icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kivec
14. okt 2010

@bealondyn - Tak vam drzime palce. 😉

bealondyn
14. okt 2010

@kivec dik, ved urcite dam vediet ako sme to zvladli. 🙂
akurat som malej objednala stolicku, tu co zojec, tak sa tesim. 🙂
http://www.mothercare.com/Mothercare-Adjust-Wit...

monky1
14. okt 2010

@anjelicek26 a Ela UZ ZASE spi 😀 😀 😀 ... bola hore necele dve hodinky a zalomila ... dnes je ukazkovaaaa 😵

marcelka123
14. okt 2010

@monky1 tak robila som ten tvoj odporucany kolacik.. hned z dvojnasobneho mnozstva a peciem a vyberiem a vnutro splasnute, nedopecene... 😖 potom ma tuklo, ze dvojnasobne mnozstvo dvojnasobok casu a dala som piect a uz to bolo oovela lepsie 🙂 a este som pre istotu pridala minutku... 😀 😀

Bude kostovka..tak som zvedava... :D

dzovana
14. okt 2010

ahojte, neviete kde @zojec kupovala na SK tu stolicku? a za aku cenu?

mojalili
14. okt 2010

@desmodka Dakujeme 😉 😉 😉

Dnes som umyvala okna a som znicenaaa ☹

zojec
14. okt 2010

@dzovana ja ju mam tiez z UK.. tu ju nemaju.. ☹ kupovala mi ju kamoska.. aj s dovozom ma vyjde cca 80€

etuska
14. okt 2010

kocky mate niektora Lodger?-ako ste spokojne?

monky1
14. okt 2010

@marcelka123 aj ja pecieeeeem 😉

bubina1
14. okt 2010

@etuska ja mam lodger... zatial používam len vonkajšiu čast namiesto deky... zatial som spokojna... ale používam ju asi len týžden...

bubina1
14. okt 2010

@monky1 sa nas....m a aj ja upeciem...chystam sa tiež piect v mikroske ale iný... ten vyžaduje program crisp v mikrovlnke... tiež je čokoládový... na vrch potom davam ovocie a zalievam želatínov.... dlho som ho nerobila... ale dnes ste ma navnadili

fatimuska
14. okt 2010

tak som bola pre istotu s malým u doki, že keě kaká tak ako keď bol novorodenec, pre istotu ho aj odvážila, tak za 8 dní pribral 220g, takže je v pohode, tiež mu dávam aj probiotika..tie Infant dophilus, možno keď sa mu tie zúbky spustili, tak sa rozkakal, dnes zatiaľ 3x🙂

keď bol maličký, tiež mu nic nevadilo, ale sa začal strhávať keď brešú psiská🙂

monky1
14. okt 2010

@bubina1 daj podrobny recept 😉 😀 ... oskuuusame 🙂

bakatuska
14. okt 2010

caute
idem si vas precitat co mate nove
inak mi sa moc dobre nemame lebo Baruska priniela zo skolky sople a uz to ma aj maly tak kazdu chvilu len vysavam ☹

marcelka123
14. okt 2010

Cautee🙂
@monky1 kolac dopadol nad ocakavania dobre 🙂 trochu suchsi, bolo malo jablk, ale prerezala som ho napoly a dala aj dzemik aj poliala cokoladou aj lentilky a pri podavani aj slahacku 😵 😵 Uz ked mala ma dnes 4 mesiacee 😎

A chvalim sa... Dnes som ju kojila a s priatelom sme sa rozosmiali az prestala pit a pozera na mna ze cooo? a potom sa zacala normaaalne smiat tiez.. a my este vacsi smiech a ona sa taak krasne s nami smiala 🙂 🙂
Inak som ju uz pocula sa chichotat ale to ju musim bozkavat na brusko a steklit ale toto bol taky jej iny a sam smiech... aaach 🙂 🙂 🙂 a dnes som jej vymenila aj nausnicky s ktorymi prepichli uska za normalne.. uz velka je.. Len keby sa prestala na vsetko stazovat... Neviem fakt kde sa to naucila 😀 😀

marcelka123
14. okt 2010

A ak mate este nejake osvedcene mikrovlnkovske recepty tak dajte zdielat.. trochu sa inspirovat na lenive dni... 😵 😵

desmodka
14. okt 2010

@mojalili hanka neni zaco... aky je danko chutny 😵

riska
14. okt 2010

tak my už teplotkujeme po očkovani, mala nad 38 tak som jej dala paralen sirup...strašne dlho zaspávala, metala sa zo strany na stranu...snad zajtra už bude dobre...ach jaj 😔

monky1
14. okt 2010

@marcelka123 ty si robila ten jablkovy??? 😕 ... ja sacherku a tiez mnaaaaaam, ale tiez suchsi ....este aj navsteva dosla, ale pochvalili 🙂 ... a ja som bola uplne leniva a len som to hore nahrubo natrela marhulovym lekvarom a posypala kokosom - k tomu slahacka a hami ham 😵

a ako som predpokladala - sojka sa vybuvala cez den, teraz taha nocnu - lezi na gauci a pozera sportove noviny 😠 ...som ju musela vytiahnut z postielky, co tak kricala, lebo ani Hana by nezaspala

a aj na nas idu sopliky - myslim na Hanku - dlho sa v tej skolke neohriala .. uz ma porazi

riska
14. okt 2010

@marcelka123, ani neviem, kolko meria, lebo na poradni mi ju len vážia...ale 64 je jej malá 🙂 ano, ja ju dekou vôbec neprikrývam, ked je v spacom vaku...

@monky1 @marcelka123 a piekli ste to naozaj v mikrovlne? lebo nam odišla rúra 😠 tak by mi to celkom bodlo 😀

bubina1
14. okt 2010

@monky1 takže recept do mikrošky: 2 vajcia, 175g cukru, 50g masla alebo margarínu, 20g kakaa, 100ml vody, 100g polohrubej muky, 1 lyžicka vanilkového cukru, 1lyžička PDP... vymastenie zapekacej panvice (uplne nizka panvica) maslo a struhanka...
maslo dame na 2 minuty rozpustit v prikrytej varnej nádobe 500W
vajce s cukrom vymiesame do penista
kakaový prások zmiesame s vodou, vylejeme k vajičkam a dobre premiešame
pridáme maslo, muku, prások do pečiva a vanilkový cukor
panvicu vymastime a vysypeme struhankou, vlejeme do nej zmes a posypeme orechmi alebo struhanými mandlami
pečieme 6 minut s použitím funkcie Crisp...

ja to robím bez posypania orechami...ked sa upecie obložím brch ovocim a zalejem želatínou... servirujem so šlahačkou...

fatimuska
15. okt 2010

dobrééé ránko

bealondyn
15. okt 2010

dobre ranko, kde ste vsetky maminky? 🙂
dnes nam dovezu postielku pre malu, co som vcera objednala, tak sa vytesujem! uz nebude spat v kosiku. 😵

monky1
15. okt 2010

ahojte dievcata,

@riska ano, v mikre som to piekla - a dokonca na 800W, lebo potom sa da nastavit len na 600W - nechapem, ze nic medzitym 😒 ...ale dobre to bolo ...najprv som mala pocit, ze to bude velmi citit za PDP, lebo to tak nejak za tepla vonalo, ale ked to vychladlo, bolo to fajn - uplne stacil lekvar a kokos ... a slahacka, samozr., ked uz je to ten sacher 😀 😀
@bubina1 dakujem, uz je recpt ulozeny, urcite vyskusam ... take rychlovecky ja mozem, hl. ked sa ohlasia svokrovci a neviem ci skor upratovat ci piect 😀 😀 😀
len mi este povedz,ci aj silikonovu formu musim vymastit a vysypat struhankou - lebo teraz som len jemne potrela olejom a slo to krasne oddelit ... a tiez na kolkych W to pecies pri funkcii Crisp 😉

@bealondyn super 😅 ...aj my uz uvazujeme ze poskladame postielku, lebo koliska jej zacina byt mala

katka512
15. okt 2010

Ahojte tie co davte Um kolko ml davte detom pred spanim??

anjelicek26
15. okt 2010

@bealondyn - super, ze uz mate postielku 🙂 Nasa stoji v detskej izbe, Max bude este dva mesiace urcite v kosi 🙂 Miesta ma este dost, kupili sme dost velky... Podla mna je krasne, ked spi vedla mna pri posteli... mi bude smutno, ked pojde do vlastnej izby...

Inak bre ranko, noc celkom fajn, bol hore o tretej iba, ale o siestej vstaval, lebo jasne, drahy robil buchot a baby dnes sa fakt definitivne stahujem do hostovskej, mam na neho nervy az strach... pan ma totiz alergiu na - nieco - kedze nejde k lekarke, a to prosim uz 4 roky kasle a na zaciatku kuriacej sezony - teda teraz - chrape, cim mne proste nedovoli spat, do toho sa budi Max a v noci dojde aj Saska. Mam dost. Oci sa mi zatvaraju cely den... Ku tomu on vstava o pol siestej a zacne buchotat, zapne si svetlo, otvorene dvere do kupelky, ventilator, vybera si veci, co si oblecie... My musime vstavat az o siedmej... no ale Max ako ho pocuje je hned hore a je po spanku... a potom vecer o siestej uz chudatko melie z posledneho a musi ist do postele... Takze oddelene spalne, pretoze on je presvedceny o tom, ze nic zleho nerobi... ako keby nemame este jednu komplet kupelnu a nemohol by si vylozit vecer veci a obliect sa inde. Takaaa som nastvata ☹

bealondyn
15. okt 2010

@anjelicek26 na mala bude spat aj v postielke pri mne, my nemame navyse pre nu izbicku. 🙂 len budeme musiet popresuvat zase nabytok a vymysliet ako tu postielku otocit, aby som na malu aj videla a tak...
a co sa tyka tvojho chlapa, tak to ako keby si o mojom hovorila, co sa tyka toho vstavania, obliekania a pod...svetko sice nezasvieti v izbe ale na chodbe, no ale dvere na kupelke nezatvori, ani na kuchyni, robi si kavu, ranajky a mala sa vzdy zobudi. vacsinou sa mi ju podari este uspat, ale to si ju uz musim brat k sebe do postele..dnes uz nezaspala, ale nastastie vstaval o 8, tak to nebolo az take zle...jaj a vlastne ako prve ju vzdy zobudi jeho budik na mobile, pekne nahlas!!! 😠
ale inak je zlaty... 😀

baby v UK a tie co mate moznost nakupovat tu a poslat si to (@zojec 😀 ) odporucam stranku:
www.kiddicare.com 😉

fatimuska
15. okt 2010

kuku

monky1
15. okt 2010

@bealondyn @anjelicek26 moj je pravy opak 😀 😀 ... uz je vyskoleny 😀 ...rano chodi po spickach, veci si chysta vecer, len obcas mu pri tej opatrnosti vypadne nieco z ruk rovno na pracovnu dosku co aj pocujem, lebo kuchyna je hned vedla spalne (vlastne vedla vsetkych izieb - kuchyna je jadro bytu 😀 )

monky1
15. okt 2010

@fatimuska no ale ake grimasyyy 😀