Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak u nas je uz druhe rano po sebe -2 o 8 rano...biela zahrada aj strecha domu u susedov brrrr, tak kurime o zivot ...este ze cez den je krasne slniecko
@babulina skore uzdravenie prajem....
My sme mali teda den vcera....ci noc? 😠 Boli sme na navsteve gratulovat bratovi, o 18 hod sme boli doma. Tam sa DAnko pekne smial, hrajkal......o 18 hod sa ohlasila sestra s frajerom a brat mojho manzela, boli u nas do 22 hod Lili som dala spat o 20hodine, no maly stale hore.....nevedel sa uspat.....o 22 pochopili, ze by mali odist, ked mi maly reval na rukach a neisiel sa utisit.... no a bol nevrly a reval do 23:15 hod....
Zakazala som akekolvek navstevy po 19 hodine.... 😒
@chani no ahojky tak si lepšia o 15 minút, my práve spíme, tak som zvedavá koľko to bude dnes, včera sme boli na krstinách u švagra, chválabohu to Sonička zvládla super, ráno síce spala o dve hodiny dlhšie ( my máme budíček o 6:15), takže asi bola unavená aj keď sme boli doma o piatej a spať išla o pol ôsmej ako obyčajne, 🙂
Ahojte baby, chcem sa pochvalit, malu som naucila po 3 a pol mesiaci na cumel.. 🙂, ale bolo to hlavne kvoli tomu, ze sa zacala v noci castejsie budit.. Doteraz v noci vstala na kojenie raz okolo 2, 3.. a teraz kazde 2 hodinky.. tak som zvedava, ci jej cumel pomoze na ukludnenie a uspanie.. Ved na prsiach stale zaspavat nemoze, i ked to zabera a do minuty uz spinka.. 🙂
dobré ránko, dnes bude asi pekný slnečný deň, chystáme sa von aj keď my veľmi kočiar nemusíme, no kratšie vzdialenosti a plno hrkálok urobí svoje, ako sa uspávate a aké finty máte na prechádzky v kočiari, poraďte, minule ste spomínali aj príkrmy, to vážne, nie je to skoro? čaute 🙂
@zojec rada by som sa aj prejsť, veď som stále len doma, keď bolo teplo, tak som počkala, drobec zaspal a šup do kočiara a šli sme, no teraz ju treba aj obliecť a to je už problém, niekedy sa podarí zaspať v kočiari, :- no to len výnimočne - dúfam, že sa Soničke prechádzky zapáčia a bude mať kočiar rada 🙂
@zaba2707 - mas pocit, ze toto je bazar???
Tak ako citam, tak tu spia deticky aj horsie, ako my, mate asi pravdu, ze je lepsi jeden dlhy spanok, da sa aj nieco porobit... ja to len porovnavam zo Saskou, ta spala dlho este dva denne spanky 2 a 3 hodiny a to mala uz dva roky... ako babo spala snad stale (teda okrem noci ze ano 😖 )..
Maly dnes kakal mrkvicku, uplne bez problemov, pekne stravene, krasna farba 😅 Takze spokojnost, s bananom budeme musiet este pockat... v noci spal krasne, tak neviem, ci je to mrkvou, alebo tie dve noci, co sa tak budil bola nahoda/zuby... idem teda zhanat stolicku na papanie 😝
@zoja78 - nas maly v hlbokom spi, v sportaku nespi, je to moooc zaujimave 🙂 Aj ked po 15 minutach zaspi aj tam 😅 On je zvyknuty zaspavat sam, aj v postielke, takze jemu to problem nerobi..
inak ma este napadlo... ako mi zacali tak velmi padat vlasy zacala som jest probioticke tabletky... jedla som ich aj cele tehu.. a mam pocit, ze to pomaha 😉
@anjelicek26 potom daj vedoet co si zohnala, nasa drevena z mother care je uz na ceste 😉
@stelika ahoj citala som, ze maly ti chcel papat kazdu hodinu tak di Dr. odorucila dokrmovat a ze hned skusas mrkvicku. Ja mozno skoncim o nejaky cas podobne a preto sa chcem opytat, mala uz bude mat cez 4 mesiace a ked ju zacnem dokrmovat umelym to hned ju mozem dokrmovat aj mrkvickou???
@zojec Barborka aka zlata je a ako pekne pozera do objektivu 🙂
@marcelka123 a preco si myslis, ze treba dokrmovat UM? to ze chce byt na prsku kazdu hodinu nemusi byt sposobene tym, ze je dieta hladne... skor mu je smutno, chce si podudkat a proste sa tak nastavi, potiahne si len tolko kolko mu na tu hodku vystaci... ja ked mam nejake pochybnosti, vzdy si precitam toto: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/annag/clanok... 😉
ahoj babule! ja som v koncoch. boli sme s tými našimi teplotkami u dokiny, bo sa pridali aj hnačky a máme vážne podozrenie na rotavírus. ☹ ak do zajtra teplotky neprejdú budeme hospitalizované. a nesmieme mliečko. 😢 😔
@zoja78 u nas pri kocikovani dost pomaha ked jej dame dole striesku nech sa pozera, velmi ju fascinuju stromy, alebo ju dame sadnut vyssie....ale zase je pravda, ze v kociku neplace.. ja ju davam ked sa zobudi, tak sa vychystame, nakrmime a potom je pokojna a obzera sa a potom zaspi, vecer zas place ako keby jej strasne vadila tma.. vtedy ju maximalne ako tak upokoja ruky. Kocik pred sebou a mala na rukach... :D :D a cajik.. ked je nepokojna tak cajik... 🙂
@zojec ja som nalomena na dokrmovanie uz dlho, ale stale dojcim. Kym bude mala priberat tak sa pokusim ostat az do Vianoc, vtedy bude mat 6 mesiacov a na stedry den jej dam prvu mrkvicku 🙂 Mna len zaujima, ze ked zacnem dokrmovat po 4. mesiaco ako je to s mrkvou? Ci nema prejst nejaka doba od prikrmovania umelym a az potom prejst k jedlu...
@julinka2787 aj ja som pocula, ze v takom pripade sa nesmie mliecko..no snad to nie je rotavirus... rychlo sa uzdravte... A pocula som, ze treba vela tekutin, strasne vela a v lekarni je vraj na predaj taka voda na dehydrataciu pre deticky co im pomoze ale to ti asi Dr. povedala... drzim palce...
@julinka2787 fuuha, tak sa skoro vyliecte..a kde ste to mohli chytit? ja som dala malu zaockovat proti rotavirusom..dostali sme sice len prvu davku a este 2 nas cakaju...
@marcelka123 no o tej vode mi nevravela, ale zatiaľ čajíkujeme celkom slušne. dnes ešte nepapala, bo nechcela, ale zato vypila okolo 200 čajíka. teraz spinká. ďakujeme, dúfam že to prejde. aspoň tie teploty a s tým kakaním už nejak dobojujeme. som zvedavá ako sa bude amlinká tváriť, keď jej šupnem ryžový vývar alebo mrkvový. dúfam že to papať bude. 😨
@julinka2787 och drzte sa!!! dufam, ze to rychlo prejde...
@mici111 nedala som očkovať, lebo vraj aj očkované detičky môžu dostať. a neviem kde sme to nachytali, bo ani nebola s nikým takým v kontakte. len s jednou kamoškou, ale tá je zdravučká, čaká o pár dní bábo, takže tam sa toho nebojím. 😔
@zojec ďakujem zoji! dúfam aj ja. uvidíme čo nám povie výter zo zadočka. ☹
@marcelka123 my už máme športiak, lebo ležať zo začiatku nechce, a keď sklopíš striešku, nevadí vám slnko, na noc máme také malé svetielko do zásuvky, takže robí také prítmie a máme ho celú noc aj keď prebaľujem stačí mi to a som spokojnejšia keď vidím Soničku čo robí

@zoja78 u nas su zase v kurze 45 minutovky a tiez presne na sekundu a tak raz za tyzden dame aj 2 hodky v kuse 🙂