icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
30. sep 2010

@kajca50
mam podobneho valibuka a zajtra uvidim presne kolko vazi
vyzera dobre napapkany 😅 ale hlavne, ze je spokojny
ja inac kojim cca kazde tri hodiny a ajtak pribera a pribera

zojec
30. sep 2010

@ameanda mikro by sa nemalo pouzivat, zohrieva nerovnomerne.. mrazene mlieko zohrievam v horucej vode (mam na mlieko take plastve vrecka, ani neviem ci to na sk dostat kupit).. a prikrm sa podla mn moze aj v ranicke pre dieta na platnicke 😉

ameanda
30. sep 2010

@zojec
dakujem
viem, ze su aj u nas speci vrecka do mraziaku, aj ked asi nie na mlieko

ameanda
30. sep 2010

@ellysa
zlatucka
nas maly si tak rozprava, ked sa rano prebudi a nevie, co s nacatym dnom 🙂

katka512
30. sep 2010

@mirka12011 Ja davam malemu Nutrilon a spinka pekne od 20:00 do 5:45 potom sa napapa a taha do 09:30.

@marcelka123 A to chces cestovnu?

Maly strasne zdviha hlavicku ked lezi na chrbatiku ale este to nejde sadnut si tak sa zacne jedovat a tiez velmi rad pozera TV hlavne pocasie 😀
@mojalili teraz v Senici co hladaju to dievca poznas tusim byva tam niekde pri vas??,to uz je strasne co sa deje... 😔

anjelicek26
30. sep 2010

@ellysa - no podla mna je ich tolko, tak 3x kaka, a precikany byva rychlo, ja nemam rada, ked ma gundzu medzi nozickami... inak by mu boli aj bodynka 3-6 mesiacov male 😅

@ameanda - vo vodnom kupeli... najlepsie... ja mam taku ohrievacku...dam to do takeho poharika od vyzivy, ten do toho postavim - je to vlastne spirala, voda a v tom to stoji, ako ohrievac na flasky (ono to je taky obycajny ohrievac na flasky vlastne...)

chani
30. sep 2010

vcera mal maly 3 mesiace a bum dnes dofrcala cervena aaaaa mozem sa ja divit ze mam od rana stavy teplo-zima zima-teplo...len som necakala ze to bude koli cervenej fnuk...a taaaak som dufala ze skor ako za polroka ju ani neuvidim

julinka2787
30. sep 2010

@monky1 tak tak to robí aj tatianka! je to kopec srandy, len ja sa moc nesmejem keď to začne robiť okolo piatej ráno... 😀 😀 a ešte sa naučila riadne cestovať po postieľke a keďže sa už na šírku nezmestí, tak sa tam nerváči a potom je tam taká zlomená, hlavinu úplne nakrivo a potom strašnýýýýý reeeev, bo ona aj tak ešte kope nožičkami do tyčiek a tak si plieska hlavušu o tyčky na druhej strane. 😅 😅

julinka2787
30. sep 2010

my tiež dáme tých 6-7 niekedy 8 plienok za deň. podľa toho ako kakušá... 😀

kajca50
30. sep 2010

@ameanda
tak som zvedava či nás niekto predbehne vo váhe 😀

angie267
30. sep 2010

@julinka2787 aj my sme teraz presli na Pampers 3, pri nasej vahe 5400g sme v pohode zapli aj 2 😀

takyna
30. sep 2010

Babule dakujem za povzbudenie velmi si to vazim 🙂

@anjelicek26 v noci som 2 krat vstala a kojila, v spanku malu a rano mala na vahe 50g viacej 🙂 , tak hadam sa nam rozje, budu jej zajtra brat krvicku s rucky uz nam to tako po 2 krat robili ☹

takyna
30. sep 2010

@ellysa to ako keby som moju malu videla si hrkutat, keby boli spolu tak si aj podebatia daco 😀 spolu

takyna
30. sep 2010

@marcelka123 to video fakt nemá chybu 😀

niga
30. sep 2010

@ellysa uzasne! A malo to aj hlavu aj patu 😀

chani
30. sep 2010

@ellysa tarajka mala 🙂
nase dieta tak steboce len ked ho netacame, akonahle zbata kameru, tak sa utne a len hladi a mlci 🙂

ellysa
30. sep 2010

@takyna no mali by sme ich všetkých dať dokopy a by sme sa asi čudovali, ako by nás ohovárali 😉

takyna
30. sep 2010

@ellysa to veru hej 🙂 by to bola riadna švanda 😉

mirka12011
30. sep 2010

@katka512 waw zavidim spanok 😉

fatimuska
30. sep 2010

@kajca50 to je vážne valibuk🙂) som sem ráno písala, že máme zúbok...alebo sem asi nie....spodnú 1🙂

ellysa
30. sep 2010

@niga no vlastne omieľala slinu
@chani neboj to robila aj oliv ale už si zvykla že jej stále niečím šibrinkujem pred nosom
@fatimuska no teda tu sú samí zúbkatí, my stále čakáme

monky1
30. sep 2010

@ellysa joj, Olivia je mala kecalka 😀 ... to mas doma veselo - podobne ako u nas niekedy

ja mam dnes zly den - velmi zly - ani mlieko nemam 😒 ... tesim sa na dnesnu noc - nastastie poslednu

ellysa
30. sep 2010

@monky1 no to už nejak zvládneš -musííííííííííííš a cez víkend si oddýchneš
akurát pozerám pikniklub a je tam chudikova zena a ukazuje ake pončá štrikuje, no ma hneď navnadila -krásne ale k tomu sa prepracujem tak o 10 rokov

fatimuska
30. sep 2010

@monky1 nebojkaj, ja si tak vždy vravím, tak teraz som na dne a už to bude len lepšie...a tak hore dole

kajca50
30. sep 2010

@monky1 drzim,palce aj u nas byvaju zufale chvile hlavne ked ja uz mam dokonalu pubertacku a niekedy rano pri budeni mi vie hned zdvihnut tlak este ze patrim medzi tych nizkotlakovych 🙂

fatimuska
30. sep 2010

@ellysa tak toto poznám, len ten náš, akonáhle zbadá foťák tak stíchne a nedôverčivo si to obzerá🙂zlatučká je

monky1
30. sep 2010

@ellysa, @fatimuska vdaka za povzbudenie - asi dnes uvarim malej ryzovu kasu na vode, lebo moja prsia nestoja za vela
teraz spi, ale kazdu sekundu je hore a hlada cumel
baby, aj u vas je vonku taka kosa? som otvorila v detskej okno, nech sa vyvetra a brutal, ako taha okolo zeme -az do obyvacky, brrr

mojalili
30. sep 2010

@katka512 Nie, nepoznam ju, vies, nie je to moj rocnik, jedine moja ziacka uz 🙂 Rodicia vypisali odmenu uz pol miliona korun. Vraj sa pohadalas priatelom tmavsej pleti, ten bol tak opity, ze si nepamata nic....ktovie, kde uz je chudatko 😒

@fatimuska NO teda, vaaaazne? GRATULUJEEEEEEM K PRVEMU ZUBKU 😉 😉 😉 😉

@monky1 Vydrz to este jednu noc.... 😉

LILI je podla lekara uz OK, zdrava, avsak ma hned prirazil ku zdi, ked mi povedal, je najmenej 2 tyzdne alebo mesiac musi byt este doma, nie do skolky.....JA SA ZBLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZNIM 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

fatimuska
30. sep 2010

@mojalili je to len taký mini mini, ale je aj cítiť aj vidieť, no môžem sa tešiť na hryzenie