icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

katka512
5. okt 2010

@nonika1979 Ja davam malemu prevarenu vodu.... 🙂

fatimuska
5. okt 2010

@anjelicek26 zlatučkýý....ďobol do kamery?

chani
5. okt 2010

@majjka0806 nas gebri ako taky bernardin, ale po zuboch ani chyru ani slychu zatial

majjka0806
5. okt 2010

@chani no tak sme na tom rovnako 🙂

riska
5. okt 2010

@anjelicek26, ty si ma normalne navnadila tými stoličkami 🙂 -hlavne cenou a našla som toto:
http://frontmex.com/index.php?route=product/pro...
nemáš náhodou skúsenosť s tou stránkou? ja som ešte takto zo zahraničia neobjednávala 🤐

babulina
5. okt 2010

@riska - inak aj ta fabula sa da odpolohovat do pololahu polosedu aby si mohla mini drobca krmit, ale tato je velmi pekna co si dala aj super cena, ale som rada ze nam ostala este po ninke neposkodena skoro ako nova tak mam o starost dalej

my slintame tiez odusu, pediatricke sa zdali ze sa vyduva dasienko na spodne jednotky tak uvidime

riska
5. okt 2010

@babulina, ved prave tá cena je super, oplatí sa to ešte aj s poštovným 🙂
len či nebude ninka žiarliť na svoju stoličku, ked ju posunieš tomáškovi 😀

babulina
5. okt 2010

@riska - tak miluje svojho brata ze aj svoju oblubenu hracku mu nosi ako nahle trosku zamrcni,tak dufam ze to bude v pohode, u nas sa inac vobec nekonali ziarlivostne sceny ani nic obdobne

inak klasika mm prec a mala zacina byt chora a ja s nou, skvele 🙄

mici111
5. okt 2010

@riska ta stolicka je fakt pekna..a co vyjde postovne? po nemecky som uz zabudlaaa 😀 a nechce sa mi to tam hladat..
inak plavanie super, Sarinka kukala so siroko otvorenymi ockami a pusou po bazene a pacilo sa jej 😵 aj v saune sme boli 😵

ellysa
5. okt 2010

@mici111 super že sa vám páčilo a budete aj potom pokračovať? ak áno mohli by sme sa aj nejak spolu dohodnúť 🙂
baby aj mňa ste nakrkli stými stoličkami, len ja budem rok maturovať, že ktorú

riska
5. okt 2010

to plávanie sa asi páči všetkým babulkám 😵 😵

@ellysa, vieš kolko sme dnes s mm nad tým sedeli? všetko sme pokukali 😀

mici111
5. okt 2010

@ellysa no urcite dame este jeden kurz minimalne..podla toho ako budu prasule 🙂 chces potom skusit aj ty to zabiatko? lebo ja do snopu urcite nechcem, kvoli tomu, ze ten bazen nie je len pre deticky..

ellysa
5. okt 2010

@mici111 mne je to jedno, hlavne že je voda a žabiatko je kde?

mici111
5. okt 2010

@ellysa kuk stranku www.zabiatko.sk
inak je to celkom v pazi 🙂 na NObelovej, to je ako je dimitrovka..takze snop je ovela blizsie..

babulina
5. okt 2010

baby ake darceky na vianoce kupujete drobcom? babky ma uz nahanaju ze co maju zacat obzerat 😀

majuto
5. okt 2010

http://www.perinbaba.sk/dojcensky-tovar/stolick... my mame tuto stoličku ale maju ju este v inej farbe ale aj tato cervena je pekna.

fatimuska
6. okt 2010

dobré ránko prajem, dnes nás idú opäť očkovať, och jo

zojec
6. okt 2010

@babulina darceky?? fuuuuha.. tak to som este nerozmyslala.. a ani babky ma nenahanaju..predpokladam, ze to odbiju financne 😀 chcem sa spytat uz ste zakladali pre drobcov nejake sporenia, poistenia alebo nieco take?
@fatimuska tak drzim palec.. 😉

babulina
6. okt 2010

@zojec - u nas je dobrym zvykom mat nakupene darceky do katariny aby sme potom nejancili s davom dva dni pred stedrym dnom 😀
co sa tyka poistenia tak ja mam deti pripoistene v ramci mojej poistky, a co sa tyka sporenia, tak moj mm je finacnik takze tie peniaze lietaju hore dole podla toho ako sa kde vyvija, takze to neporadim, u nas ma peniaze v rukach muz 😉

ellysa
6. okt 2010

@babulina no naši jej bud kúpia toho hovoriaceho psíka alebo takú knižky z riekankami od fischer price.svokra jej už kúpila bábu-ako ju poznám z číňaku 🙄 my s mužom ešte nevieme, pravdepodobne dostane novú autosedačku a kedže to je pomaly 200 Eur, asi už len drobnosť, mne sa páčia také hračky na madlo kočíka od tiny love
sporenie pre malú ešte nemáme ale dáme jej, tu v rakúsku existuje pre deti niečo na štýl stavebného u nás.
inak oli má veľmi rada riekanky, včera pred buvaním sme čítali čačky hračky a až pišťala od radosti

bubina1
6. okt 2010

@zojec my sme dali poistenie... oklo 21 rokov by mala dostat nejaké prachy... ale nedavali sme od allianzu farbičky...to sa mi zda, že nemalo poistenie na zahraničie... a dokonca som sa pripoistila aj ja... 🙂

bubina1
6. okt 2010

no a vánoce... asi jej kupime len nejaku interaktivnu hracku, akože nech sa nepovie...pochybujem, že malinka bude vnimat, že su vianoce a že dotala darček nejako extra... to asi len pre moj dobrý pocit, že mala niečo pod stromcekom... a pre moj dalsi dobrý pocit asi bude mat este pod stromcekom stoličku na papanie a autosedacku... to že bude mat niečo pod stromcekom je asi skor o mne ako o nej... 😀 aspon bude mat kopu potrebných veci pod stromcekom...kebyže ma polrok napriklad na jar tak by sme tieto veci museli kupit tak či tak... tak to aspon bude mat akože na vianoce... 🙂 kebyže ma na vianoce len nejaké 2 mesiace, tak by som jej pod stromcek dala symbolicky nejaku hrkalku a vianoce by boli vybavene...

bubina1
6. okt 2010

juuuuuuuj baby, neskutočne ma boli celý chrbat...krcne stavce..strpnutá sija...až mi trpne tvár... asi to bude tým počasim alebo čo...

takyna
6. okt 2010

Ahojte babule 🙂

@bubina1 akurat som chcela napisat, ze do rana neskutocna bolest krizov ma chytila, ledva som sa z postele vytrepala tiez 🙄 , okrem toho ma zacali boliet vsetky kosti v tele , ale to uz mam dlhsie, a o vlasoch ani nevravim 😝 , myslite , ze mozme pri kojeni nejake vitaminy?
napr. magnezium, pripadne zinok?, skusim sa v lekarni popytat

ellysa
6. okt 2010

pridávam sa ku kryplom, mňa zasa bolia bedrové kĺby

bubina1
6. okt 2010

@takyna no mna vlastne boloi cele telo...vlasy vypqdavaju pri umývani v chumacoch...akurat v piatok idem ku kaderničke, tak ich upozornim, aby sa nezlakli...ja mam kučerave vlasy, tak si ich normalne nečešem len našuchorim...ale ko mi vypadavaju vlasy tak sa mi normalne tvoria dredy 😀 😀 😀 minule som sa smiala, lebo ako sa menia vlasy malej, tak aj jej vznikali malinke dredy, už som jej to musela poodstrihávat 🙂

bubina1
6. okt 2010

@ellysa o bedrovych klboch ani nehovorim... to asi z toho pohupovania zo strany na stranu, ked mam malu na rukach...ja neviem stat na jednom mieste 🙂

bubina1
6. okt 2010

a včera mi prisla aj menstruácia, tak to tiež pridalo asi jednu lopatu na existujuce ťažkosti...vtedy maju svaly iný ťah...

takyna
6. okt 2010

@bubina1 ,@ellysa spolok krypel s.r.o., si možme založiť 😀
@ellysa, dredy su moderne 🙂to je super, u mna pri rovnych vlasoch su kuti zacinajuce prave kde to najviac vidno v oblasti ofiny a po bokoch 😠 😝, aj ja potrebujem ist surne ku kadernicke, a to si chcem dat dvojfarebny melir, asi tazko... 🙄

mici111
6. okt 2010

cafte babule, uz aj vase dietky ked pasu konicky tak ruckami siahaju po hrackach? 😵 moja to robi asi tyzden, tak sa vytesujem, lebo kedysi sa jej pasenie vobec nepacilo..a teraz sa tusim len v tej polohe rehoce 😀