icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
21. okt 2010

@ameanda jeeeeeeeee, to je uuuuzasna fotka, tvari sa tak dolezito, ako keby tomu rozumel ... no zlaty je 😵 😵 😵

anjelicek26
21. okt 2010

@ameanda - no co by on robil na bruchu, on to nema rad 😀 No o pol hodku idem po Sasku do skoly, prezlecie sa a sup sup ideme... len drahy by uz mohol dojst a odniest nasu macku do hotela, lebo chudatko tu inak skape od hladu...

ameanda
21. okt 2010

@monky1
🙂 to tvárenie sa bude mať po tatovi
a ja mu tie knižky omieľam dookola, že čakám, že mi ich bude o chvíľu recitovať sám

mici111
21. okt 2010

kocky, my sme na poradni vyfasovali ze skumavku, ze mam priniest ranny moc 😲 a to akoze ako?? to mam striehnut ked je rozbalena a rychlo podstrcit skumavku??? som niekde pocula, ze predavaju v lekarni nejake saciky na moc, neviete o tom nieco??

monky1
21. okt 2010

@mici111 viem, chytali sme , ked mala hanka 3 mesiace --- zial, podarilo sa nam asi len za naprstok, lebo mamka sikovna jej nakrivo nalepila 😀 ... mali ti rovno oni dat taky sacok - nam ho dala doktorka, kt. od nas pozadovala ten moc

jarus8
21. okt 2010

Ahojte, my sme dnes boli na čistení ramienka, nemáme to teraz do 5.11. namočiť, to bude sranda pri kúpaní 😝
Chudáčik, mňa to bolelo viac ako jeho ☹

weirdo
21. okt 2010

@mici111 - hej hej, aj my sme odchytavali, ale do vlastnej nadobky. Tak do takej malej umelej sme, vysterilizovali, odbalili, pod nu nepremokava podlozka a cakali ... dali do kresielka a cakali ... a podarilo sa, rychlo mm supol nadobku a asi cm dala ... tak sme to uzavreli ako hotovu vec, ked sme ju isli zabalit, tak tolko nacurala, ze by nam ani 4 nadobky nestacili, ale to sme uz neodchytavali 😀

weirdo
21. okt 2010

@jarus8 - fuha, chudacik ... tak nech sa to konecne polepsi ...

hori
21. okt 2010

No babenky, vcera som prechvalila! 😉 To bola dnes noc!!! 😒 Kojenie o jednej a potom hore az do tretej!!! To sa mi naposledy stalo, ked som malu doniesla z porodnice! 😒
A este volaco, ked tu pisete o tom pretacani... tak z chrbatika na brusko este ani nechyruje, ale to bude tym, ze je vacsinou v lehatku... ine som chcela... ako dvojmesacna sa mi vedela v pohode obratit z bruska na chrbat a teraz ani za svet. Ona to normalne zabudla! ☹

bakatuska
21. okt 2010

@ameanda jej super foto 🙂 no a mne sa maly este sam na brusko nepretocil len z bruska na chrbat hej takze posledny nejste 😀

babulina
21. okt 2010

@mici111 - ked budes kupovat saciky na moc, tak povedz ze potrebujes pre dievcatko 🙂
ja som pri ninke chytala ked bola rozbalena, ja som pouzival taky trik neni to asi buhvi co ale pomahalo to, hned rano ked sme sa zobudili, rozbalila som ju a mokru studenu/vlaznu utierku som jej dala na podbrusko, do 5minut bola vycikana

bakatuska
21. okt 2010

@mici111 no tie sacky to bolo u nas jak za trest som jej to vzdy zle nalepila a nez mi tam nieco nacurala to bola dlha doba ale ako pise weirdo na tu podlozku to je dobry napad 😉

@hori neboj ona si zase spomenie ze ako to bolo 😉

kivec
21. okt 2010

Ahojte zienky,
Teda ja vas obdivujem, ako vy to stihate tu debatovat. Ja by som tak strasne rada s vami pokecala, ale nie je to vobec mozne. Teraz napriklad rychlo obedujem, a popri tom rychlo pisem, kym mi obidve slniecka spinkaju. Ale to mladsie uz bude kazdu chvilku hore, viac ako pol hodinky neda.
Mamicky, co mate po 2 deticky, aky mate denny ,,rezim" aby ste stihli aj mladsie aj starsie deticky osefovat, navarit a aj na konika si prist pokecat? Tesim sa na vase odpovede, verim, ze sa od vas budem moct inspirovat. 😉
No a uz je krpana hore, presne ako som si myslela a ja prave dojedam posledne susto a dopisujem poslednu vetu. 🙂 Tak si vas pridem docitat zase neskor. (Aspon dufam. 😀 ) Majte sa zatial.

fatimuska
21. okt 2010

@anjelicek26 ani náš Maximko sa dobrovoľne nepretáča, len s postrčením, takže tak, ale aj to bude, netreba sa stresovať, no nie🙂

tintinka1
21. okt 2010

@ameanda s tým papaním sme na tom úplne rovnako. 2 minúty pocucá potom sa odtiahne a spustí rev , potom zasa na pár sekúnd chytí prso odtiahne a tak dokola. Ja už som niekedy zúfalá. Flašu absolútne odmieta. Ale asi to budú zúbky , aj ked zatiaľ nič nevidno.Doktorka vravela , že už môžeme začať skúšať prvé príkrmy , tak uvidíme. My sme dnes boli na druhom očkovaní. Dúfam , že nebudú teploty . Nám tiež kázali doniesť moč a kúpiť tie sáčky, ale chlapčekovi sa to asi dá lepšie pripevniť.

gilmorka
21. okt 2010

@weirdo nas maly tiez dost prdka a kaka raz za tri dni asi. Aj ked min. tyzden kakal az 6 krat, to je posledne mesiace rekord 🙂 ale je aj dokrmovany, tak to trochu zapeka.

gilmorka
21. okt 2010

heh, kym som dopisala vetu, maly kakal 😀 den po dni, ze by sme uz mali lepsie casy? Dufajme, konecne 😅

bzucinka2
21. okt 2010

no moj maly spal od 9,00 do 14,00, len o 11,00 sa najedol so zatvorenymi ocami a spal dalej, teraz chvilku zdriemol, ale uz by som ho asi nedala spat, vsak co bude robit v noci ? 😨
@mici111 len pozor ak to ma byt uplne sterilny moc, tak sacok to pokazi tu sterilitu, ak nemusi byt uplne sterilny staci aj sacok 🙂
@kivec my rano vstaneme, dam jest mensiemu, potom ho obriadim a ide sa hrat s hrazdickou, zatial nachystam ranajky starsiemu , prezleciem ho a ide sa do skolky alebo sa sam hra, maleho ulozim spat, zatial si navarim, vstane naje sa, pohra, stersi sa naobeduje a idu obaja spat, poodedie obdobneako doobeda a vecer vykupem maleho, naje sa a ide spat, potom obriadim starsieho a ide spat 🙂

kuriatko33
21. okt 2010

@monky1 ja pouzivam pre seba klorane sampon a lepší som nemala 😉 aj tu kozmetiku som zvazovala, tak uvidim

monky1
21. okt 2010

@bzucinka2 my sme dnes lepsi - Ela zaspala o 9h a vstala o 14.20 - a bez jedenia 😅 ... a teraz zalomila o pol siestej a ja tajne dufam, ze sa zobudi az na nocne jedenie, inak som v haaaaji 😀
...cely den sa u nas dokoncuje kuchyna, asi su jej prijemne tie zvuky vrtacky a kladiva 🙂
ozik a s Hankou sme sa zamilovali do pesnicky Kate Ryan - Ella, Elle l'a 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bzucinka2
21. okt 2010

@monky1 tak to vedies ste dobri, my sme zspali o 1800 tak uvidime aka bude noc, chcela som ho este udrzat hore, ale nedalo sa 🙂 tak snad nebude v noci rososo 🙂

monky1
21. okt 2010

a este som zabudla, ze mala sojka si v utorok pripomenula, co je to kakanie, aj dnes kakala 😅 .sice vodickove, ale lepsie ako ziadne 😀

kuriatko33
21. okt 2010

@anjelicek26 no nepijeme ani cajik, nepouzivame ani kozmetiku, cajik mu veru nedam, bojim sa toho harmanceku ☹
ona to nevedela, len predpokladala ☹

kuriatko33
21. okt 2010

@ameanda neni ste sami, mi mame doma to iste 🙂 ale myslim,že i sa iba nechce 😉

kuriatko33
21. okt 2010

@kivec davm klobuk dolu, taký malý rozdiel varovala som kamoske malu a ta mala 2 roky v augeste a vyzeralo to strastne dve deti, tak to je kríza ☹ sa mi ona pocikala a este som aj lýzla stenu od kaki, ked som malého prebalovala, no cistý pezinok, drzim palce a prajem hlavne pevných nerv, zima bude kríza 😒

riska
21. okt 2010

@chani, tak ty to tam chod omrknut a potom zreferuješ, či sa tam oplati ist...či drobci niečo aj dostanú 😀 😀

riska
21. okt 2010

@mici111, sarinke niečo je, ked máš priniesť moč? či len preventívne?

riska
21. okt 2010

@kuriatko33, veru, harmanček nedavaj, v porodnici nam primár hovoril, že je to strašne silný alergén, že nechápe, prečo sa pchá do detských čajov 😖

ameanda
21. okt 2010

@tintinka1
my sme kvôli tomu papaniu/nepapaniu boli dnes u doki pre istotu skontrolovat hrdielko a či priberá
všetko je našťastie v poriadku až na nádchu, čo údajne môže spôsobovať tieto stavy
ale dnes bol malý asi konečne hladný 🙂 lebo dnes mu to papkanie naozaj šlo

ameanda
21. okt 2010

pridala som si tu fotku, tak skúška, či to aj funguje 🙂