icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - som velmi zvedava na vysledok, dufam, ze sa pochvalis 😉 . Kuchynu ste dali na mieru? Ake farby ste zvolili?

leveretka
20. sep 2010

@weirdo kečup mne moc nechýba, ale tie gaštanyyyyyyyyyyyyy 😝 😝 😝 😝
@monky1 jaaaj monky, nezávidím, že si na všetko sama a ešte aj kuchyňa rozbombardovaná 😒 držím palceeee aj my máme tú silgranitovú, je perfektná 😵

weirdo
20. sep 2010

@leveretka - a s cim Ty langose lubis? Len s cesnakovou pastou? Este len o tom pisem a slintam. Ale tie gastanyyy, uz ide byt sezona, co s tym? 😲

monky1
20. sep 2010

@weirdo och, moja, to aj ja 😀 .... dnes som hovorila s majstrom, vraj ma vsetko hotove, len caka na dvierka a na zastenu
a kuchyna bude biela s vysokym leskom, chcela som aj roletku, takze som jej nasla miesto 😵, steny su tiez biele, len 1 je cyklamenova 😅 ... vyzeraa to super, ale poviem ti - nebolo mi vsetko jedno, ked to mm natieral 🙂 ... a teraz riesim farebne doplnky 😝

leveretka
20. sep 2010

@weirdo ja si dávam čisto iba s cesnakom čerstvým, vylisovaným 😝 gaštany som pripomenula manželovi nech na to mrk, ale stále tvrdí, že pohodaaaaa 😵

leveretka
20. sep 2010

@monky1 ked uz iba doplnky, tak to su prijemne starosti 😀

monky1
20. sep 2010

@leveretka takze tiez mate silgranit??? super 😅 ... s cim to prosim ta cistis - riadne s prostriedkom na riad? ci?
a nasa kuchyna je rozbombardovana uz vyse roka - fungujeme bez hornych skriniek - vlastne mame len miniaturny spodok kuch. linky a od prac. dosky po strop NIC - ani skrinky, ani police - NIC 😀 😀 😀 .. ale uz som si zvykla

weirdo
20. sep 2010

@monky1 - uuuu, to znie 😵
@leveretka - aj ked ich zjeme na posedenie kilo? 😀

Dobruuu nocku, letiiim.

monky1
20. sep 2010

aj ja uz idem, o chvilu vstavam, hehe 😀 ... bru bru 😔

leveretka
20. sep 2010

@monky1 ja to cistim obyc prostriedkami, ale mame aj specialne, ale to iba raz za cas, kto by take drahe stale kupoval? 😝 😀

@weirdo tak to zistíme, ked otestujeme, čo na to tie naše malé "pokusiatka" 😀 ale tak ja si myslim, ze to zvladnu 😉 😝 krasne snicky papa

leveretka
20. sep 2010

@monky1 dobru nocku a aspon trosku sa vyspinkaj 😉

lucyliu77
21. sep 2010

@kosta123
Malinkej sa supalo celo a obocie kremovala som ju excipialom len ten zabral.

fatimuska
21. sep 2010

@riska veľmi mu chutilo, má 4 mesiace, mám veľa mlieka, ale on je nacopnutý stále, tak sme skúsili, spapal 4 lyžičky

fatimuska
21. sep 2010

@monky1 no ale rozpučaný s mojim materským mliečkom, taká kašička,,,,inak je stále na prsníku, mlieko mi stále tečie, ale on cucká aj každú hodinu cez deň, tak uvidím, veď má 4 mesiace, Vladko prvý krát dostal niečo v 9 mesiaci🙂

kuriatko33
21. sep 2010

@ellysa a s cim idete zacinat?? mrkva? ako dlho? a babule kedy zacat s kasami?? ake kupite??

kuriatko33
21. sep 2010

@anjelicek26 ahojcek mala je krasna a ta kozusinka jej strastne sekne 🙂

monky1
21. sep 2010

@leveretka dakujem, leve, noc bola ukazkova - ela sa zobudila len raz a rano ma zobudil boztek od Hanky 😀 ... som sa az zlakla, ze co to, ved mm je mimo domu, hehe a to moja dcera stala pri posteli a pusinkovala ma 😀 😀 😀 ...ale slusne prisla az o 6.30, lebo vie ma budit aj o 5,30 .... dnes asi nalepime slniecko, nie mracik, lebo toto musim ocenit 😉

@fatimuska tak ty si taka extremistka, haha .... jedno v 9.mesiacoch, druhe v 4. ... snad tretie mozno uz medzitym 😀 ...... ja len preto sa cudujem, lebo my sme boli na umelom mlieku a s prikrmom som zacala na radu doktorky v 5. mesiaci a Hanka mala problem, takze ja urcite viem, ze radsej neskor ako skor - uz budem opatrnejsia 🙂

a znova davam do povedomia, ak by mal niekto zaujem o recepty pre deturence od prvych prikrmov, poslite do IP mailovu adresu, preposlem 😉

zojec
21. sep 2010

@monky1 tak zelam skoru kuchynu.. 😀 neviem si predstavit zivot bez nej.. aj ked musim povedat, ze teraz ked som doma ma nebavi tak varit, ako ked som chodila do prace.. nemam dost casu ☹ radsej navarim viac naraz a potom jem aj dva tri dni.. mm chodi na obedy, takze vecer uz nemusi mat teple, a moje vege jedla mu aj tak bohvieako nechutia.. 🙂
@fatimuska mna tiez soklo, ze si malemu uz zacala davat prikrmy.. 🙂 co sa uz nevies dockat?? 😀 ja sa tiez chystam az tak najskor od 6-7mesiaca

mirka12011
21. sep 2010

@monky1 ja si poprosim receptiky....

mirka12011
21. sep 2010

@monky1 ako sa ma halacik malinky? a hanka?

monky1
21. sep 2010

@mirka12011 napis mi mailovu adresu, hm???
a dievcata fajn, uz je to lepsie, uz su zdravsie ... Elinka prave spi, Hanka si pustila ludovecky, tancuje 😀, obed bude raz dva - gule z Lidlu 😀 😀 😀 a ja mam tym padom veget - riesim nabytok do detskej - prave som volala predajcovi, nech mi posle cennik, ze si idemem nieco vyskladat 😵

mirka12011
21. sep 2010

@monky1 jej superky a kde kupujes? poslem ti do ipcky....inak ty byvas pri kupalisku? tam sme kukali na jeden byt no vybrali sme potom iny 😉

chani
21. sep 2010

@monky1 no super, ze mas konecne aspon aky taky klud 🙂

monky1
21. sep 2010

dievcata, poslem neskor, malinka sa mi zobudila ... ale dnes urcite 😉

leveretka
21. sep 2010

@monky1 tak to je super a Hanka je aka zlatucka 😵 a motivuje ju taketo odmenovanie slnieckami? 🙂 fuuu, tak to budete mat celkom novy byt 😀 potom sa pochval, co si vybrala 😉 ja by som inak tiez rada zacala s prikrmami az niekedy od ukonceneho 6 mesiaca, ak bude dostatok mliecka dovtedy.

niga
21. sep 2010

Ahojte, prosim, mozete mi poradit dobry krem na tvaricku maleho. Doteraz som nepouzivala ziadnu kozmetiku, len obcas som ho naolejovala, ale ma aj drobne vyrazky-az minichrasty a mierne suchu pokozku, celkovo ma dost citlivu pokozku. Dakujem, vsetky deturence mate krasne. Aj moj zo dna na den zacal past, to bola ulava. Ale este sa nepretocil, ale s nohami sa vie odrazat na metre.

bubina1
21. sep 2010

@niga ked už krem, tak urcite odporučam z rady bioderma... su spičkove aj ked drahsie...

monky1
21. sep 2010

dievcata, odoslaneeee ... mrknite, ci vam to doslo, ak nie, reklamujte 😀 😀 😀 ... vybyvime to 😉

niga
21. sep 2010

@monky1 Dakujem za ochotu, prislo mi to - receptov je tolko, ze ani nebude musiet dvakrat jest to iste. Len neviem ako mu to ja, antizeleninovy a antiovocny typ, ochutnam.

niga
21. sep 2010

@bubina1 Dakujem za radu, idem dnes na nakupy.