icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
20. sep 2010

@ellysa - ked si nejako zariadis dopravu, tak ten kocik kludne mozes dat poslat ku mne. Ono sa da zorganizovat vyzdvihnutie z domu... nestoji to o moc viac...vsak pokukaj... my sme UK mainland... takze pohoda, odtial vyzdvihuju vsetci. A 120€ je teda nehorazny rozdiel 😖

anjelicek26
20. sep 2010

@ellysa - nechcem do toho kecat, ale tu ho maju za 120 s postovnym...napisem mu, ci by poslal aj na Slovensko????

http://cgi.ebay.co.uk/New-Mamas-Papas-Luna-Mix-...

v orandzovej len 90

http://cgi.ebay.co.uk/MAMAS-PAPAS-LUNA-PUSHCHAI...

...ja len tak

😝

ellysa
20. sep 2010

@anjelicek26 no ak by si bola taká milá, ja po anglicky až tak veľmi neviem, len nemám paypal, takže jedine prevodom z účtu by som vedela platiť, myslím ten na ebay-s orchid strieškou, tem oranžový je starší model, ten majú aj na SK

anjelicek26
20. sep 2010

@ellysa - ja nieco vymyslim, ja paypal mam... mu pisnem, ci by to poslal na slovensko. ved trepat na postu to musi tak ci tak

ellysa
20. sep 2010

@anjelicek26 no ty si poklad, ak by bol ochotný tak by sme sa mohli dohodnúť, že ja pošlem peniaze tebe a ty potom jemu, no však uvidíme ale veká vďaka, máš to u mňa 😀

kosta123
20. sep 2010

Ahojte baby,
nešúpala sa vašim deťom hlavička,prípadne čelo,obočie???? sú to také lupiny a nie a nie to prejsť,čo dať nato???

majjka0806
20. sep 2010

Ahojte babenky, aj vase deticky sa tak moc slinia a papaju si ručičky 🙂
moj malicky si rucku cmula len taký rachot.... a ked mu dam cumlik tak mi ho vypluje 😅 a hned cmula celu ruku

zojec
20. sep 2010

@kosta123 to musis len vydrzat.. 🙂 a olupovat pomaly dole.. ako opicka 😀 mojej to uz preslo.. chvalabohu

weirdo
20. sep 2010

@kosta123 - ahoj. Nasej malej ano. Davali sme na to olivovy olej, potom nam doktor predpisal nejaky olivovy olej s niecim zarabany. Hodinu pred kupanim natries hlavicku a po kupani to treba davat dole. Ja som sa s tym dlho trapila az som sa vcera nastvala a urobila to pocas kupania, lebo inokedy sa nedalo, mykala sa. Takto lezala na lehatku a ja som jej to nechtom davala prec a lupinky zostali vo vlaskoch, tak som to vycesala tenkym hrebienkom. Predtym som to este robila uterakom, ked vysla z vanicky, ale dlho to trvalo. Potom sme to natierali Excipialom.

majjka0806
20. sep 2010

@kosta123
Ahoj Kosta! Moj maličký to mal tiez vo vlaskoch aj na cele a obočí. to co mal vo vláskoch som mu vyčesavala hrebenčekom(vlastne kefkou) 🙂 a to mu krasne zislo a to co mal na tvaricke som si vzala gazicku a namocila do olivoveho oleja a jemne zosuchala. No skus a uvidiš mne to pomohlo 😉

kosta123
20. sep 2010

@zojec - no ved sa snažím,ale mám pocit že to malú aj svrbí lebo sa snaží poškrabkať.

kosta123
20. sep 2010

@majjka0806 - díky moc 🙂

zojec
20. sep 2010

ja som na to tiez davala olejcek, ale potom mi smrdela ako vyprazany rezen 😀 😀 moja vlasy nema.. takze jej to tam neostavalo.. nemusela som vycesavat... ja som jej to skrabkala pri kojeni.. vtedy neprotestovala 😉

chani
20. sep 2010

@majjka0806 nas Petko to ma ako najvacsiu zabavu, ale konecne sme nasli dudaka ktory mu vyhovuje, takze ten zabera, ked ho vidim to robit, v noci si nepomozeme 🙂 mlaska ako divy ked sa zobudza 🙂

monky1
20. sep 2010

@leveretka aj ty?? 😒 ja tu chut neznasam, brrr ..... a mliecko zatial je, tbl. beriem, trochu som znizila davku, mala by som ju ale viac prikladat - al. odsavat, lenze nejak nestiham - malicka obcas cez den potiahne aj 4 hodky a teraz som uz sama s dvomi detmi, takze casu malo

@fatimuska co??????????? zemiaaaaaak????? trochu skoro sa mi zda 😲

@kosta123 presne toto teraz riesime my - doktorka nam na to predpisala salicylovy olejcek a paradicka - fakt, 2x sme to aplikovali hodinku pred kupanim a ked to este raz natrieme, bude to uplne prec .... ja som jej to vycesala hustym hrebenom este pred umytim, aby sa to uvolnilo z pokozky a po kupani, ked vlasky vyschli, tak este raz ... inak tu je o tom diskusia - kuki, mozno sa niecim inspirujes https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/ako-sa-zbavit-zltych-supiniek-vo-vlasoch-babatiek/

@zojec nasa zase smrdi ako vysmazeny langos, hehe 😀 😀 😀

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - mnaaaaaaaaaaam langos 😀

leveretka
20. sep 2010

@monky1 tak to je super, drzim palce, aby bolo stale viac mliecka 😉 ani ja tu chut neoblubujem,ale co ked nie je inej moznosti 😒
@weirdo robiiiite tu ale chutky...a taky bohate cesnakovyyyy 😝 😝 😝

weirdo
20. sep 2010

@leveretka - a kecup a syr, kokso, gebriny mi vytiekli 😀 . Alebo Leve, PECENE GASTANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 😵

monky1
20. sep 2010

@leveretka dakujem, snad on za 2 tyzdne nepridem, hehe, lebo dnesny vecer bol horor - kym som ulozila obe babule spat - skoro som osivela - ale tak o 20h uz spali obe - Elinka zlatusik uz bola taka unavena, ze som ju polozila do postielky a do minutky bola tuha 😝

monky1
20. sep 2010

ale ja si najdem system 😀 .. este take 2 dni a som profik 😀 - ono je dobre, ked je tatko doma, vecer ma na starosti jednu, ja druhu, ale tak aj menej respektu je , lebo tatko je ako konik osedlany, robi, co hanicka zlaticko povie a mamka nemoze, kedze je teraz sama na dve deti .... ale sak prevychovaaaame, nie??? 😀 😀 😀

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - tak nech Ti tie 2 tyzdne rychlo ubehnu bez nasledkov 🙂 . A potom treba nechat manzela 2 tyzdne s dievkami a nech Ti nosi Elinku len na kojenie 😀
Nejake tipy na dobru varu?

monky1
20. sep 2010

slivkove gule z lidlu 😀

monky1
20. sep 2010

@weirdo uz ma tak laka jeden kolac, ale tak nepustam sa do pecenia, lebo cakam na premieru v novej kuchyni - zatial len chodim a uchylne hladkam spotrebice v obyvacke, lebo uz sa neviem dockat 😀 😀 😀 😀

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - 😀

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - aj ich bozkavas ci zostavas len pri dotykoch? 😀 😀 😀

monky1
20. sep 2010

@weirdo 😀 😀 😀 no co ti poviem ... len hladkam, lebo su po celej obyvacke a ked sa chcem niekde dostat, nejde to bez toho, aby som sa neobtrela 😀

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - takze sa aj obtieras, nezbednica 😀 . A co vsetko ste kupovali? Vsetko vstavane?

monky1
20. sep 2010

@weirdo okrem chladnicky vsetko - rura, zvlast varny panel, digestor, umyvacka, mikrovlnka .... dosli uz aj drez a bateria, ale bateria vraj v inom odtieni ako drez, tak to mm neprevzal a cakam na dalsiu zasielku

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - super. A dres ste aky kupovali? Taky ten neviem ako sa vola, taky tazky? 😀

monky1
20. sep 2010

@weirdo hej, ten taky tazky 😀 ... silgranitovy 😉