icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
7. okt 2010

@jarus8 - tiez si myslim, ze moze mat zabku, u nas to tiez tak, zacal sa divne prisavat, cuckal len bradavku, mal zabku na podnebi 🙄 Asi co mu sestricka akcne pchala prsteky do pusy... Opravilo sa to o nejake dva tyzdne az 🤐

@mici111 - kocky ste obe 😵

@bealondyn - super, ze ste uz zacali 🙂 Daj potom vediet, ako vyzeralo kako.... lebo teda u nas po tom vcerajsom banane :( Zelene a nestravene kusky, si myslim, ze je na neho este skoro... skusime o dva tyzdne...

ellysa
8. okt 2010

dobré ráno
tak u nás začali o 6.00 zbíjať chodník pred domom-samozrejme, že nás zobudili, hlavne že o 7.00 už boli ticho, si to so správcom vybavím 😠
a ako má vypadať stolica keď sa začne dokrmovať, ja nebadám žiadne zmeny, oproti tomu čo bolo, sa mi zdá, že trošku svetlejšia a hustejšia ale to sa mi možno len zdá
a dnes už máme sponku, ofina jej padala do očí 😀
@bealondyn ďakujem a nech belluske chutí 🙂

@monky1 a chceš kompakt, ultrazoom, alebo zrkadlovku? ja mám kompakt lumix TZ7 a je super
@mojalili no aj naša tak slintá, keď je na bruchu len mláky pod ňou, ale zuby nikde, držím palčeky nech už vylezú

chani
8. okt 2010

@miculienka hned ako sme prisli dostal obklady zo studenej vody a poobede som mu ich tiez na chvilu dala, teplota nevyskocila doteraz vobec a ani opuchnute a cervene to nema a spanok v noci tiez v poho ani nervozny nie je, neviem dokedy mam cakat, ci sa nieco z tych reakcii objavi, ale zatial klop klop klop nic z toho 🙂

chani
8. okt 2010

@mojalili no teda, to je ale slintosko😀 aj nas takto slinta ale lekarka vcera pozerala dasienka a povedala ze po zuboch zatial ani stopy, ale mlaky su vsade kde sa dostane...

chani
8. okt 2010

@mojalili chuda mate to doma vesele ☹ uz nech sa mu tie zubky prederu, snad potom si aspon chvilu oddychnete...

mici111
8. okt 2010

@julinka2787 na tej prvej fotke si trosku chlipla 🙂 a mame len plienocku, tu do vody z DM - ky..malej sa velmi paci 🙂
ale zda sa mi, ze ma uz dnes tusim sopliky... ☹

chani
8. okt 2010

@jarus8 ja som jedla aj v tehotenstve zo 2x trochu, a teraz jem tiez, ale moj prcek nema problem s nicim co zjem klop klop klop, aspon teda zatial nemal a to je vsetko mozne a maly v poho, aj hrasok aj kukurica uz som aj kapustu mala, len kel sa neodvazim zatial 🙂

mici111
8. okt 2010

@ellysa jeeej, daj sem nejaku fotecky Oliv so sponeckou 🙂 som zvedavaaa 🙂

takyna
8. okt 2010

Ahojte babule 🙂
@mici111 krásne plávate 🙂,@mojalili riadne slintáte ☹nech vás čím skor zúbky prestatnú trápiť a nech su rychlo von 🙂

naša Bibuša cumlík nechce ale zato takto sa mi najnovšie uspáva 🙂 😉

riska
8. okt 2010

@takyna, bibuška aká krásna vlasaňa 😵 😵
@chani, ja som okrem fazule a šošovice jedla už asi všetko...naštastie má malá asi dobré travenie 😉
@mici111, podarené ste 🙂 soplíky? 😕

riska
8. okt 2010

@anjelicek26, ked sú v stolici nestrávené kúsky, znamená to, že to tráviaca sústava ešte nevie spracovať? 😕 lebo mne kamoška hovorila, že jej dcera tak mala kúsky mrkvy a to už mala viac ako 6 mesiacov

anjelicek26
8. okt 2010

@takyna - mala je nadhernucka 😵 Tento sposob ukludnovania Max pouziva od dna, kedy sa narodil 😅 😅

@riska - ak je v stolici nestravena potrava, tak ano, dieta to nevie este spracovat. Dala jej tu mrkvu surovu? Lebo ak hej, tak tu ani 6 mesacne dieta nestravi...treba povarit...

mici111
8. okt 2010

@takyna my si tiez presne tak isto davame palcek do pusy... 😀

takyna
8. okt 2010

ďakujem babule 🙂 , vedia tie naše detičky čo je dobré 😉 🙂

monky1
8. okt 2010

@takyna juuuj, aka je zlata malinka Bibi, a tie vlaaasky - husteeee a tmave - moj sen - nasa ma uz len taky srandovny mošok, vcera som ju po kupani ucesala na druhu stranu, tak ma taku fasa prehadzovacku, ktora jej normalne veje vo vetre, ked ju mam na rukach 😀 😀 😀

ja si uzivam, Hanka odisla s manzelom k svokrovcom, pridu zajtra vecer, mam bozske ticho doma - az si neviem zvyknut na ten klud 🙂 ... este aj Elinka spi ... slniecko moje usmievave 😵

@mici111 fotecky su nadherneeeeeeeeeeeeeee - uplne super vyzerate v tom bazene, hned by som si dala povedat, Sarinka vyzera byt spokojna 😵

marcelka123
8. okt 2010

@mici111 jake zlatule ste!!! Co by som ja dala za to keby som mala kde sa ist takto capkat??? Do klasickeho bazena malu nevezmem... ani neviem ci by to dovolili... ale ja tak strasne chcem vodickuuu 🙂)

marcelka123
8. okt 2010

@takyna ake ma Bibi vlasky 🙂 krasaaa 😀
My mame taky polopank a viac farebny 😀 😀 take dlhsie su tmavsie a kratsie spodne su zlte!!! Vytzera akoby mala zlty flak pod vlaskami 😀 😀 😀 no tesim sa ked uz bude taka vlasana ako Oliv a Bibi... Ale to sa riadne nacakame.... 😀 😀

marcelka123
8. okt 2010

@mojalili Danielko sa cely leskne od tych sliniek... hehe.. aj my slintame ako take steniatka... vzdy setko mokre :D

ameanda
8. okt 2010

@takyna
pozeram, jak keby som videla svoje dieta 🙂 tu vykrutenu rucicku a ten prstek v ustockach

anjelicek26
8. okt 2010

@takyna - su to male cicavce hihi, niektore cumlik, ine prstek, ostatne maminu...

monky1
8. okt 2010

@weirdo moja, nemam strop, oslovila som kamosku a jej manzela - je to ich konicek, nech poradia, tak cakam, co napisu - v tychto veciach som jelen 😀
...viem len, ze cas leti a deti rastu ☹

weirdo
8. okt 2010

@monky1 - tak sa potom pochval, som zvedava, co ste vybrali 😉

monky1
8. okt 2010

baby, nemate nejaky link, kde by som si stiahla sablonu na spiralu rozmerov aspon 30x30
...pochybujem, ale aj tak sa pytam 🙂

weirdo
8. okt 2010

@monky1 - aku spiralu? 😲

bealondyn
8. okt 2010

caute maminy, tak uz mame za sebou druhu mrkvicku, dnes este nekakala, takze ta vcerajsia sa este spracovava. 😀 som zvedava...zatial nemala zlu reakciu. a pridavam foto po dopapani, ma to aj na teplackoch. 😀

weirdo
8. okt 2010

@bealondyn - podarena, to ma ako naruzovane pery 😀

bealondyn
8. okt 2010

@weirdo no to hej 😀

monky1
8. okt 2010

@weirdo ako to vysvetlit - ako keby si si nakreslila kruh, isla ho obkreslit, no tesne pred koncom to nespojis, ale ides postupne takym kruzivym pohybom az k stredu - len ja to nechcem take pravidelne
...nechaj tak 🙂 ... ja si nieco vymyslim a potom si zbytocne komplikujem zivot 😀 😀 😀

fatimuska
8. okt 2010

ahojte, tak máme hnačku, nie je to reakcia na vakcíny, je tak asi 5x za deň, máme papať rozmixovanú mrkvu, och jo, už sa to lepší

fatimuska
8. okt 2010

krásne sú tie naše detičky