icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kajca50
1. okt 2010

asi by som mala ist do hajan za tymi mojimi dvoma a ten treti je v praci 😀

anjelicek26
1. okt 2010

@kajca50 - Max ma 7,2 a tiez ma riadne speciky, on to ma rozlozene na svojich 61-62 cm, tak to tiez tak nejako vyzera 😝 Berme to pozitivne, ked budu chorucky, nebudu chciet papat, pochudnu, tak tie nase deturence maju nejake rezervy... mne Saska v 7 mesiacoch schudla cele KILO co mala hnacky/vracacky a ja som nemala dost mliecka... skoncili sme v nemocke zo suplementorom, lebo umele mliecko inak odmietala, flasku do ust napriek hladu ani za svet :( Zle obdobie to bolo veru :(

Surodenecka fotka je krasna 😵

kajca50
1. okt 2010

@anjelicek26 ved aj ja to hovorim , hlavne nech su zdravi
a sestricka ho neskonale miluje aj ked sme cakali ziarlivost

kajca50
1. okt 2010

prajem vsetkym krasnu dobru noc 🙂

anjelicek26
1. okt 2010

@kajca50 - no Saska zvladala prvych 10 tyzdnov strasne vystupy... odkedy chodi do skoly, je ako medik...uz sa nenudi, nepotrebuje ma na vsetko, ma zasa kamaratov... a ja cas na Maxa... je to fajn.

ellysa
2. okt 2010

dobré ránko no vy tu ponocujete 🙂 ja som odkväcla o deviatej
čo a týka zaspávania ja som ešte nenašla odvahu nechať ju samú v postieľke nech zaspí, ostanem pri nej kým nebuvá a až potom odídem, večer sa väčšinou napapá a hneď je tuhá, takže to v pohode a cez deň fungujeme v hojdačke, keď vidím, že je unavená šup ju do nej a ona po chvíli zaspinká, takže na rukách ju nenosím ale neviem, či by zaspala sama, ešte som to ani neskúsila. 😅
cez deň spí tak dva, maximálne tri krát, doma tak hodinku-dve a vonku na prechádzke potiahne aj 3 hodinky, ale to musím byť sama a stále v pohybe 🤐
podľa mňa keby sme boli celý deň doma dá tak tri krát po hodinke-ale ona je taký nespachtoš už od malinka
dnes bola noc fajn 20.-3.30-7.30
deniska to ten zdravý oravský vzduch 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anjelicek26
2. okt 2010

Bre rano babulky,

@ellysa - ja nejako neponocujem, u nas je o hodinu menej, tak to tak vzdy vyzera, ze som tu neskoro... navyse je drahy prec, tak mozem 😅

Maly prespal celu noc, 20:00 - 06:00 a spal potom este do pol osmej... a ja vcera vydesena, ze vypil vsetko mliecko... no aby mohol dlho spinkat zlaticko moje 😵 Uz by som si mala prestat robit starosti, ale ci sa to da uplne odstavit?

Idem si ja cappucino spravit, maleho dam do ohradky ku Saske, nech sa hraju...

ellysa
2. okt 2010

@anjelicek26 no to mi nedoplo ten časový posun 😉
my pôjdeme za chvíľu na plávanie, ešte by som chcela aby si malinká pospala nech nemrnčí od únavy ako minule

anjelicek26
2. okt 2010

@ellysa - no Max pojde o hodinku znova spinkat... zatial nech sa vyblbne zo Saskou...potom ho pojdem prebalit, obliect, pocucka a spi az do jednej...

kajca50
2. okt 2010

ahojte
aj my sme boli v noci 2 x hore a rano dostal papat o 7 45 a odvtedy spi, neviem co sa robi , to este nespravil ale bola som ho kontrolovat ci dycha. spi ako anjelicek 🙂

kajca50
2. okt 2010

@ellysa vy uz chodite plavat? Ja nad tym rozmyslam a chcela by som ho tam napisat lebo Michal sa kupe v sprchaci vo vyvysenej vanicke a je tam strasne spokojni

zojec
2. okt 2010

ahojte dievcata.. tak my sme mali otrasnu noc... :( mala spala od 19,30 do 2hej, potom sa najedla a potiahla do 3tej, zas sa najedla a dudkovala do 4tej.. to mi uz pukali nervy, lebo tatkto dlho to nebyva teda... tak som ju pekne pohladkala a isla k mm do druhej izby.. ricala ako tur.. som sa vratila a mojkala ju na rukach, ale dudkat som jej nedala.. samozrejme som ponukala cumlik, ale nula bodov... zadriemala a zas sa zobudila a tak dookola.. potom prisiel mm, zobral si ju, dva krat ju pokolisal, pochodil, zaspieval pesnicku a hned bola mrtva.. spala do 8,30... ona asi ked citi moju vonu, tak je nespokojna.. bude to s tym dudkovanim narocne.. ale rozhodla som sa s tym bojovat.. teraz isli s mm vonku v satke, neviem co mam skor robit, ci prat, ci upratovat, ci varit... nechce sa mi teda nic.. :(
@deniskateniska... kolko to ma tvoj valibuk?? panecku, to je riaden medved!!

miculienka
2. okt 2010

@ellysa - ďakujeme
@anjelicek26 - ďakujeme - to bola fakt oslava, som zvedavá ako to bude teraz, či to bude v norme alebo zasa nekonečné čakanie na kakanie

anjelicek26
2. okt 2010

@miculienka - u nas kakavala tak malinko kym sme zacali s prikrmami, proste skoro vsetko MM stravila...

miculienka
2. okt 2010

@zojec - moja sa takto pokazila po tom 2. očkovaní, boli sme hore do poltretej v noci a tiež len pridriemkala, dudkala a dookola, mne už hlava padala a ona ništ, druhá noc potom podobná a teraz chce stále dudkať aj cez deˇn, cumeľ samoz. nechce, zaspí na prsku a keď ju idem uložiť tak sa preberie a môžem odznova lebo reve ako tur a to ju ukladám ako páperko - aj tak to zbadá 😖 , asi máme náročné bábätká

miculienka
2. okt 2010

@anjelicek26 - to asi bude to mliečko už vzácnejšie tak ho musí celé využiť, ja som jej začala tento týždeň po lyžičkách podávať sunar aby si zvykla, zatiaľ polovicu povypľúva, ale chcela by som jej aspoň na noc dávať potiahnuť aby bola sýtejšia, lebo takto každú chvíľu pýta

fatimuska
2. okt 2010

@deniskateniska ??????? ved to má váhu ako ročnééé

bealondyn
2. okt 2010

@miculienka
@zojec u nas to iste, zaspava len na prsku, ani mi to nevadilo, ale asi pred 3 tyzdnami sa pokazila a len v noci dudkuje a dudkuje...najprv som myslela, ze vzdy papa, ale kde, len si chce podudkat. dost mi to vadi, tak ako sa vratim do londyna zacnem to aj ja riesit. doteraz tam spavala v kosiku, ale uz vyrastla tak pojde do postielky, tam bude mat aj kolotoc, tak snad sa nauci zaspinkat aj sama, uvidim... revat ju tiez nenecham. obcas teraz vezme aj dudel, ale len zriedkavo.

inak vcera mi zaspinkala o 16.45, ja ze da obvyklu pol hodku, ale ona spala az do 6 rano, asi sa 3x medzitym napapala v polospanku so zatvorenymi ockami a parkrat podudkala medzitym ale nezobudila sa uplne. takze spinkala 13 hodin s kratuckymi prestavkami, ale teda nic moc to nepomohlo, dnes je nervna, nic neni dobre. 😖 tak mi ju teraz bracho zobral von kocikovat a ja si vas citam a papam makovnik s kavou. 😀 som zvedava kolko bab zbali vonku ten moj brat, ma 27 rokov a poznate to, pekný chlap s kocikom... 😀 😝

fatimuska
2. okt 2010

@kuriatko33 no ja si myslím, že dieťatko si treba vychutnať, a vážiť si ho že ho mám a byť sním aj v noci, kedy ho budem nosiť ak nie teraz? kedy ma v spánku bude držať ak nie teraz?

zojec
2. okt 2010

@fatimuska 😉 😀 suhlasim s tebou.. vnucatka si uz tak nevychutname... 😀

bealondyn
2. okt 2010

no co sa tyka vnucatiek, tak Isabella u mojej mamy na rukach place. ☹ ked ju nedrzi tak sa na nu vyskeruje, ale hned ako ju vezme na ruky, tak rev...chuda moja mama, vidi ju len tak malo a aj to jej place.

anjelicek26
2. okt 2010

Tak vam babulky ukazem nasu surodenecku, mam pocit, ze Maxovi vele nechyba, aby mal rovnaku hlavu, ako Sasenka 😝

katka512
2. okt 2010

@anjelicek26 zlaty su obaja 🙂

@kajca50 no maly je riadny chlap ale presne tak hlavne ze je zdravy 🙂

Mne maly tiez spava dobre ale teraz sa posledne 2noci zobudi o 03:40 a mrvi sa musim mu dat cumlik potom zaspi ale ked mu vypadne zase mrvenie neviem ci ma take obdobie ale keby mu isli zubky tak by snad plakal .....V dnesnej dobe uz hocico vymysleli a cudujem sa ze este nevymysleli nieco na cumlik aby im stale nevypadaval to by mi bodlo 😀
Myslim si ze mamicky co koja to maju omnoho tazsie nez my ktore davame UM....

anjelicek26
2. okt 2010

@katka512 - ja neviem, ci je to tazsie, kamoske mala este 8 mesacna kazdu noc 3-4 hodiny ponocuje a to je na umelom mliecku... a vezmi Max od troch mesiacov spava tak, ze sa zobudi maximalne raz, väcsinou od tej 20:00 - 06:00 spinka... a to je kojeny... iba...

No a on ma palec miesto cumla, takze ten je po ruke stale, takze ak sa preberie, da si tam prst a zasa sam zaspi 😅 😅 😅 Odnaucat to bude asi dost tazke, ale teraz mi to maximalne vyhovuje... uz aspon necuca pocas dna...

deniskateniska
2. okt 2010

no kocky hej hej.9,2kg 64 cm.😀 je to macko riadny😀 ale nie tucny ale velky,aj ked tie mischelinky na stehienkach mame😀 vcera sme boli ockovat tak sme horuckovali a dnes sme zistili ze nam idu zubky☹

anjelicek26
2. okt 2010

@deniskateniska - tu vahu mala Saska v roku a pol 😅 😅 😅 😅 a 76 cm... Teda ale na 64 cm pisat ze je "velky" a nie tucny je dost srandovne 😝 Vsak je fajn, ze bude mat zasoby, ked by ochorel... a ked zacne behat, to vybeha... ale v 3 mesiacoch, co budes nosit v roku, jej nezavidim... nas je sice tiez buchta, ale ma predsalen o dve kila menej... uz ste dnes bez horucky? Mal tiez z ockovania? Zubky idu aj nam, teda su uz prerezane, vzadu, ale nezda sa, ze by mu to nejako vadilo, len ma ruky v puse a trocha soplikuje...

chani
2. okt 2010

@anjelicek26 krasne deticky mas 🙂 Max je teda riadny kusisko chlapiska, naozaj Sasku ochvilu asi predbehne 🙂

anjelicek26
2. okt 2010

@chani - dakujem 😵 Ja som rada, ze je taky tlstucky, zaobaleny, je to lepsie, ako si robit starosti, ci dost pribera 😎 Viem, ze mu mliecko urcite staci, je to spokojne babo... aj ked teda od maleho budhu uz nema daleko, tretia brada mu rastie 😅 😅 😅

leveretka
2. okt 2010

Ahojte, tak my sme dnes spinkali 12h vkuse s 3 kratuckymi prestavkami na papanie, ktore boli v polospanku 🙂 manzel ju potom este zobral, ked sa zobudila a ja som potiahla do 13h 😝 😀

katka512
2. okt 2010

@anjelicek26 hmmm tiez pravda Max je zlate dieta.....a sopliky mu vytahujes odsavackou na vyvsavac?Ja mam tu na vysavac a moj priatel mi vzdy nadava ze to malemu davam hlboko do nosa ale ked mu to nedam poriadne tak nic nevytiahnem..... 😒