Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no ja neviem, či ešte bude druhé. toľko som prežila kým som mala toto, že veru nemám chuť to prežiť znova, ale myslím, že je aj na dve
@ellysa - no po prvom porode som prisahala, ze uz nikdy druhe... prve 2,5 roky chodiac ako matoha kazdu noc z postele, lebo to dieta za nic na svete nechcelo spat... juuuuj, keby mi povedali, ze bude a ako velmi sa o neho budeme snazit, kym sa podari, neverila by som...ale cas meni vsetky rozhodnutia 😅 Ved uvidite, na druhe je este casuuuuu
@anjelicek26 jaj, moja, nezavidim tu bolest hrdla - ja som si uzila minuly tyzden 😖 ... a doku mi ATB nedal, lebo som brala cca pred mesiacom - len lokalne ATB Bioparox - do nosa a do hrdla ... fuj, az ma napinalo z neho, z duse tento sprej nenavidim .... ale tak popmohlo, hoci v kombinacii so Stoptusinom, lebo ma dusilo ako kona
@anjelicek26 no mne o pôrod nejde, ja mám problém donosiť, pred oli som dva krát potratila a toho sa bojím, že sa to bude opakovať ☹ , no ale som šťastná, že mám aspoň ju, zatia na to nemyslím 😉
baby nemáte niekto skúsenosti s nakupovaním cez www.nakupovanievanglicku.sk
chcem kočík od mamas&papas a za boha neviem prísť na to ako ho kúpiť
oparava www.nakupyvanglicku.sk
@ellysa - ktory presne? Ono to postovne vyjde dost... na Slovensko taky rozmer 38,50... ci sa to oplati...
@ellysa - s nákupom ti nepomôžem, to neviem ako, len sa idem pochváliť s čiapočkou ak sa to tak dá nazvať, skôr to vyzerá ako klobúčik alebo niečo medzi tými dvomi, na teba určite nemám, tie tvoje čiapočky sú oproti mojej nádherné, ale na prvú som celkom spokojná
aha 😀 😀
@miculienka krásnučká je šikulka, neboj sa som sa pri prvých natrápila a aj teraz kokokrát sa mi nepáči a páram, ja teraz pracujem na tejto http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=4889 je jednoduchá, len ju bude treba podšiť, netuším ako, ale na niečo prídem
😉
@anjelicek26 http://www.mamasandpapas.com/product-luna-mix-o... teraz je v akcii, takže ak som to dobre rátala výjde tak na 160 EUR plus doprava, našla som ho len na jednej českej stránke a tam zaň chcú 282 EUR plus doprava 😲
@miculienka a pulínka ako bábätkovsky vypadá, taký drobček, moja Oliv vypadá nejak staro, každý si myslí, že má minimálne pol roka 😝
dnes sranda, v poslednom čase keď jej dávam fľašu tak si ju chytí z oboch strán a hrá sa vytiahne dá do pusy, dnes som jej dála čajík a nechela som jej ju či si ju udrží a ona ho tak celý sama vypila, ale udrží len avent fľašu, tá je ľahká 😀
@ellysa - ďakujem za pochvalu, ale musím sa ešte veľa učiť kým to bude ono, ja som tiež zo tri razy párala len na tejto jednej, ešte si musím kúpiť viac materiálu aby som si vyskúšala čo mi bude najviac vyhovovať, krásna tá čiapočka čo sa chystáš robiť, držím palec , nech sa vydarí 😉
@ellysa to sa iste zdá, aj tvoja je zlatučká
konecne pasieme tak, ze sa to da aj fotit 😀
no tak Tatianka je už zaočkovaná. bolo aj kriku, ale zvládli sme to. dokonca sa aj usmiala ešte potom. len na mňa tak trošku urazene pozerala, že čo som to dopustila. 😀 a máme 5,97kg a to má dnes 3 mesiace. 😀 ešte niekedy tento týždeň dáme pichnúť ušká (asi zajtra) a bude na mesiac pokoj s bolesťou. potom zase očkovanie. chúďatko moje. ☹ ale keď to musí byť, tak čo už.
som dnes malému dala uvarený zemiačik s mojim mliečkom🙂
@anjelicek26 skoré uzdravenie
@zojec nasa bola po ockovani 5 dni ako vymenena...spanok mala max 1,5-2h ci den, ci noc, ale teraz je uz vyzera to tak, ze dobre klop klop klop.
@ellysa Olivke zelame všetko len to najlepšie k prvej stvormesacnici 😀
@anjelicek26 skore uzdravenie. Saska je krasnucka 😵
@monky1 aj ja som teraz na bioparoxe, lebo mam nadchu a tiez ma boli hrdlo, ale zatial na to beriem iba homeo a nie je to az tak bolestive 😒 skor ma strasne boli hlava, snad to neskonci pri teplote...dufam, ze to Zoi nedostane ☹ a ako ste na tom s mlieckom? este beries costi?
@miculienka zlatunka ciapocka, sikovna si 😉
@ellysa pekny kociarik 🙂 ja mam skusenosti s nakupom iba z www.amazon.co.uk
baby, preco ja neviem cez den spat, ked spi aj maly, sak idem sama proti sebeeeee aaaaa

@weirdo no nechali sme to na jar, kvôli tomu autu sme vybrakovali účet, ale v podstate sme rozhodnutí pre http://www.kj-world.de/fahrradanhaenger/kinderf... , za dobrú cenu si myslím dostatočná kvalita
inak dnes sme boli v kočíku tri hodiny, ale celý čas spala