Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 zlatučkýý....ďobol do kamery?
@majjka0806 nas gebri ako taky bernardin, ale po zuboch ani chyru ani slychu zatial
@chani no tak sme na tom rovnako 🙂
@anjelicek26, ty si ma normalne navnadila tými stoličkami 🙂 -hlavne cenou a našla som toto:
http://frontmex.com/index.php?route=product/pro...
nemáš náhodou skúsenosť s tou stránkou? ja som ešte takto zo zahraničia neobjednávala 🤐
@riska - inak aj ta fabula sa da odpolohovat do pololahu polosedu aby si mohla mini drobca krmit, ale tato je velmi pekna co si dala aj super cena, ale som rada ze nam ostala este po ninke neposkodena skoro ako nova tak mam o starost dalej
my slintame tiez odusu, pediatricke sa zdali ze sa vyduva dasienko na spodne jednotky tak uvidime
@ellysa kuk stranku www.zabiatko.sk
inak je to celkom v pazi 🙂 na NObelovej, to je ako je dimitrovka..takze snop je ovela blizsie..
baby ake darceky na vianoce kupujete drobcom? babky ma uz nahanaju ze co maju zacat obzerat 😀
http://www.perinbaba.sk/dojcensky-tovar/stolick... my mame tuto stoličku ale maju ju este v inej farbe ale aj tato cervena je pekna.
dobré ránko prajem, dnes nás idú opäť očkovať, och jo
@zojec - u nas je dobrym zvykom mat nakupene darceky do katariny aby sme potom nejancili s davom dva dni pred stedrym dnom 😀
co sa tyka poistenia tak ja mam deti pripoistene v ramci mojej poistky, a co sa tyka sporenia, tak moj mm je finacnik takze tie peniaze lietaju hore dole podla toho ako sa kde vyvija, takze to neporadim, u nas ma peniaze v rukach muz 😉
@babulina no naši jej bud kúpia toho hovoriaceho psíka alebo takú knižky z riekankami od fischer price.svokra jej už kúpila bábu-ako ju poznám z číňaku 🙄 my s mužom ešte nevieme, pravdepodobne dostane novú autosedačku a kedže to je pomaly 200 Eur, asi už len drobnosť, mne sa páčia také hračky na madlo kočíka od tiny love
sporenie pre malú ešte nemáme ale dáme jej, tu v rakúsku existuje pre deti niečo na štýl stavebného u nás.
inak oli má veľmi rada riekanky, včera pred buvaním sme čítali čačky hračky a až pišťala od radosti
no a vánoce... asi jej kupime len nejaku interaktivnu hracku, akože nech sa nepovie...pochybujem, že malinka bude vnimat, že su vianoce a že dotala darček nejako extra... to asi len pre moj dobrý pocit, že mala niečo pod stromcekom... a pre moj dalsi dobrý pocit asi bude mat este pod stromcekom stoličku na papanie a autosedacku... to že bude mat niečo pod stromcekom je asi skor o mne ako o nej... 😀 aspon bude mat kopu potrebných veci pod stromcekom...kebyže ma polrok napriklad na jar tak by sme tieto veci museli kupit tak či tak... tak to aspon bude mat akože na vianoce... 🙂 kebyže ma na vianoce len nejaké 2 mesiace, tak by som jej pod stromcek dala symbolicky nejaku hrkalku a vianoce by boli vybavene...
juuuuuuuj baby, neskutočne ma boli celý chrbat...krcne stavce..strpnutá sija...až mi trpne tvár... asi to bude tým počasim alebo čo...
Ahojte babule 🙂
@bubina1 akurat som chcela napisat, ze do rana neskutocna bolest krizov ma chytila, ledva som sa z postele vytrepala tiez 🙄 , okrem toho ma zacali boliet vsetky kosti v tele , ale to uz mam dlhsie, a o vlasoch ani nevravim 😝 , myslite , ze mozme pri kojeni nejake vitaminy?
napr. magnezium, pripadne zinok?, skusim sa v lekarni popytat
pridávam sa ku kryplom, mňa zasa bolia bedrové kĺby
@takyna no mna vlastne boloi cele telo...vlasy vypqdavaju pri umývani v chumacoch...akurat v piatok idem ku kaderničke, tak ich upozornim, aby sa nezlakli...ja mam kučerave vlasy, tak si ich normalne nečešem len našuchorim...ale ko mi vypadavaju vlasy tak sa mi normalne tvoria dredy 😀 😀 😀 minule som sa smiala, lebo ako sa menia vlasy malej, tak aj jej vznikali malinke dredy, už som jej to musela poodstrihávat 🙂
a včera mi prisla aj menstruácia, tak to tiež pridalo asi jednu lopatu na existujuce ťažkosti...vtedy maju svaly iný ťah...
cafte babule, uz aj vase dietky ked pasu konicky tak ruckami siahaju po hrackach? 😵 moja to robi asi tyzden, tak sa vytesujem, lebo kedysi sa jej pasenie vobec nepacilo..a teraz sa tusim len v tej polohe rehoce 😀

@nonika1979 Ja davam malemu prevarenu vodu.... 🙂