Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jarus8 JA som uz nasadila Calcium a dobreram Calibrum tabletky, co mi zostali (skoro plna skatula).
Dnes isiel mm na stavbu sestre (byva vedla svokrovcov), vraj mam Prist.....ani ma nehne, oni tam budu vsetci robit a ja opet pri detoch, tak to mozem byt i doma, ved mam plno roboty doma, nemam cas ani poupratovat.......odmietla som....
Cele dne som na decka sama, mm ma vela prace (ma 2 roboty), a este aj dnes som sama...ja uz nevladzem, len neviem ci psychicky ci fyzicky som viac v prdeli....
Zajtra mame s mm vyrocie - pred rokom sme sa brali.....NO poviete si, co to za oslava - 1.rok, ale po mojom predoslom manzelstve - oslavujem kazdy jeden rok noveho.....clovek nikdy nevie a vazim si kazdy jeden den......
Tak sme s LILI dnes spichli takuto torticku - karamelovo vaniklova napln a cokoladovy korpus.....je to malicka torticka, ved staci... 🙂 😉
NO uz mam aj porobeny poriadok, tak idem pozerat s Lili ZA PLOTOM...
@zojec ,
@weirdo my sme s kočíkom na tom podobne. Nechce tam byť ani za svet . Len ked je už fakt unavený , tak tam zaspí. A na dlhé prechádzky môžem zabudnúť , lebo ked sa zobudí tak hned rev . A to si neviem predstavit niest ho na rukách , naobliekaného a tlačiť kočík do kopca. Takže sa prechádzame len popri dome alebo na terase . U nás sa spánok pokazil od očkovania. Dnešnú noc začal o 5.00 z ničoho nič strašne plakať ani utíšiť sa nedal a prestal až keď som zažala svetlo. Asi sa mu niečo snívalo. No potom už do 8.00 spal natlačený na mne , ale spokojný 🙂
@tintinka1 tak som rada, ze sa aj vam pacilo na plavani. A myslim, ze keby si chcela chodit s tintinkou, tak by nebol problem, aby si tam prestupila. Ved oni su tam tusim 4, tak to bude potom akurat vyvazene...podla mna za opytanie nic nedas. A v pondelok idete cvicit? 🙂
@weirdo ja si myslim, ze sa Nelka opat vrati do svojich kolaji...Zoi to trvalo tyzden po ockovani, co bolo zle aj cez den aj nocny rezim sa pokazil a potom sa to postupne normalizovalo. Drzim palce nech je to cim skor 😉
@leveretka áno pôjdem . Keby si potrebovala , tak môžem prísť pre teba. Dúfam , že budeme už aj cvičiť. Ja viem , že by som mohla chodiť aj v piatok plávať, ale svokra si vybavila každý utorok voľno a bude tam chodiť so mnou. Aspoń mi potom pomôže s obliekaním. A inak Alex je na plávaní najmladší
@leveretka - veru veru, noc i den 😲 . Ale normalne uvazujem, stale prdka a evidentne sa trapi s bruskom, jedla som tento tyzden 2x slahackovu smotanu (nie samu 😀 ), ci jej to neuskodilo. Alebo ockovanie, alebo ... strasne vela veci je v merku. Teraz spinka, zobudila sa s placom uz 3x, normalne sa potrebovala ukludnit na ciciku, preto sudim, ze ju nieco boli. Aj v noci aj papala aj dudkovala, inokedy napapa sa za 15 minut max a odpoji sa. Teraz dudkala dudkala vyse pol hodky a to som ju uz odpajala, lebo spala, ale ukludnovala sa. Ale ako pisem, od ockovania sa cele noci prehadzuje ... niekedy kychne a prdka ... tak dufam, ze to bolo "len" tym ockovanim. A inac ona strasne vela sniva. Skoro vkuse. Usmev, plac, hikanie, plac, usmev a dookola. Strasne vnimava je ... co je asi teraz pre nu skor nevyhodou, aspon v spanku ... a dakujem
@leveretka no Alex má 4 mesiace a ostatné deti 5 a 6 mesiacov. Ale vôbec nevyzerá , že by bol najmladší. 🙂 No s obliekanim je to tak , že najprv osprchuješ bábätko , potom seba , potom obliekam malého a potom seba . No ale kým som obliekla seba , tak mi reval o dušu , lebo bol už unavený a bolo mu teplo. Ale možno Zoi bude trpezlivejšia a počká kým sa maminka oblečie.To vieš , chlapi sú vždy nedočkaví 😀 😀 😀
@weirdo ja myslim,ze to bude asi tym ockovanim, lebo aj Zoi mala taketo reakcie a v noci sa mi budila kazdu 1,5-2h skoro som umrela unavou 😀 a tiez sa to stupnovalo viac dni po ockovani, tusim na nejaky 4-6 den, uz neviem presne...to ma zhruba aj Nelka...inak aj Zoi sniva, tiez preziva a budi sa, ale nastastie aj sama zaspinka. Len aby nam raz neodpisala tintinka bez 1 a my sa budeme cudovat, ze o com toci, lebo si to najde v "kto ma spomina" 😀 😀 😀
@tintinka1 a opat sa spustila vlna detskeho placu ako na krstinach alebo bol v tom Alex sam? 😀 inak to je blbe, ale mozno by sa to dalo urobit tak, ze ho vysusis, das iba prvu vrstvu a ked budes hotova, tak das kabatik alebo nieco ine? a budete chodit aj cvicit? a boli ste v saune? som zvedava co povies v pondelok 😉
@leveretka - tak to bude ono, tak cakam, kedy to prejde ako Zoinke ... Ty brdo, alebo nas pride zbit, ze co jej to vypisujeme, ze si z nej utahujeme 😀 . Aj Nelka by mozno zaspala, ale ona sa tam zacne metat jak kapor na susi a rukami naraza do cumla, maca, vysielacky 😀 a dviha nohy a prdi 😀
@leveretka Alex aj po kúpaní doma , ked ho vyberiem z vedierka plače ako divý. Kým je vo vode , tak je vyškerený na všetky strany ale ked ho vyberiem , prebalím a oblečiem , tak plačéééé . Ale v momente ako ho zoberiem na ruky tak pohodička. Veď v pondelok ti porozprávam . Nabudúce zoberiem aj foťák a pofotím ho.
@zojec , @mojalili , @jarus8 ,@bealondyn - Aj ja som strasne ubolena, chrbat aj bedrove klby. Bola som u svojej doktorky a povedala, ze mam zapal makkych casti klbov a beriem na to lieky. Tak velmi dufam, ze pomozu, lebo uz ma ta bolest riadne unavovala.
@anjelicek26 - Ty mas teda riadneho vegetaka, ze ti prespi celu noc a aj cez den pekne spinka. Tato moja mala potvorka cez den spi strasne malo. Ma len take 10-20 minutove slofiky. Ona by totiz chcela spat len na prse, to by prespala aj cely den hadam. 😀 A cumlik ani za svet. Kojim ju aj kazdu hodinu. Ale zacinam mat podozrenie, ze je jednoducho nestaci moje mliecko. Ani sa necudujem, ked ja ledva stiham cez den nieco zjest. ☹ Vahu sme jej nekontrolovali uz asi 1,5 mesiaca, lebo tu sa treba objednat na poradnu a stale maju plne. Ale podvyzivena teda vobec nevyzera. Tak neviem. No uz zas musim bezat, lebo sa mi po 15 minutach zobudila.
@leveretka No vodu on má veľmi rád. Najprv , keď sme vošli do bazéna tak drkotal pusinkou , lebo doma má teplejšiu vodičku ale potom si zvykol. Ale celý čas mal pästičku v ústach. .V saune sme boli asi minútu , lebo som sa bála toho prechodu z tepla do zimy. . My sme už vyplatili celý kurz , tak dúfam , že absolvujeme všetky hodiny a nebudeme chorý .Inak ak si poistená vo VZP tak tam je zľava, tuším 4 EUR.
@tintinka1 ja som ho objednavala cez mmb nasla som za super cenu 51 aj s postovnym uplne novy aj zarucny mam vsetko.ja by som asi radsej´ten zeleny lebo ten cierny sa fakt spini rychlo.musim si kupit taky ten odchlpovac pasku .
nam zacal po kazdom jedle maly dost vela grckaat uplne vela celu ma obgrca az na dlazku to tecie neviem co je to normalne.uz je to asi dva tyzdne vzdy ked si naje a potom grka a grcka take riadne splechy a niekedy aj hodinu po jedele mu vysplechne no neviem asi zavolam doktorke.zda sa mi to moc .zatial iba kojime este nechcem dokrmovat ale zacina pytat jest skorej uz moc tri hodinky nevydrzia zacina sa to skracovat ale noc prespi celu od 20 do 5 tak si myslim ze mlieko mu staci.akurat to grckanie.

@bealondyn no co uz narobim.... 🙂 ale ako tu niekto pisal, dietatko patri k maminke... a kedy si ju budem uzivat? deticky strasne rychlo rastu o chvilu je v puberte.. potom a uz bude mat urcite na haku 😀
@weirdo nemyslim si ze to bude v obliekani 😀 moja tam ricala aj ked bolo vonku 35 stupnov a lezala tam len v bodynku 😉