Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte,
@zojec jeej, aka si ty sikovnaaa, nadherna pracicka, tisko zavidim
@ellysa a aj tebe, lebo hoci nevies sit, vies hackovat 🙂 .. ja maximalne strikovat - kedysi v mladosti som si urobila par svetrov - presne 12, ale uz ma to nebavi 😒
@anjelicek26 chudatenko malinke, takto musi trpiet po tom ockovani - no ja by som tiez zbehla na pohotovost, aby som bola pokojnejsia a daj potom vediet, co a ako
@bakatuska no my babylove, takze neporadim ☹
@niga mozno sa mu len nechce, mozno ma teraz take obdobie ,nestresuj 😉 ..
@anjelicek26 tak vela stastia, nech mu pomozu cim skor sa z tych teplot dostat, chudatko male 😖
@anjelicek26 drzim palceky... oni mu uz urcite pmozu... aj pisu v knihach ze ak sa po ockovani vystvera teplota k 40ke treba ist na pohotovost, lebo to moze cosi znamenat a do 38 stupnov ze netreba zrazat lebo telo si tak buduje imunitu a nad 38 klasicky znizovat, cipky, kvapky, obklady....
Sa mi to pise, ale ked pojdem na ockovanie s malou uz mi jedno nic nebude, ja viem pri nej lahko podlahnut panike, ked zacne strasne plakat... bojim sa, ale aj verim/ dufam ze reakcia bude dobra...
Inak dnes sa zobudila o 8:30 a este furt spinka... 🙂
@ellysa Eli, ja mam zimnu este po LILI a poviem ti, ze sa mi maly nezmesti do autosedacky s tou zavinovackou......tak ju davam do kocika, tam je super..... (Danko ma cca 7kg)
@anjelicek26 joj chod veru, ja som s LILI tiez isla na pohotovost, mali sme rovnako 39,8.......drzim palce, nech mu to rychlo prejde... 😉
@zojec Sikulka si, vazne 😉 JA usijem len zaclony ci vankuse, zasijem, presijem,ale sit taketo nieco....sice usila som zasobnik na plienky, moj vykon.....
Lili som ustrikovala sal a kupila k nemu rukavicky takej istej latky, a malemu strikujem teraz sal, ale ruky mi nepraju, tak mi to trva... ☹
Tak nakoniec dosla doktorka ku nam domov... Maxovi dokvapkala infuzka, bol uplne dehydrovany chudatko.. vsak od vcera od jednej len raz pil ☹ Dostali sme este nejaky iny sirup na teplotu a ze uz by malo byt lepsie... doky este vecer dojde kuknut raz, ci je to ok ..
@anjelicek26 moji zlatí! no držte sa! dúfam že maxíkovi už bude len lepšie. aspoň papať keby už chcel poriadne, nech má dosť tekutín. no držím palčeky!!! 😨
@anjelicek26 drzkajte sa, držím palce 🙂
my sme spali do teraz po odbere kvy 🙂 som zvedava ako my ideme dnes tiez papkat 😝
@anjelicek26, no chúďa max....to je hrozné, ako zle znáša to očkovanie 😔
@anjelicek26 dobre si urobila, ze si zavolala dr. - uz mu bude len lepsie. Maximkovi prajem skore uzdravenie, nech rychlo na to zabudne a tebe vela sil a pokoj, aby si to zvladla.
Dakujem babulky, ste strasne zlate, drahy je samozrejme zasa niekde v pazi na sluzobke a sme na to samy, esteze mi Sasku zobrala do skoly kamoska, tak sme nemuseli s Maxom ist... ale budeme musiet ist po nu, tak to snad nejako zvladneme... Tato noc bola desna, som si to s nim odplakala ☹ ☹ ☹
Prave sa pekne napil z prska... snad uz bude lepsie 😵
@zojec tak ty si velikanskaaa sikovnicaaa, vsetky klobuky dole, fakt si sikulka. Aj ja tisko zavidim 😉 mozes podnikat popri materskej 😀
@monky1 aj ja Vam tisko zavidim, lebo ellysa vie hackovat, ty vies strikovat, mojalilli vie sit a ja neviem nic taketo 😀 🤐
@anjelicek26 drzim palce a verim, ze Maxikovi bude uz iba lepsie.
@desmodka, @tintinka1 my sme nakoniec nesli plavat kvoli tej rucicke, tak uvidime kedy nabuduce nas zavolaju.
tak kocky, hlasim prichod z poradne aj z ockovania
znasal to statocne, poriadne im tam zakrical po doockovani, ale na moje prekvapenie sa dost rychlo aj utisil
teraz sa snazi spinkat, aj ked je trosku nervoznejsi
teplota este zatial nevystupila a aj sa este napapkal
dufam, ze nebudeme mat reakciu ako maly Max, lebo tiez budem cez vikend sama a uz teraz sa toho obavam
dalsie ockovanie o necelych 6 tyzdnov
inac maly ma 7.97kg, takze sme kajcu netromfli 🙂
ahojte.chcem sa spytat kto mate fusak lodger ako ste spokojne?
@sofinka2009 ja mam, ale este sme ho v reale nevyskusali...akurát som ho tento týžden prvýkrát prala 🙂
@anjelicek26 aka zlataaa dokina, ze prisla k vam domov ...ale ta infuzia znie hrozne.... no drzkajte sa
mne prave volal majster, ze privezie nejake skrinky z kuchyne a v pondelok zacina montovat 😵 😵 😵 ... hned mam lepsiu naladu 😅
@bubina1 chcem ten sedy s tou vysivkou a modra lozka v nom len neviem najst kde bol ten obrazok ☹
@monky1 - ja som manducovala v zime v manzelovej bunde, trcalao jej asi len vrch hlavky, a ja som mala opasany dobre sal ay mi nefukaloo do vystrihu, nosili sme vlastne na take kratke trasy - k lekarke, na cvicenie, na rychly nakup a podobne
@anjelicek26 - drzim palce, nech maxik je ok
niekto sa pytal na zavinovacku emitex - ja mam po ninke, vtedy neboli letne prechodne zimne, ale vyzera ze to je ta zimna varianta a v pohode ju zapnem do vajca, my sme pouzivali celu zimu vo vajicku pri ninke, a najviac som za nu bola rada po plavani
@riska - nemas nahodou sivy gesslein kocik ????
@babulina hm, len v com bude chodit manzel, hehe....v mojej stihlej vetrovecke??? 😀 😀 😀
ale napad to nie je zly, len si neviem na sebe predstavit bundu mm 🙂
ja do vajicka planujem dat malicku v overale, ktory este mimochodom nemam kupeny a prikryt ju hrubou dekou, kym dojdeme do auta, inak sa vo vajku nenosime
@sofinka2009 ja mam cervený stými akože univerzitnými znakmi dole a béžovou vložkou a este som dostala ako darček oranžovu vložku....ja som kupila tu hrubsiu flísovku...nová kolekcia je taká tenšia na omak...
a kde si kupovala?hladam kde sa oplati ale sa mi zda ze cena skoro vsade rovnaka
my sme to v zime robili tak, ze mm isiel predhriat auto a malu sme v emitexovej zavinovacke plus hruba deka preniesli do auta a v aute sme ju poodokryvali, len teraz to budem tiez este musiet premysliet lebo teraz uz jazdim aj ja sama takze asi maly pojde v overalceku do vajca

@anjelicek26 no mi je luto veru radsej chod