Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
a este som sa zabudla pochvalit - zajtra nam definitivne montuju kuchynu - hura hura hura 😵 ... teda ten zvysok
ahojte, malá mi konečne spí, mali sme dosť zlú noc po tom očkovaní, stále sa budila a plačkala...našťastie už nemá teplotu, ale má hrozne velke flaky okolo tých vpichov, chladím jej to, dúfam, že to zmizne 😔
@anjelicek26 @bealondyn -mna by asi porazilo, anjelicek, vobec sa ti nečudujem, že ideš spať inde....mm sa našťastie tiež ráno snaží byť max potichu 😉
@riska dobre, ze uz nema teplotu, snad aj tie opuchy rychlo zmiznu.
vcera ste spominali, ako sa vam deti budia pri roznych zvukoch, tak ta moja sa boji sireny, tu stale jazdia sanitky a policajti a ona sa vzdy zlakne a rozplace, ked je v obyvacke (v spalni to nastastie az tak nepocut), vcera 2x. ☹
Ja neviem, moj drahy je v tomto citlivka, nic si neda povedat, hned je urazeny, ja som mu to mala zatrhnut uz pri Saske, ju to budilo, ju som odpratala do inej izby a X-krat za noc za nou chodila, ked sa budila na kojenie, len aby sa PAN vyspal a aj to ma este rano skorej budil... lenze vtedy som mohla rano dospat a aj cez den, teraz to kvoli Saske a jej skole uz nejde...
On totiz ked vstane, oblecie sa, spravi si müsli, sadne na net a hodinku si surfuje a potom ide do prace... ja ked vstanem obliekam, krmim, cesem, robim desiatu, trepem ich oboch do autosedaciek, do kocika, letim ku skole, tam ju vyzliekam... proste nemam dve hodiny ani sekundu kludu, obliekam sa fakt rychlostou svetla, nehovoriac, ze sa sprchujem do 3 minut, aby maly v klude vydrzal na deke, no proste stres...
V noci som fakt snad desat raz hore kvoli tomu kaslu, s ktorym o nic nerobi, fakt uz nevladzem... idem odniest ten kos... takto to fakt nejde... mam dieta co sa budi raz za noc a som uplne vystavena... takto to nejde :(
@fatimuska ahoj, pozeram fotky a neda sa mi nespyzat, tvoj uz tak krasne drzi hlavu a je taky pevnucky, ze ho uz normalne nosis na boku, alebo ho nejak este podoperas, nevidiet to na fotke. ,mam pocit ze ma aspon 6 mesiacov 😀 😀 😀 nemas na rukach niekoho ineho?? 😎
@monky1 menili ste celu kuchynu? das potom foto? najlepsie pred a po.. 😉
@anjelicek26 a preco nevysles do hostovskej jeho? moj spi v hostovskej, alerano chodi do satnika k nam.. ale je ticho ako muska 😉 @bealondyn dik za tip, pokukam, co tam maju.. najblizsie budem autosedacku kupovat 😉
@riska takze je pekne dlha.. 🙂 ked 64 jej je mala... a ano aj ja som piekla v mikrovlnke, trochu dlhsie, lebo asi mam mensi vykon.. pise tam max a neviem ci to nie je 750W...
@zojec - lebo on ten svoj buchot za problem nepovazuje a tvrdi mi, ze je ticho... a ze to svetlo mi nemoze vadit... a on urcite nechrape... a kasle len troska... proste zabit 🙄
@anjelicek26 😀 😀 😀 viem si predsavit...
@marcelka123 - aky kukuc ma malinka 😵 Krasne sa usmieva 😵
@marcelka123 zlatá si, no to tak si sám drží, niekedy keď ho dám do lehátka, tak je tam v polosede a hlavu má hore🙂
@anjelicek26 nahraj, pust mu a potom sa bude hanbit - tak to urobila kamoska manzelovi, kt. tiez vooooooooobec nechrape a ked to pocul, bol zniceny sam zo seba 😀
@monky1 - no asi budem musiet, uz som na to mala par krat chut... on ma proste alergiu, to beriem, ale keby aspon 1x!!! zasiel k alergologovi, ved je to mozno nejaka blbost, co sa da odstranit alebo nejake lieky brat, nie, ze tym tyra roky cele svoje okolie... a tiez si myslim, ze ked ho dusi kazdu noc, ze sa ani on predsa nemoze nejako ukazkovo vyspat, no nie? Fakt mi to prijde chore... keby mna kazdy vecer drazdi hrdlo a kaslem o dusu, tak sa s tym snazim nieco robit! Ach jo, chlap jeden...
@marcelka123 bambulka zlatunka - aka zababusena a neprotestuje - nam sa malokedy stane, ze chce mat ruky dnu
a foto bude, to urcite, len neviem, ci vobec mame sfotenu tu povodnu cast, kt. uz je hotova
...ale linku ano - tu som sfotila v povodnom stave - je to 34 rocna linka, hotova starozitnost, hehe
@marcelka123 mnamko tortička, zlatučký ste
zvysne foto som dala do albumu ak by niekto chcel pozriet..
🙂 🙂
@mirka12011 a nakoniec ti poslali modry valec? Teraz pozeram foto, malinka je zlatunkaaa 😵
@marcelka123 uz som kuki 😀 ... krasna 😉
@leveretka jo jo modry no nevadi aj modra je krasna ......dakujem
ahojte, dobra zima je vonku, uz budem musiet odlozit moje milovane baleriny,
anjelicek26 ja by som hrozila rozvodom keby mi taketo veci robil, moj mm pouceny od ninky kedy aj suchot paplona ju prebudil tak uz ma vsetko nachystane dopredu, este aj ranajky si radsej robi vecer aby nesuchotal privelmi, a svieti si mobilom 😀
baby s tou sacherkou ste ma navnadili, idem asi zajtra na to, manzel miluje sacherku najviac na svete, len som zvedava na reakciu, lebo standardne dostanem odpoved na otazku aka je? ze neni ako original, tak uz ani moc neskusam nove a nove recepty, ale toto vyzera nejako easy
konecne tomasik objavil caro hrazdicky tak si tam akurat veselo hrkuta, ninulienka padla unavou takze snad 15minut si aspon pre seba uchmatnem
@mirka12011 a paci sa Timke a hra sa s nim? ja som ho este Zoi nedala 😅
@leveretka ano aj by chcela ist za tym ale nohy by isli ale ruky este nevedia za aj oni sa musia pohnut 😀
ja som jej to chcela dat na vianoce no je to od 3mesiacov tak nech to vyuzijeme do vianoc 😉 ale pasie baranceky a ruckou pritom sem tam buchne potom alebo ked lezi tak si po tom bucha 😉
@monky1 fu monky....no ja len na mojej mikroske stlačím, že crisp a cas... kukla som, ale neukazuje mi pri kolkých watoch pečie crisp... a so silikonovou formou vobec nemam skusenosti... pečiem v klasike... plechové formy... a do mikrosky mam taku špéci panvicu teflonovu alebo čim je potiahnutá.. je asi priemer 30cm, ak nie viac a asi 2cm vysoká...
nemate niektorá nahodou recept na nejký punčový zákusok? nemusi byt klasický punčový rez

@monky1 to je v tom majster