icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
4. okt 2010

@sofinka2009 je možné že zúbky, naša dnes tiež bola umrnčaná, keď som sa jej nevenovala, tak strašné revy a ako som prišla úsmev od ucha k uchu, už prišla na to ako mama priskočí 🙄 😕 😅

zojec
4. okt 2010

aj moja dnes bola katastrofalna.. doobeda sme boli vonku v satke, potom tu v nej na mne este hodku spala a od obeda sa to nedalo vydrzat, stale by bola len prisata na prsku.. zavrie oci, a dudka.. ked ju odtrhnem reve ako keby ju rezali. ☹
@ameanda nasa tiez tak nejak vyzera vo vanicke.. 🙂 ale uz ju nepouzivam davno.. baby vam tie capacky topankoidne deti nezosunu z nozky? moja ma 3je, a vsetky ma do 10minut dole.. :( najviac sa mi osvedcili stare strikovane na snurku... a na ponozky drziaky.. http://www.branakdetem.cz/sock-ons.htm

ellysa
4. okt 2010

a toto moje posledné výtvory, prvá pletená čiapka v živote a dnes som jej urobila macka

zojec
4. okt 2010

@ellysa jeeeeeeeeeeej ten macko je kraaaaasny 😀 😀 naherny.. fakt.. aj ciapocka.. moja ten dudlik co ma oli v puse nechce ani za svet..:( nikdy by som nepovedala, ze budem chciet aby moje dieta chcelo dudel... 😖

sofinka2009
4. okt 2010

@ellysa lenze nas dubak nebol moc stastny ani pri venovani .uplne bol cely den naprd.maly sme krasny rezim papnie hrajkanie mojkani potom aspon 30minut zdriemnut a zase papanie hranie atd az do vecera stale po 3hodky sa to tocilo teraz sa smial a v zapeti krik az sa zadusal placom tolko gelu dostal aj na dasna dufam ze neni predavkovany 🙄 mozno ak sa mu podari vyspinkat do rana tak bude spokojnejsi .sa mi zda ze este vecsi rev ako pri kolike a tie mal teda riadne.

sofinka2009
4. okt 2010

@zojec nam by cpacky aj nosil ale padaju este su mu trochu velke.merala som nozka ma 9cm

ellysa
4. okt 2010

@zojec my sme zasa mali všetky možné avent, nuk.mam, tommee tippee a tento jediný toleruje 😉
@sofinka2009 hádam zajtra bude lepšie, niekedy je len jednoducho zlý deň

sofinka2009
4. okt 2010

@ellysa ja verim. a tie tomme tipee su ake?vydela som na nete rozmyslala som ze skusim objednat

desmodka
4. okt 2010

@katka512 @sofinka2009 takato je a aj rukavicky k tomu... nam je este trosku velka

sofinka2009
4. okt 2010

jeeeeeeej 🙂 🙂 🙂

mojalili
4. okt 2010

@ellysa UzASNE VECI -aj ciapka aj macko, ten je genialny, teraz ide taky film o mackovi...šikulkA 😉
@desmodka KDe si zohnala taku krasnu capku s rukavickami? Maly je v nej uzasny 😵

Ahojte kočky, musim sa pochvalit, vcera som bola prvykrat plavat a krasne som si to uzila. Budem chodit 2x tyzdene, a uz sa tesim na stredu, ktoru mam s nedelou vyhradenu pre seba. Aspon hodinku 😉 😉 😉

Mali sme bujnu noc, maly sa budil kazde 2 hodiny na papanie a o 4 hodine sa rozhodol, ze je vyspaty.....ale predtym dost cez den spal, pretoze sme cestovali.....snad teraz, ked spal menej cez den, to bude lepsie 🙂

mojalili
4. okt 2010

no a toto su moje zlaticka muzskeho rodu

ameanda
4. okt 2010

@zojec
mne sa niekedy malý aj povyzlieka, nielen povyzúva 🙂
raz som ho našla ráno v postieľke takmer nahého a dodnes mi je záhadou ako to dokázal
ale keď spáva, tak on kope, búcha, lomcuje postieľkou 😀
bohužiaľ alebo chvalabohu ma to v noci nezobudí 🙂

ellysa
4. okt 2010

@mojalili jeeeeeej chutnučký je drobčeeeek

@desmodka krásna čiapočka, nemali aj béžovú?alebo bielu?

teraz sa chcem pustiť do ježka a hallo kitty, ale to musím mať viac času dnes to bolo tak, že riadok a malá rev

zojec
4. okt 2010

a toto su moje z miesaneho rodu 😀 :

zojec
4. okt 2010

@ameanda povyzlieka??? xi xi tak to fakt musi byt zahada 😀 maly coperfield

maja_25
4. okt 2010

mojii chrobacikovia

maja_25
4. okt 2010

na tej kde su spolu čumakuju na telku TV maniaci

desmodka
4. okt 2010

@mojalili v hm-ku
@ellysa nemali tento styl, iba tento... aj tu sme kupili... ale v nr toho moc nemaju v ba je vacsi vyber tam mozno maju.. neviem... inak macko je krasny.. nepredavas?? 😀

maja_25
4. okt 2010

@ellysa čím vyplnaš toho macka?

kuriatko33
4. okt 2010

@ellysa krasna ciapka, aj ja chcem vediet ako na to ☹

babulina
4. okt 2010

tak aj my sa pridavame medzi mrzutov dneska, ale tomasko mal na to narok lebo ho ockovali, chudatko moje ale drzal sa statocne, trosku si pokrical a potom sa schoval u mna v naruci, podareny bol
supla som mu paralen na radu lekarky, tak uvidime aka bude noc, pre istotu ostala mama s nami kedy sme sa museli nejako zasadne nosit, ale snad bude vsetko ok
inak uz konecne viem preco nam pasenie barankov moc nejde, tomasik je hypermobilny a najma v ramennom klbe takze nevie narabat s rucickami poriadne, tak sa nema o co opriet ale hlavku a siju ma v poriadku takze som pokojna, lebo to vypilujeme, pri ninke sme si to uz absolvovali len ta ma hypermobilitu predovsetkym v bedrovej partii tak ako ja

mojalili
4. okt 2010

@desmodka Dakujem, este sa tam dostat , to je problem.. ☹

mojalili
4. okt 2010

@babulina NEcvicite Vojtovku?
My chodime uz 2 mesiace cvicit, nohy uz mame ok, len vraj ruky su menej pohyblive - co je blbost podla mna....ako moze ona - rehab.sestra posudit, ked sa na neho pozera minutu.....hovorila mi, ze neotvara paste a tak...pritom krasne sa udrzi pri paseni konikov, vsetko dava do ruk a do pusy....co uz, dala nam treti narocnejsi cvik,tak este mesiac cvicime.. 🙂

zojec
4. okt 2010

baby aj vase dietky si dvihaju hlavku ako keby isli robit brusaky? moja sa uz par dni tak natahuje.. ale z bruska na chrbatik este vobec, a ani si nic neberie do ruciciek.. len v sedacke hracky co pred nou visia a tie si pcha do pusy..

mici111
4. okt 2010

@zojec hlavku este nedvihame, aj ked dnes sa uz tak nadrapovala..ale do sedu sa velice driape 😀 a do ruciciek chytame hracky uz asi mesiac..uz si aj preklada z jednej rucky do druhej rucky hracky 😵 😵

babulina
4. okt 2010

@mojalili - nie vojtovku nie, ninka co chodi na cvicenie tak ho prezerala nasa instruktorka kedze sa mi nezdalo ze je rozplesteny ako zaba, poradila mi par cvikov, oni funguju na teorii Baby Soma, co je kvazi akasi vojtovka len pre zdrave deticky, aj ked toto je taka hodne hodne humanejsia forma v zmysle ze pritom deticky neplacu, to vsak neznamena ze mam nieco proti vojtovke, prave naopak obdivujem mamicky ktore si tym museli prejst, lebo viem ze to je kopec driny a najma psychicke vypatia a najma toho pana co to vymyslel, klobuk dole

ellysa
4. okt 2010

@maja_25 no ty máš krásnych chlapov, vyplnila som ho takým tým vláknom čo sa ním napĺňajú vankúše alebo ja som to mala ako náhradnú náplň do kojo vankúša, je to lepšie ako vata, lebo sa dá aj prať, dá sa kúpiť aj najlacnejší vankúš v ikei on je tým plnený,
@zojec obdivujem tvojho že sa dá zamotať, môj iba manducu

@desmodka no už som aj rozmýšľala nad nejakým blogom a prípadne shopom, ale na to by som muslela mať omnoho viac času, možno neskôr a ja mám aj tak pocit, že je to tak jednoduché, že si to každý zvládne urobiť sám
@kuriatko33 ja som sa to všetko naučila len z netu

ellysa
4. okt 2010

@zojec podobne hračku chytí dá do úst a zrazu pustí, hlavičku tak dvíha a dnes sa už nadrapuje na boku že sa chce pretočiť zúri, fučí, ale ťažko keď má ruky stále v ústach, ale ako som písala poobede, keď jej pomôžem už chce byť dlho na brušku najskôr rotuje po celej hracej podložke dookola a nakoniec sa mi z nej úplne odplazí, dnes sa jej to podarilo na pol metra od podložky- asi tri krát a to som bola od nej fakt minútu, najlepšie je, že ja jej nakúpim penové puzzle aby chúďa neležala na zemi a ona sa mi odplazí na studenú podlahu a tam sa rehoce

kuriatko33
4. okt 2010

baby k očkovaniu, aj ste rozmýslali nad neziaducimi ucinkami, lebo ja som par vecí prečítala, no neviem, čo budem pokračovat v očkovaní ☹ som z toho dost zmatena 😒