icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
10. okt 2010

@monky1 hm ta to neviem ci by ti tam predali, skor sa na teba budu divne pozerat. mne ju doniesla moja laktacna... mozno keby si mala nejaku znamost v nemocnici, alebo sa spytaj laktacnej, ci ju nema nahodou, moja hovorila, ze si ju objednava az odniekial z kosic...
dakujeme za gratulacie 🙂

leveretka
10. okt 2010

@monky1 dakujem, skusim este par dni teda natierat framykoinom bez lepenia a uvidim, co to urobi...keby nic, tak ta potom poprosim 😉 a fotky kuchynky nam neukazes, aby sme pochvalili? 😵

anjelicek26
10. okt 2010

@jarus8 - my mame maleho na striedacku, uz dlhsie totiz dost malo spi pocas dna, tak ked ho ma jeden na rukach (kociku, klokanke...), druhy upratuje ci vari... takze ja som bola s kocikom, pan povysaval cely dom... ja som varila, oni boli v zahrade s detmi... funguje to fajn...

Aj vam uz deti spia len 1x za den? Lebo sa mi to zda sakra malo...akoze ok, spi fajn v noci... ale len jeden obedny spanok (sice 3,5-4 hodiny) sa mi zda malo... od druhej potom taha do pol osmej a to je dlha doba 😖

U nas je uzasne 21 stupnov a slnkoooo, tak krasne bolo aj posledne dni, treba si to uzivat...

ellysa
10. okt 2010

@anjelicek26 však to spí aj tak dobre, a na to koľky si odspal 😉
naša spí dva krát raz doobeda okolo dve hodinky a to isté poobede, takže dokopy tiež max, tie 3-4 hodiny za deň, dnes bola výnimka boli sme na výlete vo Viedni a spala skoro stále ale to sme ju hŕkali buď v kočiku alebo v aute

ellysa
10. okt 2010

@jarus8 no keďže muž je cez týždeň stále v robote a na všetko som sama, tak cez víkend sa snaží byť čo najviac s malou, väčšinou ideme cey víkend niekam von, tak jeme mimo domu-ja varím inak každý deň, tak aby som si oddýchla, ale ak varíme, tak tiež tak ako píšu baby, jeden má dieťa druhý pracuje, len môj muž cez víkend robiť chvalabohu nemusí

bealondyn
10. okt 2010

@anjelicek26 u vas je tak teplo?? tu sice tiez svietilo slnko, ale fukal studeny vietor, 21 teda nebolo. 😒 a co sa tyka spania, moja mala spi cez den 3x vacsinou po pol hodinke, takze Max si to da dokopy raz za den. 😉 na tej fotke vyzera uz uplne inak, zlatucky...

@jarus8 no u nas sice varim iba ja, ale v anglicku je nastastie najdolezitejsim jedlom dna vecera, takze varim ked malinka vecer zaspi, okolo 19.30 a to tiez nieco lahke a rychle. muz obeduje v robote a cez vikend si na obed urobi nejaky sendvic. nastastie nam to tak vyhovuje...vcera mi ale povedal, ze svokrovci pridu dnes na navstevu po obede a nie na obed, tak som sa neunuvala s varenim a oni prisli 11.30!!! no zle sa pochopili, skoro som ho zabila...ja nic navarene, este ze su hrozne zlati a objednali sme si japonsku donasku. 😀 😀 a kolac doniesla svokra. 😝

zoja78
10. okt 2010

@zojec ahoj konečne som prišla na to, ako odpovedať a kde nájsť môj príspevok, aby som a neopakovala, chcceli sme sa volať Zoja, no malnželovi sa to akosi nepozdávalo, tak sme sa premenovali na Soničku, a tu som Zoja, aspoň to super meno môžem niekde používať zatiaľ papa

zoja78
10. okt 2010

@jarus8 ďakujem za privítanie, aj my spávame ako príde, teraz síce prichádza nejaký ten režim, ktorý si Sonička urobila sama a dodržiava ho, len sa učíme zaspávať sami a v postieľke, na kolísanie na fitlopte je už ťažká

zoja78
10. okt 2010

@weirdo ahoj a ďakujem, vítam a čítam akurát, čo vás trápi a na čo sa mám pripraviť aj ja, je to dobrý pocit mať takú netovú podporu v júnovčiatkach

zoja78
10. okt 2010

@leveretka ahoj, chystala som sa no trvalo to dlhšie, musela som si aj ja nájsť nejaký režim a hlavne prísť na to ako to funguje 🙂 , ale je to tu super, lepšie ako všetky knihy dokopy 🙂

zoja78
10. okt 2010

@monky1 ahoj aj tebe som rada, že som tu medzi vami, teším sa na ďalšie debatky 🙂

babulina
10. okt 2010

caute baby, strasny tyzden mame za sebou, tomaska v pondelok ockovali tak bol mrzut, v utorok ma zacalo pobolievat hrdlo, v stredu ninka vstala s teplotou 38a total ucpanym nosom, vecer v stredu som si skocila na pohotovost a dostala som atb ze angina, a zo stvrtka na piatok bola najhorsia noc, tomasik sa skoro zadusil soplikmi co mu tiekli a tiekli, hruza hruza, ninke to vsak vobec neprechadza tak som jej dala atb, mm cely tyzden v turecku takze super, esteze moja zlata mama mi pomohla ked uz svokra sa na mna vykaslala 😠
docitam si vas neskor nech viem co sa dialo pokym som tu nebola, papa krasky

leveretka
10. okt 2010

@zoja78 tak fajn, ze si to zvladla a si tu 😉

my ideme zajtra cvicit do materskeho centra, tak sa uz tesime 😵

@anjelicek26 nasa spinka doobeda a potom este aj poobede aj niekokokrat si schrupne...ona vydrzi hore vzdy max. dve hodinky a potom spinka niekedy hodinku, ale niekedy aj styri potiahne, cize cez den este celkom dost naspinka a super je, ze hlavne rano dlhsie spinkame...zhruba okolo 9-10h vstavame.

bealondyn
10. okt 2010

@babulina no chudatka vsetci ste chori a ked je muz prec. ☹ prajem skore uzdravenie...

@zoja78 vitaj medzi junovkami

@leveretka aj my vstavame okolo 10 rano, normalne vstava o 7, hodinku sa hrame a potom si ju berem k nam do postele a spolu potiahneme este do 10, teda vacsinou, tak uz ani ja nie som taka troska ako pred par mesiacmi. 😀 a potom cez den spava uz len po tych pol hodkach, uz ju budi cez den kazdy zvuk. 😠

weirdo
10. okt 2010

@zoja78 - veru tak, je to tu super, clovek neni s "problemami" sam 🙂

monky1
10. okt 2010

@leveretka zatial je len cast z nej, ked bude komplet, tak pofotiiim ... len neviem cim, ked nemam fotaaaak, plak plak ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

weirdo
10. okt 2010

@monky1 - tak nam ju nakresli 😀

weirdo
10. okt 2010

@monky1 - ale nie, tesime sa. V mobile fotak nem?

weirdo
10. okt 2010

@babulina - skore vyzdravenie 😒

leveretka
10. okt 2010

@monky1 tak to je blbe ☹ a deticky ako fotis? nemate aspon niekoho kto by Vam pozical fotak? Ja si to bez fotaku neviem predstavit. A uz ste nejako postupili s vyberom?

anjelicek26
10. okt 2010

@monky1 - nabehni do najblizsieho elektra a kup nejaky kompakt za 90€, vzdy lepsie ako nic... deticky strasne rychlo rastu, nech ti to mala raz nevycita, ze nema ziadne fotocky, kde bola babätko ☹

monky1
10. okt 2010

babky, fotim mobilom, vonku robi krasne fotky, doma ked zapalim milion svetiel tak da sa, ale neni to ono ... ale uz sa na tom pracuje
...lamem muza LAAAAMEM 😀 😀 😀 ... a nalomeny uz je 😉

fatimuska
11. okt 2010

@anjelicek26 tak to buď vďačná za tak dlhý spánok cez deň, dáme 2 -3 hodinky cez deň, ale nie v kuse..ale po pol hoďke, na šlaktrafenie🙂

fatimuska
11. okt 2010

@zoja78 vitaj medzi nami🙂

zoja78
11. okt 2010

@leveretka ahojky, my sme hore tiež stále do tých dvoch hodín a potom zaspíme pri mliečku, no niekedy ešte treba pohojdať na fitlopte, toto neviem ako vynechať, Sonička už má 7 kg, takže je čo kolísať, spíme ale iba 30 minút a to presne do sekundy a raz za asi tri alebo štyri dni to potom potiahneme aj tri hodiny, no polhodinka je naša

zoja78
11. okt 2010

@fatimuska ďakujem a teším sa, pomaly sa učím, kto každý patrí do tejto partie a ste úžasné 🙂

chani
11. okt 2010

@anjelicek26 nas maly spi zhruba 4 x denne po cca 45 min a velmi vynimocne 1-2x v tyzdni aj 2 hodky potiahne, takze ked to zratam, tak denne prespi zhruba tie 3 hodky dokopy a vynimocne tych 5 hodin dokopy, takze Max si to vsetko dava do 1 spanku 🙂

zaba2707
11. okt 2010

ahojte babulky, ospravedlnujem sa, ze vam sem leziem, ak by ste niektora mala chut pozrite si link a kludne kontaktujte cez IP. dakujem g. pekny den

http://picasaweb.google.sk/g.vanova/NoveVecicky...

chani
11. okt 2010

@zoja78 vitaj vitaj 🙂

chani
11. okt 2010

@babulina no pekne, tak skore uzdravenie vsetkym, este ze mas dobru maminku ...