Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobré ráno
tak u nás začali o 6.00 zbíjať chodník pred domom-samozrejme, že nás zobudili, hlavne že o 7.00 už boli ticho, si to so správcom vybavím 😠
a ako má vypadať stolica keď sa začne dokrmovať, ja nebadám žiadne zmeny, oproti tomu čo bolo, sa mi zdá, že trošku svetlejšia a hustejšia ale to sa mi možno len zdá
a dnes už máme sponku, ofina jej padala do očí 😀
@bealondyn ďakujem a nech belluske chutí 🙂
@monky1 a chceš kompakt, ultrazoom, alebo zrkadlovku? ja mám kompakt lumix TZ7 a je super
@mojalili no aj naša tak slintá, keď je na bruchu len mláky pod ňou, ale zuby nikde, držím palčeky nech už vylezú
@miculienka hned ako sme prisli dostal obklady zo studenej vody a poobede som mu ich tiez na chvilu dala, teplota nevyskocila doteraz vobec a ani opuchnute a cervene to nema a spanok v noci tiez v poho ani nervozny nie je, neviem dokedy mam cakat, ci sa nieco z tych reakcii objavi, ale zatial klop klop klop nic z toho 🙂
@julinka2787 na tej prvej fotke si trosku chlipla 🙂 a mame len plienocku, tu do vody z DM - ky..malej sa velmi paci 🙂
ale zda sa mi, ze ma uz dnes tusim sopliky... ☹
@anjelicek26, ked sú v stolici nestrávené kúsky, znamená to, že to tráviaca sústava ešte nevie spracovať? 😕 lebo mne kamoška hovorila, že jej dcera tak mala kúsky mrkvy a to už mala viac ako 6 mesiacov
ďakujem babule 🙂 , vedia tie naše detičky čo je dobré 😉 🙂
@takyna juuuj, aka je zlata malinka Bibi, a tie vlaaasky - husteeee a tmave - moj sen - nasa ma uz len taky srandovny mošok, vcera som ju po kupani ucesala na druhu stranu, tak ma taku fasa prehadzovacku, ktora jej normalne veje vo vetre, ked ju mam na rukach 😀 😀 😀
ja si uzivam, Hanka odisla s manzelom k svokrovcom, pridu zajtra vecer, mam bozske ticho doma - az si neviem zvyknut na ten klud 🙂 ... este aj Elinka spi ... slniecko moje usmievave 😵
@mici111 fotecky su nadherneeeeeeeeeeeeeee - uplne super vyzerate v tom bazene, hned by som si dala povedat, Sarinka vyzera byt spokojna 😵
@mici111 jake zlatule ste!!! Co by som ja dala za to keby som mala kde sa ist takto capkat??? Do klasickeho bazena malu nevezmem... ani neviem ci by to dovolili... ale ja tak strasne chcem vodickuuu 🙂)
@takyna ake ma Bibi vlasky 🙂 krasaaa 😀
My mame taky polopank a viac farebny 😀 😀 take dlhsie su tmavsie a kratsie spodne su zlte!!! Vytzera akoby mala zlty flak pod vlaskami 😀 😀 😀 no tesim sa ked uz bude taka vlasana ako Oliv a Bibi... Ale to sa riadne nacakame.... 😀 😀
@mojalili Danielko sa cely leskne od tych sliniek... hehe.. aj my slintame ako take steniatka... vzdy setko mokre :D
@takyna - su to male cicavce hihi, niektore cumlik, ine prstek, ostatne maminu...
baby, nemate nejaky link, kde by som si stiahla sablonu na spiralu rozmerov aspon 30x30
...pochybujem, ale aj tak sa pytam 🙂
@weirdo ako to vysvetlit - ako keby si si nakreslila kruh, isla ho obkreslit, no tesne pred koncom to nespojis, ale ides postupne takym kruzivym pohybom az k stredu - len ja to nechcem take pravidelne
...nechaj tak 🙂 ... ja si nieco vymyslim a potom si zbytocne komplikujem zivot 😀 😀 😀
ahojte, tak máme hnačku, nie je to reakcia na vakcíny, je tak asi 5x za deň, máme papať rozmixovanú mrkvu, och jo, už sa to lepší
krásne sú tie naše detičky

@jarus8 - tiez si myslim, ze moze mat zabku, u nas to tiez tak, zacal sa divne prisavat, cuckal len bradavku, mal zabku na podnebi 🙄 Asi co mu sestricka akcne pchala prsteky do pusy... Opravilo sa to o nejake dva tyzdne az 🤐
@mici111 - kocky ste obe 😵
@bealondyn - super, ze ste uz zacali 🙂 Daj potom vediet, ako vyzeralo kako.... lebo teda u nas po tom vcerajsom banane :( Zelene a nestravene kusky, si myslim, ze je na neho este skoro... skusime o dva tyzdne...