icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

aktak
autor
6. okt 2010

my kedze mame meteorizmus, davame popri MM aj feniklovy caj, trosku to pomaha 😒

julinka2787
6. okt 2010

@zojec no moja má poistku od svojich 18 dní. a má už aj účet v banke. tam som jej dala finančné dary od rodiny, príspevok pri narodení a chodia jej tam rod. prídavky. malá má už teraz viac peněz ako ja. 😝

julinka2787
6. okt 2010

@bubina1 farbička má poistenie aj v zahraničí, len musíš mať so sebou tú kartičku, čo to potvrdzuje. máme to. 😉

fatimuska
6. okt 2010

@anjelicek26 tak to teraz neviem, merala mu len hlavičku, ale pred vyše mesiacom mal 64cm

marcelka123
6. okt 2010

Ahojte zienky 🙂

Sme po ckovani, slzyy a plac, potom tisko.. dala som jej obklad aj octan, tak teraz len dufam ze priebeh bude dobry...

Mala na Vianoce urcite dostane nejake oblecenie a hracky ale aj chodacku, som nasla super na nete a aj ohradku a chcem aj sanky, nech mame, keby bola vhodna prilezitost a pocasie...

A o 2 mesiace cca ideme este podrezat jazycek.. dr.vravela ze to len taky maly smik.. tak dufam...

A inak na mna asi lezie angina... sa citim pod psa a hrdlo boli stale viac..tak sa tesim 😝

majuto
6. okt 2010

@marcelka123 jurkovi to robili ale to uz mal 3roky neboj nie je to nič hrozne

majuto
6. okt 2010

a tomimu to robit tiež na 100% to nam hovorila doktorka hned ked sme u nej prvý krat boli.aj sa jej nabuduce spýtam ze kedy bola by som radsej keby mu to robili teraz a nie ked uz bude taký ako jurko

zojec
6. okt 2010

@julinka2787 tiez som nad takym uvazovala, ale potom som si povedala, ze peniaze devalvuju, ze nebudem davat hotovost na ucet, a ten novorodenecky prispevok sa mi este zide 😀

zojec
6. okt 2010

@marcelka123 a naco sa podrezava ten jazycek??

mici111
6. okt 2010

@marcelka123 chodulku?? to lekari neodporucaju!! uz neviem sice preco, ale na nete urcite najdes...

bealondyn
6. okt 2010

baby dnes som si vazila malu po mesiaci a pribrala len 400g! 😕 myslite, ze je to ok?

majuto
6. okt 2010

@zojec niektoredeti maju viac prirastenu tu blanku pod jazykom a moze to vadit pri rozpravaní jurkovi ho teda podrezali dobre 🙂 😉

bubina1
6. okt 2010

baby..mam nejako sledovat teplotu u malej...som jej odmerala, lebo bola nejaká červenučka do tvare a namerala som 37,4..po odratani 0,5 je to 36,9 ...sa mi to nejako nezda...

takyna
6. okt 2010

Babule potrebujem surne radu, pri kupani sa nam mala omylom namocila tvarickou do vanicky, a neviem ci sa nenapila vody , mozno aj do nosa jej to islo, u nas samozrejme je uplna panika, lebo mala od vtedy place , nechce sa mi prisat na prsnik , iba na rukach je relativne bez placu, co robit???? ist s nou na pohotovost???? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

bealondyn
6. okt 2010

@bubina1 normalna teplota u babatiek je medzi 36,5 a 37,5 takze tvoja mala ma uplne normalnu, neboj. mne to povedali v nemocnici, moja bola po narodeni trosku podchladena. takze to mam z dobreho zdroja. 😉

angie267
6. okt 2010

@takyna podla mna to bude v poriadku, skor sa asi zlakla. Skus sa hlavne ty ukludnit a taktiez malicku a potom jej skus ponuknut prsnik 😉

bubina1
6. okt 2010

@takyna asi sa len zlakla...včera sa niečo podobne stalo manželovi... ved si zober, že babatka plávaju pod vodou..ak by sa ti dlhsie neukludnila tak pre istotu chod na pohotovost... ja tiež chaosim akože so zvýšenou teplotou... pritom ju ma o 0,2-až 0,3 stupne vyssiu ako inokedy...

bubina1
6. okt 2010

@bealondyn tak to si ma teraz ukludnila...rozmyslam či jej nemože ist zub dole... ale to by bolo skoro..v pondelok jej pozrel dasno zubár... 🙂 ale včera a dnes si stale akoby žula spodnu peru...

angie267
6. okt 2010

@bealondyn tu vahu neviem posudit, ale pokial je malinka spokojna a prospieva, tak by to malo byt ok. Ani nasa velmi nepribera a doki povedala, ze ok 🙂

julinka2787
6. okt 2010

@zojec no veď ja na ten účet môžem ísť kedykoľvek vybrať. takže hlavne na také veci ako sedačka, posteľ a tak. nakoľľko som sama s ňou, tak mi to pomôže ak bude treba doložiť. a keby ostali na mojom účte, tak už viem že nie nadlho. 😅 takto to aspoň má tam a pracujú jej. je tam celkom dobrý úrok. a čo je to prosím ťa to devalvovať. síce som robila obchodnú školu, ale nejak mám dosť výpadky. 😅 😕 🙄 😀

takyna
6. okt 2010

@angie267 ,@bubina1 babule dakujem za radu, sme sa tak prelakli s manzelom, ale uz zaspala , aj ked vobez ani jeden prsnik nechcela, mozno sa este zobudi a skusim ju potom nakojit, stres strasny 🤐 ☹ idem sa ukludnit aj ja 🙂

bubina1
6. okt 2010

@julinka2787 že sa peniaze znehodnocuju...proste klesaju na hodnote... 😉

julinka2787
6. okt 2010

@bubina1 aha. ďakujem... 😅

ellysa
6. okt 2010

@takyna určite sa preľakla, my našu takto topíme denne máme to za domácu úlohu na plaveckom

ellysa
6. okt 2010

len predtým hovoríme oliva šup to je signálik 😉

mici111
6. okt 2010

@ellysa vy sa uz potapate? no som zvedava, kedy zacneme s potapanim my..🙂 a hlavne aky signalik na to bude 🙂 a to deti pochopia, ked sa povie nejake slovo ako signal, ze sa maju nadychnut a ze sa ide pod vodu???

takyna
6. okt 2010

Babule , len sme sa tak prelakli s muzom, hlavne teda on 😉 lebo on ju kupe, a hlavne mala sa zlakla, asi z nej akvabelka nebude 🙂 , ale uz sa prebrala, riadne sa prisala a napapkala, a spi 🙂
zase mi pribudlo par šedivých vlasov 😉 🙂
pekný zvyšok večera všetkým 🙂

ellysa
6. okt 2010

@mici111 no ale ešte len tak na sekundu, čo ti ja viem, ja mám pocit, že vtedy keď má zadržať dych otvorí ústa a dychčí,ale zatiaľ sa nepritopila, tak asi to fakt chápu 😀 , ale aj mne je to záhada.tu sme začali na tretej hodine

jarus8
6. okt 2010

neviete mi povedať prečo Branko má už druhý večer problém zaspať? 2 mesiace sme mali presný režim, ale dnes a včera stále večer plače. Včera zaspal až pri pozeraní telky okolo polnoci. Už sme nevedeli čo s ním... 😒

Napapný, prebalený, vykakaný a oči stále dokorán a stále krik, pritom ešte nebol očkovaný a zúbkom sa asi tiež ešte nechce, aj keď slintá už vyše mesiaca

anjelicek26
6. okt 2010

@takyna - no Saska Maxa "pritopila" uz par krat, ked mu cez tvar preliala vodu ci podobne uzasnosti, ono tomu uplne nezabranis, ked sa kupu spolu - vzdy prskal, reval, no jooo, ale skludnil sa, prisal, a bolo dobre 😵

@jarus8 - mne Max takto place od unavy. On uz NEVIE zaspat, ked je moc unaveny. Skus ho ulozit o pol hodinu, hodinu skorej... co to spravi. My sme tiez ukladali o osmej, teraz ukladame o siedme, pol osmej... posledne dni spi menej cez den, tak vecer uz vrestiii a len by spal... ak to presvihneme, kuka ako sova a je zle 😝