Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ameanda - no co by on robil na bruchu, on to nema rad 😀 No o pol hodku idem po Sasku do skoly, prezlecie sa a sup sup ideme... len drahy by uz mohol dojst a odniest nasu macku do hotela, lebo chudatko tu inak skape od hladu...
kocky, my sme na poradni vyfasovali ze skumavku, ze mam priniest ranny moc 😲 a to akoze ako?? to mam striehnut ked je rozbalena a rychlo podstrcit skumavku??? som niekde pocula, ze predavaju v lekarni nejake saciky na moc, neviete o tom nieco??
Ahojte, my sme dnes boli na čistení ramienka, nemáme to teraz do 5.11. namočiť, to bude sranda pri kúpaní 😝
Chudáčik, mňa to bolelo viac ako jeho ☹
@mici111 - hej hej, aj my sme odchytavali, ale do vlastnej nadobky. Tak do takej malej umelej sme, vysterilizovali, odbalili, pod nu nepremokava podlozka a cakali ... dali do kresielka a cakali ... a podarilo sa, rychlo mm supol nadobku a asi cm dala ... tak sme to uzavreli ako hotovu vec, ked sme ju isli zabalit, tak tolko nacurala, ze by nam ani 4 nadobky nestacili, ale to sme uz neodchytavali 😀
No babenky, vcera som prechvalila! 😉 To bola dnes noc!!! 😒 Kojenie o jednej a potom hore az do tretej!!! To sa mi naposledy stalo, ked som malu doniesla z porodnice! 😒
A este volaco, ked tu pisete o tom pretacani... tak z chrbatika na brusko este ani nechyruje, ale to bude tym, ze je vacsinou v lehatku... ine som chcela... ako dvojmesacna sa mi vedela v pohode obratit z bruska na chrbat a teraz ani za svet. Ona to normalne zabudla! ☹
@mici111 - ked budes kupovat saciky na moc, tak povedz ze potrebujes pre dievcatko 🙂
ja som pri ninke chytala ked bola rozbalena, ja som pouzival taky trik neni to asi buhvi co ale pomahalo to, hned rano ked sme sa zobudili, rozbalila som ju a mokru studenu/vlaznu utierku som jej dala na podbrusko, do 5minut bola vycikana
Ahojte zienky,
Teda ja vas obdivujem, ako vy to stihate tu debatovat. Ja by som tak strasne rada s vami pokecala, ale nie je to vobec mozne. Teraz napriklad rychlo obedujem, a popri tom rychlo pisem, kym mi obidve slniecka spinkaju. Ale to mladsie uz bude kazdu chvilku hore, viac ako pol hodinky neda.
Mamicky, co mate po 2 deticky, aky mate denny ,,rezim" aby ste stihli aj mladsie aj starsie deticky osefovat, navarit a aj na konika si prist pokecat? Tesim sa na vase odpovede, verim, ze sa od vas budem moct inspirovat. 😉
No a uz je krpana hore, presne ako som si myslela a ja prave dojedam posledne susto a dopisujem poslednu vetu. 🙂 Tak si vas pridem docitat zase neskor. (Aspon dufam. 😀 ) Majte sa zatial.
@anjelicek26 ani náš Maximko sa dobrovoľne nepretáča, len s postrčením, takže tak, ale aj to bude, netreba sa stresovať, no nie🙂
@ameanda s tým papaním sme na tom úplne rovnako. 2 minúty pocucá potom sa odtiahne a spustí rev , potom zasa na pár sekúnd chytí prso odtiahne a tak dokola. Ja už som niekedy zúfalá. Flašu absolútne odmieta. Ale asi to budú zúbky , aj ked zatiaľ nič nevidno.Doktorka vravela , že už môžeme začať skúšať prvé príkrmy , tak uvidíme. My sme dnes boli na druhom očkovaní. Dúfam , že nebudú teploty . Nám tiež kázali doniesť moč a kúpiť tie sáčky, ale chlapčekovi sa to asi dá lepšie pripevniť.
heh, kym som dopisala vetu, maly kakal 😀 den po dni, ze by sme uz mali lepsie casy? Dufajme, konecne 😅
no moj maly spal od 9,00 do 14,00, len o 11,00 sa najedol so zatvorenymi ocami a spal dalej, teraz chvilku zdriemol, ale uz by som ho asi nedala spat, vsak co bude robit v noci ? 😨
@mici111 len pozor ak to ma byt uplne sterilny moc, tak sacok to pokazi tu sterilitu, ak nemusi byt uplne sterilny staci aj sacok 🙂
@kivec my rano vstaneme, dam jest mensiemu, potom ho obriadim a ide sa hrat s hrazdickou, zatial nachystam ranajky starsiemu , prezleciem ho a ide sa do skolky alebo sa sam hra, maleho ulozim spat, zatial si navarim, vstane naje sa, pohra, stersi sa naobeduje a idu obaja spat, poodedie obdobneako doobeda a vecer vykupem maleho, naje sa a ide spat, potom obriadim starsieho a ide spat 🙂
@monky1 ja pouzivam pre seba klorane sampon a lepší som nemala 😉 aj tu kozmetiku som zvazovala, tak uvidim
@bzucinka2 my sme dnes lepsi - Ela zaspala o 9h a vstala o 14.20 - a bez jedenia 😅 ... a teraz zalomila o pol siestej a ja tajne dufam, ze sa zobudi az na nocne jedenie, inak som v haaaaji 😀
...cely den sa u nas dokoncuje kuchyna, asi su jej prijemne tie zvuky vrtacky a kladiva 🙂
ozik a s Hankou sme sa zamilovali do pesnicky Kate Ryan - Ella, Elle l'a 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a este som zabudla, ze mala sojka si v utorok pripomenula, co je to kakanie, aj dnes kakala 😅 .sice vodickove, ale lepsie ako ziadne 😀
@anjelicek26 no nepijeme ani cajik, nepouzivame ani kozmetiku, cajik mu veru nedam, bojim sa toho harmanceku ☹
ona to nevedela, len predpokladala ☹
@ameanda neni ste sami, mi mame doma to iste 🙂 ale myslim,že i sa iba nechce 😉
@kivec davm klobuk dolu, taký malý rozdiel varovala som kamoske malu a ta mala 2 roky v augeste a vyzeralo to strastne dve deti, tak to je kríza ☹ sa mi ona pocikala a este som aj lýzla stenu od kaki, ked som malého prebalovala, no cistý pezinok, drzim palce a prajem hlavne pevných nerv, zima bude kríza 😒
@kuriatko33, veru, harmanček nedavaj, v porodnici nam primár hovoril, že je to strašne silný alergén, že nechápe, prečo sa pchá do detských čajov 😖
pridala som si tu fotku, tak skúška, či to aj funguje 🙂

@ameanda jeeeeeeeee, to je uuuuzasna fotka, tvari sa tak dolezito, ako keby tomu rozumel ... no zlaty je 😵 😵 😵