Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mirka12011 Ja davam malemu Nutrilon a spinka pekne od 20:00 do 5:45 potom sa napapa a taha do 09:30.
@marcelka123 A to chces cestovnu?
Maly strasne zdviha hlavicku ked lezi na chrbatiku ale este to nejde sadnut si tak sa zacne jedovat a tiez velmi rad pozera TV hlavne pocasie 😀
@mojalili teraz v Senici co hladaju to dievca poznas tusim byva tam niekde pri vas??,to uz je strasne co sa deje... 😔
@ellysa - no podla mna je ich tolko, tak 3x kaka, a precikany byva rychlo, ja nemam rada, ked ma gundzu medzi nozickami... inak by mu boli aj bodynka 3-6 mesiacov male 😅
@ameanda - vo vodnom kupeli... najlepsie... ja mam taku ohrievacku...dam to do takeho poharika od vyzivy, ten do toho postavim - je to vlastne spirala, voda a v tom to stoji, ako ohrievac na flasky (ono to je taky obycajny ohrievac na flasky vlastne...)
vcera mal maly 3 mesiace a bum dnes dofrcala cervena aaaaa mozem sa ja divit ze mam od rana stavy teplo-zima zima-teplo...len som necakala ze to bude koli cervenej fnuk...a taaaak som dufala ze skor ako za polroka ju ani neuvidim
@monky1 tak tak to robí aj tatianka! je to kopec srandy, len ja sa moc nesmejem keď to začne robiť okolo piatej ráno... 😀 😀 a ešte sa naučila riadne cestovať po postieľke a keďže sa už na šírku nezmestí, tak sa tam nerváči a potom je tam taká zlomená, hlavinu úplne nakrivo a potom strašnýýýýý reeeev, bo ona aj tak ešte kope nožičkami do tyčiek a tak si plieska hlavušu o tyčky na druhej strane. 😅 😅
my tiež dáme tých 6-7 niekedy 8 plienok za deň. podľa toho ako kakušá... 😀
@julinka2787 aj my sme teraz presli na Pampers 3, pri nasej vahe 5400g sme v pohode zapli aj 2 😀
Babule dakujem za povzbudenie velmi si to vazim 🙂
@anjelicek26 v noci som 2 krat vstala a kojila, v spanku malu a rano mala na vahe 50g viacej 🙂 , tak hadam sa nam rozje, budu jej zajtra brat krvicku s rucky uz nam to tako po 2 krat robili ☹
@marcelka123 to video fakt nemá chybu 😀
@katka512 waw zavidim spanok 😉
@katka512 Nie, nepoznam ju, vies, nie je to moj rocnik, jedine moja ziacka uz 🙂 Rodicia vypisali odmenu uz pol miliona korun. Vraj sa pohadalas priatelom tmavsej pleti, ten bol tak opity, ze si nepamata nic....ktovie, kde uz je chudatko 😒
@fatimuska NO teda, vaaaazne? GRATULUJEEEEEEM K PRVEMU ZUBKU 😉 😉 😉 😉
@monky1 Vydrz to este jednu noc.... 😉
LILI je podla lekara uz OK, zdrava, avsak ma hned prirazil ku zdi, ked mi povedal, je najmenej 2 tyzdne alebo mesiac musi byt este doma, nie do skolky.....JA SA ZBLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZNIM 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

@kajca50
mam podobneho valibuka a zajtra uvidim presne kolko vazi
vyzera dobre napapkany 😅 ale hlavne, ze je spokojny
ja inac kojim cca kazde tri hodiny a ajtak pribera a pribera