icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
17. sep 2010

jaj a v noci sme boli hore od polnoci kazdu hodinu, len cuckala a cuckala, no na porazenie, ale co narobim?! 🙂 potom o 5 rano sa uz prebrala uplne, skerila sa a kecala, ze zobudila celu rodinu a potom sa zrazu zacala jedovat a nechcela spat do 6.30, potom nastasie potiahla este do 9.

ellysa
17. sep 2010

baby už máme 38 stupňov, a miesto okolo vpichu je opuchuté, asi dám na noc ten nurofen ☹
žeby mali detičky zasa nejaký rastový vspur?

stelika
17. sep 2010

@ellysa ahoj my sme tiez boli dnes ockovaní, do 17:45 v pohode ale od vtedy ricali smeee ☹ nedal sa utisit az teraz zaspal na cice normalne az odpadol, ale najprv som dala nurofen, trosku cajiku cez tu striekacku 😒 a o 19:15 seba 😅 a odpadol chudatko musel mat riadne bolesti a ked sme merali opäť teplotu tak zacala stupat. Keď ho pichla tak plackal, že aj mne vyšli slzy ....no a nakoniec sme dali rotavirus. Potom nam oznamile, že sa nam možno zaktivuje ockovanie tbc tak som zvedava a o 6 tyzdnov sa vobec zase netesim, keď to má dopadnúť tak ako dnes ...takým veľkým krikom na noc 😖

ellysa
17. sep 2010

@stelika no aj u nás už je plač, idem dať mliečko a ten nurofen ☹

dnes sa mi podarilo dokončiť po troch týždňoch čiapočku, modelka nemala dnes náladu, ale tu pár foto 😉

bealondyn
17. sep 2010

@ellysa krasna 🙂 si sikulka

anjelicek26
17. sep 2010

@ellysa - na toto je nemam absolutne talent, ciapocka je krasna, taku nikto nebude mat 😵

Urcite jej daj nurofen alebo paracetamolovy cipok, nech to nestupa... my sme mali 39,6 posledne a to ani nie v zadocku, ale na celicku 😖

@bealondyn - Max ma tiez dasienka ako keby sa nechumelilo. Ale oni sa uz nalievaju a tvoria hore, deticky mozu z toho mat napr. aj sopliky. Podla mna je to tym...

angie267
17. sep 2010

dakujem baby za rady, bojujeme ako sa da s tymi zvieratkami 😝 😀 asi ju dam aj ostrihat, len nam bude smutno za vlaskami 😒 😖

riska
17. sep 2010

@mirka12011, moj doktor povedal to iste, že mam ist do lekarne a spýtať sa, ktoré šarže vigantulu sú chybne...

riska
17. sep 2010

@ellysa, ty si ale šikovná 🙂 oliv bude paradnica parádna 😵

julinka2787
17. sep 2010

@angie267 nemusíš dávať strihať.najprv vyskúšaj bojovať a ak to nepôjde tak naveľa aj ostrihať. len ako východisko z núdze. vraj to nič nevyrieši, len ak by šla do hola. a to snáď nie. 😕 😕 😉

zojec
17. sep 2010

@ellysa krasna ciapocka... si sikovnica.. to bude mat ciapku na kazdy den jednu 😀
@miculienka mne doktorka povedala ze mam vigantol davat dalej, ze na slovensku este nebol taky pripad a v nemecku len 6 pripadov, zrejme bolo zle balenie,alebo sa prevratil pri prevoze a dlhodobo bol v tej gumicke... ja ho aj tak davam sporadicky, ale vcera aj dnes som jej kvapla.. kedze slnko nesvieti 😠
moja uz chvalabohu zaspala.. dnes sme mali namrzutejsi den od kedy sa narodila... horucku nemala, ale myslim, ze to ockovanie zohralo svoju ulohu 😠 ja by som to najradsej zrusila!!

anjelicek26
17. sep 2010

@angie267 - nestrihat, chudatko mala. To je fakt posledne riesenie... zozen si tento hreben. Ten nielen vychyta vsi (ale lepsie je tie uz predtym zabit samponom), ale aj popuka hnidy, takze aj ked nejaku prehliadnes, mal by ju zlikvidovat. Je fakt najlepsi.

http://www.boots.com/en/Nitty-Gritty-NitFree-Co...

Babulky ja mam Sasku choru, oci cervene, teplota vo faze stupania, posmrkovanie, toto nevyzera dobre... ona chora nebyva, ale vo stvrtok bolo na balete dievcatko, co vyzeralo - a urcite bolo - total chore, ze som sa ja tej matke nepovedala, co ju taku vlaci po kurzoch 😠 Teraz si to odnesieme grrrrr Snad sa Max nenakazi, chudatko, si neviem predstavit, ze by mal nadchu 😖

angie267
17. sep 2010

@anjelicek26 dakujem ti za tip, skusim zohnat, len neviem ci na Slovensku to budu mat.

Prajem Saske skore uzdravenie 🙂

anjelicek26
17. sep 2010

@angie267 - my mame dva a vsi ziadne 😝 By som ti jeden poslala, ale kym ti to od nas dojde, to uz bude neskoro 🙄 Kamoska ho zohnala aj na Slovensku, tusim v DM drogerii - + ku kazdemu pripravku na vsi davaju aspon plastovy vsivak, ked nic ineho, tak aspon ten.

fatimuska
18. sep 2010

dobré ránko, som seknutá v krku,,,hrôza, ako po porážke, najhoršie je to pri dojčení, pri zodvihnutí malého, pri nakláňaní.....ou, uo, ou

mirka12011
18. sep 2010

@riska no ale na oficialnej stranke toto vobec nepisu uz som z toho jelen ☹

kuriatko33
18. sep 2010

dobre ranko 🙂 mi máme tatinka na zybýjačke, takže nudná sobota je tu ☹
baby co mate chlapcov, stahovali im predkozku na prehliadkach, nam kazdý krat to jest, dva krát 😒 ale citala som že sa to do roka nemá, ked som to doktorke naznacila, tak mi povedala nevrelo, že ma! je to velmi mila doktorka, len mi pripada taka zastaralá ☹
ake čapicky a kde kupujete svojim detom???? rada kupujem malemu sterntaler su super ale u nas v tt ich nemaju a tak rýchlo nám rastie hlavicka, že musim nakupit aj tu tup-tup, no nie je to žiadna výhra, kde nakupujete vy a ako často, kupujete vačšie alebo akurat??

bakatuska
18. sep 2010

caute

@kuriatko33 ani u nas v meste neni bohvieaky vyber capic ale ked surne potrebujem tak kupim . Inak dcerke som kupovala v HM v Blave a ja kupujem trochu vedsiu ale zase nie moc aby mu nepadala
no a predkozku u nas na poradni dokina vzdy stahuje a pozera ale iba trosku a zatial hovorila ze je jej dost 😀

weirdo
18. sep 2010

@fatimuska - fuha, skore odseknutie ...

anjelicek26
18. sep 2010

@weirdo - my mame z hm-ka a nejake z nextu, ale tie mu moc nesadnu... tiez mu strasne rychlo rastie hlava, uz mame len 2-3 co su mu fajn... a z toho je este jedna moc tepla... stale nejaku hladam, vonku stale fuci...

@fatimuska - ze seknuta 😨 Jejda zajdi co najskor k lekarovi, nech ti to uvolni, lebo inak maleho ani nepodvihnes 😖

Moj krpcek spinka, mliecka je stale malo, ale dnes uz lepsie, ako vcera... aj tak spal krasne 20:00 - 04:30-07:00 vstaval 😉

chani
18. sep 2010

@kuriatko33 no nasa nestahuje nic a ani ja to doma nerobim pri kupani

weirdo
18. sep 2010

@anjelicek26 - to sa niekto iny pytal, ale dobre vediet, ze Maxovi rychlo rastie hlava 😀

tintinka1
18. sep 2010

Ahojte, neviete mi poradiť nejakú klokanku , ktorá sa hlavne ľahko upevňuje. Potrebujem Alexa sem-tam zobrať bez kočíka , hlavne keď idem do obchodu. Mám od kamošky požičanú klokanku Cybex I go ale tá má strašne komplikované zapínanie . Kým som tam malého dala , tak reval jak tur.Chcem kúpiť nejakú použitú , lebo to potrebujem len občas. Alebo mám rozmýšlať nad babyvakom?

zojec
18. sep 2010

@tintinka1 myslim, ze baby vak uz nevyuzijes.. to sa skor po manduce poobzeraj.. 😉 mala som v ruke 2 klokanky.. jednu chicco a jednu graco a ani jedna sa mi nepaci... my mame satku, s tou som spokojna.. ale nie kazdemu vyhovuje..

bealondyn
18. sep 2010

@tintinka1 uplne najlepsia je babybjorn, ja som mala inu ale po odporucani vsetkych mojich kamosiek som si kupila bjorn a nelutujem, je super! 🙂

ellysa
18. sep 2010

@tintinka1 my máme manducu a sme spokojní

ellysa
18. sep 2010

@fatimuska juuuuuuuuuuuuj poznám, utekaj na pohotovosť dajú ti injekciu

zfidorka
18. sep 2010

@tintinka1 klokanky nie su velmi dobre pre babo http://www.nosime.sk/nosenie_deti.pdf
popozeraj ergonomicke nosice - manduca, ergo, liliputi - je tu aj na koniku tema o noseni deti: https://www.modrykonik.sk/forum/tema/noseni-det...

leveretka
18. sep 2010

@ellysa tak Olivka je modelka 😀 nam kazala dr menit octanove obklady kazdych 12h prve 2 dni,ale my sme to nechali iba prvych 12h. Kupat nam povedala, ze mozeme, ale dva dni sme nekupali. Aj preventivne nam kazala dat paralen, ale dali sme az vecer, ked bola trosku teplejsia 🙂 a plavat by som nesla radsej.

@bakatuska ja mam mrchu uz dva mesiace a chodi pravidelne cize mysli to vazne 😠

anjelicek26
18. sep 2010

@bealondyn - prave baby björn je velmi zla, dieta v nej sedi neprirodzene, nestabilizuje poriadne hlavicku, ani chrbatik, visia mu nozicky v neprirodzenej polohe, sama o sebe je velmi malinka, takze maximalne do 6 mesiacov, ak vobec.

Fakt je lepsia satka ci ergonomicky nosic.

Tak my uz mame doma florety s vitaminom D a poctivo davame 😉 Maly na tu tabletocku kukal ako puk a celu ju rozzuzlal a poctivo spapal 😅

Posledne 4 noci prespal bez zobudenia, 20:00 - 5-7. rano papanim, nech mu to vydrziiiiiii.