icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
20. okt 2010

@bealondyn dik no veru sama sa hrala ved co jej ine zostavalo, ale ona je zvyknuta sa sama prehrat len niekedy sa musim ist aj ja hrat a takto to dopadne 😀 😀 😀

monky1
20. okt 2010

@babulina hanka rada lepi - roztrham farebne papiere, nakreslim hrusku, jablko al. hocico, ona potom maze tie natrhane kusky lepidlom a lepi ... ale Ninka je mladsia, tak by som namazala lepidlom plochu na papieri a nech priklada tie kusky na papier 😉
...a milovana hracka je plastelina Play Doh
...a s tym atopom - to mi je luto ☹

@kuriatko33 dnes mi dokina dala letacik s kozmetikou bébé Klorane - s vytazkom z nechtika lekarskeho - tie baby vyrobky vyzeraju uuuzasne

@mojalili nebud smutna, ani ja si vela nepamatam a to som sa ani nerozvadzala - ja mam proste strasne zlu pamat na cisla - na akekolvek ... ja ked soi kupim nejaku vec, o tyzden uz neviem, kolko stala 😀 ... a ludia si myslia, ze nechcem povedat 😀

bakatuska
20. okt 2010

@monky1 mne zase mala rada maluje fixami a vodovkami ale minuly tyzden mi aj stenu pomalovala som myslela ze ju zachlostim 😀 hned sa aj sama vypytala spinkat len aby nahodou nedostala po zadku 😀
a pamatas si kolko mas deti???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anjelicek26
20. okt 2010

@kuriatko33 - neporovnavala, ja som proste pocula od X-ludi z prvej ruky, ze neni nad stokke. A nikdy som od nikoho nepocula nic negativne. A na taketo referencie sa da spolahnut. Saska v nej sedela a sedi skvele... ja nemam nad cim uvazovat. Aj kvoli tomu, ze uz dve doma mame 😅

@bealondyn - no ja neviem kojit po sediacky, to je to... a na letisko vyrazame o druhej, lebo do Birminghamu je to 1,5 hodiny autom a den pred prazdninami podla mna uz budu zapchy... a letime az 18:40... si to neviem dost dobre predstavit, ako sa budeme niekde po ceste kojit... snad ho este v aute nakojim, kym pojdeme do haly... ale potom... ja fakt neviem... a spanie pri Saske neprichadza do uvahy... ta tam bude saskovat, behat, kecat, robit hovadiny, ako vlastne robi kazdy raz ked letime 🙄 A kedze ma len 4 roky a 2,5 hodiny je jej proste nuda, ani jej nemam co vycitat. My budeme chciet sediet oddelene, ak nam to umoznia. Ja s malym a drahy zo Saskou inde. Lebo inak nebude mat klud ani jeden.

No baby idem spat, zbaleny sme ako-tak, by clovek neveril, kolko veci potrebuju dve krpate deti... my s drahym ideme kazdy na dvoch dzinsoch, par zvrskoch a spodnom pradle, ale drobci maju garderobu na kazdu eventualitu 😝

anjelicek26
20. okt 2010

@kuriatko33 - a ona si je ista, ze to je kozmetikou? Ja byt tebou, vysadim aj ten cajik... drzim palec, nech to drobcovi zmizne. My inak nepouzivame vobec nic. Kupe sa v cistej vode, nicim ho nenatieram, ani na zadok nic nedostava a je uplne v pohode... len ked robim detsku masaz vecer beriem detsky olejicek.

anjelicek26
20. okt 2010

No a nas maly exot dneska...vstaval 08:30... spal 09:30 - 12:30... naobedoval sa a o 14:00-15:00 zasa zalomil...o 16:30 zasa tuhy do 19:30! Na hodinu hore, chcela som ho ist nakojit, balili sme sa, polozila som ho na postel, no nezaspi mi tam kym som sla dolu po veci?? On si zo svojim prstom totiz vystaci uplne sam 🙄 Takze som ho prebrala, nakojila a dala do postele... nechapem, ze moze tolko spat

bakatuska
20. okt 2010

@anjelicek26 prajem pokojnu cestu a uzite si to 🙂

bakatuska
20. okt 2010

@anjelicek26 no ty mas zlate dieta aj ked ja si na moje tiez nestazujem ale na tvoje sa nechyta 😀

anjelicek26
20. okt 2010

@bakatuska - no teraz bude do tretej klud a potom sa uvidi 😝 Este sopli, tak sa nad ranom dost budi... ale vsak nevadi, ja mam odspate dopredu 😎

fatimuska
21. okt 2010

dobré ránko, tak kočíček predaný🙂
tak že vraj má snežiť

fatimuska
21. okt 2010

@anjelicek26 niektoré detičky to tak majú, sranda, máš času a času🙂

babulina
21. okt 2010

@monky1 - dakujem za tip s tymi farebnymi kuskami, to znie lakavo mozno pochopi co chcem od nej
plastelina u nas tiez je cislo1, uz objavujeme krasy vodoviek, fixky som este odlozila ale aj na tie pride
@bakatuska - aj malej sa podarilo pokrstit stenu, splechla stetcom a bolo, ale co uz

baby, mala sa zase zobudila s teplotou , ju snad nikdy neprejde ta choroba ☹

mojalili
21. okt 2010

@fatimuska SUper, ze sa ti podarilo predat kocik 😉

Dobré ránko kočky, tak Danko nemal teplotu v noci, len sa budil,ale rano mu vystupila na 38,3, dala som mu Paralen a vidiet, ze je nervny....
Aby nestacilo, manzela chyta chripka, ja mam zapalene hrdlo.....rodinka ako vyšitá 😠 Doma bordel, stale nieco robim ale ani to nie je vidiet... ☹ Serem ja na to....Ked muzovi poviem, ze chodi ako vylížrit, len koselu a sako, tak on hrdina, ale kto sa bude o neho starat, co starat. - pocuuuuvat 😒 Ach jo...Vraj je na kabat skoro, je oktober.... 😠

anjelicek26
21. okt 2010

@mojalili - dufam, ze to uz s Dankom mate za sebou... no a my sme chory tiez vsetci, mna dnes rano tiez boli hrdlo 😖 Ostatni traja soplia....

Babulky este moja dilema na dobre rano... ktory kocik si mam zobrat do lietadla zo sebou?????

Mam quinny buzz, ktory lahsie dam do auta (mensi) a na ktore naklikne vajicko autosedacku (ktoru musime aj tak brat zo sebou), a mam do vanicky fusak, takze mi nezmrzne... Ale ked ho zaklapim, tak sa to neda upevnit a niekedy sa otvori, neviem si predstavit, ze sa to stane personalu na letisku, co s tym spravia... a prijde mi "nestabilnejsi", ze by mu mohli nieco odlomit... inak je super...

No a mam jane, co je kravka velka, nemam k nemu fusak, ale zasa mame buggy board, kde by Saska mohla stat, ak by sme mali nejake presuny v ramci letiska... je robustnejsi - zaberie viacej miesta - ale pocitovo horsie na nom nieco mozu pokazit. No ale vajicko na neho nenakliknem, teda mam aj to vajicko z jane, ale Max v nom nechce vobec byt. Jane vanicku teoreticky ale mozeme zobrat ako autosedacku, je to povolene do 10 kg, lebo ma brusny pas a da sa upevnit...

Asi to vyzera lepsie pre Jane, ale on je taky obrovsky... fakt neviem, co spravim 😝

zojec
21. okt 2010

dobre ranko dievcata ..@anjelicek26 asi nestiham, ale stastnu cestu..dufam , ze deticky maju teplu ciapku 🙂 fuka tu dnes pekelne 🙂
@kuriatko33, ked som vyberala stolicku, tak som si dala strop kolko investujem...citala par recenzii a rozhodla sa pre mothercare... mne sa zda dat za stolicku cca 150€ celkom dost, pretoze viem ze viac ako polovicu platis za znacku... a v tomto pripade to nie je opodstatnene..... pretoze taku istu sluzbu mi spravi aj mc stolicka 🙂 a ak v nej bude chceit byt ako v kociku, tak to by bolo aj 5€ vela , k tej alergii, to mi je luto, mozno lepsie nedavat nic.. a na tu biodermu som aj ja pocula len same chvaly 😉
chrym detickam rychle uzdravenie 😉

zojec
21. okt 2010

@anjelicek26 ja by som zobrala ten quinny 😉 a letistym pracovnikom treba povedat, ze sa otvara 😉

mojalili
21. okt 2010

@anjelicek26 ja mam JANE tiez doma presne ten isty, je to fakt velka krava, radsej ten druhy a skus ho nejako zpevnit spolu, nejakymi popruhami.....im mozes povedat co chces,ajtak ta nepocuvnu.....takze ho niecim spevni a zober ten... 😉

anjelicek26
21. okt 2010

@zojec @mojalili - ja by som asi tiez fakt zobrala quinny. Zoberiem lepiacu pasku a skusim to nejako zalepit tu konstrkuciu, to by malo stacit...

zojec
21. okt 2010

@anjelicek26 alebo ak mas nejaky utahovaci opasok.. to by bolo asi praktickejsie, ked ho budes musiet rychlo rozlozit pri zostupovani z lietadla.. 🙂 chudatko nezavidim ti s dvoma detickami.. pevne nervy 😉

mojalili
21. okt 2010

@anjelicek26 presne ako zojec pise, utahovaci opasok, to by bolo najlepsie.. 😉 Drzim ti moc a moc palce, najhorsie je cakanie na lietadlo pri terminale, tam to dlho trva....ale ved ty to poznas iste. 🙂 Snad maickemu nezalahne v uskach, ked pojdete hore do oblakov, malicke deticky to najviac citia, my si to ani neuvedomujeme. Dcerke daj cukrik ked budete vzlietat. 😉

anjelicek26
21. okt 2010

No babulky ja sa najviac bojim tej 1,5 hodiny cestou na letisko... lebo to mozu byt zapchy a drobec este tak dlho nesedel v autosedacke... no uvidime. Na letisku sa uz da pochodit, popozerat obchody, sadnut na kavu... ale aj ta 2,5 hodina v lietadle asi bude dobre na nervicky zo Sasenkou... aj ked vecer by "mohla" spat, co ona urcite nebude 😝 Akoze posledne letela s pilotom v cockpite, lebo bola taka otravna a personal jej mal dost 🙄

mojalili
21. okt 2010

@anjelicek26 asi mate zmanosti u pilotov,vsak? Od padu Dvojiciek v Amerike nemoze mat pristup do cockpitu nik okrem hlavnej letusky 😉 ASpon take su predpisy, co som lietavala 🙂 Neboj, ona to urcite zvladne 😉

takyna
21. okt 2010

@anjelicek26 šťastnú cestu , a pohodový let, nech detičky všetko zvládnu a hlavne ty 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ahojte babule 🙂 , my sme sa konečne dnes ráno riadne vykakali, lebo sa pučila 3 deň, tak teraz zalomila a mala je na nete 😉 🙂

riska
21. okt 2010

@anjelicek26, aj ja držim palce 😉

xen21
21. okt 2010

ja odsavam kvoli tomu, ze ked idem na prechadzku alebo mimo domu,aby som sa nemusela ponahlat domov,alebo hladat miesto na kojenie.ved uz je chladno...tak maly papa vonku z flase...

weirdo
21. okt 2010

Ahojte baby,
chcela som sa spytat, aj Vase deturence prdkaju take smradliaky? Moj mm skonstatoval, ze ma pokazene crevo 😀 , ale ja hovorim, ze to je normalne. Teda akoze smrad je to statocny, to o tom pokoj, tak sa chcem spytat, ci aj vase takto valaju? Mala je plne kojena ... kujem

bakatuska
21. okt 2010

caute
co dnes varite?

bakatuska
21. okt 2010

@weirdo jej uz ta vidim na FB idem kuk fotky
no a maly tiez smrdi ale neni to az take hrozne, lebo ked budu vedsi tak to bude iny puch 😀
a ako casto ti kaka?lebo mne maly skoro do kazdej plienky

anjelicek26
21. okt 2010

Babulky diky moc, ste zlate 😵 Nejako bude... sa idem naranajkovat, zbalim veci ku kociku, aby som nezabudla prsiplast a podobne veci 😝 O druhej vyrazame smer letisko... ozvem sa asi az o tych 9 dni, ked budeme nazad... tatino nema net 😖

@weirdo - Max neprdka vobec. Teda ked kaka, tak chvilu pred tym, ale nejako to nepachne... ale inak nie...

@takyna - super, ze ste sa vykakali

Mne sa Max snazi zaspat, tak snad za chvilu palcek zaberie a krpec bude spat, nech nieco aj stihnem... aj tak polku veci zabudnem myslim... no co uz

babulina
21. okt 2010

@anjelicek26 - pekny let 🙂