icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
4. okt 2010

Ahojte babule 🙂
tak sme po očkovaní 😝 , celkom zatiaľ ok to zvládla , poklopem, trošku plaču, ale teraz si háka v postielke a smejká sa , dúfam, že nebude teplotka 🙂

kuriatko33
4. okt 2010

@anjelicek26 ahojcek mi sme mali zbabyone oblek 😉

takyna
4. okt 2010

@mici111 zlatunká je, sa jej hodí tá farba 🙂 , a ako si pekne papáte nožičku 🙂

mici111
4. okt 2010

@maja_25 a vratit sa neda? ved aj v pripade reklamacie to budes potrebovat..ten blocek..

maja_25
4. okt 2010

ja viem aj o to mi islo ale nie nada sa

anjelicek26
4. okt 2010

@mici111 - ja len kvoli reklamacii, ak ma ten kocik viac ako rok, tak ti vsetko, co sa zlomi atp. aj tak povedia, ze je to mechanicke poskodenie sposobene opotrebovanim... ak nieco vrzga, ci treba nastelovat je lahsie skocit do nejakeho bike shopu a dat to za par eur nastavit (a spravia to poriadne) ako prdkat sa zo zarukou - kde mas mesiac prec kocik - neviem, co by som vtedy robila... a vady a kazy tipu, ze ich treba hned opravit - to by zistila uz prva majitelka a riesila...

Ja som myslela, ze ju najviac stve, ze ho uz nebude vediet dobre predat 😉

@kuriatko33 - krasny je v tom oblecku 😵 Len neviem, ci by som volila kombinaciu s ciernou na krstiny... aj ked to ma styl 😅 Ako pozeram, tak vsetko co vyzera ako dupacky na krstiny je tak velkost do 68, resp. 3-6 mesiacov a to nam je tak akurat teraz, neviem, ci to v novembri este bude... take tie detske oblecky su aj pre väcsich... no budem to musiet nejako usortovat v hlave a rozhodnut sa...

mici111
4. okt 2010

@marcelka123 no u nas je so zaspavanim problem..ked zaspi, tak ju potichucky a pomalinky davam do vaku, uz to mam nacvicene 😀

bealondyn
4. okt 2010

dakujemeee za pochvaly 🙂

@marcelka123 no to je foto po strihu, farbit som sa vcera nedala, 2,5 hodky by to mala nezvladla s mojou maminou. takze tu farbu mam dost vypratu, normalne je rysavejsia, Loreal 8,43. 🙂

@mici111 aka krasnucka, my si este nozicky nepapame. 😀

babulina
4. okt 2010

pridavam len rychlo info po poradni 7090g a 71cm, uz sa ani necudujem preco mu je vanicka od kocika kratka, docitam si vas vecer krasky, papa

mici111
4. okt 2010

@babulina fiiha ze 71 cm?? super, to je aky dlhan 🙂

kuriatko33
4. okt 2010

@anjelicek26 my smle maly oblečok tmavo modry s bielimi pruzkami a kombinacia satenu,takze cierna nie, to veru by som malemu nekupila 😉

anjelicek26
4. okt 2010

@babulina - ze 71 cm, uzas, dlhanik 😵 Nam je este 62-ka dobra, len gate su mu tesne, lebo ma velky pupok 😝

ellysa
4. okt 2010

ahojte, idem sa pochváliť dnes sme vydržali dve hoďky v kočíku a spala z toho len hoďku, hádam si znova zvykne
@mici111 zlatunká
@melkina no teda ďalší valibuk, baby čo máte v tom mlieku?

ellysa
4. okt 2010

@babulina vysoký chlap bude vešáčisko 😉

ellysa
4. okt 2010

baby nechala som malú na podložke na brušku šla na WC prídem a malá vedľa podložky, tak pretáčať sa ani bohovi ale plaziť sa bude 😵

zojec
4. okt 2010

@anjelicek26 no s tym obleckom na krstiny to maju dievcatka ovela jednoduchsie 😀 moja bola kvietkovana 😉

babulina
4. okt 2010

no dlhanik je nas tomasko
@anjelicek26 - my sme mali taku bielu zamatovu supravicku - nohavice, svetrik, pod tym bodynko, toto je nasa foto z krstu

marcelka123
4. okt 2010

@babulina vau...71 cm, este metrik a je vyssi ako ja 😀 😀 😀

marcelka123
4. okt 2010

@ellysa 😀 😀 😀 , no uz musis davat pozor kd ju nechas 🙂 nad ohradkou este neuvazujes?

desmodka
4. okt 2010

@sofinka2009 jeden cas si zhanala tu ciapku... tak hm maju nieco podobne a maju k tomu aj rukavicky... my ju uz mame doma 😀

fatimuska
4. okt 2010
sofinka2009
4. okt 2010

@desmodka tak sa mate bohuzial tu ham neni a nemam ju ani ako objednat 😔

kuriatko33
4. okt 2010

@ellysa pred dvoma tt sme kupili v BIPE parádnu ohradku chicco za body doplatili sme 80eur ale mala som narodeninovu zlavu tak len 72eurnás stala, je uzasna, chod kuki, ked nemas ziadnu. tuto som pozerala cez net a stala 130eur v čechách 😉

chani
4. okt 2010

dnes sme pasli spolu 🙂

tintinka1
4. okt 2010

@mici111 my ideme plávať do Hviezdice v Nitre.
@chani podarení ste

katka512
4. okt 2010

@desmodka je aj seda ta ciapka?

ameanda
4. okt 2010

@babulina
náš malý je o 1 cm kratší, ale 1 kg ťažší a ako pozerám o 2 týždne starší 🙂
viacerí mu tipujú o 3 mesiace viac
vo vaničke nám vydrží ešte pár týždňov a meníme na športiak
ale hlavne, že sú naši drobčekovia zdraví 🙂

katka512
4. okt 2010

@ameanda zlaty je a aku mas znacku kocika?

ameanda
4. okt 2010

@katka512
je je, hlavne veselý 🙂
kočík máme X-Lander

sofinka2009
4. okt 2010

ahojte.tak drobec dnes komlet cely den preplakal spal od 9rano do teraz celych 27minut .teplotu nema hladny neni aj pit dostal plienka sucha zima ani teplo mu neni vsetky zivotne funkcie zabezpecene mojkali sme sa hrali a zakazdym po 1éminutach strasny rev.tak bud je to uz zub alebo neviem.nakoniec ho musel uspat tatino mne sa to nepodarilo .uz mi islo aj do placu 😔 kazdych 20min sa bude dam mu dudu a zase za 20min je hore ,ja neviem .dosli mi napady,