Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
anjelicek ja by som sa naostro bala ist lebo mam kamosku co otehotnela v setonedeli a lekar jej vtedy velmi nadal ze ved mala sestonedelie 😕 zatial druhe babenko nechceme teda nie do roka 😉 ja som predvcerom manzela zasatvila ze naostro nechcem lebo sa bojim.tak nielen koli tomu ale aj koli mojej dioagnoze idem cim skor na HAk lebo netuzim prezit zase to iste ako pred Majkom aj ked uz teraz viem ze endometioza nezmizla a dalej si vo mne hovie ☹ ☹
anjelicek ale neboj sa ma druhe babenko si pockate ..netreba sa bart ze za 8 mes bude druhe 😉
@evina0 - no asi mi bude najblizsie dva tyzdne riadne lepit, kym si spravim nejaky testik ☹ Si neviem predstavit o 9 mesiacov rodit. Boze moj... chodit s dvojcatkovskym kocarom a podobne...katastrofa... ja sa len utesujem, ze o Maxika sme sa snazili mesiace, mame ho vdaka clostylu, blbla mi ovulka a pri Saske v prvych dvoch rokoch bola mrcha len tri krat - prvy raz po osem mesiacoch - tak snad to bude tak aj teraz. Vsak sa kojime, tak snad ovulka ani neni...
anjelicek byt tebou tak to pustim s hlavy, urcite sa vcera nic nestalo 😉
my sme sa o Majka tiez strasne dlho snazili, podstupila som aj laparoskopiu kde mi zistili enodmetriozu tak som sla na polrocnu liecbu a po nej sa nam az zadarilo.trvalo to hadam rok a pol kym som otehotnela 😒 aj ked by bolo lepsie hned mat druhe kym sa endom. zase nerozrastie ale zatail nad tym neuvazujem ja chcem skusit druhe ked majko bude mat tak 2 roky. ved sa mi po cisarskom musi aj telo dat doporiadku a jazva poriadne vyhojit.
babule,mam otazočku: čo ste rodili sekciou.....mna stale boli akoby koža na spodku brucha....mate to aj vy tak? jazva uz až tak nie, ale ta koža , aj ked sa mi tam tricko obtiera 😒
@melkina ahoj, ja mám síce po sekcii len týžden a dnes mi vyberali tú niť čo som s nou bola zositá, normálne som to prezila bez slz, ale tiež ma dost bolí tá koža a nie ten rez , ja neviem mám tam ale dosť dopraskanú kožu po striach tak som si myslela že to bude asi tým... no neviem uvidím čo bude neskor...
pridávam aj par foto malinkého 🙂
@lienocka15 krásny je
@lienocka15 chrobacik zlaty 🙂
aj ja som nastastie prežila vtedy vybratie tej nitky 🙂 som sa obavala a nakoniec to bolo skor neprijemne 😒
a podla mna to striami nebude, ja si myslim ci skor nie tym, ako sa tam hrabali a roztahovali to....len som myslela, že sa ta bolast bude pomaličky stracat a mam pocit, že ta koža boli stale rovnako.... 😖
@lienocka15 jeeeeeeeeej aj ja si uz idem pre nasho synceka 🙂 🙂 🙂
@fatimuska @melkina dakujem , som taká rada že ho už máme doma 😵 😵
možno to bude aj tým melkina... inak mna strašne bolela spočiatku pravá strana , bok , doktor mi povedal ze to bolo tým ze maternicu som mala velmi na pravej strane, čo je pravda, nemohla som ani ležat na tej strane ani nič.. ale uz je to konečne lepšie.. maternica sa pomaličky stahuje a dáva dokopy chvalabohu 😉
@nonika1979 budem ti držať palčeky aj na nohách aby všetko dobre dopadlo 😵 😵
@lienocka15 DAKUWAAM boze ako sa velmi bojim potom sa k vam pridam 😒 😒 😒
evina0 chce´m sa spýtať ty si ako na tom s dokrmovanim? aku davas davku?
z vyterov Alenke vysla pritomnost "streptokoka pneumonis" a "zlateho stafilokoka" ☹ asi sme si doniesli z porodnice 🙄 zajtra si ideme pre antibiotika na Kramare 😔 ale aspon vieme konecne o co ide 🤐
@nonika1979 nebooooj to zvládneš.... zachvílu budes mat potom a uz sa budes len vytešovať s krásneho synáčika 😉 😉
@fatimuska - jeeeeeeeeeeeej krasny a spokojny 😵 . My mame tiez vedierko, ale striedame s vanickou, radsej vanicku ma, ale uci sa aj vo vedierku, raz sa nam tam pokakala 😀
No ja sa taaak bojim zapalu ... ked je tvrdy ... ale pred krmenim trosku predneho odsajes, ze? Aby maly lepsie papal a nie iba predne ... ?
@fatimuska Maximko je uuuzasnyyy, normalne nemozem z tych fotiek !!! A ake krasne licka ma 🙂)) Kolko teraz meria a vazi? A Fatimuska vidim ze kupete vo vedierku, ja som akurat dnes objednala, ako sa ti kupe? A co maly na to? A manipulacia je lahka??? 🙂
asom citala ze vedierka su uzasne na koliku a prdiky, ze detickam to pomaha 🙂)
@fatimuska a este som sa chcela opytat k tomu krmeniu, Maximko papa pokojne? Nejeduje sa? Ako dlho ho kojis z jedneho?
@fatimuska - sa divim, ze sa ti to podarilo uregulovat na tri kojenia jeden prsnik a az potom druhy... nedotvori sa ti predne mlieko medzi kojeniami aj v tom jednom prsniku? Ale super, ked to funguje...malinky je zlatucky 😵 Este prihodim toho nasho drobca aj zo sestrickou... uz mame 4 tyzdne...strasne to leti..
@fatimuska jeeeej aky krasavcek lickaty.. 🙂
my dnes mame zas den blbec.. :( od 12,00 stale prisata na prsku s pol hodinovou prestavkou.. som ju teraz nechala trosku si pokricat... uz zas nevladzem.. zajtra maju prist svokrovci, v dome ako po vybuchu, mm v praci, vecer ide prec.. v pracke mam este pradlo od rana.. nestihla som ani vybrat a vyvesit ☹
@marcelka123 váži teraz 5000g a meria52 cm, toto vedierko je normálne z cilitu, to bola len skúška, veľmi sa mu to páčilo🙂treba si zvyknúť
@marcelka123 ani sa nejeduje, len občas keď už je dlho hore a už tak ležíme aj hodinu, niekedy najmä v noci mu stačí aj 5 minút, cez deň ako ho napadne

@mojalili - no to si neviem ani predstavit... ale krcok je tvrdy, zavrety, tak ovulka by byt rozhodne nemala, ale lepi mi teda riadne 😢 Ach jaj... teraz mi bude dva tyzdne lepit a potom budem asi musiet spravit test... Snad moje telo nie je take blbe, aby uz zase chcelo byt tehu, vsak sa poctivo kojime, su len 4 tyzdne od porodu... duuuufam ☹