Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo och, moja, to aj ja 😀 .... dnes som hovorila s majstrom, vraj ma vsetko hotove, len caka na dvierka a na zastenu
a kuchyna bude biela s vysokym leskom, chcela som aj roletku, takze som jej nasla miesto 😵, steny su tiez biele, len 1 je cyklamenova 😅 ... vyzeraa to super, ale poviem ti - nebolo mi vsetko jedno, ked to mm natieral 🙂 ... a teraz riesim farebne doplnky 😝
@leveretka takze tiez mate silgranit??? super 😅 ... s cim to prosim ta cistis - riadne s prostriedkom na riad? ci?
a nasa kuchyna je rozbombardovana uz vyse roka - fungujeme bez hornych skriniek - vlastne mame len miniaturny spodok kuch. linky a od prac. dosky po strop NIC - ani skrinky, ani police - NIC 😀 😀 😀 .. ale uz som si zvykla
aj ja uz idem, o chvilu vstavam, hehe 😀 ... bru bru 😔
@ellysa a s cim idete zacinat?? mrkva? ako dlho? a babule kedy zacat s kasami?? ake kupite??
@anjelicek26 ahojcek mala je krasna a ta kozusinka jej strastne sekne 🙂
@leveretka dakujem, leve, noc bola ukazkova - ela sa zobudila len raz a rano ma zobudil boztek od Hanky 😀 ... som sa az zlakla, ze co to, ved mm je mimo domu, hehe a to moja dcera stala pri posteli a pusinkovala ma 😀 😀 😀 ...ale slusne prisla az o 6.30, lebo vie ma budit aj o 5,30 .... dnes asi nalepime slniecko, nie mracik, lebo toto musim ocenit 😉
@fatimuska tak ty si taka extremistka, haha .... jedno v 9.mesiacoch, druhe v 4. ... snad tretie mozno uz medzitym 😀 ...... ja len preto sa cudujem, lebo my sme boli na umelom mlieku a s prikrmom som zacala na radu doktorky v 5. mesiaci a Hanka mala problem, takze ja urcite viem, ze radsej neskor ako skor - uz budem opatrnejsia 🙂
a znova davam do povedomia, ak by mal niekto zaujem o recepty pre deturence od prvych prikrmov, poslite do IP mailovu adresu, preposlem 😉
@monky1 tak zelam skoru kuchynu.. 😀 neviem si predstavit zivot bez nej.. aj ked musim povedat, ze teraz ked som doma ma nebavi tak varit, ako ked som chodila do prace.. nemam dost casu ☹ radsej navarim viac naraz a potom jem aj dva tri dni.. mm chodi na obedy, takze vecer uz nemusi mat teple, a moje vege jedla mu aj tak bohvieako nechutia.. 🙂
@fatimuska mna tiez soklo, ze si malemu uz zacala davat prikrmy.. 🙂 co sa uz nevies dockat?? 😀 ja sa tiez chystam az tak najskor od 6-7mesiaca
@monky1 ja si poprosim receptiky....
@monky1 ako sa ma halacik malinky? a hanka?
@mirka12011 napis mi mailovu adresu, hm???
a dievcata fajn, uz je to lepsie, uz su zdravsie ... Elinka prave spi, Hanka si pustila ludovecky, tancuje 😀, obed bude raz dva - gule z Lidlu 😀 😀 😀 a ja mam tym padom veget - riesim nabytok do detskej - prave som volala predajcovi, nech mi posle cennik, ze si idemem nieco vyskladat 😵
@monky1 jej superky a kde kupujes? poslem ti do ipcky....inak ty byvas pri kupalisku? tam sme kukali na jeden byt no vybrali sme potom iny 😉
dievcata, poslem neskor, malinka sa mi zobudila ... ale dnes urcite 😉
@monky1 tak to je super a Hanka je aka zlatucka 😵 a motivuje ju taketo odmenovanie slnieckami? 🙂 fuuu, tak to budete mat celkom novy byt 😀 potom sa pochval, co si vybrala 😉 ja by som inak tiez rada zacala s prikrmami az niekedy od ukonceneho 6 mesiaca, ak bude dostatok mliecka dovtedy.
Ahojte, prosim, mozete mi poradit dobry krem na tvaricku maleho. Doteraz som nepouzivala ziadnu kozmetiku, len obcas som ho naolejovala, ale ma aj drobne vyrazky-az minichrasty a mierne suchu pokozku, celkovo ma dost citlivu pokozku. Dakujem, vsetky deturence mate krasne. Aj moj zo dna na den zacal past, to bola ulava. Ale este sa nepretocil, ale s nohami sa vie odrazat na metre.
dievcata, odoslaneeee ... mrknite, ci vam to doslo, ak nie, reklamujte 😀 😀 😀 ... vybyvime to 😉

@monky1 - som velmi zvedava na vysledok, dufam, ze sa pochvalis 😉 . Kuchynu ste dali na mieru? Ake farby ste zvolili?