icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
28. sep 2010

Ahojte baulky 🙂

@ellysa mne doktorka na to povedala , ze su to detske sliny, ze to deti takto mavaju, ale neviem, ci je to take iste ako u mojej tak mozno pre istoto chodte k doktorke

mne sa mala zase pokazila s jedenim 😝 , zje malo, iba ruky žmoli stale v puske, slinta ako boxer 😝

zojec
28. sep 2010

@ellysa aj mne minule povedala doktorka ze to su slinky a ked chrapti cez nostek, tak ze tam ma uschnuty soplik.... ved uvidis aky bude priebeh pocas dna.. a ak nema teplotu, tak nemusis ist k doktorovi.. fakt by sa tam len nakazila od inych deti.. 😉

@riska spln nebol.. bol min. tyzden, to som nespala pre zmenu ja.. :(

j.a.j.a.j.a
28. sep 2010

@chani dakujem,vysadim,doktorku mame na pn
mi spime od osmej vecer do tretej rano potom do piatej ,ale cez den len 3krat po2Omi nutach

miculienka
28. sep 2010

ahoj dievčatá, tak boli sme sa očkovať, malá teraz spinká po tom boji, dala som jej hneď obklady na nožky lebo minule mala opuchy, no a nekakáme už 10 deň, tak nám dal doki duphalac, tak uvidíme, ale malá polovicu povypľúvala, tak neviem či zaberie , tak som vás narýchlo prečítala, ale zas letím, maľujeme obyvačku, tak teraz mám kopu roboty, keď budem stíhať, dojdem sa pochváliť s novou čiapočkou, už mi to ide oveľa lepšie, normálne sa tomu teším , tak zatiaľ pa

bealondyn
28. sep 2010

caute baby, no aj mne mala akurat pospala len 20 minut. 😒 a von s nou nechcem ist, lebo hrozne fuka a sopliky ma uz 2 tyzdne, tak nech sa jej to nezhorsi. lebo ja uz ani necakam, ze sa to zlepsi. davala som jej kvapky, ale nezabrali a odsavame jedna radost. 🙄 ak su tie sopliky kvoli zubom, tak ma vobec zmysel na to nieco davat? alebo to potom proste prejde samo? 😕
@ellysa nasa tiez chrapci, uz pekne dlho, pripisujem to tym soplikom a kedze nema teplotu ani nic ine, tak som to neriesila.

zfidorka
28. sep 2010

ahojte, prednedavnom som tu riesila co na zapareninky v stehienkovych faldikoch, malej super pomohla kalciova mast... 🙂

leveretka
28. sep 2010

@zfidorka vyskusame, dakujeme za tip 😉

bealondyn
28. sep 2010

inak mam dost z mojej maminy, som si myslela, ze ked vychovala 3 deti, tak bude vediet poriesit placuce babatko! ale to je uplne ina generacia, moja mala ked place, tak mama hned, ze ju niekto uriekol a len by jej chcela ocikanou plienkou poutierat tvaricku (este som jej to nedovolila) a kupila jej cervenu gumicku na rucku, ze ochrana. 😀 na tej gumke je taka plastova lienka a to ju vobec nenapadlo, ze mala vsetko zuzle, tak by mohla tu lienku prehltnut... ach jaj...hlavne, ze ju nikto neuriekne! 🙄

zojec
28. sep 2010

som sa pytala minuel na stolicky na papanie.. kuk co som nasla.. 😉 http://www.mothercare.com/Mothercare-Adjust-Wit...

j.a.j.a.j.a
28. sep 2010

@bealondyn aj mi soplikujeme a chrcime,bereme fenistil kvapky a kalciovy syrup,a kedze to zabralo tak mame alergiu

von chodime kazdy den dva krat,cerstvy vdzuch preca neskody
pokial dieta nema horucku,nie je dovod drzat ho v nutri

bealondyn
28. sep 2010

@zojec dobra stolicka a dobra cena, porozmyslam. 😉 len skoda, ze nema aj tu cast vpredu, kde by sa dali polozit tanierik a ostatne veci, ten podnost ci ako to mam nazvat.

@j.a.j.a.j.a ja s nou chodim von kazdy den len dnes tu ozaj dost fuka a ja mam pre nu len otvoreny sportak, tak radsej dnes budeme doma alebo max. na balkone. 🙂

zojec
28. sep 2010

@bealondyn no to je pravda... ale da sa dat k stolu... 😉

jarus8
28. sep 2010

@zfidorka nám super zabral imazol

bubina1
28. sep 2010

tak sme po očkovani... tam strasne plakala..prisli sme domov..natrela som jej nožičky octanovou masťou, dala panadol baby, napapala sa a teraz sedi v sedačke a kecá s opičkou, tak som zvedava čo bude este neskor

ameanda
28. sep 2010

@ellysa uzasne fotky!
mala je zlatucka 🙂

ellysa
28. sep 2010

baby dakujem za rady, dúfam teda, že to nič nie je, nechcem aby bola chorá ☹
@zojec vypadá ako tá od stokke len je teda o hooooooooooooodne lacnejšia, skúsim ju kuknúť, či ju nemajú aj v ba

@bealondyn a ešte ste v blave, lebo aj u nás strašne fučí, sme boli von asi hodinku a pol, malá síce ok ale mňa bolí hlava a už cítim aj hrdlo
@bubina1 držím palce aby nebola reakcia

ellysa
28. sep 2010

konečne sa musím pustiť aj do čiapky pre mňa aj šál by bodol, len čí to pri tej mojej do zimy stihnem

bealondyn
28. sep 2010

@ellysa hej v blave a uz aj prsi. 😒 nakoniec sme teda von nesli a spolu pospali 2 hodky. 🙂
inak ta stolicka je presne ako stokke, ja ju asi objednam, ked pridem domov do londyna, snad este bude v akcii. @zojec dik za tip! 😉
@bubina1 tak to mate za sebou, snad bude v poriadku.

ellysa
28. sep 2010

@bealondyn no vak ja bývam 13 km od BA takže u nás to isté, ja zajtra kuknem v mothercare v eurovei

babulina
28. sep 2010

ahojky, co sa tyka stoliciek, tak mozem odporucit tuto http://www.bambini.sk/sk/product/257/babypoint-...
uplne super, mame ju doma, babo sa da odpolohovat aj do polosedu polahu, idealne na prve prikrmy, vyskovo nastavitelna, ma pultik ktory sa da odnimat takze potom moze drobec v nej jest aj pri stole sam, my ju pouzivame doteraz a to ma ninka 2,5roka

zojec
28. sep 2010

@bealondyn 🙂 ja uz som ju objednala u kamosky.. nie je co vahat.. 🙂 dufam ze ju mala nebude bojkotovat, ako kocik 😠
@ellysa daj potom vediet kolko stoji tam.. 🙂 ja zaplatim k tomu este 18libier za dopravu, a doobjednam este nejake veci z primarku, nextu, mozno nejake plienocky 😀 😀 ale to uz ma potom muz asi vyhodi z domu..

bubina1
28. sep 2010

tak zatial hlásim klud po očkovani... mica bola sice umrncaná podvečer...aj zaspala na mne, dokonca chrapala... po uložení do postielky tiež nebola hned ticho ako obvykle, ale zopakovala som davku panadolu na noc, tak hadam bude pokojná noc...

ameanda
28. sep 2010

@zojec
da sa v primarku nakupovat online?
nic som totiz nenasla

zojec
29. sep 2010

@ameanda tak to sa bohuzial neda.. :( len mozem napisat co asi priblizne potrebujem a spolahnut sa na vkus kamosky.. 🙂

fatimuska
29. sep 2010

dobré ránko, dnes máme 1. výročie sobáša🙂

ellysa
29. sep 2010

@fatimuska tak si to užite 🙂
my dnes taká istá zlá noc ako včera, do polnoci fajn a potom začalo prehadzovanie a plač zo spánku, ja nevbiem, či sa tak mohla pokaziť alebo ju niečo trápi ☹ , tak raz za tri hodiny som jej dala gélik na ďasienka tak dve hodinky vždy pospala a potom zasa mrnkala ale keď jej skúšam ďasienka nezdá sa mi, že tam niečo má.
dnes je umrnčaná a ja nervná lebo som už dve noci nespala 🙄

fatimuska
29. sep 2010

@ellysa maličká môže cítiť z Teba nervozitu, to je taký malý detektor zlej nálady, mám to odskúšané, hlboký nádych a spať s ňou cez deň🙂)

ellysa
29. sep 2010

no ja viem, len som grogy muž od rána do večera v robote, nejaká pomoc ani na chvíľu 😒
otvorila som si tému kede baby písali, že to môže trvať aj pár mesiacov, na radšej som to rýchlo zavrela 😨

ellysa
29. sep 2010

inak keď jej dávam gelík tak sa mi zdá, že dole ta kde je pravá jedntka má na dotyk hrbolček, no uvidíme

fatimuska
29. sep 2010

najnovšie🙂, dupačky po tatinkovi - iné retro🙂