icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
29. sep 2010

@kosta123 ona od narodenia s tym problem nema 🙂 ale nemaj strach nauci sa aj tvoja drzat, je jedno ci teraz alebo trocha neskor 🙂

angie267
29. sep 2010

a este jedna aj s maminou 😀

miculienka
29. sep 2010

@angie267 aj náš doki sa tváril spokojne, vravel , že vyzerá v poho, inak je aj spokojná, keď je najedená, už len tú kopu dočkať , určite mi vynahradí zameškané 😀 😝

no idem dačo robiť, zatiaľ sa majte

angie267
29. sep 2010

tak to ked nalozi to bude parada az za usami 😀

monky1
29. sep 2010

@miculienka 700g je super, my sme pribrali len 325g za 3 tyzdne - ale tak bola chora, viac kakala a aj vrackala ☹ ...snad to bude lepsie

boze, dievcata, kde su tie casy, ked som mala len jedno dieta a kopec casu??
pri zivote ma drzi len predstava, ze uz len 2 vecery ukladam na spanok sama - vtedy je to najhorsie

Ela mi dnes spi uz druhykrat - doobedu pospala 3a pol hodiny a teraz zatial hodinu desat, ale prebera sa, ked jej vypadne cumlik - zlaty cumliiik 🙂

@vsetkymmaminkam deturence su nadherneee 😉

monky1
29. sep 2010

aha sem ... uz sa viac nestazujem - sklanam hlavu, wow 😲
http://www.facebook.com/video/video.php?v=15246...

mojalili
29. sep 2010

@monky1 Monky, co bolo ELe? Prepac, akosi som nestihla asi citat. 😒
Aj ja si veru spominam, ako som stihala vsetko pri jednom dietati, teraz to je nemozne... 🙂

mojalili
29. sep 2010

@monky1 takt to je naozaj unikat, ze sa vsetko naucila robit nohami....super 🙂

monky1
29. sep 2010

@mojalili hanka mala zapal priedusiek, kaslala, soplila a neustavne opakovanie ze nechod k nej tak blizko je ako keby hrach na stenu hadzal, tak sa rozkaslala a schytala soplik aj ona ... a odkedy som nasadila Cebion multi, Fenistil a Stoptusin, kakala do kazdej plienky a po papani z nej vybehne 😒

bubina1
29. sep 2010

no dnes mi moje dieťa vymenili alebo je to reakcia na ockovanie... zaplakala asi 2x na 5 sekund...raz lebo sa posrala, druhýkráát lebo bola ospala...dnes je nejaká spava...teplotu som jej nemerala, ale ked je hore, tak sa zabavi s hrackami aj im porozpráva, smeje sa... dnes ma spanky aj hodinove, inokedy 30-30minutové a dokonca ju budim aj na jedlo, lebo inak by si pozmenila režim a to by nebolo moc dobre... už nam to celkom funguje...ci jej mam dat zmenu režimu podla nej? ale potom by chodila spavat možno aj okolo 21.00-22.00 takto chodi spat okolo 20.00 a do rána mam pokoj a klud...

ellysa
29. sep 2010

@mojalili
@monky1 baby nestrašte však všetci hovoria, že drhé je už malina, to radšej ostanem pri jednom, ani teraz nič nestíham 😅

@miculienka my sme na bebe od narodenia, takže neviem porovnať, inak akurát som si čítala, že nekakáte a malá na rukách dala taký prd a zasraná až na chrbte, a kojíš?ak áno skús slivkovú šťavu.
@angie267 krásna princezná
baby ja sa desím noci že zasa nebdeme spať, cez deň je to dobré, hráme sa keď vidím, že začne mrnkať tak mažeme gelikom, už keď vidí, že ho držím v ruke otvára pusu z toho dedukjem, že to asi fakt budú zuby, ako často môžem mazať, lebo ja jej ho dávam tak každé 3-4 hodiny

angie267
29. sep 2010

@ellysa dakujem aj ta tvoja je ako herecka 😀 inak aj my to mame s tou nocou hrozne, kazdu chvilu sa budi a o piatej vyspata 😒

zojec
29. sep 2010

@bubina1 ticho zavidim... ja som v noci hore aj 5x... a cez den cicka aj 10x.. ☹ ten zub nas zabija 😠

ellysa
29. sep 2010

@angie267 no my len posledné dve noci, predtým spala pekne

miculienka
29. sep 2010

@ellysa - kojím, veď už som uvažovala čo zjesť aby sa to pohlo, že prd ako hrom a posratá až po chrbát 😀 - to je radosť, z mojej idú tiež také delobuchy ako zo starého chlapa o smrade ani nehovorím len hmota chýba , ale snáď bude, práve ju navlačuje svokra, tak bodaj by ju okadila 😀

monky1
29. sep 2010

@ellysa nestrasiiiim, len uz je toho na mna vela - som uz 2. tyzden s dievcatami sama, este k tomu chore, obcas sa mi zda, ze je to nad moje sily - hl. v noci ... sa zamyslam, co by som robila, kebyze ma hanka v noci laryng. zachvat a museli by sme sediet na balkone a ela by sa zobudila - asi by sme tam skoncili vsetky tri ...uf, nastastie vtedy spinkala ako anjelik

anjelicek26
29. sep 2010

@ellysa - kazde dietatko je ine, mozes mat dvoch vrestunov a dve deti ako medik, ja som mala dve zlate deticky, co neplackavali, netrebalo ich nosit, nemali reflux, dobrucke... len Saska sa proste v noci budila - a Max spinka ako anjelik... je maximalne raz za noc hore...väcsinou uz prespi celu noc...aj teraz ked mu idu zubky je hore len raz... zlatinko moje...

Nechcem to zakriknut, ale som oddychnuta, v pohodicke akosi... az sa mi verit nechce, ako nam je dobre 😅

anjelicek26
29. sep 2010

@miculienka - Saskin rekord je 12 dni a teda bolo to VSADE a v takom mnozstve, ze som nechapala, kde sa to v tom dietai vzalo...ale to zmensenie obvodu bruska a blazeny vyraz si asi vies predstavit 😅 😅 😅

leveretka
29. sep 2010

Ahojte babulky, chcela by som Vas poprosit o radu, ci si myslite, ze mozeme ist teraz v piatok plavat so Zoi, ked po ockovani proti TBC to vyzera u nej takto? Mozem jej to pripadne prelepit vodeodolnym leukoplastom alebo to mame radsej odvolat? Doktorka ju bez reci zaockovala prvou povinnou vakcinou a proti rotavirusom 😕. Dakujem

katka512
29. sep 2010

@miculienka ja by som tiez vyskusala Bebu 😉

@angie267 Vidim ze mas Concord Neo ako si snim spokojna?

katka512
29. sep 2010

@leveretka Wow no pekne to ma skarede malinka babula a nemastis jej to??Mne DR kazala mastit framikoinovou mastickou

leveretka
29. sep 2010

@katka512 nam doktorka nekazala nic, my jej to denne iba cistime dettolom, lebo pri liehu strasne vrieskala 😔

katka512
29. sep 2010

@leveretka kup si v lekarni tu masticku ja som to malemu po kupani natrela prelepila a zachvilu to mal zahojene 😵

bubina1
29. sep 2010

@zojec moja nezávid...ja zavidim tebe, že kojíš... 😉

bubina1
29. sep 2010

@leveretka framykoinová mastička je na predpis... my to mame este zahnisane ale zaočkovala tiež... mam jej tiež mastičkovať...

anjelicek26
29. sep 2010

@leveretka - to ma teda riadne skarede chudatko, bude mat peknu jazvicku, aj my mame 🙄 Na kupanie by som aj tak sla, ved jej to prelep a doma urcite natierat framykoinovou mastickou, alebo bepantenovou, nech sa to zahoji.

ellysa
29. sep 2010

@anjelicek26 no však ja som to myslela položartom, keby bolo druhé, som happy
olivia nie je zlá, teda nemám s čím porovnať, ale nešediviem pri nej, len tie posledné noci-no to tiež dúfam, že je dočasné, len ja som taká, že si radšej oddýchnem ako stále niečo robiť v domácnosti, alebo radšej niečo tvorím...
ako upratjem raz do týždňa, varím každý deň, tak to so mnou hádam nie je také zlé 😅

ellysa
29. sep 2010

baby nemáte recept na mrkvovú polievku. mám jej strašne veľa, tak chcem nejakú spraviť

takyna
29. sep 2010

Babule ahojte, takže nás neočkovali 😖 😝 lebo sme pribrali neskutočne málo 20g 😔 od nedele mi malá nepapá, a okrem iného ručka po TBC je ešte stále hnisajúca, čiže v piatok idú Bibuške brať krv či nepadla nám glikémia 😔 jedno horšiš ako druhé 😔

anjelicek26
29. sep 2010

@ellysa - vsak si priprav do mraznicky, najlepsie do kociek od ladu, na prvy prikrm mrkvicku... ja som si takto aj ovocne pyre mala v mraznicke, kocka z jablckoveho, kocka z marhuloveho, kocka z mrkvickoveho a vuala, bola aj uprostred zimy "domaca" vyzivka 😅 Mrkvovu polievku snad ani nepoznam... len kolacik...