icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
2. nov 2010

@takyna my mame takuto, ale zatial este nepouzivame, ale uz by som chcela cez vikend, aby manzel postavil ohradku a mohla byt tam. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/leveretka/al...

ceresna
2. nov 2010

@takyna, ja som do ohrádky dala kvety 😉 a malý lozil po celom byte.
Ale viem, že niektorí to riešia aj cestovnými postieľkami, tak to máš 2v1 ak veľa cestujete.

takyna
2. nov 2010

@ceresna dakujem 🙂 , svagrine maju obe, lebo jedna ma celiakiu, vyborne chlebiky su s toho , ale zalezi aj na tom aku si kupis tu zmes mukovu

takyna
2. nov 2010

@leveretka aj takato sa mi pacila 🙂

takyna
2. nov 2010

uvazujem nad ohradkou, lebo dieta ma malo miesta v postielke, a v kresielku ju nechcem nechavat dlho, a na zemi tiez nie, lebo mame psika a stale som v strese, ci na nu nahodou neskoci , a postel sedacka, je vhodne iba ked som pri nej

ceresna
2. nov 2010

@takyna, jaj, tak to je iné, keď máte psíka 🙂

bealondyn
2. nov 2010

@ceresna ja mam pekaren a chlebik je super. ja nekupujem tie zmesy ale robim ho sama podla receptu z navodu. 😉

jenie123
3. nov 2010

my pouzivame a teda budeme pouzivat ako ohradku cestovnu postielku.. mame ju rozlozenu v obyvacke. 🙂

mici111
3. nov 2010

@anjelicek26 no mam dost..a da sa to odmietnut to ockovanie??? spytam sa lekarky..ty das tu MMR vakcinu Maxovi??

ellysa
3. nov 2010

@ceresna dobré ránko, my máme pekáreň a chlebík je super, aj tie zmesy už namiešané sú dobré, keď chceš len nasypať a ísť, ale najlepší je keď si ho sama namiešaš na nete je kopec receptov, ja tam dávam robiť aj pizzové cesto a aj cesto na domáce rezance, pozri si túto stránku, je tam aj kopec recenzií hádam na všetky pekárne
http://domacipekarny.dama.cz/

monky1
3. nov 2010

dobre ranko
ja som uz asi odsudena na vstavanie o 4.30 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@ellysa aj ja peciem chlebik - priznam sa, teraz menej, ale tiez mam kopec receptov z tejto stranky - ktory sa ti najviac osvedcil? ale kysnute cesto ani inak nerobim, len v pekarnicke

dievcata, myslite, ze by som mohla tresciu pecen, kedze je to pecen a ta nie je prave najzdravsia???? milujem ju a nejedla som ju uz vyse roka a doma v spajzke mi na konzervy prach pada 😀

ellysa
3. nov 2010

@monky1 moja a prečo o 4.30? Sa ti tak Eli budí? Oliv dnes o 6.30 už bola čulá a ja som ako číňan 🙄 , za chvíľu pôjdeme von.
Z tej stránky robím vždy to čo má najviac hviezdičiek, naj je ten chlieb od pána františka, trik je len len v acidku, čo doň ide, tiež mám rada zemiakový chlebík a potom si sama miešam taký ražný, niekedy grahamový ale ten sa mrví, ešte je super perník a vianočka a to cesto na pizzu a rezance a kysnuté cesto samozrejme, už som tam dosť dlho nebola, musím pokukať aké sú nové recepty

monky1
3. nov 2010

@ellysa odkedy je casovy posun, Hanka mi tak vstava .... pribehne do spalne, vyduri ma z postele, lebo chce Granko a potom stale melie pusou namiesto toho, aby zalahla a spala dalej .. no a jasne ze Ela je hore s nou .... na pocudovanie to zvladam, z noh este nepadam 😀
a nehodis mi konkretne link na chlebik od pana Frantiska?? 🙂 nemusis hned, staci aj zajtra, pozajtra....len hod, lebo kym ja to tam najdem ..stratim pri tom svoju mladost 😀

ellysa
3. nov 2010

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2507

podmasli som nikdy nevedela nájsť, takže tú istú službu urobí acidko

monky1
3. nov 2010

@ellysa jejha, ty si rychla ... DAKUJEM .... urcite vyskusam 😉

deniskateniska
3. nov 2010

@mici111 ty s tym nenarobis nic u nas je to povinne.. hlavne davaj drobcovi vsetko co ti doky povie - myslim ako vitamin D a pred ockovanim nech ti drobca pozru poriadne ci nie je chori.. to take doky ked nepozru ani deti ci su chore tak vtedy su dake nasledky, resp. mozu byt... ja viem je to smutne, ale si na slovensku kde je toto ockovanie povinne 😒 pokial odmietnes nesplnis si povinnosti tak ti zoberu socialne davky, a mozu ta az vlacit po sudoch.. proste sa podla statu nestaras o dieta alebo co... radsej to necitam lebo s tym neurobim nic len som potom zmatena ☹ a ber to tak slovensko je ine ako ostatne staty, napr. postolky sa tu preto nosia lebo sme mali najvacsi vyskyt vyklbenych bedierok a deticky casto koncili koli tomu na vozickoch alebo potom museli nosit remence.. preco je to tak neviem ale je ☹

anjelicek26
3. nov 2010

@mici111 - neda sa odmietnut, ale mozes poziadat o ockovanie osobitne. Ona na trhu je kazda vakcina. Takze ti ju doky bude musiet objednat, mozno nieco priplatis, ale to take strasne nebude. Dostane drobec sice tri injekcie, ale bez rizika. Presne ako pisali, telo sa lepsie vysporiada s jednym zivym virusom, ako s troma naraz. Pricom rubeolu by som dala len dievcatkam. Ale ked ju vraj treba, tak aj chlapcovi... ked je to uz povinne.

U Maxa fakt este neviem... povinne to tu uplne nie je... ale asi sa rozhodnem pre tie oddelene vakciny. A dam to zaockovat v Nemecku. Tam nemam problem dohodnut sa s doky... ta je tiez taky ockovaci skeptik... vsetko posuva na co najneskor... to je fajn, malo je takych..

anjelicek26
3. nov 2010

@deniskateniska - mam kamosku, co nedava ockovat a aj ju pozvali pred tu komisiu, ze preco nie... bola to taka uplna fraska, nikto jej nic nezobral, len musela vysvetlit, ze preco neockuje. Ona povedala, ze chce pockat, ze dieta byva casto chore (co aj bola pravda) a ze mu nechce este viac naburat imunitny system. Tak jej to uznali a ma klud. Maly mal prveho pol roka 3x antibiotika kvoli zapalom usiek a stale plny nostek, proste by to bolo moc.

A inak najtrapnejsie je, ze ked nedas ockovat, tak ta "nabonzuje" prave detska lekarka. Robit to podla mna teda nemusi 😖

ell
3. nov 2010

Ahojte, uz som tu nebola sto rokov. AKo sa mate? My rastieme, mali maju uz okolo 7 kg, otacaju sa vydavaju rozne mile zvuky 😎 😉

fatimuska
3. nov 2010

naše aktuálne

zojec
3. nov 2010

@ell ahojky 😉 ani sa necudujem, ze nestihas pisat pri dvoch sintroch 😉

mici111
3. nov 2010

@ell aj som na teba myslela, ze si tu strasne dlho nebola.. ako sa mate? 😀 hod nejake fotky drobcov..

fatimuska
3. nov 2010

@ell ahojkooo

riska
3. nov 2010

ahojte, čo nové? 😀 mala som doma mm, tak som na net velmi nechodila
my ideme dnes na gastro....som zvedavá, čo nam povedia 😕

weirdo
3. nov 2010

@ceresna - my tiez mame a neviem si vynachvalit ... hlavne celozrnny chlieb, mas istotu, ze mas celozrnny 😉

deniskateniska
3. nov 2010

@anjelicek26 ked je dieta chore tak ano to som nam napisala, ze ti nezaockuju ked je chore,.. jednej babe sa podarilo 7 rokov odkladat ockovanie.. viac nie.. 😒 no to nie je o tom ze ta nabonzuje je to jej povinnost, ty by si urobila to iste, ked tvoje presvedcenie je take, ze je to potrebne.. nesmies to tak brat ... proste zijeme tam kde zijeme a ja som rada ze sa na deti kladie taky doraz, aby boli zdrave atd, ked sa pozriem v inych krajinach je mi do placu.. aj na tie nozicky jedna znama zila v zahranici a prisli na slovensko, isli na kontrolu, dievcatko malo 4 roky a muselo nosit remence, bo malo take poskodene klbiky, vrodene vyklbenie a povedali prisli by o 2 mesiace neskor tak by dieta bolo dozivotne na vozicku ☹ ☹ aj ked je to na svk prehnane, ta starostlivost a vsetko ale som aj rada na druhej strane. 😉

weirdo
3. nov 2010

@deniskateniska - suhlas 😉

borci
3. nov 2010

@fatimuska jej ake ma krasne vlasky 🙂 my cakame, kedy konecne zacnu rast aj nam 😵

borci
3. nov 2010

ahojte 🙂
tak dnes v noci som aj ja zazila to, o com sa tu v poslednej dobe pise. Malu som nakojila o 19.00 a dala spat. Potom sa zobudila o 22. a znova o 24. Ale ked sa zobudila o 02.30 a chcela znova papat tak som si povedala, ze ju skusim iba uspat. Najprv sa hnevala, tak som myslela, ze ju predsa len budem musiet nakojit ale asi po 10 min zaspala s cumlikom. Som tomu nechcela verit, ono to funguje!! 😵 😵 😵 A potom potiahla do 05.00, napapala sa a spala do 09.00. Tak som si aj ja oddychla. Som zvedava, co bude tuto noc, ale ak by sa aj budila, tak vieme co pomoze 😉

mici111
3. nov 2010

no moja je dnes hore od pol siedmej a ani za ten svet nevie zaspat.. 😠