icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
23. sep 2010

@monky1 no super tak daj vedieť ako ti to s ňou ide, len ešte som ťa zabudla upozorniť, bolo mi povedané pri kúpe, že tie silikónové časti-hadička a ten nástavec je lepšie sterilizovať v pare, nie vyvárať, že sa to môže rozvariť , ale ja som to všetko sterilizovala, takže teraz to smelo môžeš použiť

ludka_r
23. sep 2010

Dakujem kočky za povzbudenie.
Tak som dnes v noci mala nastavený budík a každé dve hodiny som vstávala, aby som kojila. Našťastie sa to dalo vydržať. 😀 Chcela by som to kojenie rozbehnúť, dúfam, že sa mu predsa len polepší. Je to ako zakliate, aj staršieho syna som kojila len do tretieho mesiaca. Ale ten vtedy už krásne držal hlavičku, dokonca sa aj pretáčal parádne.
No, uvidíme v utorok, ako dopadneme na prevážení.

Ja sa tiež poriadne rozčuľujem nad tým rodičovským. Teraz si pekne dokážem aj čo to našetriť aj deťom kúpiť, potom to už nebude možné. 😖 Joj, keby som aspoň peniaze na školu nepotrebovala. Sú to hyeny. 😠

fatimuska
23. sep 2010

och jo...sestra bola opäť na umelom oplodnení a opäť nič...chudatko

takyna
23. sep 2010

Ahojte babule 🙂
potrebujem poradiť niečo účinné proti kolike a bolesti bruška, viem, že niečo sa tu už písalo ale neviem to nájsť díky 😵

leveretka
23. sep 2010

@mojalili som rada, ze je lepsie a s tym pukom, to bol goool 😀 a nakup na MMB, aj ja tam kupujem vecicky alebo aj tu na konovi. Daju sa zohnat naozaj super veci za super ceny v super stave 😉

@ellysa dobre ste to premysleli s buducnostou Oliv 😉 zatial ma predpoklady modelky s dlhymi nohami 😀 a tie ciapocky, ved mozes predavat za celkom dobry peniaz sa to da predat, co som videla inzeraty, tak si mozes privyrobit k materskej 😉 😀

mojalili
23. sep 2010

@monky http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=8310... este raz do tretice, doslaka, to je nieco 🙂

mojalili
23. sep 2010

@monky1 tu su fotky moja🙂 Stoji 11€ aj s postovnym

miculienka
23. sep 2010

@kuriatko33 - no mne tam napísal , že kontrolné sono po 4 mesiaci a dovtedy nič , len baliť naširoko 😕
@ellysa - ty si šikuľka, už aj tú zimnú máš hotovú, krásna je 😵

anjelicek26
23. sep 2010

Ahojte babulky, nejako nestiham, bola som prechladnuta, teda anginu som mala, antibiotka na vrch, fakt nic moc, ale uz je lepsie...krpec uz spi vyse tyzdna celu noc, tak to vyzera, ze to je definitivne... co ma hneva je mliecko, lebo ked nekojim v noci, je ho pomenej, hlavne na vecer. Tak zvazujem a. budika a raz za noc odsat b. o dva tyzdne zacat prikrm c. flasku na noc... Ale pravdu povediac sa mi do nicoho z toho nechce. Ale mliecka hodne ubudlo...uvidime, co bude dalsie dni...zatial je krpec v klude... ma uz skoro sedem kilo..takze zatial asi nie je hladom tyrany..na tych jeho 61 cm je to viac ako dost 🙄

monky1
23. sep 2010

@mojalili jeej, dakujem, je krasny ten overalik ... ty stihas vsetko

och , ja som si taak dobre schrupla ... a este by som si aj, len musimsi ist nachystat veci na tanec a upratat trochu, hoci nam od rana netecie voda 😠 😠 😠 a som to vobec necakala

riska
23. sep 2010

@miculienka, to je faakt divne, že mas ešte bbaliť naširoko 😲 my sme nebalili vobec, tak mi povedali v porodnici, že už netreba...a po kontrole už vobec nie...my sme mali 1a-
boli sme na poradni, vážime 5855g... a dostali sme papier do gasto ordinácie, lebo stale grckáme 😖

chani
23. sep 2010

@anjelicek26 to je supr ze ti prespi celu noc, nas certik je tusim stale viac a viac hladny hlavne v noci, tuto noc mal 1 papanie po 2 apolhodke a zvysne 3 po 3 hodkach ufff

mici111
23. sep 2010

ja som asi nemozna, ale na tom mimibazare ja neviem nakupovat 😕
baby, co sa mi dnes stalo, isli sme na obednu prechadzku, brala som aj hafana vyvencit..a prideme do brany a vytahy nejdu..jeden je odstaveny na mesiac, lebo ho vymienaju a druhy nesiel!! no ja v koncoch, ako vytrepem hlboky kocik aj s malou a este k tomu psa, ktory sam nevyslape na siedme poschodie!!! tak som tam bezradne stala a rozmyslala, ako to spravim, ked vytah asi po 20 minutach pustili..no skoro ma tam slahlo...

mici111
23. sep 2010

@riska a teda kolko ste pribrali od minula? a grckate? to si nespominala, ked sme boli na prechadzke...chudatko Ninuska ☹

miculienka
23. sep 2010

@riska - my sme mali 1b, na deň jej už nedávam tú ďalšiu plienku, už len na noc, aj to nie vždy, ono tí dr. majú každý iný názor, niekde sa nebalí naširoko vôbec, niekde sú presvedčení , že treba do neviem kedy 😕 , tak sa v nich človek vyznaj , no ja som teraz tiež zvedavá koľko sme pribrali, v utorok ideme na poradňu aj očkovať tú 2. dávku tej viackombinačnej vakcíny, tá moja teraz zas drží rekord, už 4. deň nekaká, inak zvykne každý druhý deň, tak čakáme na pána hovienko v plienke

jarus8
23. sep 2010

dala som malého na bruško a postavila z druhej strany, aby zdvihol hlavičku a otočil ju ku mne. Po 2 minútach sa prestal hýbať. Obišla som postieľku a on zaspal. To sa ešte nestalo, vždy na brušku reve o dušu. Dnes je prvý krát kľudný.

katka512
23. sep 2010

@mojalili ahoj to je super ze Lili je uz Ok vies co v kravinoch otvorili novy sekac Panda aj tam mali pekne zimne overali ked som tam bola.....skoc pozriet 😵 ja mam ten overal 80

@kuriatko33 a aku znacku kocika mas??ja mam concord a este sa mi tam maly zmesti ale na zimu uz asi nie uvidime..

mojalili
23. sep 2010

DIEVČATA - PRAVE SOM SA VRATila od LEKARA, bral jej krv a zistil z nej a RTG pluc, ZE MAME ZAPAL A IFEKCIU PLUC.....parada, co dodat? Ale snad to prejde rychlo, len som urobila jednu velku chybu, nespytala som sa lekara, ci moze byt LILI doma s Dankom,a by to neschytal... ☹

weirdo
23. sep 2010

@mojalili - uf uf, skore vyzdravenie!

bubina1
23. sep 2010

@takyna na bolesti bruska a koliku mi super zabralo rano a večer 15-20kvapiek espumisanuL a cez den pred každým papanim 10kvapiek babycalmu... teraz davam už len babycalm..ale musis vydržat možno 2-3 dni, kym sa to upravi a ked bolo najhoršie tak rano a aj večer som natierala este brusko flatulinom...

zojec
23. sep 2010

@mojalili och lili.. tak sa liecte , posielam vela sil.. to musi byt hrozne mat doma chore dietatko ☹ ja by som trpela s nim..

ellysa
23. sep 2010

@mojalili posielame s olivinkou lili veľa zdravíčka
baby dnes oliv stále mrnčí, teraz som jej natrela ďasienka gelom a zaspala, chúďa neviem, či ju tak trápia ☹

riska
23. sep 2010

@mici111, ty máš šťastie na ten výťah ☹
pribrali sme nejakých 600g za mesiac, ale doki sa tvaril, že je to v pohode, tak asi je.... budeme aj my mať modelku 😀
no grckame, nespominala som, lebo to už beriem ako samozrejmosť 😉 tak nas poslal, či to predsa nebude reflux.... no termin na kramaroch nam dali až začiatkom novembra

@miculienka, mas pravdu, čo lekar, to iný názor a je to tak skoro vo všetkom 😠

@mojalili, fuuuf....chúďa lili, skore uzdravenie prajem 😔

leveretka
23. sep 2010

@mojalili 😢 😢 aj my sa pripajame a zelame skore uzdravenie

kuriatko33
23. sep 2010

@katka512 ahojček mi mame stokke 🙂 dnes ked malý zaspí idem pozriet ako vyzerá karicka, a ako sa dá dat do lahu 😉 uz za mesiac max, veru do nej pojdeme asi si aj poplacem, to uz bude z neho velke babo, ked budeme karičkovat ☹

angie267
23. sep 2010

tak aj my mame ockovanie za sebou, no trosku ma zvysenu teplotu 😒 a mame 5400g a 65cm 😵

ameanda
23. sep 2010

@anjelicek26
moj tiez spaval vyse tyzdna celu noc, ale bohuzial zmenilo sa to :(
tak si raz v noci na tych 20 minut privstanem a s touto prestavkou spime "vkuse" 12-13 hod.

anjelicek26
23. sep 2010

@ameanda - ved len raz v noci je v tomto veku super 😎

Mne dnes mali spi od 16:30... nakojila som ho - teda moc mliecka tam nebolo - o osmej a spi dalej... papal v spanku...tak uvidime, pochybujem, ze nebude hladny v noci...taky blby pocit to je...ale ved uvidime.

@mojalili - jej chudatko mala, snad sa cim skor vylieci. Myslim, ze zapal pluc ako taky nie je nakazlivy, to je az ked sa zapal priedusiek moc rozsiri a nepodchyti nacas...

Baby ked citam tie dlzky vasich babatiek, nas je fakt nejaky zaseknuty, stale ma len tych 61 cm... ale skoro sedem kil... veci nosime na 3-6 mesiacov a su mu akurat... lebo ma take tlste telo 😝 rukavy a dolu su mu dlhe... ale bodynko na 0-3 mesiace nema sancu... ani to 3-6 mesiacov uz dlho nie 😅

@miculienka - my sme nebalili vobec ani jednoho... a nikto to po nas ani nechcel 😅

fatimuska
24. sep 2010

ahojte, tak včera som bola na rodičku vyše 4 hodiny, a moje dieťa, čo som myslela, že nevydrží tak úplne v pohode to s tatinkom zvládli bola som jemne v šoku🙂))

ellysa
24. sep 2010

@anjelicek26 neboj max sa tiež vytiahne možno naše sa neskôr zaseknú a vy budete rásť 😉 (no ja teda dúfam, že sa to spomalí lebo za chvíľu budem musieť kúpiť 74ky a našívať v páse gumku, alebo bude nosiť len legíny)