Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
jaj ale ty mas urcite navyse tak 3 kila, ze 🙂
@bzucinka2 - urcite ano... ja som v tehu pribrala 13 kg a este nie su dolu... nemam doma vahu a asi je to aj dobre 😖
@anjelicek26 tak ale tebe aj keby 3 ostali, tak si prutik 🙂 aj ked malinky, ale dobreho vela nebyva a zleho aj tolko staci 🙂
@bzucinka2 - 😵 😵 😵
no som Tomiho vecer rozbalila, ze nech si pokopka, kym poviem muzickovi nieco v kuchyni tak 3-4 minutky a ja sa vratim a on cely dokakany, to ich riedke kako, parada,mi to aj smiesne prislo, tak som hned pradlo prezliekla, jeho okupala, este ze nebol predtym kupany, preprala paplon a teraz sa susi na radiatore 🙂lapaj maly
tak mne vyšla nadváha, však som nič ine ani nečakala 😝
baby, ninke začala hnisať jedno uško....náušnice sme davali asi pred mesiacom....neviete čo s tým? dala som jej framykoin
dakujem, skúsim ten lieh 😉
no a my uz mame zvysenu teplotu..37,5..zatial som jej ani cipok ani sirupcek nedala..uvidim co bude v noci ☹
@anjelicek26 jeeej aj ty si taky drobec 🙂 ja mam 154 cm a vahu pred tehu som mala 47, pribrala som 18 kil a stale sa na mne drzi 6....ale tak casu dost 🙂
@kuriatko33
@zojec
od weledy tie nechtikove detske?
@ameanda ano 😉 presne tieto http://www.weleda.sk/kozmeticke-pripravky/staro...
ahojte babulky, tak sa mi chce plakat, od narodenia mame problemy s potnickami, pritom maleho neobliekam nejak teplo, teraz ma lopatky take obsipane, aj na brusku ma ☹ idem zajtra lekárke nech na to pozrie, že či su to potnícky naozaj uz mam strach ze je to niečo ine ☹ poradte mi niečo na to?? mate aj vy taketo problémy?? aku kozu maju vase deti, moj malý ma hebucku, ale vyrázky a potnicky 😠
@kuriatko33 potnicky mala Barborka len v lete na tvaricke.. detska pokozka je velmi citliva.. skusila si vymenit prasok na pranie? alebo to moze byt aj z kozmetiky.. chod radsej k lekarke, ta ti presnejsie povie.. 🙂 moja ma zas velmi suchu pokozku, hlavne na nozkach..
@kuriatko33 - my nemame potnicky ale tiez bojujeme s pokozkou v zahyboch des a hroza, stale mu to mazem imazolom a nic a asi to nebude uz ani lepsie, teraz mi sesternica poradila jedno mydlo co sa pridava do kupela tak uvidim vola sa to inak babe zvlhcovacie mydlo, ona to na dceru pouziva a ze ma odvtedy pokoj
ja pouzivam persil ten hypoalergenny a všetko oblečenie zehlim, teraz maleho kupem v ovsenom kupele, inak weleda kojenecký kupel, aj som rozmýslala nad prachom ci kozmetikou, ale to by bol asi celý vyhadzaný??? juj uz sme mali aj akne a teraz toto , no som zvedava co mi povie doktorka ☹
@zojec co je ten ecover, kde si kupikla?
@zojec - ja davam obyc olivovy olej par kvapiek do kupela a umyvam mydlom od biodermy a nepomaha, ked on ma take sunky sunky ze sa mu to nevetra takze asi preto, najhorsie to ma vlastne pod krkom, pod pazuskami a na stehnach v sunko- zahybe, dg je sebeorha, podla koznej ze mu mam davat platenu vreckovku medzi tie zahyby, super recept 🙄
čaute baby...dlllllllllho som sa neozvala,ako sa máte?nám už ide prvý zúbok a máme 8 kg...sme veliký a stááále sa smejeme 🙂

@bzucinka2 - lenze ja som aj strasne malinka... moj ciel sa dostat zasa na tu vahu... do roka a do dna od porodu 😝 Takze mame este cas...