Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 a dakujem za objasnebie. toto som nevedela.. Myslela som ze musi byt poradie, kojit / UM a prikrm, alebo v 6 mesiacoch prikrm... Netusila som ze mozem zacat len prikrmom, ale pockam co najviac sa bude dat...
a citam, ze aj otacanie preberate.. tak sa pochvalim, ze Vaneska sa uz pretaca na pravy bok a obcas uz aj na lavy 🙂 🙂 🙂 sa veelmi tesim, aj ked to znamena, ze musim na nu davat pozor , ale na brusko sa otocit nevie a pri paseni konickov sa vie otocit tiez len asi nahodile...
Kocky a ja uz zhanam ohradku... Chcem polohovaciu, ale nasla som len jednu s modrym potahom a modru velmi nechcem, skor nieco farebnejsie, ale malo je ponuk na nete.. Rozmyslala som aj nad polohovatelnou detskou postielkou / cestovnou/ miesto ohradky... ale neviem ci nema velmi nestabilne dno... Neviem co ted..
@julinka2787 mojenka to mi je ľúto a zaočkovať ste sa nedali?sme sa dali, tu to majú všetky deti, ale vďaka očkovaniu proti rotavírusom len častejšie kakáme 4x za deň)
och jo veľmi držím palčeky, neboj, zvládnete to
@marcelka123 - roba ma krasne vyskovo nastavitelne ohradky, skus kuk 😎
@fatimuska - nikdy nepochopim, ako ma niekto nervy nechat dieta revat ☹ Ved miminko to robi len z par pricin - z hladu, plnej plienky, bolesti, tuzby potulkat a strachu... to pre mna nie je dovod hnevat sa na neho...
@anjelicek26 oooch... su naadherneee... ale to je nemecka firma.. nemam skusenosti objednavat z Nem. ... este sa musim dopatrat k cene.. asi budu dost vysoke, ale taku ohradku by som okamzite brala!!!! Na Slovensku asi nie su...
@marcelka123 - vecer ti kuk, dost ich posiela aj na slovensko a stoja 90-130€ ako kde...hodim ti potom link... ale su velmi kvalitne tie potahy, mäkkucka, kvalitne drevo... my sme pri Saske mali 6-hrannu, pri Maxovi mame rock star baby (fotky mam v albume)...
@marcelka123 - ty asi najskor tuto farebnu kombinaciu, ze ano?
ahojte sem tam ku vam zavitam,ale asi budem musiet castejsie...ake super inspiracie @monky1 dakujem 😵 ....uz viem co budeme tento tyzden robit....kedze danko ma "detsku slintacku" tak cely tyzden bude doma...aspon budeme mat zabavu...
citam ze riesite pretacanie, patko sa pretaca tiez len doprava....ale nie je nejaky extremne akcny, pretoci sa tak 2-3 krat za den, jemu staci ked si da ruky do ust a uz ma zabavu....danko bol taky,ze ked dosiel na nejaku cinnost tak to robili nonstop...pato bude asi pohodak.... 🙂
citala som ze riesite spanok, no pato tomu tiez vela neda, vacsinou hlavne cez den oblubuje 40 minutovky, a v noci sa mi pravidelne okolo 12 zobudi a dve hodiny nosim...som mysele ze pomoze male svetielko...par noci prestal a teraz uz zase ale chvalabohu okolo22...nechapem co mu je...nemate to niektora?....
a prikrmy tiez neriesim, cakam do 6 mesiaca...aj ked sa budi kazde 2-3 hodiny, radsej to vydrzim ja 2 mesiace....aj pri dankovi som vydrzala vstat veelmi dlho kazde dve hodiny, vsak aj tak tak rychlo vyrastu a potom to ja dospim 😎 😎 😎
@julinka2787 hadam vam to dobre dopadne, a nebude to rotavirus.. drzim palce, nech to mate za sebou....
@fatimuska no "normalne" ako pre koho, ja skor nechapem ako to niekto dokaze, nechat plakat babo, a popravde ja spim s patom v posteli, a muz s dankom....sme to radsej takto riesili, aby danko nemal pocit odlucenia, lebo kym sa pato narodil,sme spali spolu....ja na tom nevidim nic zle....
@zojec vsak to...danko nam este teraz iba vynimocne prespi noc...teraz zase chodieva cikat v noci....ja viem ze to ani nie je o hlade, to je skor o tej potrebe pomojkat sa a uistit sa ze maminka je blizko a to im nebudem narusat..... danko este aj po zavedeni prikrmov vstaval kazde dve hodniny, kojila som ho 20 mesiacov, a vtedy sa budil 2-3 krat v noci...potom sme to zredukovali na jeden krat a po mal uz skoro 2 roky....a poznam veeelmi vela takych deti, teda skor chlapcov...dievcatka ze vraj v noci lepsie spinkaju...uvidim ak sa nam raz podari to tretie dievcatko 😀 😀
@anjelicek26 nadherna ohradka...
@zzz boji sa aby malu nepopucil.. a aj to, ze je prekladatel, cely den sedi za kompom a preklada, popripade tlmoci, na to potrebuje byt vyspaty... a teraz ked zacala tak casto vstavat.. .. ale ja to uz ani tak nepocitujem.. ako som pisala, vytrcim prsko a spime dalej 🙂 niekedy ani neviem kolko krat vstala.. a teraz je este aj dost chory muz, kasle aj v noci tak, ze ho pocujem do spalne.. 😠
Hihi, Max spi len v kosi vedla postele, v zaujme vlastneho zdravia, kedze mame kazdu noc priserku, co k nam dojde a asi by ho v spanku prizabila... to fakt nehrozi...
@anjelicek26 😀 a este sa do toho kosa zmesti? 🙂
@zojec moj muz je statik,takze tiez tak podobne cele dni pred compikom a rata a rata a kresli....ale uz si zvykol, normalne ked danko dlhsie spi sa budi sam, co mu je divne spat celu noc 😀
@anjelicek26 nooo tie nase priserky, su sem tam ako taky maly medvedikovia vsak 😀 😀 😀 hlavne ked este aktivne chce pomoct
zojec - este ma nejakych 10 cm, v pohode 😀
@zojec pozerala som si tvoj fotoblog...obdivujem vsetky mamicky co latkuju...ze to tak zvladas...a ta "kapsa" bombova...paradicka...ja nosim maleho stale v manduce, tak tiez zvazujem ako to riesit...kedze minimalne do skolky budeme chodit kazdy den... je to len 100m,ale potrebujem to nejako vymysliet...
@anjelicek26 pozerala som si aj tvoj fotoblog, nech sa trosku rozkukam, a ty mas kraasne deticky, saska je kocka..take usmievave slniecko...a maxik 4,5 kg za 4 mesiace tak to je fakt vykon....sa narodil drobatko, a aj tak chce byt najvacsi chlap....
patulo sa narodil 3,37 a teraz ma 7 kg, on je taky standard...danko sa narodil "obrovsky" 4,45 kg
@zojec jeej aj pato je antikocikovy...danko spaval poobedny spanok do 2,5 v kociari 😀 , az ked sa pato narodil, som mu ho zrusila, ale kocik bol jeho oblubeno miesto na spanie a pato je uplny opak....uvidime co urobi ked prejde do sportaka, ty skusas davat do kociara? lebo ja som to uz aj trochu vzdala, no musim zase skusit, ze co povie...

Babyy, mne konecne schvalili matersku z DE, sa vytesujem ako malaaa, ze mi to preslo, ze sedim zo svojim zadockom v UK a budem mat materskuu, uplne super... tak uz len zistit, ze kolko a bude fajn 😅