Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa, na tvojom mieste by som zbalila dieťa, odvolala krst, nasadla do auta a išla domov!!! a ak chceš oliv dať pokrstiť, vybav si krst v ba.... my sme malú krstili u nas v petržalke a bolo to krásne ... mali sme tam komošky, ktoré nechodia do kostola a tie boli z toho tiež nadšené, že aký pekný obrad 🙂 a svokra sa nedostavi tak či tak 😝
podla mna nemáš za potrebu, aby sa do teba farár navážal a posudzoval, aké meno si vybrala pre svoje dieťa.... na krst by si nemala spomínať s odporom a s nervami, ale s radosťou
@ellysa ja by som veru dala svokre ešte raz otázku, že či príde, alebo nie a ak by povedala, že nie, tak zbalím kufre a krstim v BA. prečo tam?? aby si potom nemusela behat este za farárom, ked bude treba príjmanie, alebo birmovku ☹
@ellysa presne ako napisala @kuriatko33 . este raz by som sa spytala - ale urcite chces klud v rodine. Drzim palce, nech to dobre dopadne
ahojtwe.ake je heslo na nick junovky?zabudla som ho .dakujem
asi to budem musieť prežiť aby bol pokoj v rodine 🙄
@sofinka2009 - tusim 062010 ...
@mojalili - to je aka fotoooo 😅 😅
Maxik dneska spinkal fajne, ale bol raz hore... bol chudatko hladnyyy piranka moja... cely tyzden prespal cele noci, teraz ked je menej mliecka na vecer, asi mu to na tu celu noc nestaci... ale ved aj tak super... ved spi 12 hodin... na to je to jedno papanie fajn... normalne som sa potesila, ze si ho mozem v noci zasa pritulit a pomojkat 😵
@ellysa - krst je nieco krasneho pre dieta a aj pre rodicov, ak z toho nemas dobry pocit - fakt to nerob. Pokrstite neskor, v klude, s fararom, ktory vam bude vyhovovat. To myslim uplne vazne, nech na to nemas zle spomienky... Ja si to pamätam pri Saske - sukromne nam otvorili malinky kostoli, boli sme tam len my, farar bol zlaty, krasne to bolo... to planujeme prvy novembrovy tyzden aj s Maxom 😎 Tak uz nebude novorodenec. Ale bude to take, ako to chceme my.
baby ďakujem ale v tomto mi muž neustúpi, jednoducho maminke sa musí urobiť po vôli, ja vlastne ani nevien prečo nechce prísť, tvrdí, že bude variť obed , ale keby veľmi chcela tak si to mohla zariadiť.
hlavne, že keď som povedala, že to bude v BA tak sa ofučala a musela so to presunúť hore.
musím to prežiť ale pre mňa to fakt bude nepríjemný zážitok, myslím, že pre mňa farári skončili ja sa dokážem pomodliť aj doma.
jediné pekné bude oliv a tortička akurát som po ňu bola je naozak krásna
@riska my sme obaja z DK s mužom, možno tvojho aj poznáme
ahojte.maly mi zacal od vcera pri kazdom kojeni pustat zufaly rev a nechel jest pritom hladny bol.dnes dosla mrcha 😖 dufam ze to nejak vydrzi lebo nechcem koli tomu prestat kojit.nakoniec sa najedol ale toho placu 🙄 a to este aj uzivam antiko.normalne som sa od vcera citila nejak psychicky vadna 🙂 🙂 to musi byt teda riadna hormonalna zmena 🙄
@ellysa och tak to by nastvalo aj mna teda.. :( dufam, ze budete mat aspon krst pekny.. ten nas tiez nestal za vela.. :( ved 10 minut pred nim, sme mali buracku.. :( ale tiez nan do konca zivota nezabudnem.. 🙂
inak babulky hodila som uz fotky z atelieru do albumu, tak ak chcete kuk:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/album/...
@sofinka2009 ze vtedy sa meni chut mliecka..ja som zatial mrchu nedostala a dufam, ze ani tak skoro nedostanem 😀 😀
@sofinka2009 no teda, to ste mali perny den. ja som mala mrchu len raz, hned po 600nedeli a potom uz nic, tak mozno ani u teba sa viac nedostavi, pokial budes kojit. 🙂
@zojec - krasna babulka, len sa mi tie fotky zdaju strasne presvetlene 😖 Skoda toho..
@bealondyn - malinka je ti riadne podobna, ze? Zlatunka...
@sofinka2009 - vraj mrcha meni chut mliecka... treba vydrzat... aku HAK beries? Ja si netrufam, bojim sa, ze predsalen dostane nejake hormony a hlavne chlapcek, pchat ho zenskymi hormonami 😝 Radsej si dame do toho pol roka pozor a potom by mala byt maternica dostatocne zregenerovana, aby som si mohla dat zaviest teliesko.

ahojte, idem sa vám vyžalovať, dnes sme vstávali o 4:30 aby sme stihli na Orave náuku pred krstom, zajtra ho máme mať. Svokra nám to bola vybaviť, keď sme prišli na faru, tak sa všetci tvárili, že o ničom nevedia, potom sme povedali, ktorý konkrétny kaplán to s ňou dohadoval, sa tváril, že s ním určite nie, ale vrcholne naštvaný že teda fajn, sme si sadli a on, že meno dieťaťa, tak mu hovrím, že Olivia a on sa na mňa osopil, že či si myslím, že moje dieťa je také sväté, keď nemá kresťanské meno, som len ústa otvorila, celý čas mal sprosté poznámky, navážal sa do muža a skúšal ho-ja nie som veriaca tak mňa nechal a s vrcholným odporom, že teda zajtra máme prísť na krst, no vám povem odvtedy revem, ja som to chcela robiť v BA a kvôli svokre sme to urobili na Orave, a dnes mi oznámila, že ona sa tam nepôjde ani pozrieť 😕 😕 , na čo sme sa tu trepali, som unavená, dieťa nervné, ale ani spať nemôžem, vôbec sa na to neteším, idem tam s odporom ☹ , ako keby sa navážal do mňa ale prečo uráža moje dieťa. Ako ja už do kostola nevôjdem. 😠 😠