icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

etuska
17. okt 2010

@marcelka123
no zubok este nie je prerezany-ale vidno taku jemnu bielu ciarocku.Šimi dost slintal a aj stolicu ma inu-a mam pocit ze lezu rovno 2 spodne zubky.

No a posledne dni sa v noci velmi casto budi...neviem ci zuby,alebo castejsie vyhladne...ale cucne si niekedy len parkrat a opat spinka 😝

monky1
17. okt 2010

ahojte, ani neviem co skor pisat - vsetko sa na nas ruca - kuchyna sice stoji, ale este stale nie je komplet - aj zajtra cakam majstra 😠
... vcera sme ju uz aj popkrstili - ale nie sampusom, ako byva zvykom, ale Hankinou grckou ☹ - chudatko, zase je na umretie - tentokrat doslova, ma horucku 39, klesne, stupne, klesne , stupne ... cely den polihovala v posteli, sama sa pytala, aj pospala, co je u nej nonsens 😒
...ja som uz tiez nacata, sa tesim az strach, lebo mm zajtra odchadza na tri dni a zase tu ostavame v takom stave 🙄
...zajtra nas caka vysetrenie u doktorky a co ma velmi mrzi, v skolke sa fotia a ona tam chce ist, az plakala kvoli tomu ... sojka moja.....no uvidime, ci nepojdeme odfotit sa a domkov ... a v utorok zase k dokine, ale s Elou na ockovanie ... snad nebude mat aj ona horucku al. nejaku reakciu, lebo ma picne ... ach jaj ☹

@zojec krasna ciapocka ... aj Barborka samozrejme 🙂

@anjelicek26 vyrovnali sme skore 12:12 ☹

tintinka1
17. okt 2010

@zojec zlatunká je Barborka , hotová modelka. A to si kupovala alebo si robila sama? Lebo je Vás tu viac takých šikovných a viem , že ty patríš určite medzi ne.
Inak ja mám navyše ešte asi 3 kg ( pribrala som 21 kg ) tak snáď to do Vianoc dám dole , ale v sladkostiach by som sa kúpala. Každý deň si poviem , že zajtra si už nedám nič sladké , ale pevná vôla nikde 😝 . No čo už.
@monky1 Hanke prajem skoré uzdravenie a tebe pevné nervy.

bzucinka2
17. okt 2010

@zojec boze ta je krasna a aka velika 🙂 dakujem, ze si si spomenula, budem sa snazit polepsit sa 🙂
@ceresna Adamko je teda uz riadny valibuk, to my sme mali na poslednej poradni v septembri 5620g a 62 cm 🙂

bzucinka2
17. okt 2010

@monky1 to mi je luto, chudatka maleho, drzim palceky nech sa Hanke polepsi a ty nech to zvladnes bez muzika 😉

zojec
17. okt 2010

@monky1 drz sa moja, aby si to zvladla.. Hanke skore uzdravenie - chudatko.. :(
@tintinka1 ciapka je kupovana... strikovanie a hackovanie nie je velmi moje hobby, aj ked nevravim, ze to neviem. 😀 radsej nieco usijem ked uz treba 😀

mici111
17. okt 2010

@bzucinka2 jasnee, ze si pamatame 🙂
boze, baby, ta moja krpana dnes od 13,45 az doteraz bez spanku..ani za ten svet nechcela zaspat..ale teraz zalomila za chvilu..takze sa tesim aka bude noc, lebo sa nestihla podla mna ani poriadne na prsku napapat a uz spala.. 😠

bzucinka2
17. okt 2010

@mici111 dakujem, ze si nezabudla mas dobru pamat 🙂 coo, to moj vydrzi hore maximalne 2 hodiny aj teraz uz od 18,45 spinka, tak snad bude dobra noc 🙂
inak vam ukazem moje posledne vytvory, co je jeden z dovodov, preco vela nestiham, ale nastastie drobcekovci su vacsinou dobrucki, tak mam z nich radost :

zojec
17. okt 2010

@bzucinka2 krasne torticky... 🙂 ja mam kamosku co to tiez robi... obdivujem vas 😀 ja uvarim aj certa, ale upiect teda neviem... :( teraz mam jablcnik v rure, som zvedava co z neho bude... malo cesta som urobila..som to navrchu len tak zliepala.. :( neviem co to bol za recept... 😠 a to som to davala na maly plech

bzucinka2
17. okt 2010

@zojec dakujem, tak nie je to este ako od profesionala, ale tesim sa z kazdeho vytvoru 🙂

mici111
17. okt 2010

@bzucinka2 uuuaaaauuu, kraasne torticky 🙂 tak to by som ja veru nevykuzlila ani nahodou..
no normalne aj ona chodi po 2 hodkach spinkat, ale nejako jej dnes neslo..a poobede uz doma zaspi tazko a von som nemohla, lebo prsi..uz sa fakt "tesim" na zimu..

bzucinka2
17. okt 2010

@mici111 moj tiez spi radsej vonku ako vnutri, ale tak ked uz nevie zaspat , tak ho supnem aspon na balkon 🙂 a dakujem, neboj sa naucila by si sa 🙂

anjelicek26
17. okt 2010

@bzucinka2 - nasi drobci su rovnako narodeny 😵 Len ten moj ma pri 62 cm uz cez 7,5 kg 😝 Torticky super, sikulka 😎

bealondyn
17. okt 2010

@marcelka123 dakujem aj Vaneska je krasna 🙂
@zojec mala je nadherna, aky potmehudsky usmev hodila. 😉

@bzucinka2 jasne, ze si ta pamatame, vitaj spat 🙂

inak moja mala ma uz 2.den zelene kako a take nejake riedke, neviem ci je to hnacka alebo co sa deje...ma to ale tak raz max. 2x za den..asi zo zubkov ☹

bubina1
17. okt 2010

@bzucinka2 krásne torty... aspon mam s kým konzultovat...ja som moc amater v potahovaných tortách, este mi figurky nejdu... 🙂

bealondyn
17. okt 2010

@bzucinka2 super torticky, sikulka 🙂

@etuska a ako sa Simimu zmenila stolica ked idu zubky?? 😕

@monky1 chudatko Hanka, uz zase je chorucka a ked ide tato prec...a znova ked sa maju fotit v skolke, to si riesila aj ked si bola este tehotna, ze? ☹ skore uzdravenie prajem a ty sa snad nenakazis, ani Elinka. a v utorok mame aj my posledne ockovanie.

weirdo
17. okt 2010

@monky1 - uf, skore uzdravenie 😒
@bzucinka2 - pamatame 🙂 , krasne vytvory ...

jarus8
17. okt 2010

vy tu riešite druhé očkovanie a my sme neboli ešte ani na jednom. Vo štvrtok ideme na čistenie, stále sa mu to zapaľuje 😒
Má niektorá s tým skúsenosti?

ceresna
17. okt 2010

@bzucinka2 krásne tortičky 😀 , inak aj Adamko je 8.6.

kuriatko33
17. okt 2010

@anjelicek26 ahojček, rýchlo kuki co spravilo stokke na jedalensku stolicku, takže nic netreba uz dokupovat, kym dieta same nesedi🙂) ale v predaji az od novembra, ak zistis kolko to stojí, tak daj vediet

kivec
17. okt 2010

Ahojte zienky, dnes sme boli cela rodinka von, mali sme tu krasny, slnecny, jesenny den, tak som si vas az teraz prisla precitat. Dievcata mi spinkaju, uz ma caka len kopa riadu 😝 .
@monky1 - Prajem Hanke skore uzdravenie a tebe vela sil. A vela stastia pri ockovani. 😉
@bzucinka2 - Teeeda, to su krasne torty! Si sikovna. To ich robis na objednavku?

@jarus8 - Ze ty vobec hladis na to, ci na teba muz zazera, ked si hladna a chces jest. Nie som si ista, lebo som sem pred tym velmi nechodila, ale ty asi kojis vsak? Tak ak ano, tak si muzika nevsimaj a pekne sa najedz, a povedz si, ze to je pre babatko. Z coho mas mat potom vyzivne mliecko? 😉

etuska
17. okt 2010

@bealondyn
no Simi ma tiez teraz taku zelensiu stolicu a riedsiu-a aj inac "vonia" 😝 😒 -tak predpokladam ze zo zubkov-jeden trosku vidno pod dasienkom-taku bielu ciarku-ale este nie je prerezany.
@kivec
my sme boli vcera na celodennom vylete na Giant´s causeway-bolo prekrasne.
Dom mam hore nohami-nic nestiham-ale aspon sme si trochu oddychli psychicky 😔

anjelicek26
17. okt 2010

@kuriatko33 - hod link, neviem co presne myslis 🤐

@bealondyn - zelene kako moze byt z kadecoho, najcastejsie z predneho mliecka, alebo z tucnej stravy, co mama zje...a casto aj zo soplikov, ked idu zubky... hladove stolice su väcsinou tmave, smrdia velmi kyslo a su spenene... ze zelene stolice su hladove je strasna povera...

@ceresna - tak tu mame 4 rovnako narodenych chlapcekov ak dobre pocitam 🙂

@monky1 - mne teraz vecer konecne nabehlo mlieckooo, jupiii, zasa je ho dost... ja neznasam tieto krizy... asi budem musiet odsavat, lebo krpec do tretej urcite bude spat 😝 Ale lepsie tak, ako naopak...

@jarus8 - no skusil by mi drahy nieco takeho povedat ako sorry, mna by toto dobre nastvalo. Nejake poznamky k postave kojacej zeny 4 mesiace po porode su podla mna drze... a to väcsina chlapov ma krasne brusko vypestovane a taketo hlasky pustaju... ja sa teda pcham riadne a je pravda, ze mi to brusko trochu vadi, ale drahy sa mi skor smeje, ze nech nevymyslam, najdolezitejsie je, aby bol maly v pohode...

fatimuska
18. okt 2010

@jarus8 kopla by som ho asi do riti!nepamätám si či dojčíš, ak nie tak sa chudnúť dá, ale ak áno, tak ja si to osobne neviem predstaviť, Maximko je teraz aj v noci hore každé 2 hod, takže jemne padám na hubu🙂

fatimuska
18. okt 2010

včera sme mali uvítanie do života, bolo to dojímavé, malý aj keď nespal, tak sedel ako päť peňazí a cmúľal prsty🙂

fatimuska
18. okt 2010

@bzucinka2 no šikovnica si Ty

fatimuska
18. okt 2010

@zojec jaké malé slniečko

jarus8
18. okt 2010

Ahojte, malému som objavila kútik v puse ☹
Neviete čo s tým?
Cez víkend sme prerábali sprchový kút a v 1-izbovom byte je hneď všade prach a Branko si stále pchá pršteky do úst. Katastrofa... 😒

kuriatko33
18. okt 2010

@anjelicek26 stokke.com je to novinka hned na prvej strane 🙂

bzucinka2
18. okt 2010

@anjelicek26 tak tvoj je asi vacsi papajko, alebo je na umelom mliecku? 😉
@bealondyn mne doki vravela, ze zelene kako moze byt aj ked si vytiahne viac len predne mliecko 🙂
@bubina1 dakujem, aj ja sa len pomaly ucim 🙂
@weirdo
@anjelicek26
@bealondyn
@bubina1
@ceresna
@fatimuska
@kivec dakujem vsetkym za pochvaly
@ceresna to fakt, tak to uz mame teda 3 deticky Maximko, Adamko a vsetci chlapci 🙂 a kto je 4.?
@kivec ano zacala som uz aj na objednavky robit 🙂
@jarus8 myslim, ze to prejde samo, ci sa mu to stale natrhava? pripadne cinkni dokine co ti poradi