Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@katka512 robím jej z 210vody, čiže to je nejakých 235-240 mliečka. ale ona tak papá zakaždým. je to žrút... 😅
@mici111 jej tak na to sa tesim ako budem mokra 😀 😀 😀 ja som este zumbu necvicila len co som na nete pozerala ale vizera to super a konecne ju zacali aj v nasom meste precvicovat
@bealondyn jej super ze len 2kg a ako dopadla cesta lietadlom? ani som nepostrehla
@jarus8 gratulujem k vymesiacikom zlaty je
@bakatuska no prva cesta bola zlaaaaa, mala strasne plackala hlavne pri pristavani a zlakla sa vzdy pri kazdom ozname letusky, co bolo kazdych 5 minut, kedze sme isli ryanair a oni vecne nieco ponukaju. 😠
ale cesta naspat s british airways bola super, mala neplakala vobec, teda iba ked som ju musela v tom minizachode prebalit. pokakala sa pri oboch letoch. 😀
@bealondyn tak cim castejsie poleti tym bude asi lepsia a lepsia 😀 a este ma napadlo sestrenka vybavuje pas pre malu a ze to asi do vianoc nevybavia lebo papiere z ambasady posielaju len raz za cas a ze sa to asi nestihne ale ja som jej hovorila ze to musi byt nejaka blbost lebo ze ty si bola teraz na SR tak mi prosim ta napis ze ako to je diiik
ahoojte neviete poradit nejaky dobry vankus na dojcenie?taky nie moc drahy ale uzitocny ?
@sofinka2009 - ja som kupovala v meste v predajni a tusim to bol Renkastyl a som spokojna. Je taky vacsi, ale je to akurat na tento vek malej ...
@sofinka2009 najlepsi vankus je obycajny maly vankusik.. 😀 ja mam dva vankuse oba plnene gulickami.. a ani jeden mi nevyhovuje... jeden je taky hadovity , a druhy klasika okruhly.. v nom sa podopiera ked sedi.. na to ich vyuzivam ja.. mne sa to nejak neosvedcilo.. ale minule som videla take makkucke velke v kauflande za cca 10€
ked rozpravate o kilach.. ja mam stale cez 10kg navyse.. no ale ja som nabrala rovnych 27 😕 ale nezmestim sa stale do nicoho co som nosila pred tym.. a tehu gate su mi uz obrovske.. esteze som viacmenej doma. takze teplaky to istia 😀 ale bola som nutena si kupit jedny rifle.. aspon ze kozy mam normalne 😀 ale tiez nejak extra nechudnem, ked dojcim..
dobré ránko
dievčata, dakujeme za gratulácie...po tortičke sa až tak zaprášilo... na dnes večer sa mi podarilo odložit 4 kusky...čakame navštevu a asi sa mi už dnes piect nechce... 🙂 radsej navarím na zajtra, lebo večer vyzera byt naročný... 😀
Ahojte babule 🙂 gratulujem všetkým 4mesačným 🙂
čítam , že riešite váhu, aj vám tak pri kojení chutí sladké? ☹ lebo ja som normálne závislá .... 😖
@bealondyn - he he - tak ako aj ja, cici ako svet a nikam sa nezmestia, nezapnem ani blúzky ani kabáty ani bundičky, minule sme šli preč a svokra že - to ideš len tak v tričku bez bundy ? keby som tak niečo zapla tak si aj dám, no musím niečo pozháňať na toto cickaté obdobie , myslíš , že potom to spľasne na pôvodné ? 😅
kočky, idem si kúpiť notebook, túto pc zostvau máme v izbe tak troška mimo a je tu aj zima, to je také letné sídlo,
tak dúfam, že mi tam bude fungovať net a budem vás môcť častejšie čítať a písať s vami, lebo takto tu chodím len kedy tedy a chýbajú mi tie naše pokecy a rady
@miculienka dúfam, že to splasne 😠 lebo to je horor, nechápem ženy , ktoré si dobrovolne dávajú zvačšiť prsia na vysoké čísla, veď ja už chodí ako stará zhrbená žena ☹
@takyna - no ja si vahu nekontrolujem, nechcem, neslo by to... ja mam stale hlad a nenormalne jem vela sladkeho 🙄 Neda sa to kontrolovat, lebo fakt, ked sa nenajem, tak sa mi krizia oci, takze na to zvysoka kaslem... schudnem po kojeni... nosim nohavice velkost 32 a hore velkost 34/36, takze take zle to so mnou zasa nie je, mam trosku brusneho tuku, no ale este to mozem zvalovat na tehu... nemam nervicky to riesit, lebo by som si fakt musela davat stale pozor... teraz su dolezitejsie veci... no a prsia fuha, ja mam teraz 80D/E a ide ma z toho porazit, lebo nikde to nezapnem, hroza... len drahy je stastny ako blcha 🙄 Teda a mini chlap asi tiez 😝 Aj pri Saske boli take a vratili sa na povodne C-ka, takze pohoda, ja verim, ze po dokojeni to bude zasa ok... aj ked teda po dokojeni to bude asi vyzerat dost zle fuha... ja planujem ist na korekturu prsnikov po dokojeni... si to dam ako darcek k nejakym narodkam... takto teda cely zivot behat nechcem 🙄
@monky1 - ako dnes mliecko? U nas je to ok, ale ja mam pocit, ze malinko.. no Max je spokojny... uvidime vecer... lebo ak je ho uz aj pocas dna malo...vecer bude este menej... aj ked vcera spal potom do pol tretej prvy spanok, od siedmej, aj ked som mala pocit, ze musel hladny ostat...
@anjelicek26 ja som taka ista, nekontrolovatelny hlad, a ked sa nenajem tak sa mi hlava toci, alebo ak si nedam davku niecoho sladkeho ☹ , prsia tiež 85F, ale velkost 46 ☹ pred tehu 40-42, a pred tym 38 😖 , tiez to neriesim, ale ma sprepacenim serka , ze na vrch neni co obliect 🙂
práve pečiem toto http://ekucharka.net/krkovicka-pecena-s-marinadou ...to je pre všetky čo riešite váhu 😀
@takyna sladke musi byt! 😀 na ranajky som mala cokoladovy croissant s jogurtom a potom o 2 hodky som si dala keksicky 😝 a po obede vzdy musi byt dezert. 😵
@miculienka no vsetky kamosky co uz dokojili tvrdia, ze maju dokonca trochu mensie prsia ako pred kojenim, takze treba
len dufat! lebo ja som mala 4-ky uz pred tym. 😕
nam vcera vecer dosla ta postielka pre malu, dnes to ideme dat dokopy a budeme musiet popresuvat nabytok v spalni lebo to je ina ozruta! 😲 lebo ja som nepomerala spalnu, ze ako nam to tam vojde, hlavne, ze ju bude mat mala do 6 rokov ne? 😀 😝 drahy je 'nadseny'... 😀
a dnes som odmerala malu konecne, ma nejakych 64cm, myslela som, ze je uz dlhsia... takto sa sponuje a pretaca len na bok zatial. 🙂
@takyna - no vsak to, zasa si nechem pokupit X-zvrskov, ktore potom nebudem obliekat... navyse co mi sedi hore, je mi dlhe na rukavoch... takze na prt... doslova... som si kupila uzasne saty a nevmestim do nich prsia, hadam o rok 😖 A kabat novy nezapnem hore...teda zapnem, ale gombik napnuty az strach... musim ho presit kusok... to su teda problemy 🙄
My by sme mali ist na nakup, lebo ani obedovat nebudeme... chcem spravit ovocne gule s tvarohom mnamky...
@bealondyn - no sikulka, ale hlavne, ze ju tam predsalen nejako napracete hihi... horsie by bolo, keby sa tam nezmestila vobec 😕 Malinka je zlatinko, takto na bok ideme väcsinou tiez, pretocit sa mu podarilo fakt len par krat a aj to skor nahodou... on je lenivcek... a 64 cm nie je malo na 4 mesacne dievcatko 😵

ja uz mam len 2 kila navyse, drzi sa to tak uz tusim 2 mesiace, ale tak ja som vela nepribrala, len nejakych 10 kil. 🙂
len ma tiez stvu tie obrovske prsia, nezmestia sa do ziadneho topu a nove si kvoli tomu nechcem moc kupovat. 🙄