Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte 🙂 , nám sa podarilo včera a dnes zaspať v kočiari na prechádzke a potiahli sme to hodinu, bolo to super 🙂 , veď je vonku fantasticky, učíme sa spať na posleli bez hojdania na rukách, darí sa 🙂 , síce sa polhodinku mojkame no nakoniec sa to podarí,idem si vás čítať od prvej strany, aby som dobehla všetko, čo som prešvihla, uvidím ako sa mi bude dariť, rozhodla som sa, že po večeroch si dám stále nejaké tie stránky, majte sa krásne a vychutnávajme si slniečko, že vraj sa má počasie pokaziť 🙂
@monky1 to cooo???? 😀 😀 😀 😀 😀 som take daco este nevidela... aj ja vyskusam!!!! Dufam ze bude dobre chutit, ale nema tam byt co zle.... Tak to je aky dobry a superrychly tip hehe.. Este ze som minule cokoladu kupila a skoda ze nemam ziadnu silikonovu formu... nabuduce kupim. Mam len janske sklo, staci, ale v peknej forme pekna torta.. Monky Diikes!!!
@monky1 co je to PDP???
@marcelka123 marcelka, tak este jedna - tato je aj vyskusana, len never tete ked pise, ze netreba vymazat a vysypat mukou jenske sklo - TREBA, lebo budetet tortu skrabat lyzicou ako my 😀 😀 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24572
😉
@marcelka123 prasok do peciva
@zojec - Max ma len 62-63cm, jemu su dobre este 62-ky... teda dolu... hore nosi väcsinou 68-ku a bodynka z HM-ka 68-ky su mu super... on je len tlsty, nie velky celkovo...
@takyna - Bibuska je sikulka 😵 U nas to zatial takto vyzera... Pretocil sa 2x z bruska na chrbatik a par krat z chrbatika na brusko, ale teda skor omylom ako nejakou snahou, nemozem povedat, ze by to "vedel"... ani nahodou... mozno o 1-2 tyzdne
https://www.youtube.com/watch?v=PctZwqACpYo@monky1 - urcite vyskusam, ked mam silikonovu formu, staci maslom potriet rozpustenym zvnutra? Alebo treba tiez vysypat? Ono sa to aj na nu zvykne nalepit, to je fakt...
nas ma 67 cm a nosime velkost 74, lebo 68 uz je moc mala, aj rukavy, aj dlzka. Inak nas ma tiez fajn brusko, ale je aj vysoky zas
@anjelicek26 zlatý je 🙂 , pekne mu to ide 🙂
Ahojte baby, tak dnes som bola u neurologicky s malym. Ako keby vedel kde je, prekonaval sa v drzani hlavicky, dr. sa ma len pytala preco som vlastne prisla, ze je uplne v pohode, len ze to ma stazene kedze je taky dlhy(myslela si, ze ma 5 mesiacov). Ale som rada, ze som bola, napr. som nevedela, ze ma byt neustale mimo spanku na brusku, minimalne ho davat do hojdacky alebo autosedacky (co ani nerobim). Mam mu davat deku pod pazuchy a cvicit furik. A ak ste niektore planovali kupit choditko, spominala, ze je vyslovene zakazene lekarmi.
No a k stolici, my ako chani, kazda plienka pokakana, je plne dojceny, takze OK.
Monky, sacherku vyskusam, ale ja nie som velmi zastanca mikrovlnky (v tehotenstve som jej pach nemohla ani citit), tak dam klasicky do rury - jaj mnam, idem sa naobedovat.
AHote kočky, vcera sme boli v poradni a Danko ma 66 cm a 7070g. Neaockovali nas, pretoze ma dost sopliky. Ach jaj... 😖
@marcelka123 ja pijem acidko denne, min. jednu salku, niekedy aj viac, okrem toho jem aj jogurty, tak kazdy druhy den, aj vlocky si davam, a stale kaka malo. Mozno mu to staci, ktovie. Ale vzdy sa pri tom "narobi" riadne a je to dost kopa a husta.
baby dnes som rezignovala a varím granadírsky pochod 🙂 , nič iné sa mi nechcelo 🙂
@anjelicek26 jeeeeej, aky je maxik zlatyyyy 😵 ... a tie stehienka 🙂
a ako sa snaziiiii ..... neskusala si mu dat dole plienku a tak nech sa pretaca? nasej to spociatku islo takto lepsie- mala taky vacsi svih v nozicke
pozeram, ze ti pekne lezal na boku - Ela ked sa dostane do takej polohy, automaticky dvihne hlavu z podlozky a lezi na ramene 😠
.... ja som este v silikonovej forme nikdy nepiekla, kupila som ju len v pondelok, dnes mam premieru 😀 , ale tak ta baba pise, ze staci olejom ... hm, neviem, nemam skusenosti
@takyna - no mne skor prijde ako taka lemricka, lebo jedina motivacia sa otacat je, ze ho mama za to chvali 😅
@mojalili - fuha, ze sopliky... snad to Dankovi rychlo prejde! A dzlku mate tiez uctyhodnu... mne prijde, ze Max je tu najkratsi a myslim, ze sa nemylim... on ma 62,5 cm....ale 7580g...
@niga - urcite sa s tou hlavickou zlepsi, u nas to bolo zo dna na den, ze bum a vedel to... a mal uz tri mesiace tiez, ked sa to naucil... on je strasny pohodak...ale tak si vravim, ze kym pojde do skoly, sa vsetko nauci, no nie? Kam sa ponahlat 😵
@monky1 - ze bez plienky ma ani nenapadlo... po masazi vecer vyskusame, diky za tip... 😅 😅
@anjelicek26 ako správny chlap 😉 keď ho pochvália tak spraví 😀 to sa mu zíde do budúcnosti 🙂
@takyna - 😅 😅 😅
@takyna mala aka zlatucka, nasa sa teda este vobec nepretaca a to uz ma 19 tyzdnov, lenivec jeden! 😀
@anjelicek26 Maxik ake ma stehienka, rozkosny....musim aj ja tu moju odmerat, ze aka je vlastne dlha a mohla by som ju uz zase odvazit, uz je pekne tazka, nevladzem ju dlho nosit. 😒
mali by sme dievčatá začať cvičiť, lebo ešte sa tých našich deťúreniec nanosíme... 😀 😀 😀
dnas mam zlate dieta .. potiahla 4 hodiny 15 minut ..... som zvedava, aka bude noc 😀
@julinka2787 - ani nechcem vediet, co budem robit, ked Max v roku nebude chodit 😝 Ved to bude uz mat urcite desat kilo 🤐 Asi fakt zauvazujem o satke 😝
@monky1 - Max spi zatial tri hodiny... a este hodinu o nom nechcem nic vediet 😅 Len ci mi to vyjde 😅
Ahojte maminky,
Tak nam ten opuch z ockovania do rana uplne zmizol, dietatko je uplne v poriadku, ziadna teplota, nic. 🙂 Som velmi rada, ze sa z toho tak rychlo dostala.
@anjelicek26 - Viem, ze chudatko Max reagoval zle. ☹

skusali ste niektora toto? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26512
dnes sa na to chystam 😵