Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani no v noci moj malicky zaspinka sam v poslieke ked sa napapa, odgrgne si a dam ho tam a o niekolko minut uz spinka... tak v noci problem nie je ale cez den....to musi na rukach 😉
@majjka0806 no cez den kocik ked sa da von tak vonku a ked sa neda tak cez prechodove listy a hned je KO 🙂 nase babo sa zase nerado nosi na rukach, takze na rukach nehrozi🙂
@mici111, len pre teba : http://www.e-kociky.sk/?26,pepe
@chani no tak to ti je hej 🙂 moj maly by bol stale na rukach...vtedy je najspokojnesi a ked sa s nim rozpravam.... ale pred mesiacom sme mu kupili ohradku, tak uz tam travi dost casu...
@majjka0806 - no nieco musite vymysliet, lahci uz nebude a teda ak ho nechces presunut do satky a uspavat tak (lebo v nejakych 6-8 mesiacoch sa fakt neda dieta hodinu natriasat, kym zaspi), alebo zacnete zvykat zaspavat v postielke... Nam zaspava tak, nie vzdy, niekedy zaspi na prsniku a ho prelozim, ale väcsinou ho nakojim, dam do postielky a on si da prstek do pusy a zaspinka... za par minut...
@takyna - snad bude malinka v poriadku, ja mam velky respekt pred ockovaniami, mame za sebou dve a obe fakt hroza 😖 Sasenke nebolo z ziadneho ockovania nic...proste nic...ani zacervenanie, ani teplota, proste to skvele zvladala...maly je uplne iny...
A nas drobcek ma 16 tyzdnov a 7350 g, pribral zasa 250g tento tyzden 😅
@majjka0806 jemu staci ked lezime v posteli vedla seba a rozpravame sa, cvicime, spievame, na rukach je len ked odgrgravame po pani a aj to sa furt hmiri 🙂 a posledne 2 dni sa furt hrabe ked lezi na brusko, ako taky divoch 🙂
No baby a stolicka na papanie, to by som uz fakt mala zacat riesit... My s prikrmami asi az do 6. mesiaca cakat nebudeme... mozno o dva tyzdne, mozno este mesiac vydrzime... ale potom chcem ten prikrm dat, krpec je hlados.. tak asi idem aj ja trosku vyberat... kym sa ja pre nieco rozhodnem 😝
@anjelicek26, že drobček 😀 😀 😀
ja chcem tiež začať s prikrmami asi o mesiac....ale tie stoličky sú určené až od 6. mesiaca, ked už dieťa sedí, nie?
@anjelicek26 no my sme uz trosku zacali v nedelu dostal cisty vyvar tak vypil takych 50ml mu chutilo vcera dostal trosicku mrkvicky don... a dnes dostane to iste
@riska - ja mam este v pamäti to 2,5 kg drobatko 😵 Nejak rychlo nam tie deticky rastu...
@majjka0806 - aky vyvar si mu dala? Som nikdy nepocula tym zacinat... ja planuejm ryzovu kasu s MM davat prvu... potom asi mrkvicka, zemiacik, uvidim... nas nic netlaci, malemu zatial kojenie staci... len neviem, ako dlho este, hlavne na vecer byva mliecka fakt malo...
@majjka0806 no vyskusam dakujem 🙂
@riska - su aj take, co sa daju napolohovat na lezato, aj tablet sa da pekne prisunut, aby dieta nevyliezalo, aj popruhy, da sa posuvat, kam chces, a aj pekne sklopit, nech nezabera miesto... ...pri Saske sme mali tuto a boli sme fakt velmi velmi spokojni 😎 Aj potah sa dal jednym pohybom dat dolu a oprat... Teraz rozmyslam nad prima pappa, lebo taku, ako sme mali, tu nezozeniem...
@anjelicek26, dobrá stranka, aj super ceny, aspon čo som pozerala..nechapem, prečo je u nás všetko tak príšerne drahé 😠
a saškinu stoličku si predala?
@riska - darovala kamoske 😵 Jej sa desat dni pred Maxom narodilo dievcatko po 7 rokoch snazenia... Maxa si v ruzovej stolicke neviem predstavit 😅
A je pravda, na Slovensku je vela veci fakt predrazenych 😔
A chlapcenska varianta je este lacnejsia
http://www.amazon.de/Esprit-ESPRIT-BABYHOCHSTUH...
uz mi len povedz, ako to dostanem do UK... musim im napisat, kolko by to vyslo... ale 22€ balik urcite staci...
@anjelicek26, no ty si taká dobrá duša 🙂 aj mne si ju mohla darovať 😝 , kedže aj my máme ninku po šiestich rokoch snaženia 😀
a možno nájdeš niečo, s čim budeš spokojná aj v uk 😉
boze baby, poradte mi..ako mam naucit malu zaspavat samu v postielke..vsetky moje pokusy doteraz zlyhali..aj teraz je tam uz 15 minut a place a place a place..
@mici111 zacni najskor vecer s postielkou.. ja som malu nakrmila a ked uz zacala dudkovat, tak som ju tam vlozila prisunula postielku k nasej posteli, chytila ju za rucku a spievala jej... 😉 uz 3tiu noc sme tak spali... len skoda ze sa brutalne casto budi .. tuto noc bola 4x hore :( vzdy som pri nej kym nezaspi, aby sa citila bezpecne... vsetko jej davkujem v malych davkach 🙂
@mici111 - najprv zaspaval sam na nasej posteli, ja som sedela vedla neho, takze ma videl, ja som si robila na laptope, on na mna kukal, ak sa zacal mrvit, som ho pohladkala a on zaspinkal... teraz uz zaspava v postielke, ale rovnako, na zaciatku som sedela vedla neho, ked sa pomrvil, tak som ho pohladkala, a zaspinkal... no a ked zacal revat, hned som ho brala von. Urcite som ho nenechala vyrevat. Potulkala, dokojila a dala tam spät. Na druhy pokus bol zatial vzdy klud. Ale stava sa strasne malo, ze by tam plakal...
@anjelicek26 no vyvar...to vlastne ta voda v ktorej bola mrkvicka a zemiacik uvareny
baby aj vase deticky sa tak moc slinia?
@anjelicek26 krasny je aj nas je taky smejo 😀
@majjka0806 - matky vyvar vyzivnu hodnotu (?) Len uvazujem... Saske som nikdy vyvar nedavala, az po 1,5 roku kuraci ci hovädzi, dovtedy jej to mastne akosi robilo zle na zaludok... ale zeleninovy ma fakt nenapadlo... to dostala az rovno polievocku mixovanu... alebo uz s kuskami...
No a Max jasne, slinta, ze az, vsak uz ma dva zuby...
babiky mozem sa spytat piju vase deticky aj cajik myslim ale hlavne tie co uz maju UM a ci je to dobre ze ten cajik piju???
Ahojte babule , práve sme sa vrátili z plávania. Malému sa veľmi páčilo. Boli sme tam najmladší , ale nie najmenší 🙂 Len to obliekanie potom ☹ ...Myslela som , že po kúpaní odkvecne ale on nabral druhý dych a už hodinu sa škerí.
@anjelicek26 z tvojho Maxa vyžaruje úplná pohoda on je asi taký bufeťák , že?

@majjka0806 cez den z 90 percent zaspi len v kociku a vecer a v noci po papani pekne v postielke, pohladkam ho, poviem mu ze ho lubkam, chvilu mi postiska ruku a zaspinka ,alebo ked zaspim ja pocas kojenia tak zaspi vedla mna 🙂