icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
8. okt 2010

@monky1 naco potrebujes spiralu? ci som zvedava??

monky1
8. okt 2010

@zojec IP 🙂

miculienka
8. okt 2010

kočky ďakujem za pochvaly

kukla som všetky fotečky čo ste tu dali, no nádherné bábatká 🙂 🙂 🙂

@monky1 - olympus - hlasujem za

dnes sme skúsili zemiačik, mal väčší úspech ako mrkvička, z tej bolo všade len v brušku nie 😀

majjka0806
8. okt 2010

😀 😀 😀 Dnes mame presne 4mesiace 😀 😀 😀

desmodka
8. okt 2010

@tintinka1 @leveretka uz mame aj my po plavani, tak sme v piatok a mame aj cvicenie... malemu sa lubilo, su tam styria, 3 baby a on 🙂... aj splechy do tvaricky zvladol na 1*
@leveretka my to ockovanie tiez nemame uplne zahojene a nic nam na to nepovedali

sofinka2009
8. okt 2010

@desmodka aky zlaty plavec 🙂 nam konecne dosiel liliput.malemu sa v nom paci aj si v nom pospi dokial sa ho nesnazim vylozit 🙂 ale som spokojna akurat lutujem ze som objednala cierny lebo je na nom vidno kazda spinka a je uz cely chlpaty a to ho pouzivame jeden den .akurat ta kapucna je nam este mooc velka .

sofinka2009
8. okt 2010

a v utorok sme mali 4mesiace a v utorok mame prve meninky 🙂

weirdo
8. okt 2010

@monky1 - dobre teda 😀
@fatimuska - tak skore uzdravenie 🙂

anjelicek26
8. okt 2010

@sofinka2009 - budu nasi drobci spolu oslavovat 😎
@majjka0806 - aj my 🙂 7400g a 63 cm 🙂
@desmodka - krasne fotky z plavania, a ze jeden chlap a same baby, parada 😅

monky1
8. okt 2010

dnes vecer som vazila prdolku malicku a za tyzden pribrala 100 g!!!! tesim sa ako mala, lebo predchadzajuci tyzden ani gram 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

weirdo
8. okt 2010

@monky1 - gratulacie 😵

monky1
8. okt 2010

@weirdo dakujem 😉

bakatuska
8. okt 2010

ahojte
krasne fotecky ste sem dali

@monky1 no super tak gratulujem
baby tie co kojite nemate problem so zelenou stolicou? lebo mi hej .Zacalo to skorej s hnackami a potom nam zelenala. v stredu sme boli u dokiny a zobrala nam vyter ale vysledky budu az v utorok. Dokina hovorila ze to asi nebude vazne ze niektore kojene deticky takto reaguju ale ja sa bojim. Kojim dobre v tom problem nevidim ☹ No bojim bojim

weirdo
8. okt 2010

@bakatuska - neboj, snad to je len chvilkove, ze to zle pretravilo, drzim palec.

bakatuska
8. okt 2010

@weirdo no neviem ci chvilkove uz je to viac ako tyzden ☹ ale dakujem 😉

monky1
8. okt 2010

@bakatuska neporadim, Ela najnovsie kaka raz za tyzden - naposledy po 8 dnoch 😒

...ale hovori sa, ze zelena je ked pije vela predneho mliecka ... al. ked je nejaky bacil myslim
.....skus nieco vygooglit na http://dojcenie.wordpress.com/author/annagsk/

trillianka
8. okt 2010

ahojte... krasne fotecky tu vidim 😎
@desmodka aj @mici111 krasne plavete 😵

@bakatuska my sme mali tiez zelenu a tiez nam robili vyter, ale vsetko v poriadku a uz zase mame prazenicu 😵

akurat, ze teraz mi zacala niak blbnut rezim.... papala pekne kazde 3 hodky jak hodinky, ale posledne 4 dni pyta aj po 2 (dokonca sa stalo, ze aj po 1.5h ☹ )... dokina vravi, ze treba davat kasu na vecer... no neviem, nechcem niak reptat, ale vsetci mi hovoria, ze zacat so zemiacikom (rozmixovanym s mlieckom) a na obed.... 😕 tak mam pochybnosti.... aj sa bojim o mliecko... rada by som kojila co najdlhsie 😒 myslite, ze to pojde aj s prikrmami?

bakatuska
8. okt 2010

@monky1 hladala som uz davno na nete a raz som nasla ze sa to stava ze je to ok a ine zase ze to je zle
no vsak uvidim po vysledkoch
ale dakujem za link

bakatuska
8. okt 2010

@trillianka a ako dlho ste mali zelenu? a co si pre to robila aby sa to zase upravilo

trillianka
8. okt 2010

ozi @bakatuska , nam sa to upravilo, ked som prestala kojit z ooch prsnikov a nechala som ju poriadne vytahat z jedneho.... 😅 takze u nas to bolo asi naozaj to predne mliecko... a trvalo to 2 tydne. ale mala je v pohode z naladickov nie?

weirdo
8. okt 2010

@trillianka - nasa mala papa tiez kazdu hodinku, hodinku a pol - to doobeda a poobede, podvecer ju viem ukecat na 3 hodiny 😀 a v noci vydrzi aj 8 hodin, klop klop klop. Ale chcem povedat, ze tak casto pije nie preto, ze by bolo malo mliecka, ale ona vypije len jeden prsnik a na dalsi krat dalsi ... nikdy nie oba. Pride mi to, ze nema tak roztiahnuty zaludok a radsej je castejsie a menej ... tak myslim, ze u Teba to tiez nemusi byt mnozstvom mliecka, ci?

zojec
8. okt 2010

@trillianka v tomto obdobi to moze byt aj rastovy spurt a mala si pyta viac 😉 moja bezne pije aj kazdu hodinu..3 hodiny cez den ani nevydrzi.. a kasicku na noc by som urcite nedavala... to je beton do bruska.. :(

zojec
8. okt 2010

@weirdo my mame asi fakt rovnake tie deti.. 😀 ale tu noc ti zavidko.. moja sa budi dost casto aj v noci..ale to chce len dudkovat povacsine..

ellysa
8. okt 2010

baby ja som dnes malä vážila na váhe u kamošky a mala 6000g-oblečená, u doktora pred dvoma týždňami 6150g, žeby mi schudla????však jej dávam už baj príkrm, dúfam, že to bola len nejaqk zle vyvážená váha 😕

weirdo
8. okt 2010

@zojec - no moja v Manduce az tak dlho nevydrzi, ako Barborka v satke 😀 . A ako pokracujes v postielkovani???
@ellysa - podla mna len ina vaha. Pred porodom ma vazili na prijme a mala som o skoro 4 kg menej ako doma, co som sa cele tehu vazila 😀

trillianka
8. okt 2010

@weirdo ,@zojec a aj davate prikrmy? ani mne sa ta kasicka fakt nezda.... asi to radsej nebudem skusat, ale mozno ten zemiacik? 😖 ale pribera zevraj v pohode.... ma 6350g (300g za posledne 4 tydne) ci? 😨

leveretka
8. okt 2010

@mici111 paci sa Sarinke to Lamaze na nozicky a rucicky? lebo nasu Zoi to absolutne neoslovilo 🙄

monky1
8. okt 2010

nasa ma 6245g ... za mesiac pribrala 425g ... zatial je len plne dojcena, bez cajikov, bez prikrmov a myslim, ze je maximalne spokojna - usmievava, vesela a to je pre mna podstatne 🙂

bakatuska
8. okt 2010

@trillianka ale ty preco uz chces prikrmovat ked kojis? ci ze chce castejsie papat?

leveretka
8. okt 2010

@zojec neviem, ci je to este aktualna tema, lebo momentalne citam prispevky z pred troch dni a odpisujem od najstarsieho po najnovsie postupne. My sme malej zalozili detsku vkladu knizku vo VUB, ak tam je vlozenych viac ako 700eur, tak dietatko ma zadarmo poistenie v pripade urazu, pobytu v nemocnici, speci na zlomeniny a vraj to plati aj v zahranici...urok je okolo 1,5% bez viazanosti. A inak aj mne tak brutalne vypadavaju vlasy, chumace su za den vsade 😔 😔