep 2010

mam obednajsiu siestu, ninka zaspala a tomasko sa hra v postielke, no uplna idyla, idem vas docitat 😀

leveretka
16. sep 2010

@desmodka nie nie neozvali 😀 tusim si viac nedockava ako nasi drobci 😀 urcite to pretecie cez tie plavky, ale ona mi pisala, zevraj aj tie plavecke plienky pretecu a plus brania v pohybe preto nie su moc za to...ja som ich povodne tiez chcela kupovat a opytala som sa na ne. No ved uvidime ked tam prideme. A pojdes tam aj s kupacou capicou?

inak ja hlasim, ze mala sa budila v noci kazde dve hodiny aj cez den 🙄 neviem ci to je reakcia na pondelnajsie ockovanie alebo novy manier, ale som z toho unavena 🙄 a v pondelok na poradni sme mali 5635g a 61cm 🙂

kuriatko33
16. sep 2010

ahojte babaulki, už mame očkovanie za sebou, len teraz čakám čo príde 😉 dufam, že nás obýdu horucky, ževraj tieto vakcíni nove su lepšie a deti pri nich tolko nehoruckuju, tak dufam, že to zvladneme, ale maly bol super u doktorki. pridávam damkovu fotecku

kuriatko33
16. sep 2010

@anjelicek26 inak ty si tuším jedina čo poznám, že si taka detailistka na to čo kupuješ detom, teda tak si myslim, ja malému tiez nekupim hoci čo , ja som zase maniacka na lamaze, všetky hracky mame od nich 😉 ty si tusim na fischer price 🙂

desmodka
16. sep 2010

@leveretka aj nas spi zle od ockovania 😠 , neberem ciapku.. ze ciapku treba len ked sa budes aj ty potapat.. a na zaciatku ju isto nebudeme potrebovat 🙂...mne sa tiez podarilo kupit malemu plavky za polovicu 😀 ...

anjelicek26
16. sep 2010

@kuriatko33 - mne o znacky nejde, ale zasa nedam dietatku s jemnuckou pokozkou hocico... ide mi o kvalitne oblecko... nie o znacku... pre maleho musi byt predovsetkym prijemne a prakticke. Nesmie ho tlacit, ominat... mam oblubene "znacky", lebo viem, ako sadnu ich velkosti, mozem v pohode objednat, nemusim sa trepat do obchodu, viem, ake budu... a mna bavi Sasenku paradit, je v tych veciach taka zlata, co je jej male, ide svagrinej, tak viem, ze to este jedno dieta vyuzije, tak mi nevadi, ze je toho trosku (relativny pojem hehe) moc...

fatimuska
16. sep 2010

@kuriatko33 nádherný

bubina1
16. sep 2010

baby...vaše deti už začali menit farbu oci z babatkovskej modrej? či este nie?

zojec
16. sep 2010

@bubina1 hej , mojej zacali modriet este viac.. do sveta.. ja mam tmavo hnede oci a mm zelene.. hm..

anjelicek26
16. sep 2010

@bubina1 - zazial nie, mm tajne dufa, ze mu modre ostanu, ale z toho nic nebude, na to su tie moje prilis hnede. Saska mala do roka modre,, potom sedo-modre, sedo-zelene, olivove, zeleno-hnede.....a teda zatial su take 😅 😅 😅

leveretka
16. sep 2010

@desmodka super, lebo ja ciapku ani doma nemam a nechce sa mi take nieco moc zhanat 🙂 a plavky budes mat ake? cele alebo dvojdielne? a ake plavocky si kupila?
@bubina1 nasej sa tiez menia oci, ale je to taky mix, modro, zeleno s hnedymi skvrnkami,ale viac modro zelene. Natahuje nas, ze co to bude, lebo ja mam hnede a manzel zelene 😀

leveretka
16. sep 2010

@anjelicek26 kludne moze mat modre oci, pretoze aj keby si mala neviem ako tmavo hnede oci, mozes mat v sebe svetly gen a ked sa spajali mohol sa spojit manzelov svetly s tvojim svetlym a moze byt z toho modre oko 🙂

chani
16. sep 2010

@riska no to zase nevieme my, na to este neprisiel ako sa dostat spat hehe

chani
16. sep 2010

no konecne uz aj pasieme🙂, sa nam chlapec rozbehol ako drak...a ked mu spievam, tak sa zacina pripajat, tolko sa nasmejemeee 🙂

ellysa
16. sep 2010

@desmodka ale hej som, sú také tvrdšie, ale to asi všetky-neviem to porovnať, ale svoj účel splnia

chani
16. sep 2010

@bubina1 no vyzera, ze smeruje ku hnedej farbe, tak uvidime 🙂

chani
16. sep 2010

@desmodka tak to bola basnicka za vsetky drobne heh

monky1
16. sep 2010

ahojte, konecne som k vam zavitala - vobec nic nestiham, necitam, nepisem, neviem, o com pisete ☹ - som si myslela, ze ked pojde v pondelok drahy po dovolenke konecne do prace, tak to bude ako za starych cias, ale figu borovu - neviem, co skor - sme chori - komplet!!!! este aj Ela, chudatko .... a najhorsie je, ze je sikovnejsia ako ja, lebo komplet vsetky lieky mi vypluje 😠 .... Hanka je na ATB, ja na Bioparoxe, ale zo dna na den som na tom horsie - uz som voci nemu odolna
....trochu sa obavam bud. tyzdna, lebo ostavam s dievcatami 2 tyzdne sama a ked sa nam nepolepsi, tak si to rovno hodim ..... spravne nacasovane .. chora matka s dvomi chorymi detmi 😒

..a este aby toho malo nebolo, tak mi brutaaaaaaaalne vypadavaju vlasy - ALE BRUTAAAAALNE .... o mesiac som holohlava

...taaak, postazovala som sa a mozem ist dat doporiadku kuchynu, lebo mm lezi - je tiez chory a chlap ked je chory, tak nic ine nezvlada - to len zeny zvladaju vsetko, ci su chore, ci zdrave ... ved niekto to urobit musi

...snad vas zajtra docitam 😔

desmodka
16. sep 2010

@leveretka s plavkami bude este veselo... tie co som mala tak spodok mi je velky 😖 ... este si teda musim nejake kupit... ale budem mat urcite dvojdielne... kubko ma popolini znacku .. inak ani ja nemam ciapku ani okuliare.. ale chcela by som ho pozorovat pod vodou tak budem musiet si to zaostarat... a teraz su aj vypredaje...
@monky1 skore uzdravenie a pevne nervy
@chani aj my spievame a ako recituje basnicky 😀 😀 😀 ale nemozem sa vtedy smiat lebo nahodi ten najzalostnejsi vyraz
@kuriatko33 damianko je na zozratie 😀

mici111
16. sep 2010

baby, vidim, ze sa bavite o plienkach na plavanie..resp. aj plavkach..my ideme od oktobra plavat, ja som jej kupila zatial len tie plienky co predavaju v dm, take do vody..myslite, ze to staci???