Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ahojcek mi sme mali zbabyone oblek 😉
ja viem aj o to mi islo ale nie nada sa
@mici111 - ja len kvoli reklamacii, ak ma ten kocik viac ako rok, tak ti vsetko, co sa zlomi atp. aj tak povedia, ze je to mechanicke poskodenie sposobene opotrebovanim... ak nieco vrzga, ci treba nastelovat je lahsie skocit do nejakeho bike shopu a dat to za par eur nastavit (a spravia to poriadne) ako prdkat sa zo zarukou - kde mas mesiac prec kocik - neviem, co by som vtedy robila... a vady a kazy tipu, ze ich treba hned opravit - to by zistila uz prva majitelka a riesila...
Ja som myslela, ze ju najviac stve, ze ho uz nebude vediet dobre predat 😉
@kuriatko33 - krasny je v tom oblecku 😵 Len neviem, ci by som volila kombinaciu s ciernou na krstiny... aj ked to ma styl 😅 Ako pozeram, tak vsetko co vyzera ako dupacky na krstiny je tak velkost do 68, resp. 3-6 mesiacov a to nam je tak akurat teraz, neviem, ci to v novembri este bude... take tie detske oblecky su aj pre väcsich... no budem to musiet nejako usortovat v hlave a rozhodnut sa...
@marcelka123 no u nas je so zaspavanim problem..ked zaspi, tak ju potichucky a pomalinky davam do vaku, uz to mam nacvicene 😀
dakujemeee za pochvaly 🙂
@marcelka123 no to je foto po strihu, farbit som sa vcera nedala, 2,5 hodky by to mala nezvladla s mojou maminou. takze tu farbu mam dost vypratu, normalne je rysavejsia, Loreal 8,43. 🙂
@mici111 aka krasnucka, my si este nozicky nepapame. 😀
pridavam len rychlo info po poradni 7090g a 71cm, uz sa ani necudujem preco mu je vanicka od kocika kratka, docitam si vas vecer krasky, papa
@anjelicek26 my smle maly oblečok tmavo modry s bielimi pruzkami a kombinacia satenu,takze cierna nie, to veru by som malemu nekupila 😉
@babulina - ze 71 cm, uzas, dlhanik 😵 Nam je este 62-ka dobra, len gate su mu tesne, lebo ma velky pupok 😝
baby nechala som malú na podložke na brušku šla na WC prídem a malá vedľa podložky, tak pretáčať sa ani bohovi ale plaziť sa bude 😵
@anjelicek26 no s tym obleckom na krstiny to maju dievcatka ovela jednoduchsie 😀 moja bola kvietkovana 😉
no dlhanik je nas tomasko
@anjelicek26 - my sme mali taku bielu zamatovu supravicku - nohavice, svetrik, pod tym bodynko, toto je nasa foto z krstu
@babulina vau...71 cm, este metrik a je vyssi ako ja 😀 😀 😀
@ellysa 😀 😀 😀 , no uz musis davat pozor kd ju nechas 🙂 nad ohradkou este neuvazujes?
@sofinka2009 jeden cas si zhanala tu ciapku... tak hm maju nieco podobne a maju k tomu aj rukavicky... my ju uz mame doma 😀
@kuriatko33 tak?
@desmodka tak sa mate bohuzial tu ham neni a nemam ju ani ako objednat 😔
@ellysa pred dvoma tt sme kupili v BIPE parádnu ohradku chicco za body doplatili sme 80eur ale mala som narodeninovu zlavu tak len 72eurnás stala, je uzasna, chod kuki, ked nemas ziadnu. tuto som pozerala cez net a stala 130eur v čechách 😉
ahojte.tak drobec dnes komlet cely den preplakal spal od 9rano do teraz celych 27minut .teplotu nema hladny neni aj pit dostal plienka sucha zima ani teplo mu neni vsetky zivotne funkcie zabezpecene mojkali sme sa hrali a zakazdym po 1éminutach strasny rev.tak bud je to uz zub alebo neviem.nakoniec ho musel uspat tatino mne sa to nepodarilo .uz mi islo aj do placu 😔 kazdych 20min sa bude dam mu dudu a zase za 20min je hore ,ja neviem .dosli mi napady,

Ahojte babule 🙂
tak sme po očkovaní 😝 , celkom zatiaľ ok to zvládla , poklopem, trošku plaču, ale teraz si háka v postielke a smejká sa , dúfam, že nebude teplotka 🙂