Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 u nas tiez boli take pokusy, ale hanke to ani za ten svet neslo - ona proste nevedela pochopit, ako ma sať 😀 ... lizla len zo tri kvapky, ktore vysli po stlaceni prska a reakcia - mnaaaaam, mamka, ved to je fajne 😀
@takyna jejha, zlatunka je, pozeram, ze aj bibuska si necha rucicku pod sebou - toto ani nam este nejde, nevie si ju sama vytihnut, musim jej pomoct
...ale je to uuuuzasneeee, ake pokroky robia nase deticky, ked este nedavno sme sa bavili o kontrakciach, ci budeme vediet, ze uz su to tie prave 😀
a my dnes nejdeme - nas kocik je zaseknuty v aute - mm ho zobral so sebou do prace ... vcera vecer ho isiel vytiahnut z kufra a neslo ho otvorit, takze ..... sedime doma 🙄
ahojte, tak nové komplet koleso min. 10eur, tak že dovi dopo, tak som si od dobrej kamošky kúpila celý kočík roan hugo za 40eur, och jo🙂))
vonku strašná hmla,,,ako kakajú vaše plne dojčené detičky???
sme mali obdobie raz za 5 dní, teraz aj 2-3x za deň
náš sa zobudí na štekot psov...máme tu v kažkom dome min 1-3, čo robiť?🙂v záhrade sme mali ráno bažanta, ukradol zajkom chleba sušeny🙂
zajtra ide mm betónovať nový plac aj pre moje auto, tak dúfajme, že do rána nebude mráz
@marcelka123, naša spí asi takto....zatial len v spacom vaku...a mam ešte jeden hrubší 😉
@fatimuska - Max kaka kazde rano do pol hodiny po zobudeni a potom okolo piatej.... takze dva razy denne...
Drobcovi sa este nechce spat, je v postielke a hra sa z vankusom, najlepsia hracka 😝 Nadhadzuje ho, kope do neho, zuzle... strasna sranda 😅
Inak objednavala som z HM-ka nove tricka, baby moje, to je take obrovske v 68-ke ako na rocne dieta 🙄 Som vedela, ze oni maju väcsie, ale tento rok sa fakt prekonavaju... mu to musim vyskusat, ale podla mna v tom bude utopeny az strach 🙄
@anjelicek26 ja mam zas teplaciky HaM ze 74 take teplejsie, som kupovala este tehu , ze fajne bude mat na zimu.. esteze som ich nahodou objavila... lebo v zime by uz do nich nevosla.. no ale zas lepsie kupit vacsie ako mensie.. 😉
Ahojte kocky ja som uz pred vcerom aj vcera pred spanim robila malemu tu ryzovu kasu hned to zlupol som myslela ze bude dlhsie spat ale rovnako spinkal ako keby som mu dala len mliecko.
Vcera sa dvakrat po dlhej dobe pretocil z bruska na chrbatik ale pritom sa jedoval ako cert 😵
som mu davala na obed trochu mrkvicky s lyzickou ale mrkva bola vsade..... 😀
ach jaj, idem varit, sa mi nechce, ale musiiim 🙄 , kym este Elinka spi... uz sa dokopavam asi 2 hodiny 😀 a o chvilu bude hore a to uz sa mi vonkoncom nebude chciet - spi uz od 8.45
@riska 😀 😀 jaka zlata...a kolko ma cm?? vyzera taka dlllha 🙂 A spinka bez deky len vo vaku?
@fatimuska ja malej nechavam vzdy nieco bezat, radio, telku, len aby nieco hucalo, potom ked zaspi, tak ju tie narazove zvuky vacsinou nezobudia... ked bola uplne malicka tak susedia vedla nej vrtali a vtedy sa jej dobre spalo.. 😀 😀 😀
@gilmorka aj my papame probio a kakala krasne, raz za den, max. za dva, ale vcera kakala po 4 dnoch a som si vsimla ze to zavisi pravdepodobne aj odo mna. Ked pijem acidko...cca 330ml tak v pohode a mala som dlhsiu pauzu a aj ona si dala, najprv ma to netuklo, lebo vraj je to normalne.. tak som si dala acidko - vanilkove a na druhy den sa kraaasne vykakala... a musim dokupit lebo uz nie je.. :D a vraj aj slivkovy dzus pomaha, pisali zienky 🙂
@marcelka123 ja som skusala stavu zo slivkoveho kompotu a nic ... iba ak mne z toho sladkeho rastie prdel 😀 😀
A kocky ako sa prejavi na spravani ze idu zuby??? Mala je od vcera taka nespokojna a hundrajuca, jak 100rocna baba.. pozerala som do pusky, ale nevidim nic opuchnute, len biele miesta kde su zubky ale nevychadzaju.. No jeduje sa a jeduje... pozornost pyta, spat nechce... Co to moze byt? tak sa kazi... oproti tomu co bola... Vzdy si poviem zuuubkyy ale to asi nie..
Inak ma dnes 4 mesiace.... sa mi nechce verit... a zacala tym ze pridala na nespokojnosti... A noc? Joojoooj... to bolo tazke.. kazdu chvilu sa budila...mrnka si zo spanku, prehadzuje...
@monky1 😀 😀 aj mne rastie prdel.. a vsetko na mne.. haha... Ja by som skusala a aj budem s acidkom, ale nemam to este overene... pila som ho denne tie 330ml a nebol problem ale to som vtedy neriesila, lebo kakala 🙂 🙂 az teraz ked dlho nic ma tuklo ze som ja vynechala mlieko.. Ja normalne nepijem iba acido... a asi si zvykla 🙂) Teraz lezi v spalni a rozculuje sa.. uz ma davno spat, ja cakam v pyzame, lebo chcem ist pod sprchu ale ona hodinu drzi krasne a nevidiet ze by sa jej chcelo spat...
A este by som mala dnes nejak presvedcit zubarku nech ma vezme lebo mi vypadla zo zuba vlozka co mi dala v utorok... take hekticke tie posledne dni..
No uz zacina kricat jak talian..musim ist.. zatial kocky 🙂)
@fatimuska u nás to bolo podobné mali sme zvyk raz za deň, potom sme to ťahali aj 4-6 dní, no to som začala piť čaj a možno ten spomalil, som naspäť pri lucke a je to ok 1-2krát za deň, len dva posledné dni sme mali akoby preháky alebo čo večne bola plienka poznačená, už som sa začala báť, no už je fajn, neviem čím to bolo 🙂

Ahojte babulky 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=hB919bbLswQniečo som včera natočila, len mi začal manžel neplanovane do videjka rozpravat 😝 😀