Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tatianka spapala 100ml mrkvovej kašičky!!! juchúúúú 😀 😀 😀
@julinka2787 - sikovnica 😵 . A daj zajtra vediet!
@weirdo jasné jasné dám. 😉
teda baby, vy ste toho dnes popisali ako za tehotenskych cias! 😀
@julinka2787 chudatko male, drzim palceky nech sa rychlo vyzdravi a super ze jej chuti mrkvicka, nasa sa len tak oblizuje. 😉
@ellysa mala je sikovna, nasa sa len na bok pretoci a hotovo, aj to tusim len na lavy. 🙂
@zojec vcera som chcela kupit tu stolicku a je vypredana do novembra. ☹ no asi pockam...
@bealondyn bei, ako sa prihlasuješ ked chodíš sem cez mobil. ja som to skúšala, ale nedá sa mi prihlásiť... alebo to len neviem 😅
@julinka2787 no mne to normalne ukaze tu prihlasovaciu stranku ako na PC ked si kliknem v lavom hornom rohu na 'prihlas sa'. a tiez mi ide zakliknut, aby som zostala prihlasena, takze to nemusim robit zakazdym. netusim preco to tebe nejde. 😕
@julinka2787 - no tolkoto mlieka som nemala snad uz dva mesiace pomoooc 😅 😅 😅 Max normalne pije vecer obe prska, dnes vypil jedno a bol plny ako sud... Si asi dokupim mätove cokoladky pre pripad nudze 😵 😵 😵
Jej baby krasa, ako sa deticky pretacaju, nas nic a ani ho to nezaujima... ale skusim zajtra natocit, ako sa sucha po zemi, dnes sa presuchal cez pol obyvacky 😅 😅 😅 Nejake pretacenie ho nezaujima 🙄
@bealondyn no mne sa nedá vôbec vpisovať do tých koloniek pri prihlasovaní. no fakt neviem že prečo.ale mne najprv vyhodí niečo že 404 not found a potom mi to hodí na koníka. no tak asik ništ. ☹
@anjelicek26 no vidíš tak si si našla dobrú a aj veľmi chutnú dopĺňačku mliečka. 😀 tak odstriekaj a uschovaj. 😉
@anjelicek26 tiez sa tak zapiera nozkami, nadvihne trosku ritku a veselo sa posuva, ci ma ine metody? je to svanda ake su tie deticky vynaliezave 🙂
@anjelicek26 super, kto by bol povedal, ze matove cokoladky urobia take divy 🙂
@chani - veru tak, presne tak sa posuva, ritusa nahor a nozickami sa zaprie, stastny a vyska si pri tom 😅
No a to z tou cokoladkou nechapem, ale tesim sa z toho, mam aspon tajnu zbran na mliecko, hihi, nabuduce vyskusam, ci to fakt bolo z toho 😵
@anjelicek26 mne toto robi Petko pri prebalovani, este ze je ten prebalovaci pult taky akurat, ze ho nemusim nahanat, ale riadne mi to tym nadskakovanim a posuvanim stazuje a to iste robi ked sa oblieka alebo prezlieka 🙂
@marcelka123 ahojček mi sme na UM A MALÝ NEPOTREBUJE ZATIAL VOBEC DOKRMOVAT, TAK SA S TÝM MOC NETRÁP, JA MAM UZ NAKUPENE NA PAPANIE VŠETKO, ALE ZACNEM AZ V 5MESIACI, ON MI VYDRZI TAK AJ 4HOD BEZ PAPANIA, VED UVIDIS, KED ZACNES, ŽE JE TO INE AKO MATERSKÉ MLIEČKO
baby aj vase deticky tak vyvadzaju pri kupani? Petko sa hadze vo vanicke ako ryba, mam normalne problem ho udrzat, tolko sa nasmejeme aj s manzelom pri kupani, tak sa v tom nase dietatko vyziva, voda je vsade okolo a cim vic to spliecha tym vacsiu ma z toho maly radost, potom si v tom zapale vsimne svoje nozicky asnazi sa k nim dostat, normalne zacina byt kupanie unas adrenalinovy sport ;-D
@anjelicek26 hod videjko, ako to malému ide, to som zvedava nas sa trochu poposuva, ale ziadne velké presuny u nás nehrozia ☹
@chani - voda je vsade, ale len ked sa kupe sam... ak je v lehatku, tak len "plava" z ritkou a snazi sa odtial dostat von, musim davat bacha, aby sa nepritopil 😝
Inak nas nozicky este vobec nedviha, ani nechyta, velky pupok zavadzia 😅 😅
@kuriatko33 - skusim to natocit, len keby to on robil na povel 😝 Väcsinou ked vidi, ze ho tocim, tak na mna kuka ako puk 🙄
ahojte vy ste toho pekne popisali....chcem sa spýtwť nw príkrmy už skúsate?
a ak hej dajte nejake rady akoa s cim zacat?
baby, chcela som sa Vas spytat, ci ste uz niektora uvazovali nad golfacom..? rozmyslame, ze nejaky kupime.. mala skoro vzdy zaspava v kociku a kedze byvame na byte na 3 poschodi bez vytahu, kocik nechavam na prizemi, ale v byte mi moc chyba..
@sportpark - my sme dali bananik, ale nestravil ho poriadne, tak skusime o mesiac, inak sme vcera mali mrkvicku, velmi chutila, zjedol 50g, dnes rano krasne kakal, nema s tym problam... ale mliecka mam dost, takze este netreba... raz za cas mu dam, nech si zvyka na lyzicku, uvidim...
Hod si do googlu prve prikrmy, celkom pekne veci sa daju najst... najdolezitejsie je zacat postupne, nic nenahradzat - ale ponuknut prikrm pred tym, nez dostane mliecko, este urcite nevynechat mliecko... je to len PRIKRM... par lyziciek... hlavne stale zostava mliecko... ak nieco zacnes davat, tak ostan pri tom istom tyzden, nech vidis reakcie - alergicke, bolenie bruska, stolicu, zvyknutie si na novu chut... prve su asi varena mixovana mrkvicka, zemiacik, jablcko/mrkvicka, bananik...
@jenie123 - maly je uz sem-tam aj v sportaku na lezato, mame quinny buzz...
@jenie123 ja uz som golcaf kupila v anglicku pred mesiacom a odniesla som si ho na slovensko, nech nemusim vzdy so sebou brat aj kocik. malu som v nom vozila, chvilu som bola smutna, ze na nu nevidim, ale jej to neprekazalo. 😀 vozila sa v nom ovela radsej ako v hlbokom lebo videla na svet. ja mam polohovatelny, takze uz v nom mohla byt. 😉
No nas sa da otacat, k mamine aj opacne, takze maly zatial kuka na mna...
bealodyn anjelicek dakujem tu mrkvicku uvarim a potlacim hej?mozem aj mrkvy stavu?alebbo jablka?
@anjelicek26 my ked sme maleho skusali naposledy davat do takeho tvarovaneho plastoveho lehatka, tak sa nam zdalo byt velke ale rozmyslam ze to skusim tento tyzden opat, uvidime, ako sa tam bude citit

@fatimuska fiiiiha, to budete potrebovat asi nove koleso...